176622
banner
  • n000rbi
    Bár már nincs meg a boxom, de tesómnál van, rajta az acountommal, aminél használtam már 200Ft-os gamepasst kb. egy éve és épp fél órája aktiváltam neki megint 200-ért egy hónapra.
    Ha az MS levinné 100ezer környékére a one x-et, eskü vennék egyet így, hogy jóformán ingyen játszhatok rajta :D
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.12.12. 20:14:12
  • darkSectorxxx #173775
    Az furi. :D
  • grebber
    Hidd el nem :) Nekem volt free game passom is.Volt 200ft-os is ami pár napja lejárt...ismét engedte a 200ft-osat megvenni..

13775-re:

Nem furcsa csak jöhetne valami hivatalos a Mfostól kinek és miért jár illetve nem jár akciós áron game pass...az említett 7500/fél évesről van szó.
    Mert így hogy random és nem lehet tényeket felállítani, gáz nagyon..
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.12.12. 16:48:56
  • darkSectorxxx #173773
    Mármint hogy aktiv egy 200 ft-os? és amikor rácsekkolnak kirakja nekik 200ft-ba? Az max a főképernyőn, de amint rányomnak hogy meg akarják venni, átvált az oldal 3000-re
  • grebber
    De magic pont ezt ugatom ph-n is sokan a 200ft-ossal tolják mégis ott az akciós.
  • darkSectorxxx #173771
    Ez nem magic.
    200ft-os akkor nincs ha BÁRMIKOR már igénybe vetted a 200ft-os dolgot. akkor már neked 3000 jelenik meg...
    Szintógy a 12 havinál is.
    Olyan mint a 14 napos free, azt 1x lőheted el.

Csinálj új accot, megveszed és amikor lejár kitörlöd.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.12. 15:47:56
  • grebber
    PH Xbox topikban megtudtuk ,hogy senki nem tudja hogy csinálna ezt a MS... Mindenki mást lát kb...
    Most van ugye a 200ft/hó game pass is.. Nos sokan írják nekik ott van opcióként hogy 7500ft/fél év és ezt engedi megvenni többször is..Sokuknak nincs ott csak a 15000/fél év... vagy csak a 3000ft-os havi.. Totál káosz ,mert mér lenne egységes ez is. Fos mint a store...

(Ennyien ne akarjatok gears of war coopozni... vicces hogy 4 helyen egy db ember sincs )
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.12.12. 15:45:54
  • Shan
    Üdv!
    Xbox.com -on és MS store-ban is nekem 19.850 a gold... Te hol nézed?
  • Zoolee1976
    Köszi a válaszokat! Közben talált szervert,csak kurva lassan az elején.Wifiről nyomom mert sajna nincs más lehetőség itt.Nagyon furcsa gamepaddal nyomni, mondhatnánk egy rémálom a Bill egér után de a visszajátszásokban látom sokan így is egész jól boldogulnak.Esetleg ha valaki duózna az vegyen fel boxon!(Hidegkuti76) Remélem ez még nem merítette ki a fórum szabályzatot!Üdv
  • grebber
    Gears of War Ultimate Edition-hoz coop partnert keresek insane nehézségi szintre..
    (Ha már a singleben nem tudom kinyírni insane-en RAAM-ot :( YT videokon tök szépen beakadt mindenkinek akik insane-en legyűrték nekem nem + oldalról is lődöznek a genyok azokat meg a videokban nem :(
    Akár egyből kezdhetünk vagy holnap is ráérek mert idén már nincs meló :C
    Akit érdekel a dolog vegyen fel és írjon rám: Sea1man

