XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
bluesfool: Köszi szépen!
Nekem ez a dashboard-om van az xboxon 2.0.16202.0
És mégse mennek ezek a jàtékok:fifa 13, cod black ops, cod mw2
Kiírja hogy the disc not supported. Mit kellen csinàlni hogy menjenek???
Elöre is köszönöm a vàlszokat!!!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Végre a végére értem. Nehéz volt. Nem vagyok hardkór, nem edzõttem az elsõ 3 részen, de ezeket a lopakodós játékokat csak nehéz fokozaton játszom, mert úgy adnak élményt.
+ inteligens, izgalmas story
+ rettenet jól koreografált átvezetõk, nagyszerû színészekkel
+ még mindig átvezetõ amik a CODhoz képest az izgalmi faktorban a béka segge alatt voltak, ahogy robbanás, rohanás összedõl minden stb... látványban is javarészt, de éppen ezért az egész valós ás reális benyomást keltett, elhittem hogy ez így történik
+ grafika gyönyörû, egészen döbbenetes amit kihoztak még erre a konzolra. Lehet hogy subHD, de nincs, nagyon minimal a rece, a képélesség parádés az effektek pedig az egyik legjobbak. Fények terén nagyon komoly. ( ami szépséghiba látható az a karakterek ( amik szépek ), csak hogy ez csak Unreal 2.5, ami egy régebbi verzió mint ami pl a GeoW-ok alatt ment az utóbbi két részben )
+ opcionálisan ölés nélküli / lopakodás és akció, ahogy akarod. 3 féle képpen végig lehet játszani és semmiben nem akadályoztat vagy kényszerít. Ez is a fejlesztõket dícséri.
+ nagyon jó pályadesing, jól alkalmazott platform elemekkel, szintekkel, zugokkal. Segít a lopakodásban, de meg kell dolgozni érte, és hála isten nem villognak a platform elemek... sokat lehet mászni kúszni és ez jó.
+ gameplay rettentõ változatos, nem lövöm le a poént, de olyan részek és megoldások voltak amikre nem gondoltam volna, hogy ilyet láthatók egy TPS játékba + volt 1-2 áncsártides jelenet, volt 1-2 minigame, volt 1-2 mission impossible feeling, de persze a java az lopakodás nyugiba, taktikázva lassan megfontolva. Volt pár nappali pálya, de a lényeg az a sötétbe történt, viszont annyira azért nem volt sötét, hogy csak éjjelátóval lehetett menni. Az csak egy opcionális plusz volt, ha tényleg nem lehetett látni, de számomra sokat rombolt volna az élményen, ha órákon át zöld képet kellett volna bámulni, ráadásul a sötét pályákon egészen parádés a látvány, a fények árnyékok stb...
+ rengeteg feleszerelés, ruha, amit a 3 féle mód egyikáhez lehet igazítani ( nekem lopakodós volt minden, így 1 golyó legyilkolt még a végén is... )
+ kellemes AI. Messze nem tökéletes, de élvezetes ellene játszani. Külön poén ahogy sziszegünk neki és odajönnek keresnek, de ez sem mindig jön be, mert valamelyik egybõl alertezik.
+ a föhadiszállás a Paladin és hogy lehetett ott járkálni, beszélgetni a küldik közt
+ a "csapattársak" adnak mellékküldiket is
+ üsstek, de nekem tetszett ez a Sam is + a többi karakter is szerethetõ volt, mindenki elég teret kapott, jó kis team volt
+ BOSS harc is jó volt
- optimalizációs bakik, fõleg az elején + átvezetõk frémje lehetne jobb
- AI bakik, nem hiányoltam, de nyilván dobott volna rajta a zajszint figyelése, mert éppen ezért halk ölésnél is képes visítani az áldozat, amit persze nem hall meg senki + persze vakok olykor + meg hülyék is
- kutyát ölni miért kellett? ( nem kellett, de leszopattak mindig, muszáj volt ) 😞 meg lettem volna nélkülük, volt amúgy is más szopatógép helyettük/mellettük
Voltak részek bõven ahol beszálltam a szopórulettbe, de max aludtam rá és sikerült megoldani😊 hosszú volt visszagondolva, bõven 15 vagy több óra, bár nem siettem, nézelõdtem, taktikáztam.
9/10, a legjobb lopakodós-akció élményem
Forza.
Ami számomra megdöbbentõ volt olvasni, hogy 60 fps.
Kíváncsi vagyok rá.
http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/demos/12958-fifa-14-xbox-360-demo-download.html
még ekkora szart, mint amit az utóbbi idõben mûvelnek a konvertálással, õrület....
Forza.
Most próbálom kiszedni belõle, hogy ez az 'õslakos' magyar szittya bodri profilosoknak is mûködik e, vagy csak a vándoroknak ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
igencsak jó! így nemhogy a verba, de a lájv is ingyé' lesz 😄 (hogykapnábe!)
Forza.
Vagy másnak is mûködik a rewards HU accounttal? ...
A. 5,000 Rewards Credits are equal to $5 USD '
Na, akkor eltaláltam vagy eltaláltam? <#nevetes1>#nevetes1> Najó majdnem eltaláltam. Tehát alig több mint 1100 Ft amit kapsz 5000 kreditpontonként!
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Xbox.com on megtalálom a demót,rámegyek és kapok egy upsz found a glitch üzenetet ami kb a battlefield bad luck üzenetével egyenértékû....
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Miért ne mûködne? Közös profil, közös jelszó, bármelyikünk gépére seperc alatt letölthetõ a profil nem? De. :-)ú
Onnantól meg az az 1 vacak játék se gond már.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem fogok itt lemezekkel szarakodni a Tales of esetébe... nevetséges, hogy vagy nem lehet kapni vagy aranyáron adják -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
6 ezer Ft.
Angol Live-on most csak 15 dollár. Annyit röhögve megér.
Magyar Live-on lenne 3k-ért meg is venném, mert lehetetlenség jó áron szerezni dobozost.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Fúj, mindjárt vissza is mondom az elõrendelést, mocskos kapitalista gecik ezek is mán' 😛
Rockstar Games' GTA V was made on a marketing and development budget of $265 million. Grand Theft Auto V has been under production for five years, with Rockstar Games and Take-Two Interactive making sure that this is the best open-world game, ever. In the US alone, there has been over 2.5 million pre-orders.
Amugy 25 millio peldanyt szeretnenek eladni egy ev alatt
sales of around 3.6 million units on its first day of release and grossing more than $500 million in revenue in the first week, selling an estimated 6 million units worldwide
as of 2012 the game has sold over 25 million copies.