176882
banner
  • Totti5
    Ez egy jó show lenne, de én nem akarod tudni mindent előre.

Gears 4 kétlem hogy lenne, pláne nem gameplay, max egy tízer hogy jövőre.

Beyond good and evil 2 körül teljes a csend már régóta, nem hiszem hogy lenne.

Azt hogy Halo 5 csak techdemó szintén fura, aztán lehet hogy csak 2016? mert más különben gameplayyal kellene bemutatni.
  • orichalcos
    Leaked E3 photo
  • Totti5
    Mindenre jön.
  • Botond #148162
    X1re? :)
  • arsmarci89
    Diablo III: Ultimate Evil Edition jön XBOX 360-ra is! :)
  • Waczkor
    GTA pont az a játék ami simán megéri még a teljes árat is,nagyon egyben van
  • ktomi22
    shadow complex megeri.. bár nekem ingyl volt anno.. nyertem gamer365.hu-n.
  • davidka003
    Olyan zavaró, hogy nem tudok már játékot venni.
    Nincs olyan, ami olcsó és érdekelne. GAME-en nézegetem néha de nem igazán van semmi.

GTAV meg még drága. MS akciózhatna igazán Live-on akár minden héten.
    Shadow Complex érdekelne nagyon de nem adok érte 3800-at.
    4 éves játék, csak lesz akcióban vagy ingyen.
  • Botond #148157
    Mire gondolsz, hogy hogyan lehet rákötni a tvre meg ilyenek? Szerintem legalább pár alap kérdést tegyél fel, hogy mire gondolsz, hogy jobban be tudjuk lőni, hogy milyen témában és milyen mélységű válaszokra van szükséged.
  • davidka003
    Google tuti segítene. De mit akarsz tudni?
    Azt nézd meg, hogy milyen játékok vannak rá. Mással nem kell foglalkozni.
  • Pipör
    Üdv! Valaki nem tud mutatni olyan oldalt ahol le van írva minden tudni való az xbox 360ról, csak mert szeretnék venni egyet és semmit sem tudok róla kb. előre is köszi
  • Botond #148154
    10.000 ^^
  • Harlekin
    Ha lesz hozzá kedvem akkor megcsinálom a lila skines acsit is,ha nem akkor úgy marad.Biztos jön hozzá 1000 dolog amúgy a season pass-t így is úgy is megveszem...
    Ha tetszik a game akkor dlc-t is ki szoktam maxolni pl borderlandsok,de nem ver miatta a víz ha nem.

És köszi amúgy!
  • arty
    Remélem jön majd hozzá ezer dlc és kitolják 2350-ig mondjuk a GS-t.... beleraknak olyat, hogy a fizetős lila skinnel csinálj 5 killt, meg a többi gennyedékség, ami a témában megy. :PPP (és a legjobb: egy idő után elmegy a kedved, a GS miatt csak "tologatod" :PPPPPPPPPP

(amugy grat :) )
  • Harlekin
    Azt hiszem a kép magáért beszél nincs mit hozzá fűzni!!!
  • DarkSector
    Ja értem. Thx.
    Akor végülis jó. :)
  • arty
    dvd r2, eredeti vagy másolat
  • DarkSector
    Srácok az x360, dvd filmekben miket játszik le? Eredeti , másolt, usa, europa?
  • Tyrant01
    Egész fasza.
    Minden One videó egy helyen
    Gamertag-re keresve meg lehet nézni bárki összes felvett videóját.
  • Botond #148146
    Lesz az 2k is karácsonyi akcióban.
  • davidka003
    Amúgy meg biztos nem adnék 6k-t egy ilyen remake féleségre.
  • davidka003
    Már nem szaggat.
  • LMNO
    Fable Anniversary-t érdemes megvenni? (most 6k a live-on)
    Írtátok itt korábban hogy szaggat, meg ilyenek; ez fennáll még (úgy értem nem jött hozzá valami patch vagy ilyesmi)?
    Még anno pc-n játszottam az eredetivel és ott bejött, érdekelne milyen ez a "felújított" változat.
  • Totti5
    Első amcsi vásárlás

Child of Light USA store : 3256 huf ( EUban 4290 Ft lett volna )

Még jó hogy elkaptam pár rivjút ahol írták csak is hardon kezdje el az ember, mert az UBI megint elkúrta a nehézséget ( normal = casual 1bit AC szint , hard = szopj paraszt szint )
  • arty
    irányítás necces, de egyébként sztem nem volt ez rossz - graf kimondottan tetszetős, a sztori meg... nos, nem esett nagy súllyal latba :D
  • arty
    "ettől még működhet jól."

működött is, kb az első évben. azóta MS (és a fejlesztők) rájöttek, hogy a gémerszkórral el lehet adni egy játékot.... :(
  • Seth
    Szerintem meg nagyon jó volt, 8 pontot adtam rá annó.
  • davidka003
    Csak szerintem volt hoki a Deadlight?

SPOILER lehet:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Sztori nulla. 3 óra az egész.Mondjuk ingyen volt.
    3 fejezet az egész.

De tök faszság, mert a 2. fejezet az az, hogy egy földalatti labirintusban kell kerülgetni a csapdákat.

Aztán egy csávó megkér, hogy mentsd meg a fiát a zombiktól teli városban de előtte elvette a fegyvereidet meg mindent. Szerintem itt nem volt átgondolva a megvalósítás.