+ 9000 Ft az éves Gold a microsoft store-ban.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.12.11. 19:02:23
  • Harlekin
    Most is azt tolom du 3 óta és mindig full lobby indul. Soloba is meg squdba is...Azonnal ahogy keresünk. Valami gond nálad lesz....Esetleg nem a teszt szervert próbálod?
  • Béluska74
    Xbox live van?
  • Zoolee1976
    Sziasztok!A gamepass keretében ki akartam próbálni a PUBG-t Xboxon,de a matchmakingnél többszöri 10 perc után sem talál játékot.Pc-n ez kábé 10 másodpercig tart.Ennyire nem játszanak boxon már?
  • arty
    jatekaim.hu (lemez), shopto (kód), ebay (lemez), amazon.co.uk (lemez) ?
    Utoljára szerkesztette: arty, 2018.12.10. 11:07:17
  • arty
    csak példa volt, de nem az első és nem is az utolsó alkalom, hogy a magyar store tök jó áras (értsd: NEM a legolcsóbb, de nem is kell annak lennie, hogy az általad ragasztott LEGDRÁGÁBB címkét letéphessem :P )

márpedig a storeba beletartozik a 7 éves cím is és a preorder is
  • Harlekin
    Tényleg a legdrágább!!!
    Az hogy idehozol egy száz éves ósdi agyon akciózott játékot ami kicsit olcsóbb nem mindennél mert (Indiai storeba 400 forint a THE Darkness!) Ettől ez még nálam, meg még jó pár embernél semmit nem jelenet!
    Mint ahogyan annál se aki konkrétan kérdezett rá a külföldi vásárlásra, hiszen nyilván már körülnézett, hogy külföld olcsóbb!
    Így azoknál biztosan nem pálya a Magyar akik preordered vásárolnak vagy legalább is megjelenés után kicsivel!
    A teli áras játékoknál a Magyar Store szánalmasan drága!
    Én minimum 150 e-t spóroltam, hogy nem a magyaron vásárolok!
    De te nyugodtan vásárolj ott! Én meg olcsón máshol, mert nekem számít az ár ekkora mennyiségnél mint amit én veszek!
    És nem a 6-7 éves játékoknál amiket már 7 éve 1 hét alatt ki maxoltam teszem azt, ha érdekelt! Ha meg akkor se érdekelt akkor most ingyen se fog!
  • Harlekin
    Gondolom nem tűnt fel, hogy egy 2014 es videót nézel!? Azóta cirka 12 dash frissítés jött ami a pinelést is érintette!
    Nézz egy friss videót!
    Vagy szimplán menj fel a xbox.com ra és ott is megtalálod ha rákeresel.
    De 3. opcióként VAN segítség magában az xboxban is mindenről sőt a frissítések után megnézhető mi módosult mi került be új dolog stb!
  • darkSectorxxx #173759
    Kell a gold, ahogy multizni szeretnél, ahogy ps-en a ps plus
  • grebber
    A Way Out game nincs meg valakinek aki megtisztelne azzal, hogy végigjátszhatom vele?
    Ehhez kell aktív gold hogy mehessen a móka?
  • darkSectorxxx #173757
    Ja bocs látom már Wishlist van helyette, a buzik. :D
  • grebber
    Ahogy a video is mutatja game-re rányom feljön a menü és pin to home... csak látom hogy nekem nincs ilyen sor sehol....
    Ezért kérdeztem van valami extra plussz amit kell hozzá tenni hogy előjöjjön?
  • darkSectorxxx #173755
    Pedig ott van a főoldalon, a játékokat meg amikor nézed a store-ban van egy kis kitüző ikon, arra nyomj rá egyszer.
  • darkSectorxxx #173754
    MS pályázik a DMC sorozatra. :D

• grebber
    Ezt a PIN rendszert hogy lehet előcsalni boxon?
    Van szép és tök jó yt videó csak hogy amit ott mutat nekem érdekes módon nincs....

