XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na mármost 60 $ a teljes árú játék. 60 x 2.5 M = 150 M dollár! Én ennyi után a kiadó helyében még nem röhögnék, szóval nézõpont kérdése mi nevetséges s mi nem ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Next PC upgrade: 2022
"cost between $280 million and $310 million for production and at $150 million for promotion"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-----------------------------------------------------------------------
Eladók:
Forza 2 (x360)
Dead Space (x360)
Assassins Creed 2 (x360)
The Darkness (x360)
Castlevania LoS (x360)
Uncharted 2 (PS3)
Uncharted 3 (PS3)
Metal Gear Solid 4 (PS3)
Beszámítható játékok:
Gears of War Judgement (x360)
Forza 4 (x360)
Silnet Hill Collection (x360)
Neverdead (x360)
The Last of Us (PS3)
Prince of Persia Trilogy (PS3)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ennek többe került az elkészítése, mint az Avatar vagy az Avengers! 😊
szega b*sszad meg ezt a tetves legyet! Majdnem kiütöttem a kezembõl az almás nokiát, annyira le akartam csapni! 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
http://www.konzolvilag.hu/xbox360/xbox-360-vga-hd-av-kabel/8698
Ilyen kell.
G27-es kormányt valahogy össze lehet kötni XBOX360-al?
mondjuk tv-t is készülünk venni nemsoká, de akkor gondolom haméár tv-t veszünk hdmi-set keressek, mert akkor elég hdmihdmi kábellell összekötni az xboxal ugye?(bocs a retard kérdésekért, életem elsö consolja sose foglalkoztam ilyenekkel)
xbox360on hdmi csatlakozó van, a monitoromba viszont csak sima vga, ha fogok egy hdmi kábelt és egy hdmi>vga convertert, akkor ugy müködhet a dolog?
A rendes sztorit szupi pixelgrafikában nyomatják 😄
PSN ID.: Beegabor
The original size limit imposed by Microsoft for Xbox Live Arcade games was 50MB, in order to ensure any downloaded game could fit on a 64MB Xbox memory unit. The limit has since been changed to 150 MB, then 350 MB, and now 2 GB, the latter of which is a technical limitation of the system (rather than an arbitrary limit imposed by Microsoft). On September 12, 2012 the 2 GB limit was raised to an unknown number with two titles, Red Johnson's Chronicles and Double Dragon Neon weighing at 2.68 GB and 2.24 GB, respectively.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nem 2 GB a korlát?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Méret: 95,32 MB
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Az mennyire visszalépés, hogy a Castlevania Sotn-bõl kivágták az átvezetõket azért, hogy beférjenek az XBLA 2 GB-os limitbe... majdnem megvettem, így viszont ráhúzhatják a V.92-es faxukra. -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ilyen visszalépést a világ nem látott még 😞((
Forza.
Migráltam angol livera (véletlen telefonról) és érdekelne ez a reward rendszer hogy most össze tudnék-e kaparni annyi pénzt hogy megvehessem 😊
Valami szaki kérem segítsen 😄
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Sejtettem hogy az IamAlive drága lesz... <#falbav>#falbav>
A letöltés után a játék az Xbox 360 konzol My Games területén jelenik meg.<#taps>#taps>
Én nemtom, még tippelni se nagyon, pedig érdekelne. 3 és fél év alatt talán úgy ... három elsõnapos vétel collector's és talán még 12-15 játék, amit vettem. Sokat eladtam mostanság a simákból. Talán 50-60 ezer a digitális tartalommal együtt. És még így - meg néhány kölcsönjátékkal - se érem utól magam, GTA is mindent sarokba fog vágni. 😊