XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
MINDENKI GONDOLJA MEG MIELÕTT MIGRÁLJA A FÕ PROFILJÁT (értem ez alatt, ami fontos profil) MERT VANNAK TARTALMAK AMIK NEM CSAK HOGY NEM ELÉRHETÕK MÁSIK RÉGIÓBAN, DE VÉGLEG EL IS VESZÍTHETTEK NÉHÁNY ILYEN LICENSZT
(MS supporttal folytatott beszélgetésbõl itt tartok)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nekem kedden hozzák amazonról remélhetõleg,ha nem akkor én magam leszek Trevor.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Eddig 3 Pendrive-omból 2-nél azt írta a Live hogy adatvesztés elõfordulhat, elõ is fordult.
Namár most Használ valaki ilyen USB kulcsot?
Ez is megbízhatatlan?
Írási sebesség 3.5MB, elég gáz. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
és de: a gta4 2008-ban állejtõen nézett ki
Forza.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ha fake lenne akkor megértem a fos minõséget meg kameraállást, de ez nem fake.
Felesleges ezeket linkelni...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Errõl van szó. Olyan szép mint a Rayman, 60 fps. Frankó az irányítás. 10 perces a demó, de állandóan a falról akartam kapaszkodni, visszaugrani😊)) ebben nem lehet ilyeneket. Érdekes hogy a grafika modern gyönyör, a karakterek szépen animált és rajzol 2D, a háttér pedig 3D egyveleg. Az effektek zenék pedig retró 8 bites ujrakomponált, term. gyönyörûen szólnak, de fura szokni kell, de ez is tetszik.
Mivel drága de rövid játék majd leárazáskor, de ez mindenkép kell.
Na ezt oda lehet tenni a Rayman mellé. Így kell ezt csinálni. 1200 forintért jöhet.
Én arra értettem hogy a PC-n van hogy a háttérben az "op/rendszer" elszív x gigabájtokat, ráadásul itt többet!
embertelen! és ez egy sandboxban! mit fog tudni egy csõlövölde, 4 év mulva?!
(ahogy a szél lobogtatja a növényzetet - hihetetlen durva!!)
Forza.
ez utobbi ráadásul ITTHON is fog menni, míg az elõbbi NEM 😄
Forza.
Mi lesz itt pár év múlva??? <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Az 1. lemez kötelezõ install lesz , ami ~8GB. A 2. lemez pedig a play disc, ez már opcionális,hogy installáljuk vagy sem. Lemezt nem kell cserélgetni
PSN ID.: Beegabor
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Az mi az a havas rész?Ez nekem eddig kimaradt
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
amúgy sztem is jobb, mint PC-n, kár, hogy ott megvettem :/
Ha nincs kéznél a telefonom hogy gájdoljak vagy valami segédletet basszak a yátyúbról, akkor ez nagyon jól fog jönni kilépés nélkül! Esetleges TV szolgáltatás vagy valami esetén szintén, hogy nem kell átkapcsoljam magát a tevét
Dark: Ettõl ez még messze nem PC, ahogy a telefonom sem PC és nem kevésbé telefon attól, hogy faszán ki-be lépek appok között akár hívás közben is
Mármint nem te fuckyou, hanem aki ezt kitalálta...
és én nem örülök ennek 😄 konzolon szeretem, hogy nem tudok elváltani és mást csinálni, pl itt forumozni játék helyett.... 😄
Forza.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Érdekes pc-n 120 éve funkció, itt meg furcsa ilyet látni, hogy a háttérbe reccenésmentesen meg megy a menü, meg szinte bármit csinálhatsz. 😊
Mondjuk nemtudom erre el van-e különítve hardver, vagy a játék elõle veszi el.