Xbox One: Pin Items to Home semmiféle pin to home nincs nekem....
  • grebber
    Nincs valakinek meg xbox 360-ra lemezen a Silent Hill Downpur és a Midnight Club LA játékok?
    Tudnék érte adni cserébe Gravel ps4-es game-et + zsetont megegyezés szerint...
    Sajnos ezeket levették már a storeból :(
  • grebber
    In 2018, Team Xbox added over 100 new titles to Backward Compatibility, bringing the full catalog to over 550 games – 57 of which are Xbox One X Enhanced. We’re taking a break for the holidays, but stay tuned for more BC news in January. Until then, we’ll see you on Xbox Live!
  • arty
    600 ft... tényleg a "legdrágább" bót a magyar ;-) (4 $ usában, azaz közel duplája!! hallod Harli! ;) )

nekem amúgy már megvolt a darkness, most picit(!) nőtt az esély, hogy valaha letoljam...

---

ma megjött a just dance 2019 és a street fighter 30 éves jubileumi kiadás is (shopto.net, ingyenposta, 1 hét alatt jöttek pufizacsiban), asszem lesz egy kis táncika :D (nyilván lesz kb 0 vagy 1 szám, ami nekem is tetszik majd...)
    Utoljára szerkesztette: arty, 2018.12.05. 18:54:31
  • grebber
    The Darkness, The Bureau: XCOM Declassified, and Duke Nukem Forever are coming to Xbox One Backward Compatibility today

The Darkness-t meg is vettem 600ft-ért ajándék...Gondolom a másik kettő is atom akciós most (csak azok nem érdekelnek mert megvannak pc-re)
  • rastaman
    teljesen feleslegesen fújod fel, meg mártírkodsz.

köszi egyébként a tippet, mert hasznos.

a 360-at szétszedtem youtube videó alapján, de a one-ra nem vállalkoztam mert nagyobb az esélye, hogy végleges kárt csinálok a gépben. így ez esetben valóban érdekelt hogyan / hol fuvatod ki.
  • darkSectorxxx #173747
    drága.
  • Bercy #173746
    Nem tudom, hogy ez jo ar vagy sem, mert nem vagyok tisztaban veluk, de hatha valakit erdekel:
    https://www.emag.hu/microsoft-xbox-one-slim-1tb-konzol-234-00012/pd/D1CM37BBM/?ref=prod_CMP-5248_4100_41251
  • darkSectorxxx #173745
    Oldalt, mert ott szívnak.
  • darkSectorxxx #173744
    Nekem a 3 kéne nagyon.
  • mrmilan
    Egyébként Harlekin 173725-ös kommentjére ment az észrevétel, bocs Arty...
    Utoljára szerkesztette: mrmilan, 2018.12.03. 16:08:24
  • mrmilan
    "Tehát aki hasonlót tapasztal ne legyen rest és szétszedés nélkül is megéri kifújatni..."

Ezer köszönet! Nekem a Wolfenstein II: The New Colossus esetén néhány pályánal csinálja, dashboardon nem. Tényleg, mint a sugárhajtómű, konkrétan pulzáló sugárhajtómű! Asszem beszerzek egy flakon sűrített levegőt!

Ui:

Lehet hülye kérdés, de hol érdemes kezdeni a kifújatást, mármint az X melyik részénél érdemes (hátul oldalt?)...előre is köszi!
  • Tibre
    ninja gaiden black, a 2 még nem került bc-be.
  • darkSectorxxx #173740
    Melyik? Első része?
  • Tibre
    köszi. igazából most, hogy van gamepassom elég volt a régiót átállítani usára. ott a ninja gaiden alapból benne van a gamepass kínálatban, így egyből tölthető is volt. de akkor a feltöltő kártyás megoldás működik, jó tudni.
  • arty
    az info MINDENKINEK hasznos, valszeg kevesen gondolnak egyáltalán bele, miért is "hangos" a gépük
    a kivitelezés nehézkes, ennyi
  • Bercy #173737
    Nekem hasznos volt a post es szerintem sokan masoknak is. Eddig nem is gondoltam tisztitasra, de most ki fogom tisztiani. A gari nekem mar nem szamit, Xbox One-om van. Szetszedem, mert biztos rettenet ami benne van. Szoval en koszonom az infot!