XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Magyar és angol közt / azon kívül hogy a fanébe migrálná bárki is? azon meg minden kb megegyezik, kivéve ami a magyaron nincs.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Macccy
Na jó, akkor addig leírom röviden, mert szerintem közérdekû:

MINDENKI GONDOLJA MEG MIELÕTT MIGRÁLJA A FÕ PROFILJÁT (értem ez alatt, ami fontos profil) MERT VANNAK TARTALMAK AMIK NEM CSAK HOGY NEM ELÉRHETÕK MÁSIK RÉGIÓBAN, DE VÉGLEG EL IS VESZÍTHETTEK NÉHÁNY ILYEN LICENSZT

(MS supporttal folytatott beszélgetésbõl itt tartok)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Tinman
Bizonyos mennyiségû karakter után nem jeleníti meg a hsz-t

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Macccy
ajjaajj ... de neked is szar ??? <#wow2> akkor lehet most az egész meg fog jelenni háromszor ?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Tinman
SZÁRAZON!!!!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Macccy
(megbaszom ezt az SG fórumot ...)

Macccy
Nekem az a játék még tavaly (akkor adtam el az GTA:EFLC-t) is hozott frankó élményeket, hiába 2009 -es mára már az alap. Ráadásul PC -re 0day megvettem. Na most ez jön <#papakacsint>

Totti5
Pontosan + a brutál fizika.

szega96
Közben találtam nem offscreen cumókat is, már televan youtube...

szega96
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Waczkor
Na akkor estére lesz is pár értékelés az itteniek közül😊

Nekem kedden hozzák amazonról remélhetõleg,ha nem akkor én magam leszek Trevor.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

TaRka0107
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Grand.Theft.Auto.V.XBOX360-QUACK

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

xxdani
Valaki belinkelné a képet, ahol azt mutatják be, hogy kell szétszedni az eredeti AV kábel burkolatát?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Tinman
Mondjuk vehetnél minõségi pent és akkor nem szívnál velük. Corsair pl.

DarkSector
Srácok szereztem egy ilyen 16GB-os pendrive-ot.
Eddig 3 Pendrive-omból 2-nél azt írta a Live hogy adatvesztés elõfordulhat, elõ is fordult.

Namár most Használ valaki ilyen USB kulcsot?

Ez is megbízhatatlan?
Írási sebesség 3.5MB, elég gáz. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
azokbol a videokbol kb semmit nem lehet megállapítani

és de: a gta4 2008-ban állejtõen nézett ki

Forza.

Waczkor
Hát a IV sehogy se nézett jól ki😊

TDC Geronimo
offscreen videókon minden jobban néz ki.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Waczkor
Elég jónak néz ki a gta grafja a vidiken amiket a srác tol ki instagramon,bár nem mintha az lenne a lényeg de elég élesnek néz ki

Harlekin
Ez nem errõl szól,hanem szimplán a dicsekvésrõl.Le szarja,hogy mit és hogyan látsz elég ha a lényeget,hogy Õ már játszik...<#nevetes1>
arty
nem akar 😊 megnéznél egy 10 perces videot, megtudnál mindent, leszarnád megjelenésig.

Forza.

TDC Geronimo
De miért alap? Nem tud szembõl normális felvételt csinálni? 😄

Ha fake lenne akkor megértem a fos minõséget meg kameraállást, de ez nem fake.

Totti5
líknél alapvetés a moslék minõség

Felesleges ezeket linkelni...

DarkSector
zóltam a srácnak, legközelebb vesz egy HD 1080p-s kamerát, hogy lásd rendesen a felvett gameplay-t, vagy pc-be egy Capture Card-ot.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
Ettõl az egy sráctól van fent leak mindenhol, de azt nem értem, hogy lehet 2013ban ilyen okádék minõségben leakelni. Telefonok már fényévekkel jobb minõségben vesznek fel, mint ez.

Nem tudja valaki a problémàra a megoldàst amit a 140854-es hozzàszólàsnàl írtam???!!!
TaRka0107

Totti5
DuckTales Remastered

Errõl van szó. Olyan szép mint a Rayman, 60 fps. Frankó az irányítás. 10 perces a demó, de állandóan a falról akartam kapaszkodni, visszaugrani😊)) ebben nem lehet ilyeneket. Érdekes hogy a grafika modern gyönyör, a karakterek szépen animált és rajzol 2D, a háttér pedig 3D egyveleg. Az effektek zenék pedig retró 8 bites ujrakomponált, term. gyönyörûen szólnak, de fura szokni kell, de ez is tetszik.

