XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
próbáld ki.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
Festival of Blood? Tinifilm csillogó vámpíros?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Nekem sem, de megemlítem mert a Festival of Blodd kellemes, de a 2 sima rész is csak annyi hogy szép, viszont unszimpi karakter, semmi extra.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Most nem ps3 vagy sony fika, de a Microsoftnál úgy érzi az ember hogy sok kiváló játék van ami profi odafigyeléssel készült.

Míg PS3-on azt érzem így utólag hogy van 2-3 játék amibe apait-anyait adtak, és a többi sok exclusive, ami több egy pár darabbal mint a konkurensgépen, ÉPPENHOGY ÁTLAG játékok feletti minõséget tettek bele, csak hogy lehesen látni nem egy tucatjáték.

Nemt tudom ezzel ki ért egyet.

Renjike
Infamous húúú az borzalmas egy játék még 😄DD (nekem) nagyon nem jött be :/ bár ez az új rész szép meg ötletes de a karakter egy homokos 😄

DarkSector
Ratchet-be ps2-õn beleuntam ahogy nézegettem ez annyi hogy ps3 grafika, nekem elég volt, mert különben lehet 1x végigvittem volna a story részeket.

De amik ütnek ps3-on:

Infamous
Killzone
Metal Gear Solid
Gran Turismo
God of War
Uncharted
Last of Us

Amik meg X360-on:

Alan Wake
Gears of War
Halo
Fable
Forza
PGR

Én ezeket tartom olyan exclusive-oknak, amik valóban érdekesek.
A többi játék az én szememben vagy tucatjáték, vagy rétegjáték.

És itt ezekbõl IS nagyon fontos hogy a játékos IZLÉSE fog dönteni, hiszen sok stílus van, kérdés kinek milyen a stílusa, aszerint kell választani gépet.

Hiába a GoW a legállatabb játék, nem csak kinézetre, vagy a Gears of War, ha valaki nem szereti a stílusokat, akkor nem mindegy? 😄

arty
az tulzás, már én(!) is egy ezresért rántottam be, sokéve 😊 (azt hittem mostanra kb 500ft, ezekszerint eltûntek a piacról a példányok???)

itt 4 font, de sok a posta, csak akkor éri meg, ha sok mást is rendelsz mellé

Forza.

Renjike
Uncharted
God of War
Killzone
Resistance
Last of Us
GT
Rachet izé ami borzalmas
+ DEMON SOULS!!!! itt a harmadik húzócímem 😄
Bleach ami említésre méltó(nekem) a sok japán szar körül éééééés kész ennyi vége nyista. God of War eléggé egyedi és príma áru de engem nem mozgat meg.

Ebbõl a Resistance sorozat egy kalap csõshooter kula , Killzone a PS3 Halo Wannabeje , Uncharted / Last of Us párosra nincs megfelelõ Xbox ex között , Xbox + PC ex között már lenne szerintem , GT roszabb mint a Forza (nekem fanboyságból 😄DD -
nem. )

arty
oké, az egy! 😊 viszont Ratchetõl van három... (bár én másfél rész után beleuntam, ellenben a kameóba nem, élvezettel játszottam végig)

Forza.

DarkSector
Az hogy neked mi kell, az egy dolog, hogy mi lesz az 50% hogy nem az lesz. 😄

DarkSector
Azaza, az a platformjáték, mint a Ratchet & Clank.

Renjike
2000 forint !!! 3500 ért vettem Dead Space 3t 😄D

Elõször még Tinam Haloja (igen sötétszektor nekem tinmané kell 😄DD)
Fable 2
Dead Rising a vétel nálam .

DarkSector
"konkurens konzoléknál sincs sokkal több húzócím"

Igen ez a lényeg, sokak azt hiszik ott ezernyi sok ex van, holott azok sem többek az átlagtól, csak többször elhangzik a nevük.

Sok PS3 exclusive-nak csak a lángja nagy.
Ott is pár cím van amiért érdemes megvenni.

pl mondok egy példát, ott a Ratchet & Clank, aminek van ugribugri megfelelõje x360-on is, csak azt nem hype-olják.

