XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"40 remastered levels from the original Rayman Origins"
Nyilván bizonyos tartalom, fõleg a tiktos és a végigjátszás során megszerezendõ "extra" pályák nincsenek benne, amik term. zseniálisak ugyan úgy, de telán ebben az esetben nyugodtan ajálnhatom a Legendset, mert a lényeg az Originsbõl benne van.
Elbõbb olyan pályán voltam, ahol 4szer váltott ütemet, egy nyugodt szakaszból átment rohanásba,, akadályban, majd a pálya változott meg mindenhol. Elképesztõ, erre tényleg nem lehet mást mondani és minden frém, minden mozdulat minden pixel ott van ahol kell, annyira pontos és annyira ki van minden számítva, csiszolva, hogy ilyet nem igen láttunk még közben olyan gyönyörû az egész és úgy szalad, hogy már zavarba ejtõ:)
(Ezekszerint csak a Legendet kell megvennem, abban benne lesz az Origins is?)
Forza.
Forza.
tényleg jót mentünk, ismét-megint-ittis elnézést amiért tönkrevágtam a szegény Zorko versenyét :/
Forza.
Kungfu mód ami valójába egy foci is isteni, csak ahhoz barátok kellenének.
Még ez a WiiU kijelzõre kitalált 2 játékos szisztéma is teljesen rendben mûködik, mert ehhez nem kell 2. kijelzõ, egy gombbal lehet csinálni, tudom csinálni közben, ami egy extra nehézséget és kihívást ad, ha jól akarom csinálni.
A világok állandóan változnak, folyamatosan más a terep, mozognak a dolgok. A grafika ugyan az a gyönyör, hibátlan, a töltés zéró, a frém kiakasztott 60 fps.
20/10 , nehéz letenni.
A média szerint ez sem érdemi meg a metacritic 100%os értékelést... sõt a 90%ot sem. Eltörném a kezét, akor erre nem 10 pontot ad.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
(de a rewards dolgot még mindig nem nagyon értem, mert semmit sem ad a régi game játszásra, max ha achievementekkel átlépsz másik G Tier-be, de az se ér sokat ...)
Forza.
Hmm. Ezt a "rewards miatt nekiálltak játszani" részt ... ez mi Arty? Miért a rewards miatt?
Uhhh, azért neked a profilod g.cisokat érhet a sok társított GoD miatt!
Azért én - ahogyan Forza 4 futam közben is említettem - lehetségesnek tartom, hogy a dlc-k techinkai malõr miatt tûntek el, ezt még kivárnám. De ha nem, nos akkor se fog vérezni érte szõrös szívem :P
egyszer nekem megvolt flashelt boxon,végigjátszottam,de már megjavultunk öcsémmel aztán most eredetibe kéne,de hát ennyiért nem.marketen 6kért van asszem,használtan sehol nem láttam,olcsón meg fõleg:( rikta egy játék ez,játékaimon pedig sok van kb mindenbõl
Ebay-en is néztem egy aukciót 1 hónapja és 8k körül ment el licittel. :\
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Sok 50%os leárazással.
Forza.
csomoan most a rewards miatt ismét nekiálltak játszani és találták a régi cuccaik hûlt helyét marketplészen.
de biztos mind hazudik, nem is játszanának vele :P
---
dobtam friend req-t, de nemhiszem h ma odaérek :(
Forza.
(most kezdjük az elsõ futamot ...)
Ott a Witcher 2 EE ... lehet buktam, legalábbis UK visszamigrálásig jó eséllyel. De szintén teszek rá, ha így lesz is. Digitálisan vettem még Spider-Man és Horizont, lehet azok is mennek a levesbe elõbb, mintsem végigjátsszam. No para.
De nem csak ebbõl a szemszögbõl nézem. Az elsõ ugyanis ami eszembe jutott a dlc-k kapcsán, hogy a Forza 3-at már nem hiszem, hogy sokan zúznák, pláne nem most kezdve vagy most nekiugorva. A rinyálóknak is állítom neked (!) hogy a 80% -a le se tojta volna a Forza 3 játékot, már rég FM4 -ezik vagy nem is érdekli a széria. De ez egy marhajó gumicsont most nekik, hajrá, gyûljünk fórumba és utáljuk ezen a hétvégén is 12 órán át a Microsoftot, együtt! :P
Nemtom, szerintem nem vagyunk friendek, de ha akarsz tényleg jöhetsz Forzázni ma este 20:30-tól ... velünk ... anti-empatikusokkal :D
egyébként friendek vagyunk-e, he?
mert ha nem, legyünk és revansot veszek az érzéketlenségedért!
azóta is meg vagyok döbbenve, hogy az empátia legkisebb nyomát sem érzem benned a szegény rajtavesztett forzakonzumidióták felé ... ha a te pénzen vett digitális javaid váltak volna semmibe, akkor is menne a félválrólvevés? <#ravasz1>#ravasz1>
Forza.
A másik topik "haverjaidtól" is megkérdezném ugyanezt .. eehh, mindegy
Nem jössz Forza 4-ezni?
Nyilván álneveken nyitottam topikokat a forza forumban is, hogy elkerüljem még a látszatát is, hogy csak engem zavar.
Aztán jól telekommenteltem õket. Ilyen vagyok, én a retrógémer.
Idióta msbérenc.
Forza.
Az elõzõ rewards érában egy survey 20 G pöttyöt ért meg. Most kapsz érte 250 kreditet. Tehááát ... asszongya ... az annyi mint 5000 kr = 400 G
Ha havonta 10 zacsi új játékot tolsz is le - ami nemsemmi teljesítmény - sajnos akkor se kapsz 800 G értéknél nagyon többet szerintem. Vagyis durván 2500-3000 Ft értékben vásárolhatsz a Live -ról. Az meg vékonyka lesz szerintem ... picit ...
De énis gondoltam erre :P
Tüntettél a nyolcsávos magnószalagért is? A szemét BASF és a 3M pedig már nem gyárt floppy lemezeket. És tudod miért? Mert a kutyának se kell már. Na így van ez a FM3 dlc-kkel is. Nyilván tudják, hogy ahogyan egy lekapcsolt Halo 2 szerver esetében is, ezeket a dlc fájlokat se használja már lóf*sz se.
De azért szemét egy kapitalista banda ez ...! :)
Amúgy megszokásból veszem ezt,mert régebben tartottam a banntól és nem akartam,hogy esetleg legyen goldom,de ne legyen live képes boxom.Most már le szarom ezt a részét,de megmaradt a megszokás,mert el van mentve az otp netbankba a lives vásárlás és csak hívom iceakost és nyomom az utalást ennyi...<#nevetes1>#nevetes1>
---
Akinek van FM3 dlc-je, csináljon róla biztonsági másolatot (jahogy xboxon azt nem lehet - így jártunk...).
Marketplace-ról ugyanis most Augusztus végén leszedték õket, ha letörlõd vagy tönkremegy, soha nem juthatsz hozzá a digit tartalmadhoz, amiért fizettél.
Ez egy ilyen cég. Vegyetek Xbox One-t, támogassátok ezeket a faszagyerekeket, day1 !
Forza.
Forza.