Mivel drága de rövid játék majd leárazáskor, de ez mindenkép kell.

Na ezt oda lehet tenni a Rayman mellé. Így kell ezt csinálni. 1200 forintért jöhet.

DarkSector
Te már összevontad a 2 témát. 😄

Én arra értettem hogy a PC-n van hogy a háttérben az "op/rendszer" elszív x gigabájtokat, ráadásul itt többet!

arty
<#merges2><#merges2><#merges2>

embertelen! és ez egy sandboxban! mit fog tudni egy csõlövölde, 4 év mulva?!

(ahogy a szél lobogtatja a növényzetet - hihetetlen durva!!)

Forza.

arty
az átkapcsolod a tévét a kontrollerrel mennyivel bonyolultabb, mint az átkapcsolod a tévét a tévé távirányitojával? 😉

ez utobbi ráadásul ITTHON is fog menni, míg az elõbbi NEM 😄

Forza.

Totti5
Hello nextgen!

Mi lesz itt pár év múlva??? <#wow1><#wow1>

TaRka0107
Értem, tehát kötelezõ 2dvd akkor a futtatáshoz.

szega96
LoL

Tatyla
olcsón vennék akár sajtós dio3-at xbox-ra ha volna valakinek 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Seth
A Rockstar hivatalos közleményben írta, már jó régen
Az 1. lemez kötelezõ install lesz , ami ~8GB. A 2. lemez pedig a play disc, ez már opcionális,hogy installáljuk vagy sem. Lemezt nem kell cserélgetni

PSN ID.: Beegabor

Honnan tudod? A véletlen kiszivárgott ps3 predownload 18 giga volt.
TaRka0107
GTA V 2DVD-s lesz. Valaki tudja, hogy van megoldva? 1. singleplayer, 2. multiplayer?

Waczkor
Nem segítettél apa....😄

Az mi az a havas rész?Ez nekem eddig kimaradt

xxdani
Valahol találtam egy link-et ahol össze volt gyûjtve egybe, hogy pesten hol, mennyiért, hány óráig lehet majd kapni. Nincs meg valakinek? Mintha láttam volna egy helyet ahol elõrendelés nélkül is ugyan azok járnak mint az elõrendelõknek. (DLC stb) .

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

xxdani
Néhány rövid gameplay, hogy ki lehessen bírni 17.-éig 😊

Rage47
én majd akkor, ha lesz egy pakkban a kieggel
amúgy sztem is jobb, mint PC-n, kár, hogy ott megvettem :/
Macccy
Ez fasza fícsör szerintem!
Ha nincs kéznél a telefonom hogy gájdoljak vagy valami segédletet basszak a yátyúbról, akkor ez nagyon jól fog jönni kilépés nélkül! Esetleges TV szolgáltatás vagy valami esetén szintén, hogy nem kell átkapcsoljam magát a tevét

Dark: Ettõl ez még messze nem PC, ahogy a telefonom sem PC és nem kevésbé telefon attól, hogy faszán ki-be lépek appok között akár hívás közben is

DarkSector
Igen jó szerencsés, engem annyira még nem izgat fel, bármennyire álszent dumának tûnhet, mert nincs játék amire még irigy tudnék lenni.

DarkSector
EGYETÉRTEK nagy betûkkel, nem pc-t akarok venni hanem konzolt fuckyou. 😞 /faszt beszélek itt, pc-n is 1-1.3Gb csak a rendszer.
Mármint nem te fuckyou, hanem aki ezt kitalálta...

DarkSector
ettû féltem. 😄

Harlekin
Speciel Én arra gondolok,hogy már van olyan szerencsés akinél "otthon" figyel az xbox one és játszhat!<#kacsint>
arty
van elkülönítve cpu/gpu/ram erõforrás, ha lehet hinni a pletykáknak

és én nem örülök ennek 😄 konzolon szeretem, hogy nem tudok elváltani és mást csinálni, pl itt forumozni játék helyett.... 😄

Forza.

Renjike
8 gigából 3 giga rendszer memória szóval igen van elkülönítve 😄 (vagy csak 2?? az biztos hogy a PS4nél 3,5 van rendszernek fenntartva és abból 1 az rugalmas memória)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Jah az is, az a windowed-fullscreen. 😊
Érdekes pc-n 120 éve funkció, itt meg furcsa ilyet látni, hogy a háttérbe reccenésmentesen meg megy a menü, meg szinte bármit csinálhatsz. 😊
Mondjuk nemtudom erre el van-e különítve hardver, vagy a játék elõle veszi el.