XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Harlekin
Jah tényleg lassabban tölt ez biztos...többször tapasztaltam...
Harlekin
igen!
davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Renjike
mindenki más azt írja hogy jó játék na most mivan? 😄 Tinman az én emberem holvagy most? 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
megkímélted 710 forinttól MR.Mastercardot 😄

DarkSector
Érted ezt arra hogy a Dark Sector is 10/10-es játék. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
hehehe. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Jungle Run egy rakat fos.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Renjike
vettem ma egy WP8 telót a Halo SA-t már leszedtem még a Raymanen gondolkodom , ez miben külömbözik az Xboxra megjelent résztõl? Jungle Run a neve ennek is 😄

Macccy
Nem gondolnám, hogy van ebben bármi "szarügy". Ez hardveres korlát szoftveres workaroundja. Az eredeti megoldás se rossz szerintem, a lemez arra való hogy pörögjön, kecisokan úgy játszanak MINDIG, hiszen pont ez a másik nagy elõnye a konzoloknak. Én mondjuk nem szeretném.
Ez az USB dolog ez jó megoldás.

Rockstar hivatalosan is biztos bejelenti, csak hát még meg se jelent a game.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

arty
szarügy, de legalább van megoldás 😄

Forza.

arty
Egy játékteszt NEM azoknak szól, akik az adott játékot még bottal se. A potenciális vásárlónak, játékosnak.
Akinél egy jól megcsinált gta5 simán lehet 10/10.

Forza.

Renjike
kihúzod a gyufát sötét úr.

Macccy
Na!

UPDATE 3: "Digital Foundry has investigated the matter further and discovered a possible solution to the Grand Theft Auto 5 Xbox 360 "play" disc installation issue.

The video, below, shows footage of the game played with the "install disc" installed to the Xbox 360 hard drive, as is mandatory, and the "play disc" installed to a USB flash drive. Doing so appears to eradicate the performance issues found when both discs are installed to the Xbox 360 hard drive."

Eurogamer cikk

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

davidka003

davidka003

davidka003

DarkSector
Én még utánad 2x leszarom. 😄

Macccy
Ja, elbeszélünk egymás mellett. A lemez akkor pörögne föl - és hallanád - ha nem telepítetted volna fel a Disk 2 (Play disk) -et, ahogyan a Rockstar maga is ajánlja emiatt a "párhuzamos olvasás" dolog miatt. Azt hittem úgy nyomatod. Ha full feltelepítedd mindkettõt lehet lassabban tölt textúrát vagy pöcsöm se tudja ...

Ki kéne próbáltatni valami elemzõ gecikkel.

Botond
De erre akkor csak vezetékes egér meg bill megy rá, ugye?
Harlekin
fingom sincs mert Én még 1szer se hallottam,hogy a lemez felpörgött volna.Nem is értem minek ha fel van telepítve mit pörget rajta,hisz mindent feltesz,ha meg nem akkor minek feltenni...
Na mind 1 Itt egyszer se pörgött fel 4 óra alatt tehát ha ez a tendencia akkor jó <#vigyor0>
Myselor
passzolom,én leszarom végülis😊
DarkSector
Hát ezaz, a pontok nem tudoni buzulás-e vagy nem.

És miaz hogy 10/10?
Vagy akkor ebben a játékban nincsen hiba?

Myselor
nem oknélkül buzult rá mindenki ebbe nem gondoltál még bele?én pl ne mvagyok belebuzulva de minden elismerésem és meg is vettem,várom hogy holnap kipróbálhassam.😊
DarkSector
Rétegstílusról beszélsz.

Tottinak egy Rayman , Tinman-nek egy Darksouls, ........................Harlekinnek egy 2000/2000 G-s játék sokkalta több élményt nyújthat akár 1 négyzetkilóméteren.
Max annyit lehet kijelenteni hogy kategóriájában sok ember szerint a legjobb. 😛

DarkSector
Nem hát, mindenki csak belebuzult. 😊

Macccy
Máskor egyet szoktunk érteni ... nem igazából máskor se sûrûn! <#vigyor> Na most sem lesz meg úgy látom: az a "felhõ" szerintem teljesen jogos ha akkora teljesítmény is van mögötte, mint általában a Grand Theft Auto játékok esetében. Mutass mégegy játékot - jöhet akár RPG is - amiben több négyzetkilométert, sõt több TÍZ négyzetkilométert ilyen élettel, ennyi lehetõséggel raknak tele, amiben 10-15 féle idõtöltést, szórakozást, amiben ennyi féle "baromságot" mûvelhetsz, sokat olyan szinten hogy régebbi sportjátékokat üt meg. Mutass játékot amiben az autós részek ennyire jók, de ÚGY hogy mellette bármikor kiszállhatsz/kirepülhetsz a verdából és folytathatod lábon. Amiben ilyen minõségû színészi játék és hangok vannak, pedig nem nagyközeli kamerákkal és szûk helyekkel van tele végig.

