176877

-
+Grebber +Harlekin
Ha csinálok egy Argentin Profilt, valaki meg tudná nekem venni, és küldök 4000ft-ot paypal-ra vagy szálmára ha megkérlek valamelyikőtöket? vagy nem tudjátok megvenni és utána kitörölni a kártya adataitokat? -
ő a giftet a profilra megvásárlást gondolja nem a feltöltő kártyát!
délután kipróbálom a giftként vásárlást is! -
Sokan írták nekik a fizikai is ingyenes csak akkor pénzes ha azonnali szállítást kérsz... ezért mondom káosz van kb mindenki mást mond. -
Én virtuálist csináltam!!!! a fizikai kártya pénzbe kerül érthetően mint itthon is szinte minden bankba! A virtuális ingyenes!!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2019.03.04. 07:41:32 -
semmi extra! 5 perc volt
pc-n beírtam revolut!
Bedobta az oldalt ahol kérte a tel számom
beírtam és már jött is egy sms- hogy szedjem le az app-ot
tehát ez kihagyható ha közvetlen leszeded play arúházból
elindítod és végig érthetően végig visz a regisztráción 5-6 lépés
név+ elérhetőséget kérdez+ kell egy fényképes kártya amit le kell az appba majd fényképezni+ egy selfie magadról!
És már jön is az üzenet hogy kész a regisztráció töltsed fel a pénzt! itt is több lehetőség van sima iban utalás vagy kártya vagy stb! Én kártyát választottam hiszen van virtuális( OTP) oda felraktam 7000 ft!
És rányomtam revolutba hogy 20 dolcsit rakjon fel! azonnal jött otp sms hogy átkerült a pénz!
Köv lépés a vásárlás és tökéletesen elsőre vette az akadályt!
Jó iitt már nekem könnyű volt mert volt Argentin xbox fiókom amihez már csak az új fizetési eszközt kellett hozzá adni és rányomni a vásárlásra.... és már tölthettem is... -
Elvileg: (De majd Harlekin kiegészíti ha valami nem így van)
"Letöltöd a revolut mobil app-ot, kreálsz egy "account-ot". Kéri az adatokat, szemèlyes okmány fènykèp, selfie, stb. Majd kéri egyszer, hogy milyen kártyát akarsz : fizikait vagy virtuálisat?
Itt ugye azt írták, hogy fizikai kell a fizetéshez, de ha lehet érdemes először megpróbálni csak virtuálisat, mert mint írtam is nekem a fizikai kártya adatait nem fogadta el. Ha megvan valamelyik kártya akkor fel kell tölteni a kártyát. Ezt az app főoldalán a "+" jellel tudod megtenni. Én Eurót töltöttem rá, de gondolom jó az USA dollár is. Ha feltöltöttem akkor a vásárlás már a szokásos : Xbox mobil appban regióváltás, fizetési eszközkènt pedig a kártya adatait kell megadni. Kéri ugye egy cím az adott országban, ez ugye már alap (fake argentin cím lehet hotel is....)"
Csak valami keverés van mert valaki írta neki nem volt ingyenes a kártya hanem 6 euro ...sokaknak meg semmi költség nem volt.
-
Uh akkor meg kéne tudni hogy lehetne megvásárolnom ezt itten.
Bár nekem nem probléma ha valakinek adok egy profilt, és Home-olva játszom Xbox-on, sőtt felezni is lehet. :D
Ha valaki segít tudok utalni 40000-et kereken, meghívom az illetőt egy sörre.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.04. 07:34:09 -
Valaki írta a ph-en hogy a giftet csak az adott régióba tudod beváltani és oda a mobil app átállítása kevés oda keményen VPN-ezni kell... állítólag.. -
MIIII? :D
Tudtok segíteni, hogy hogyan vehetném meg én is?
Ha küldök lóvét tudna giftelni nekem valaki egyet? Ha bonyolult?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.04. 07:30:43 -
Én még kivárok 1-2 hónapot.
Addig le tudnád írni a menetét a revolut kártyaigénylős dolognak? (Feltéve ha nem nagy kérés) PH-en kb bele lehet zavarodni mert ott beszélnek ingyenes kártyáról 6 eurosról stb... -
Assassin's Creed Odyssey gold-ot NEM az originst!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2019.03.04. 07:02:58 -
Működik!!! Most vettem meg 3300 ft ér az AC O Gold editiont! :-D köszi az infót!
