XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
más VÉGRE VALAKI SEGÍTHETNE (már írtam hamarabb is) hogy angol accal miért nem tudom leszedni a kurva Rainbow Sixet és mi a faszt csináljak? Írjak supportnak? Nem tudom beszedni az ingyen játékaimat akkor én megölök valakit...
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Múltkor így maradtam le Marokkóról, de Omán esetében szerencsére megismételték u.a.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Live hiba mikor meg akarom "vásárolni"...
Mert ha használtan vetted, nem akarlak elkeseríteni, de akkor az a baja.
Ilyen dolgokat kár megkérdezni, ezek a hibák egyértelmûen azt mutatják hogy a gép szar, hogy mikor lett szar, mitõl, hogyan az más kérdés.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az a probléma, hogy random kifagy a gép. Teljesen rendszertelenül, és bármilyen játéknál 3-5-10-30 percek után lemerevedik a kép a hang folytatólagosan megy, és meghal minden. A kontroller is meghal. Ilyenkor mi van? Nem villognak a ledek nincs semmi, egyszerûen minden fagy.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Könnyû szétkapni az XBOX HDD keretet?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Forza.
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
A Cloud viszont örökös mint a szegénység, amíg nem kapcsolják le az atomerõmûvet mögötte, addig tolja. 😄
Gold nélkül egyáltalán nem megy ez a Cloud, tényleg?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Lehet eljött az idõ kicseréltetni a boltban, kellene egy gyorsabb úgyis ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Ilyenkor a box rávisz valami fura krikszkrakszos nevû fájlokat az X360 mappa mellé, egyszer nézd meg pc-n ha megint lennullázódna. 😄
Mentéseket ne tegyél rá! 😄
Most se panaszkodni jöttem, csak gondoltam hátha. De ez megér egy misét, mármint a lista gondolata. Akkor írj fel mégegy Kingston DataTraveler C10 16GB -ost (sárga kupakos), mert bár eddig (régen GTA IV EoLC -hez kellett) jól szuperált, de most második napra elfelejtette a GTA V Disc 2 tartalmát. Újraraktam, de majd meglássuk ...
Gáz, hogy akkor miért mondja hogy Configured és OKé, akkor mondaná inkább, hogy menjapicsába. Lehet veszek már egy SSD -t valamikor aztán ezt a dolgot is elfelejtem.
SSD? Valaki? Azzal megy minden?
Te néha hol jársz? 😄DDDDDDD
1 éve folyamat errõl sírok, most is írtam mikor lesping-nek volt ez a vinyo gondja....😄
Nekem 2 pendrive ilyen adatvesztõs.
és van 2 ami megy eddig hibátlanul.
Kingstone 16GB (sötétkék a széle ezustös) és CMvalami nevezetû (ez utóbbi tiszta csillogó ezustös, a seggén egy bazinagy piros leddel.)
Akartam már tavaly vagy mikor egy listát, hogy írjuk össze mely USB kulcsokat probáltuk, melyik jó melyikkel van gond, de még nem sikerült összeszedni. D:
És aki mondjuk SSD vagy más külsõ HDD meghajtót használ esetleg, ha van itt ilyen, azokkal nincs ilyen jellegû probléma?
most az furi hogy a Rayman-be ha belépegetek kijelzi a fájl kodját, azt a hosszú nemtudomhány karaktert, számok+betük. 😄
Ilyet se láttam még. 😄
Csodálkozom amúgy, hogy a fanyalgók - akiknek valami örökké rossz - még a kezdeti sokkból nem ébredtek föl és nem mondták, hogy miért ilyen "szar" a vetett árnyékok megoldása, hogy csak az emberünk 2-3 méteres környezetében, illetve csak a saját és autónk vetett árnyékának az útjában élesedik ki gyönyörû, már már per-pixel árnyékká. Mindenhol máshol pedig alacsonyabb felbontású, szándékosan homályosított vetett árnyékok nyúlnak a világban. Ezt csoda hogy egyáltalán így meg tudták csinálni, szerintem marhajó megoldás, bár tény hogy néha feltûnhet, de okos húzás. Max Payne 3 -hoz próbálom hasonlítani, ott egy kicsit élesebb volt minden árnyék, viszont a favelák kivételével sose volt nagy terület, nemhogy több kilométeres látó távolság és ötszáz méteres model meg árnyék draw distance.
<#vigyor>#vigyor>
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Elég hamar elkapták a tököm :-D
Nah, nem is tolom tovább, mert bevonz, mint a black hole... még van min. 50 órám amit a BG2 kiegészítõre kell fordítanom. Ha most átnyergelnék más címre, képes lennék kiesni a gyakorlatból és lehet nem tudnám befejezni.
R* srácok meg olyan rettentõ fontos dolgokra is gondoltak, hogy a strandpapucs rendesen le van animálva, ahogy a talptól eltávolodik és ott van a megszokott csattogós hang is. Elképesztõ. Eközben a japók 7 év alatt képtelenek voltak lemodllezni pár autót erre a generációs szintre.
Ja igen, döbbenetes, hogy a GTA5 autók hangjai valósabbak és jobban szólnak mint a ríl drájving GT5-6é.
Kevesebbet vártam? Hát nem éppen :-)
Michaellel elbújtam félre (mert már el lehet, vizuálisan keresnek!) a rendõrök elõl, elhúztak onnan, elkezdtem elõgurulni a gyorsétterem mögül a 2012 -es Mustang -al, ahogy jövök ki a kis úton a járdán elém lép egy faszi. Satu, bólint a kocsi, faszi oldalt lép, whhooaaaa! Ilyet szól miafaszt csinálok, rámhívja a zsarukat! Értitek!?! És emeli föl a telefont bazmeg!! .... Ráléptem kicsit a gázpedálra, faszit hanyatt löktem és jobbra kifordultam a fõútra. Michael megszólal: "Get the FUCK .. out of way!" És a rádióból szól a Queen-tõl a Radio Ga-Ga! <#vigyor>#vigyor>
Awesome ...
Nyertem a lányom ellen egy tenisz meccset, utána futottam egyet a tengerparti sétányon, bementem a hullámzó tengerbe úszni, lemerültem korallok közé, néztem ahogy lemegy a nap a horizont alá, loptam egy olyan igazi kaliforniai Wrangler Jeep -et ponyvatetõvel, menekültem futva a yard elõl ... Áhhh ... És a történetben semmit nem haladtam eközben. Akkora ez a játék, hogy nem is tudom melyik nap fogok nekiállni rendes sztorinak.
Visszakapcsolom, erre folytatta 14%-tól. 😄
Már ilyet is tud a box? 😄
Én ezzel be is fejeztem a játékok vásárlását boxra, ugyis mindent ingyen adnak. 😄
Mikor is jött ki a Rayman?
3-4 hete?