176617
banner
  • Zozo76
    Fogadok ha bekapcsolnam ocsem XBOX ONE-at a masik szobaban akkor nala mar megjelenne az update. De nem kapcsolom... :)
  • Totti5
    Holnap este legkésőbb. Nekem mindig 1 nap csúszással jön ( először Amcsi, aztán mindenki más, így nem hal le a rendszer és meglesz pikkpakk ).
  • arty
    na, EBBEN nagyon jó az xbone!
  • Zozo76
    Az elobb kapcsoltam meg az XBOX ONE-t de nem volt semmifele update. De biztos kesobb kapom majd csak meg mint a multkor.
  • Zozo76
    XBOX 360-on a YOUTUBE alatt nincs LIVE Stream?
  • arty
    jajneeeeeeee ;))))

_nekem_ ne! :D
  • Totti5

[Törl] ma 18:07 | privát | galéria | válasz | #147770

Ma jött ki az árpilisi X1 system update

Game and app saves and updates. A game save progress bar will show you the status of your game saves. You will also be able to easily tell what games and apps are being updated or have been updated recently.

Friends improvements. Notifications will be added to see when favorites and friends sign in to Xbox Live. This was one of the most frequently requested features, so we made it a priority to include it in this update. Also, friends who are in multiplayer will be identified in the friends list.

Kinect voice and motion improvements will continue to be fine-tuned for quality and reliability of Xbox One commands. For example, we’ve updated some of the gesture functionality to reduce false positives on non-hand objects triggering gesture commands.

Improved GameDVR video quality through compression algorithm improvements.

Blu-ray player supports 50 Hz video output for content recorded at 50 Hz. We’ll also be updating the Blu-ray Player app in the coming days to round out these improvements.

Controller and headset adaptor firmware updates will reduce audio static and improve wireless connectivity.

Silent reboot after system updates and system update on demand now available. If your console is in Instant On mode, the update will happen automatically and return to standby upon completion. This means you won’t need to power on your console after an update moving forward. If you want to take future updates when available without waiting for your console to do it on its own, we’ve added this option under system settings and you’ll be able to use it next update. It will only show as available when there is an update to take.
  • Botond #147769
    Ha már van, akkor használom én is persze.

Nekem pl pont a zumba fitness world party miatt kell majd venni x1et, mert az 360ra csak lemezesben van, magyar liveon nincs. :(
  • Totti5
    Inkább ne erről kellene beszélni mert lett volna 1080p ahogy annak kell lennie. Nincs más opció.
  • arty
    "Xboxnak ez a piaca, a kinect ugrabugra. Ezért van nekem is otthon,"

nem azért, mert papucs vagy? :D mintha korábban azt ecsetelted volna, hogy az a tutter álca :D :PPP

(egyébként azt nem értem, ha nem számít a poligon, akkor miért venne valaki kecidrágán kinekt2-est, ha a kinekt1 előtt is lehet csápolni....)
  • Botond #147766
    Xboxnak ez a piaca, a kinect ugrabugra. Ezért van nekem is otthon, ezért fizetgetem nekik szorgalmasan a gold havidíjat, ezért veszegetem az ő online boltjukból a játékokat. Ez az ő erősségük. És ez nekik jó, mert sok casual gémer van, meg sokan vesznek buligépnek ilyet, hogy amikor átjönnek a szomszédék meg a gyerek keresztszülei egy évben egyszer, akkor bebaszcsizunk végre, és nyomjuk a dance centrált. Ez egy nagy piac, nagy piacon sok pénz van. Ennél sokkal kisebb piac a polygon számláló, felbontás méricskélő kockák piaca, akik lehet, hogy per fő többet költenek náluk, de szummában jóval kevesebbet. És hát ők is pénzből élnek, mint minden cég.