-
Hm páran írják prohardveren ,hogy revolut kártyával lehet fizetni pl argentin store-ba...ő váltja át magának a ftunkat ami a hozzákötött kártyánkon van. Így nem kell a drága gift kardokkal szarakodni.. Most kb mindenki revolut kártyát igényel a topikban
-
farferi #174018 Én asszondom, hogy nem az a baj hogy a koca mellé kapok egy malacot, hanem hogy a koca kicsi, a malacot meg sajnálom megsütni..aki érti, tudja mi a problem:D
-
Akkor meg a sok "csiraarc" fujjolna a ms-ra hogy kinyirta a lemezt és a használ piacot ami által tudják lopni a játékokat sokkal olcsóbban...kb ugyanakkora kárt okozva mint a warez.. -
Zozo76 #174016 Na:
1. Mit ersz a fizikai peldannyal ha onmagaban mar hasznalhatatlan, mert mar az elso inditas elott is patch jon.
2. en nem banom ha mas meg akar fizikai lemezzel kinlodni, lenne hozza egy kulso egyseg es meg van oldva.
ennyi az egesz. aki meg a lemezre izgul, ott lenne a lehegoseg egy kulso egyseggel. viszont azert 2019-ben, vagy 2020-ban mar el kene felejteni legalabbis a beepitett BL meghajtot. lasd a kisebb modell mar nem is tartalmazza. es igen, vagy legyen annyival olcsobb a konzol, de mondok meg jobbat, legyen ugyanannyi vagy meg dragabb is lehet felolem, de akkor tobb ram legyen vagy barmi mas ami ertelmes penzkoltes. konyorgom, 2020-ban mar ne legyen az a problema hogy meg mindig nem merik kihagyni azt a tetves, elavult optikai meghajtot. -
Nem erre a játékra mondom hanem általánossan. -
360on egy speciális xbox os futott, ami 32mb-ot használt ...
a one-on (és felteszem a two-n is majd) win10 variáns fut, ami eleve benyalja a ram majdnem felét ... (lehet mamár kicsit kevesebbet, nem tudom, induláskor mindenesetre a 8-ból 3-at elvitt!), a mostani gen sokkal inkább "pc", mint volt a korábbi -
Szerinted mikor Xbox-ban 512MB volt PC-n mennyi Ram kellett a játékokhoz? :) -
Semmiképpen sem deal egy gyengébb minőségben játszani.
Mindez azért gáz mindössze mert helyette jöhetett volna 200 másik. -
Arra nekik elég hogy pc-re és boxra is csak nekik gyártsanak bármit...
Sajnos a számok azok a játékiparban amiket nem szeretnek soha közölni.. :( -
nemtom mennyire kell egy - elsősorban - rts-gyáros az ms-nek... hiszen ők konzolon is szeretnének - gondolom - eladásokat, azt pedig szvsz egy age of empires nem xboxon fog hozni.... (kíváncsi lennék pl a halo wars 1-2 számaira) -
ha már nem garis, akkor én azért más elemmel/akkuval kipróbálnám, ill. szétszedném, hátha látni valami kontakthibát... (elem->nyák) -
tehát borzastóan irritál a 165ezres vételár, miközben akár 159ezerbe is kerülhetne?
kevesebb usb-t nem szeretnél? esetleg olyat amin nincs ethernet port? (vagy épp wifi?)
lehet neked pécét kellene építeni ;)
(néha megdöbbenek, hogy emberek nem elég, hogy önként lemondanak "minden" jogukról (konzol -> fizikai játék-példány, ami nem kötött egy accounthoz, aminek elvesztése/visszavonása bármikor megtörténhet), de szeretnék, ha ez a jog másnak se járjon.....) -
az xbox two mai játékokat futtat vagy esetleg elképzelhető, hogy 2024-ben megjelent címekkel kell megbírkóznia? ;)
mesélj, mi lesz az átlag gépigény az xbox two "windows"-nak és a játékoknak?
az xbox one x 12 gigájához képest a +33% szerinted generációs ugrás?
összehasonlításképpen:
xbox 64MB ram -> xbox360 512MB ram = 8x ugrás. NYOLCSZOROS.
xbox360 0.5GB ram -> xboxone 8GB ram = 16x ugrás. TIZENHATSZOROS.
