XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Kimarad az életemből, ez miatt valami!? Nekem???<#nevetes1>#nevetes1>
Semmi nem marad ki sehogy, főleg nem egy szaros játék miatt nem, mert számomra azok nem fontosak ezen a szinten... És itt most konkrétan az ex játékokra gondolok... Számomra NEM léteznek a ps exek egy kicsit se izgatnak...Viszont pontosan ugyan így elmegyek egy forza vagy Halo vagy bár mi mellett és mindezek mellett még így is sokkal sokkal többet és többel játszom mint bárki!!
Isten Igazából már a gamer szegmensben maga a játék sokkal hátrébb szorult mint az, hogy van az a pár ember akivel játék közben szívesen beszélgetek és alkalom szerűen össze ülünk valahol SZEMÉLYESEN is beszélgetni.
Na pontosan ez a hab a tortán nekem... Nem egy virtuális esetleg több sebből vérző játék.
Elhiszem nagyon nehéz ezt megemészteni olyanoknak akiknek esetleg ez a "minden" szórakozási lehetősége!
Viszont nekem nem, mert nekem rengeteg lehetőségem van ezen kívül is olyan szórakozásra, amiről más csak álmodozik vagy teszem azt a létezéséről sem tud!<#kacsint>#kacsint>
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Forza.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg a Yakuza. Meg a Persona. Meg a Nioh. Meg GOW. Meg Horizon. Meg Ratchet. Meg UC. Meg laszzófasz. Meg teamico. Meg Bloodborne. Meg Detroit. Meg VR. Sok szerencsétlen, tiszta szívből sajnálom az összeset. Ahelyett hogy PUBG-znének mint minden magára valamit ado gamer. O... w8!
az pozitív, hogy van MS jelenlét, hogy szánnak időt/pénzt még a magyarisztáni gémerekre is. persze ettől a platform maga alig lesz jobb... :/
azt tudom, hogy magyarországon erős a brand és még most is jók a számok - ha nem nézzük, hogy honnan indultak (x360/prevgen) 😉
sose tenném be a lábam a ps4 fb csoportba, csak konfliktust szülne 😉
ahogyan az sg (ps4) topikot is kerülnöm kell, eléggé hazavágta egy laikus (ps4-e sincs) mod a random cenzúrájával, így nincs értelme, erőszen szűrt a beszélgetés (és nem tudod mikor, mit szűr ki!)
Forza.
.
De tényleg igen a legalja!!! Viszont ha az a legalja akkor ez mi??? Még szerencse, hogy nektek itt van az SG egymást ajnározni!<#nevetes1>#nevetes1>
Ha ezzel a meg személyesítéssel rám céloztál akkor nagyon el kell, hogy keserítselek.. Mert te vagy itt bár ki csak szeretné, ha az életében annyi mellé nyúlása lenne vagy lett volna mint nekem. Vagy csak a töredéke olyan élete lenne mint ami nekem van! Így hát ezzel megint csak a te megkeseredettségedet próbálod rám testálni sokadjára!<#vigyor>#vigyor>
És csak halkan megsúgom van PS4 FB csoport is.. igaz azok csak 27000 vannak!<#nevetes1>#nevetes1>
mondjuk aki ott nyomja, az valószínűleg egyébként is odavaló... látatlanban is ott "él" a "legalja" (is), a legirracionálisabb xbox fanboyok legfanboyabbika, aki minden másodpercben ideologizálja IS a mellényúlását...
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.09.20. 09:37:40
Forza.
Nem is a spider miatt, hanem a 2 kép 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.09.20. 09:19:35
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nézd meg mit tettél..itt tombol most ez a hír miatt több száz one tulaj.. jah várj nem....Még mindig a PS tulajoknak keserű a téma a teszt képem miatt<#nevetes1>#nevetes1>
Jövőre meg Switch
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.09.19. 15:19:31
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
És ahogy elnézem megint lényegesen több ps4 tulaj olvassa az XBOX topikot, hogy azonnal reagáljon a legkisebb sérelemre mint Xboxos! Tehát itt ti vagytok etetve nektek esik nehezetekre a békát lenyelni, ha vissza van szólva pedig csak egy szimpla példa kép volt arra, hogy működik a képmegosztás!
Bon appetit! <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Igen mindenki gémel avagy mindenki aki érdemi infót akar, már rég elhagyta ezt a mocsárt! És ott van a FB xbox Hungary cirka 33000 főt számláló csoportba!