Szerintem ez teljesítmény, már a GTA3 is nagyon nagy dolog volt a maga idején, Vice City -tõl pedig teljesen bedurvultak a srácok. Hát ezért ez a "felhõ" ... 😉

Totti5
Metro 5 pont, Bio 6. Mind a kettõ a nem létezõ játékmechnaika miatt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
bio igen, metro nem - utóbbi nem kapta orrba szájba a tizeseket 😊

viszont a szutyok jelzõt a bio sem érdemli, valóban egy jó játékkal van dolgunk

Forza.

Myselor
figyi,mindenkinek van olyan játék amibe bele van buzulva ezt én értem,de attol még ennyi ember nem lehet lefizetve meg hülye hogy látja hogy egy kibaszott jó játék lett.de mindegy hagyjuk
DarkSector
Az egész eddig mostanában ebben az évben megjelent hulladék. 😄

DarkSector
Mert van egy felhõ, egy GTA smoke, nem csak ennél a játéknál ne aggódj.
Én nem "nagyon nem szeretem", hanem "nem ájulok el ilyenektõl".

Van egy nagy rajongás ha meghallják a játék címét, nem kell ellenkezni, ez kiderült eddig hogy így van.

Az hogy letesztelték és 10/10, arra írtam hogy kamu. Vagy ha nem akkor a többi tucatszar 9/10 meg 10/10 sem az.

arty
(nem állítom, hogy nem pontoz felfelé a sajtó, pláne nem nagy címeket... de amikor ekkora az összhang, amögött szokott lenni valami (és nem csak pénz 😄 ))

Forza.

arty
Kérhetek egy konkrét példát? 😉

Forza.

Myselor
dark te nagyon nem szereted a GTA-t úgy látom,miér lenne már elfogultság ha kurva jó játék lett?
Macccy
Gyanítom nem, mert telepítéskor szerintem csak az elõször telepített lemeznél kérdezi a helyet, a másodikat már ugyanoda akarja tenni. ... De az ötlet nem volna rossz.

Viszont én egy pendrive -ra nem bíznék egy ilyen fasza játékot, mert a GTA IV nekem CSAK (!) akkor futott ki a folyamatos töltögetésbõl (értsd eltûntek a high textúrák, az út felsõ rétege és fél perc múlva lemez hibaüzenettel kitessékelt) amikor még régen penrõl játszottam. DVD és HDD stabilan tudta.

DarkSector
Bioshock is meg a Metro LL is 10/10 a maga nemben a rajongóknak, pont ez a lényeg, a GTA5-öt elfogultság övezi, nem is lehetséges annélkül osztályozni.

Totti5
Bioshock Inf ( és a Metro LL ) brutálisan túl lett értékelve.

GTA5 nincs. Ez újra feltette az pontot az i-re. A legjobb sandbox ami valaha megjelent, a legszebb és a legnagyobb is, és a legtartalmasabb is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

xxdani
Teszem azt a play cd-t felmásolom egy pendrive-ra . Akkor ugyan úgy két helyrõl olvassa nem? a cd-t meg csak csekkolja. Vagy ez nem megoldás?😊

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Macccy
NOOoooooooooo ... !!! <#guluszem1>

😄

Te Harli, ha már úgyis próbálgatod, mondjad már, mennyire hangos amikor tekeri a második lemezt menet közben? Arty felkorbácsolta az idegem ... 😛

DarkSector
Köté te paraszt jah. 😄DDD
És vón ögy wöboldal ahun letilhátja kend maga.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Renjike
ha WIndows Phone-n vásárlok valamit akkor köté a kártyám az acchoz és a goldot is újítja?

DarkSector
Sok, meg tavaly is.

"amirõl kiderült h szutyok?"

Miért volt ami elsõre nem volt szutyok?

arty
roksztár nyalja ki 😞
pontosabban a következõ években az összes fejlesztõnek az xbox360 dvdolvasója süvítsen 7/24 az otthonában 😞 puzik!

Forza.

arty
melyik játék kapott ennyire magas pontokat az elmult idõkben, amirõl kiderült h szutyok?

Forza.

arty
egyszerüsítsünk: milyen kártyád van?

Forza.

davidka003
"Mert úgy tervezte meg a játékot a Rockstar, hogy egyszerre olvasson adatot a lemezrõl és a HDD-rõl is, ha már a "play disc" úgyis mindig a gépben van közben. Viszont ha minden a HDD-n van, akkor egyszerre csak egyvalamit tud betölteni, amit meg lemezrõl stream-elne, azt újra meg kell keresnie a HDD-n. Ezért lassabb"

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Semmi baj, igen írd be, a legrosszabb ami történhet hogy nem fog menni.

Nem tudod eltéveszteni, hiszen egy 16 karakteres számot, nem irhatsz 3 rublikába, és visszaverza sem....
CCV -> kártya hátulján az utolsó 3 számjegy.

Minden adatot írj meg pm-be. 😄

Harlekin
Bocs az értetlenkedésemért csak szeretnék biztosra menni. A hitelkártyaszám helyére írjam a bankkártyaszámot?És a CVV helyére mit írjak?