A vége meg lol. Az egész játékban a feleségét meg a lányát kereste.
    Aztán a végén jön rá, hogy ő ölte meg őket azért, hogy ne legyenek zombik még régebben csak olyan nagy volt a bánata, hogy ezt elzárta mélyen magába és nem emlékezett rá.

4/10-et ér a játék. Fel nem fogom, hogy valaki ezért fizetett. Ráadásul a grafika is fos volt, mert nagyon alacsony felbontású volt minden textúra. Irányítás sokszor szar, csomószor azért halsz meg.
  • Tyrant01
    Pedig ezért jó.
    Sok acsi vadász van, TA-n 200k+ regisztrált játékos.
    Ha ezek közül jópáran elgondolkodnak One vételén már megérte az MS-nek.
    Child of Light: One 1000G, 360 400G
    Ennyi
    Nem Te vagy a célcsoportja ennek az acsi rendszernek, ettől még működhet jól.
  • Harlekin
    Mármint mi?Az hogy 750 vagy hogy 1000 gs,de lényegtelen,mert egyiket se viccből mondtam...
    750 ft nem pénz és most nem menyünk ebbe mélyebben bele!Nem szociális háló fórum,hogy kinek mi sok vagy kevés...
    1000 gs akit nem érint,mert leszarja az acsit annak nem totálisan holt mind 1,hogy 1000 vagy 200 vagy 100000000 gs van 1 játékban!?Lépjen túl rajta nem az ő szegmense az,hogy acsi található a játékban.Ne vegye meg miatta és ne használja.Vagy a megvett játékát maxolja ki és akkor nem itt fog sírni hogy jaja bazz ez a játék csk 5 óra igaz 5 acsi nyílt de nem nyújt többet számára.Akkor ha így van mi a faszt számít,hogy mennyi van benne és esetleg mást érdekel!?

Itt a tinan fall 1000 gs a játék 1 hete (game play time 5 nap 21 óra eddig) de csak 34/35 az acsi számom.Mivel van benne nullás acs(10 es gen),de az is ki lesz szedve 9 gen 50 en vagyok pár első hely hiányzik.Mi ebben a probléma??Főleg annak akit nem érdekel.Tiltsa le a profiljába,hogy az ismerősei se lássák,hogy neki mennyi van és a probléma meg van oldva és ne azzal foglalkozzon,hogy a másiknak miből és mennyi van és ez könnyen vagy nehezen jött.Tehát bőségesen van lehetősége arra hogy NE keljen foglalkoznia az acsival főleg ne máséival!!!

Itt egy példa az acsira
    Van 1 almafa állunk alatta 10 en 9 en leszarják és csak felnyúlnak és leszedik a kéz magasságban lévő almát amit már számtalanszor más is megtett megeszik és ennyi.
    Én ha tehetem felmászok a fára a magasabban lévő érettebb almáért.Vagy ha találok létrát akkor azzal könnyítem meg esetleg a feljutást vagy szimplán megrázom a fát. Többet tettem azért az almáért.IGEN!
    És nem fogok sírni,hogy nekem az almafából csak az alsó már megszedett éretlen almák jutottak!!!!
  • Myselor
    hát most remélem ezt viccből írtad hogy ezért jó :D
  • arty
    Acsi mar elozo genben is elbaszodott, minden csak a lehuzasrol szol.

Kor bezarult, vegyel acsit penzert a modi.
  • The Protector
    Én kiszórnám őket a francba onnan.Elbasszák az egészet,vagy Daniel helyében korlátoznám,esetleg megpengettetném őket.
  • Tinman #148132
    PH-n is már kezd elharapózni a dolog, nagyon sok a kereskedő, aki nem az 1 feleslegét hirdeti, hanem van belőle neki 10, ebből keresi a mellékest.

Jatekaim.hu nagyon el van szabva, konzolboltos fertő lett.
  • Tinman #148131
    Öööö... egyetértek :-)
  • Harlekin
    Szerintem meg így a jó,mert nem a játék minősége mérete határozza meg az acsik meglétét erősségét.1 nagy játékban is lehet elbaszott könnyű 1000 gs mint ahogy 1 10 acsis indie(xbla) ban is baszott nehéz (pl trials)Tehát totál lényegtelen.
    A demó!Éveken keresztül itt is az sg-n mást sem hallok látok mit,hogy mindenki a youtubról LE DEMOZZA és véleményt nyílvánit az esetek 99%-ba a játékokról még megjelenés előtt tehát szerintem totálisan értelmetlen a demó.(cinizmus)
    És visszatérve az acsira hidd el,hogy lényegesen többen veszik így ezeket a "zs" kategóriás játékokat,hogy 1000 gs van benne.Mert adott esetbe megveszi az is akit csak az acsi érdekli.És ez jó a kiadónak. Ugye mert hát ITT mindig ez van,hogy az eladásokból lesz a következő játék fejlesztve!!!Tehát mindenki csak nyer.
  • Totti5
    Kár hogy szétkúrták a GS rendszert. Nincs XBLA, nincs kötelező demó, nincs GoD. Ilyen indie izé is 1000Gvel oda van dobva a közösbe. Ez nagyon nem jó.
  • Harlekin
    750 ft-ér jó!
    Ja és 1000 GS
  • DarkSector
    Pre-Order gyanús. :D
  • Myselor
    ez aztán a nextgen game :"D