Én is csak nosztalgiából nézek ide be, meg hogy a hasonló ostobaságokon tudjak röhögni a többiekkel amikor elmesélem, hogy a szebb napokat megélt SG-n már megint mi megy!<#kacsint>#kacsint>
És ugye valóban mindent elmond erről az SG ről, hogy erre a képre azonnal több PS fan ugrott a mundér becsületét védeni....
Gyertek be FB csoportba ezzel a képpel meg ezekkel a hszekkel garantáltan osztatlan sikert fogtok aratni. Kb 3 percig ameddig elküldenek benneteket 50 hozzászólásban és közben meg majd szépen törlik a posztot és kiraknak a csoportból...<#vigyor>#vigyor>
Megfontolom, asszem ez a konzolvilág jó lesz, mert ott van készleten 😊
Nem tudtam hogy van pécsen KonzolVilág 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.09.18. 23:48:40
Next PC upgrade: 2022
Mert vicc hogy pl a közelben van 576 és ott nincs kapható konzol. 😄
Hogymá ON legyek, új haver, XO tulaj (persze épp PS4 van nála mert egy időre cseréltek a tesójával és nem nagyon akarja visszacserélni lol), nekikezdünk a héten a GeOW4-nek coopban, igyekszem az oleden megoldani hogy nézzen is ki valahogy.
Utoljára szerkesztette: toza, 2018.09.18. 13:49:15
Természetesen úgy, hogy elsőként egy xboxot fricskázó poszt került be!!
Tényleg ennyire szar a poki game, hogy inkább ezzel foglalkoztok, mint azzal, hogy játszatok vele!?
Bár az is Igaz, hogy ha egy feszes női mellet inkább spiderman felirattal takar ki valaki, na ott akkor azzal a réteggel komolyabb problematikák is lehetnek!<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Shitty move Sony, shitty move....
Mivel erre ment a poszt!<#taps>#taps><#vigyor>#vigyor>
Még szerencse, hogy ezeket CSAK a PS4 tulajok tudják felkapni, hiszen CSAK OTT van! Így ott kell a CSÍRÁKAT keresni!!!!! :-D
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.09.18. 12:07:48
Ez kb olyan mint anno a Crysis hogy szép meg minden de ha bementél egy házba ott olyan tárgyak voltak hogy paintba különbet rajzolok. De mondhatnám a resident evil 4-et is példának ahol a csontikkal tele tálka kb kivehetetlen paca... vagy a Rage-et ahol a csavarokkal tele doboz kb 0.5 pixelből áll stb... Ezek kiragadott részek és kb a kutyát nem érdeklik gameplay közbe... Kb lábjegyzetnek se elegek ,de a sok csira felkapja és egyből szarozik
Next PC upgrade: 2022

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.09.18. 07:36:28

amugy a forzademó atomállatszuperjó!
Forza Horizon 4 DEMO (bónX) minireview 😄 :
"press start screen rolling videoja/zenéje/hangulata, évszakok, autók... pazar! (ahogy eddig)
aztán zavaró váltás a 30-ról 60-ra (fps), ez sajnos végig probléma (volt/lesz)
ingame grafika... te jjjjjó isten. 1080/60 és közben szebb, mint a 3 + interakció a környezettel... WTF?
a narancs Charger-el mentem, szépen csillog, fényelődik, tükröződik
új nézet, az FM7-ben debütált, szélvédőre tapadt belső kamera, kormány látványa nélkül - JESSZ!
zenét 1 óra alatt SE kapcsoltam ki, ez nagy eredmény (jókat dobott a gép, sok az elektronikus zene)
a demo felépítése, a "flow élmény" (nincs rá jobb kifejezés), a brutálisan változatos táj, megfűszerezve évszakokkal, napszakokkal, időjárással... ennél jobb csak akkor lehetne, ha nem balrahajcs-országban kéne ótózni, megin' 😞
komolyan, olyan szaturált, színes, látványos minden, mintha folyamatosan valami 90-es évek végi sega árkád játékban lennék, nem pedig egy dögunalom openworldben (és talán emiatt elfogadhatóBB, hogy törik, szakad, repül minden, 1grammos papírgalacsinként, mert nincs megállás, csak az árkádos, végtelen száguldás...)
kínszenvedés lesz a hármast befejezni, mielőtt ennek nekiülnék.
kínszenvedés volt amazt tolni a kettes után, ami európai szememnek a legkedvesebb környezettel dicsekedhet(ett EDDIG!)
FH3-ban a felüdülést a HotWheels addon hozta, aminek a legjobb pillanatait idézi ez a negyedik"
ezt máshova írtam, de itt is elfér 😉
Forza.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
(persze csak vicc)