Szóval, ja, nekik ott a kinect. Meg nyitócímként a zumba fitness world party, meg a just dance 2014, jön még egy dance central 4 is, és ennyi elég is, hogy fogyjon a gép.
  • arty
    inkább lett volna a target az xbone verza és nézne ki amiatt gyengébben pécén és ps4en?

az tény, h xbox exklu volt a két korábbi trials, de ez aligha meggyőződés, mint inkább kétoldaluan előnyös pénzügyi megállapodás kérdése lehetett.
    most nextgen gépből kevés van, így a minél nagyobb potenciális vásárlóréteg okán mindenre ki kell hozni, ami csak létezik.... (plusz a portolás is könnyebb, hiszen kb azonos mindkét arhitektúra)
  • arty
    " vagy ha nem is feltétlen lassabb"

de, feltétlen lassabb :) ne féljünk már leírni!

viszont van kinektugrabugra! :PPPPPP
  • Totti5
    Szögezzük le. Nekem semmi bajom az X1el ( azon kívül hogy a blúréj meghajtók szeméttelepre valók a samsungal együtt ). Mind a hardwer, mind a keretrendszer, mind a kinézete, működése nagyon tetszik, nextgen feeling minden téren. Egy kultúrált és gyors masina, azok a gagyiságok amik a 360 esetében voltak itt nincsenek, minden téren előreléptek, hozták az minőségi szintet.

A hardwer erős és gyors. Trials Fusion pedig egy cross gen játék, és az Evolution nextgen kiadása, új pályákkal, új lehetőségekkel. Nyilván nem kell spórolni a textúrákkal, gyorsabb a töltés, vannak szép új látványos effektek amik prevgenen nem voltak megoldhatóak 60 fps mellett ilyen minőségben. Namost ettől még ez se nem crysis, se nem ryse, se nem forza szint hogy spórolni kelljen bármin is egy a prevgennél min. 10szer erősebb és összehasonlíthatalanul többet tudó és gyorsabb hardweren.

Ezt adhatják lemezen is, mert láthatóan a letöltős szekció nextgenen nagyon megszűnni látszik és 2-3 ezer forintos XBLA játékokat simán adnak 10ért lelkiismeret fulkdolás nélkül. Ez egy dolog én kifizetem ha az egy Trials, hisz az Evolution annyi tartalommal, annyira minőségi contentel rendelkezett hogy megér teljes árat is egy ilyen cím, ami ne feletsük el XBOX-on kezdte a pályafutását, ott lett több milliós óriási siker ( pontosabban 2011-ben túllépte a 2 milliót ).

Elvárom hogy azok a fejlesztők akik MS gépre fejlesztettek azok egy a 360hoz képest bivaly erős gépen ne gagyizzanak már, és nyújtság azt amitől nextgen a nextgen egy ilyen játéknál. Ráadásul ez a peccselés az utolsó pillanatokban azt mutatja hogy kapkodtak, nem volt idő, nem jól csináltak valamit, s azért kapok gyengébb minőséget mint a PS4en vagy PCn, mert kapkodás van. Ez engem nem érdekel, nem is érint, én is ugyan annyit fizetek érte mint PS4en más, ugyan azt várom el.

'Oda van írva hogy a 60 fps meglesz'

S ha le van írva, akor az biztos is? a felbontást sem tudták hozni aminek alapnak kell lennie egy ilyen címnél ( lásd Strider, Max pl ), akkor miért hinné azt hogy a fix 60 fpst is hozzák majd? kapkodásban nem sikerült optimalizálni és nem lesz fix, de majd peccselik biztos......... ne így legyen, legalább az fps legyen makulátlan.
  • Botond #147762
    Én már megvettem 990ért karácsonykor. :(

Viszont most lecsapok a skyrim dlckre, és pc wishlistről törlöm is. :)
  • davidka003
    DLC-k is le vannak árazva. Nekem mondjuk nem jött be a játék de lehet egyszer majd végigviszem.
  • Tinman #147760
    Kemény! ^^