Inkább a Konzol ex a sok.
Illetve x360/pc...például Alan Wake.

arty
annyira filléres a kameo, hogy adj neki esélyt!

Forza.

Renjike
úr isten csak nekem nem tölt be? 😄DDD égõ!!!

Egy
kettõ

DarkSector
Van csak érdekli-e az a kérdés, ha úgy kérdezte hogy nagyon ismert exclusive-ok, abból nem sok van, de azonak sok része és jók.

Semmit nem érdemes megvenni, ha tonnányi exclusive-ot akar. Ha nem értékeli ami van.

Renjike
Army 12 érdeklehet
Kameo is érdekes lehet de nem az én stílusom ez a mesés dolog (szerintem 😄)

konkurens konzoléknál sincs sokkal több húzócím . Engem speciel leginkább (+ god of war de az annyira nem érdekel.)ez a kettõ húzna oda , de gyengék hozzá

+ konzol Exk : Dragon's Dogma , Vanquish , Enslaved több nem jut eszembe 😞

Totti5
Van még, de ott a wiki lista, nem kell felsorolni... aki kilóra mért játékok miatt vesz egy gépet az már régen rossz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Renjike
Halo 1234reachodstwars ha nem is mind erre a gépre készült de fut mind.
Gears 123Judgment
Forza
Dead Rising 1
Crackdown 12
Fable 123
+ elég sok Arcade játék ha szereti õket

ennél több szerintem nem is kell de még van 1-2 cím + a konzol exkluzívok.

arty
aki nem talál xboxon 100 órányi exkluziv tartalmat, azt tudom sajnálni 😊

Forza.

arty
ps3-a volt? ha nem, akkor nagyobb a lista:

Dead Or Alive 4/5
Soul Calibur 4/5
Red Dead Redemption
Kameo
Midnight Club LA
Army of Two 1-2
Battlefield Bad Company 1

(ez Renjike-nek is szól)

Forza.

grebber
Akkor ezért nem tudtam neki több húzócímet mondani mert nincs értem ettõl fél õ is hogy ezért a párért kár volt megvennie!

Next PC upgrade: 2022

Renjike
ugyan ilyet kérek konzol exkluzív címekkel 😄D

DarkSector

grebber
Haverom vett xbox360-at!

Van valami lista az only xbox 360 exklúziv címekrõl?

Forza-k,Halok, Gears-eken kívül nagyon nem tudok neki mondani húzóneveket 😞

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Sajnos Zó elver ebben keményen.

Nekem Mass Effect I. 44 óra volt, igaz a PINAcle Station abban nem volt benne, õ letolta azt is (2 órás DLC se) és 55 óra körül végzett.

Nem csoda, hogy a BG 1 és 2 neki totálisan kimaradt. Elindítaná és jövõre talán végezne vele... mondjuk ahogy látom én is jövõre végzek csak ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Jaja sejtettem, de erre mondják sokan hogy nincsen fejlõdés a generációkban? 😄

Attól a Drive Club-tól a NFS is jobbnak hatott, nemcsoda hogy alapból jár a ps4-hez.

Totti5
Kosz...

DarkSector
A sok fekete folt a nekirepülõ rovarok talán. 😄

DarkSector
Látom a Forza 5-ben a karosszérián a kis karcolások/foltok is látszódnak majd. 😄

arty
láttad a 25 perces walkthrought? 😊

mindenki máshogy játszik ...

Forza.