és most meg lesz egy duplázás vagy egyharmadnyi plusz... ahogy vesszük... szánalom előrelépés, pláne ha hozzáveszed, hogy pécén a 16+6/8 GB (cpu+gpu) elég általános "elvárás" a játékoktól... 2019-ben! -
Ha drágán megvetted a Veronica-t 360ra, most INGYEN játszhatod a one-on is - ez szerinted nem kurva jó deal???
Ha mondjuk érdekelnek a fizikai kiadások, szintén nem opcio a one-os.
Sokan talán már el is felejtették, hogy ezt anno megvették... most a kompatibilitás apropóján elég sokan elővették (resetera vonatkozó topikja alapján).... -
"... Hamarosan pedig újabb bejelentés érkezhet, a Relic Entertainment ugyanis vendégeskedni fog az Inside Xbox sorozat következő részében, és egy megbízható forrás szerint ennek apropója az lesz, hogy csatlakoznak a Microsoft Studios (pontosabban most már Xbox Game Studios) családhoz.
A Relic Entertainment jelenleg az Age of Empires 4-en dolgozik - mivel Microsoft franchise-ról van szó, ezért több mint kézenfekvő döntés lenne a felvásárlás." -
kjhun #174004 Magában, az elemtartóban kizárt hogy ilyen baja volna, mivel eléggé beleszorulnak az elemek. Lehet, alatta az adott panelon van a kutya elásva, csak böszme csavarokkal van összefogatva, még nem tudtam eddig szétszedni. -
Zozo76 #174003 Hat lehet nem is kap aramot onnan. Lehetseges hogy nem erintkezik jol az elemtarto valamelyik erintkezoje. -
Állítólag hamarosan direktben játszhatók lesznek az Xbox One-játékok PC-n is -
kjhun #174001 Egy, érdekes hibával szenved, egy ismerősöm vezeték-nélküli kontrollerje. (XONE S-e van neki, a kontroller is fehér.)
A hibajelenség konkrétan az, hogy 2db AA 'tartós' elemről, egyszerűen nem hajlandó működni. (Full újak, 1.64V/cella) Hiába, nyomom az X-es gombot, semmi reakció. Ha, USB-t kötök rá és a gépre kötöm, akkor be lehet kapcsolni és villog a fehér LED-je a gombnak. Elemről, semmi, még műszerrel se mérhető hogy fogyasztaná az elemet. Akksi nincs hozzá, hogy azzal is ezt csinálná-e. -
Azaz én is így ggondolom -
Zozo76 #173999 Nem az zavar hogy benne van, hanem az hogy ki kell azt is fizetni feleslegesen. Ha mar az olcsobb verzioban ki tudja hagyni, ebbol is kihagyhatna. Lenne inkabb egy kulso egyseg, aztan akinek kell az megveszi maganak. -
Jaja pontosan. -
Az nem valami "fejlesztés" :)
Így néz ki belülről az Xbox One X
Debilül megfogalmazva: Szimplán "egybe" van minden és "szinte semmi" kommunikációs akadály nincs ....
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.02.23. 14:17:19 -
Mondj egy játékot ami a Ram miatt bukik meg mai játékok közül.
Az elég, a cpu meg vga a kevés.
Ne pc viszonylatba nézd.
Ráadásul az xbox x-ben valami fejlesztés miatt m3ég gyorsabb elér3s van a cuccok közt. -
Mit kapott volna?
Mi3ért kapott volna? Akkor minek a visszafelé kompatibillitásba ujra megcsinálni?
Ettől még értelmetlenebb
Ha beteszed a lemezt és ad ingyen a one-ost, akkor ki a gyíkom fogja az x360-ast elinditani a lemezzel? :) -
"Navi-ban lesz-e raytracing" Nem kell hogy legyen benne+ 100% nem is lesz..Ez szoftveres dolog..Már a mostani amd-k is támogatják... Az hogy az nv külön egységet tett a VGA-ira ebből a célból az nem jelent semmit. -
:D
amúgy kíváncsi vagyok, a Navi-ban lesz-e raytracing... ha lesz, több játék marad 30fps-en, mert amit ma RT-ből/-ben egy hw tud, az édeskevés (legalábbis gddr6-on - lásd 2080ti...)
Utoljára szerkesztette: arty, 2019.02.23. 13:08:25 -
farferi #173992 Ezért kell megvárni az xboxaztakurvát:D