Ennyiért még PC-re se volt soha, sehol.
  • davidka003
    Borderlands 2 - 524Ft magyar Live
  • vg
    Szerintem csak az érzés szar, hogy a drágább gép a lassabb, vagy ha nem is feltétlen lassabb, de nem olyan jó mint az olcsóbb. Érted.
  • Macccy
    Oda van írva hogy a 60 fps meglesz (gamer365). De ha ezen a 800p-n így felszívod magad már most, akkor lehet nem kellett volna XbOne-t venned.
    Hol marad a "játékélmény a fontos" filozófia? Régebben talán épp tőled is hallottam. Most itt az új gép és már a pixelszám a fontos? Hogy van ez Totti?
  • DarkSector
    Semmi jó.
  • Tyrant01
    Itt nézzétek
  • Tinman #147754
    Nekem sem...
  • arty
    vszeg azért kellett butitani a felbontáson, hogy fix legyen a 60.... két játékuk volt eddig, mindkettőben a frém volt az istenük és a pixelszámból adtak alább!
  • DarkSector
    thx de ez az oldal nem jön be. :D
  • Botond #147751
    www.xbldb.com :D Mint említettem. 90%-a dlc, ami le van árazva,
  • Totti5
    Elvárom hogy ne fosportal szúrják ki a szemem. De mindegy már zavvi tegnap levonta a pénzt.... Remélem a fix 60 fps sem lesz meg!!!
  • DarkSector
    link?
  • Renjike
    easter sale?
  • Botond #147747
    Hű, vmi mega sale indult, xbldb-n vagy 8-10 oldalon keresztül sorolják, hogy mi olcsóbb. Nagyja dlc, de sok játék is van benne, pár akciót már vissza is vontak.
  • Macccy
    Hogy egyesek mire nem képesek 345600 pixel miatt ... őőőőrüleet :)
  • Totti5
    Trials Fusion 64 pálya.
  • Totti5
    'A Ubisoft megerősítette, hogy az Xbox One verzió első napos foltozást kap, de még így sem éri el a korábban beígért felbontást. Ami 1080p volt. Most pedig 800p, illetve a pecs telepítése után 900p lesz. PlayStation 4-en maradt az 1080p.'

Canceleztem, basszák meg jól telibe a fejlesztők, hogy ennyire balfaszok. Fosverza nem kell 10ért. Nem vagyok ideges, csak felgyújtanám őket.
  • arty
    Elolvastam. Az oké, hogy rendese szopórolleren ment náluk is a fejlesztés, de ahogy írod: kell az téged érdekeljen?

Ahogy nézem viszont, xbonen is fos a frém :(( Nem volt jó választás a szószendzsin a Respawn részére/-ről ....
  • Totti5
    S már szentélyt is emelnek nekik ezen interjú után!

'Komolyan mondom, csak miattuk elgondolkoztam azon, hogy megveszem a Titanfallt 360-ra'
    'azért elég ügyes csapat ez is. Nem irigylem őket, kemény hajtás lehetett,'

Majd ha valaki elolvasta szűrje ki a lényeget. Engem nem érdekel, Metro LLnél sem érdekelthogy disznóolban fejlesztettek és ki kellett koldulniuk a Ferrari benyáját. Hányinger. Ők szolgáltatnak, én drága pénzért veszem a legjobbat várom el, azt hogy hogy csinálják ahhoz nekem semmi közöm, de amikor az AI következetesen lefagy kompletten, mert nem teszteltk le / szartak bele az már nagyon is rám tartozik.
  • Totti5
    Aki nem látja X1en ( és PCn ) annak jó a 360as is, nert el sem tudja képzelni milyen lehet teljes pompájában és funkciónalitásában. A fórumhuszárok agykapacitása meg úgy is csak addig terjed hogy a One Titanfall 720p = szar.

De teljesen igazad van, a médiának kellene elsősorban tenni, hogy villág körtüljék a fosport mivoltát. Not the best version of Titanfall, but surprisly a good port.

Érted nem a legjobb verió, pedig lehetett volna az is ezek szerint, hisz minden esélye meg lett volna.

Nem véletlen nem mutattak belőle semmit múlthétig. Gondolom az MSnél is rájöttek hogy ezt mutogatni nem igen szabad, mert több kárt csinálnak vele mint anélkül, de innen már nem mondhatták azt hogy cancel, vagy hogy csúsztassuk még, mert így is eleget csúszott.
  • Totti5
    Alappal sokat toltam, a DLCkkel mérsékelten és nem mentem az eredményekre, csak pályákat néztem.
  • The Protector
    Köszönöm.
  • arty
    könnyebb dolguk volt: egy sokkal erősebb gépre kellett portolni, itt viszont fordítva kellett volna!
  • Seth
    Azt viszont jól csinálták