DarkSector
megnéztem a Drive Club autós játékot, ez így elsõre brutál idétlen játéknak tûnik.

végülis igaz csak alpha:

Macccy
Én is megnézek minden csavart és popszegecset a pálya széli deszkaretyó falán, meg kipróbálom mi történik ha kilövöm a lámpát minden játékban. De Baldur's Gate -ben mivel 50 méteres madártávlatból mutatja, hidd el nem az nyomja meg a játékidõt! <#nevetes1>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

davidka003
Tinman-nek a Rayman: Origins is 25 óra volt. Nekem 10 óra se. Pedig még az extra küldetéseket is lenyomtam. Egyedül a pályák speed run-jait hagytam ki.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Halo homár az te vagy, én csak simán elsõ vagyok a sorban. 😄

arty
sose kamuzik, de valami bõõõõdületes kivesézõsen nyom le - mindent 😄

értsd: tetszik nekem egy játék és érzésre eléggé kijátszom magam vele, a végén a számláló mutat 13 órát.
s akkor egy óvatlan pillanatban tin benyomja h neki 22 óra volt .... 😄 amikor TUDOM hogy nincs benne még 9!!!! ( = nekem! és a legtöbbeknek SE!)

Forza.

Tinman
Méghogy nem kamuzok... ne sértegess!

29 perces cucc!

BG2 wt

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Macccy
Ezt én vágom, de nem fogom tolni, mert nekem az már túl sok ... Örülök ha majd a Witcher -t lesz erõm letolni.

arty: Most az egyszer nem kamuzik, <#vigyor> az a Baldur's Gate 2 az tényleg sokszáz óra, brutAll

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

[url=http://www.bloomberg.com/news/2013-08-23/microsoft-says-ceo-ballmer-to-retire-within-next-twelve-months.htmlMicrosoft CEO Ballmer to Retire Within Next 12 Months!!!

Waczkor
GTA V Official Site Update: Exclusive Country Clubs, Local Artisans, Serenity & Wellness

Katt

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Tinman
Az úgy nem jó... BG1-el kell kezdeni. Könyvet olvastam, nevetséges a játék sztorijához képest.

Hosszú, de finom :-)

Tinman
A normál földi halandó a 3/4-ét meg kihagyja :-)

Ez az a game, ahol a mellék sokszor jobb, mint a fõ csapásirány.

arty
Szolgálat közlemény!

Tinman 500óra ~ Normál Földi Halandó 70-90 😉

Forza.

arty
fakkjeee!!! forza, jövök!!

Hallod MS! Már csak a kinectet b*sszátok ki a kukába a példányom mellõl és árazzátok lejjebb a "maradékot"! 😄

Forza.

xxdani
Végre megjött a world of tanks kulcsom erre ledobott live-ról és nem enged vissza se wifin, se lan-on. Mit lehet tenni ilyenkor? A netbeállítások visszaállítva alapra ez segített olykor , de ez se megy most.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Macccy
Én egyszer régen még a világ kezdetén belevágtam, elment vele vagy egy hónapom és még csak asszem a II. Chapterben jártam. És mivel az elsõ részt én csak olvastam könyvben - azt se végig - ezért kicsit meg is ártott. Embertelen durva hosszú.

davidka003
Street Fighter X Tekken: Special Edition Xbox 360 £12.98

Street Fighter X Tekken game
Book featuring concept art from the game's development
45 gem power-ups with which to customise your fighting style
Arcade cabinet money box (approximately 5"/18.5cm tall)

KÉP

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
8 chapter + a Throne of Bhaal kieg.

Az elsõ rész ismeretének hiányában szigorúan NEM ajánlott, hiszen 99%-ban arra épül azt a sztorit folytatja, ráadásul az 1. részbõl átimportálhatod a karidat a 2. részbe. Töménytelen a visszautalás is.

Aztán az egész rendszere, komplexitása túl magasan van ahhoz, hogy az elõd ismerete nélkül bárki tényleg frusztrációmentesen élvezhesse.

Na meg több száz órás gametime... tippem szerint alsó hangon 4-500 óra lesz nálam.

Totti5

Totti5
Pár perce arckönyvrõl...

Fanatec
Fanatec on next gen consoles

A few people are wondering why we are so quiet.
We will not make the mistake again to mention new things too early. We will announce something new if production is about to start. We are working on several products for several platforms and every one of our new products will set a new benchmark as they did in the past.
We are also trying hard to protect the investment of our existing customers by making our current products upwards compatible. But we cannot confirm that before the final consoles are released.

Thomas