XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Nextgen 😛
Mondjuk nemtudom melyik a jobb ha a több éves profilomat bannolják vagy ha a drága hardvert....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jó mondjuk ez nem para, aki mindenféle maszek barkácsüzletbe viteti a gépet az saját felelõsségére megy, ez érthetõ.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

xxdani
Nem értem komolyan. Egybõl fejlövés? Igazán elég lenne ilyenért két hét kick a következõnél meg ban. Azt hiszik, hogy egy ilyen után nõni fog az Xbox one utáni kereslet vagy nem értem. Szemétség no-

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

DarkSector
Ezt nem értem, kibannolják a gépet, de más gépen a profilommal letölthetem a megvett játékokat??? 😄
Nem úgy van hogy a tartalmak a gép ID-jéhez vannak kötve?

davidka003
"A konzolom nem hivatalos szervizközpontban javították meg, és most a konzolom kitiltottként jelenik meg. Mit tehetek?

Az Xbox 360 konzol Microsoft szervizen kívüli javítása a garancia megvonásával és a konzol kitiltásával jár. További tájékoztatásért tekintse meg a következõ részt: Xbox 360 garancia és javítás.

Nevetséges.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Oks, itt miért nem lenne hatásos csak a profil?
hiszen utána már nem futnak a játékok, uj oman-t meg hiába csinálsz, az az ingyenes akció nem örökös. 😄

DarkSector
Egyrészt persze mi is rafináltak vagyunk, büntessenek meg ha akarnak, de a gép bann?
Ez erõs tekintve más bünök szankcionálásához képest.

Azért kíváncsiságból megkérdezem a Microsoft-t telón ha esetleg sor kerül rá. 😊

Totti5
Azzal hogy az 5 perc alatt összekamuzott accot bannolják amit 5 percre használtál semmit nem érnek. Azt hogy ha a fõ profilt bannolják, azzal sem érnek el semmit, mert annak meg semmi köze ehhez. A konzol lájv bann az egyetlen eszközük amivel "büntetni" tudnak.

A pendrájvos móka esetében volt fõprofil bann, ott meg az volt az "ésszerû" az õ szemszögükbõl.

Azt nem értem hogy erre senki nem figyelmetett senkit? azt hogy egy játék afrikai kisvárosban le van árazva azt -1day tudja mindenki, de errõl senki nem beszélt soha???

davidka003
Google-be: Wadarr
Elsõ találat.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

arty
UK accod miért nem bannolják?

Forza.

A konzolt , meg a más régiós profilomat , a fõ profilom az megmaradt
arty
Youtubet tudják IP-re korlátozni, játékvásárlást nem?

Hjaa.... akkor a magyarparaszt nem tudna az UK accával másfélszeres áron soppingolni. Az nem para.

Forza.

DarkSector
Persze oké, noproblem, bannolják a profilt, de a gépet, az kicsit túlzás nem , mert ha minden warezost kibasztak volna és nem szelektálva, 2-3 ocska ingyenjátékért egy gépet?

Rayman, Dark, ezek voltak nagyobb címek, de a Dark egy olcsó projekt ez nem akkora tragédia szerintem.
Persze saját felelõsség, de azért válasszuk már el a pendrájvos témától, itt nem WAREZ letöltés történt, egyszerûen simán a BOXON töltötted NORMÁLIS ACCOUNTTAL.

Legközelebb lesz egy akció, megveszem féláron a Gears 4-et és 2 héttel késõbb azt bejelentik hogy ez csak bug volt, kibasznak mert én nem figyeltem hogy bénáztak. 😄

Szerintem ez nem éppen Warez / hack profilos témával egybeillõ. 😄

De mindegy rábízom a sorsom a Microsoft-ra, ha egy kis baki megér nekik ennyit, akkor kibannolhatnak, majd túlélem. 😊 (gondolom a dobozos játékok még fognak menni)
Hol érdemes belepakolni RGH-t.
Van valami üzlet?

Totti5
Figyelmeztettek, csak nem olvastad el. Sajnálatos hogy ez van és senki nem gondolkozott😞

arty
tehát az accot is bannolták + a konzolt is amin használtad?

Forza.

Megnéztem ,a boszniás e-mail cimre nem küldtek semmi levelet, szó nélkül ment a bannolás , hát ez van
arty
ac3kinai+raymanboszniai

Forza.

davidka003
Értelek de nem mindig kell ragaszkodni a papírforma szerinti dolgokhoz.
Kurva nagy fáradtság lett volna szétküldeni emaileket, hogy többet ilyen ne forduljon elõ.

Gondolom eddig azért nem volt ebbõl probléma, mert kevesen használták ki.
De most Injustice meg Rayman miatt szvsz több ezer ember csalt.

Totti5
Abban igaza van az MSnek, hogy ez a "hörcsögölés" nyilvánvalóan HAMIS accal, adatokkal megsérti azt a "szerzõdést" amit a céggel kötsz, vagyis a feltételeket amik õk szabnak!, amikor accot kreálsz ( tudjátok az a sok rizsa amit el kellene olvasni, de mindenki átnyomja ).

Mivel pendrájvos dolgokért is bann volt és más dolgokrt is, ami teljesen okés az õ szemszögükbõl, ezért sem próbálkoztam ezzel egyszer sem.

Akit bannolnak az 😞((((((

davidka003
Oman miatt csak néhány ember sírt.
Akkor még azt mondtam, hogy biztos warezoltak is vagy valami.
Illetve akkor konzol banról nem írtak csak account lett bannolva.

Ez geciség volt mindenféleképp.

DarkSector
Bazd. elbasztam. D:

DarkSector
Nekem meg azt hogy még ha kisebb trükk is volt, a Microsoft most kurvára nem fer.

davidka003
Beyond: Two souls? Hogy jön ez ide?

DarkSector
Bannolásokhoz.

Nemtudom jó-e.

Most megpróbáltam bejelentkezni boszniás email cimmel és ki irja a honlapon hogy bannolva van
Botond
Számomra új értelmet nyert a lustaság fél egészség mondás... Akit érint annak részvétem. 😞
davidka003
Az oman/bosznia email-edre nem jött semmi magyarázó email?

Vettem régen DLC-t , volt három hónapos goldom egyszer , meg vettem egyszer a live-on teljes játékot
Örm
Ok, de ha jól emlékszem Omán és Bosznia egy-két napon belül volt.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Legyen szerencsétek , talán vége van a bannolási idõszaknak , de ha jól emlékszem kb 2 héttel ezelõtt is irtak fórumokon hogy omán régiós dolog miatt bannonltak embereket
davidka003
Voltak megvett játékaid Live-on vagy GOLD-ot vettél már valaha?

DarkSector
Mondjuk én is.

xxdani
Én 2 hónapon belül 3-4országban "jártam" és nem piszkáltak.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Örm
Még én is fent vagyok! Remélem maradok is!

davidka003
Szerintem a banhullám az mindig egyszerre történik.
Úgyhogy ha eddig nem bannoltak akkor nem is fognak valszeg.
De majd jön Tinman és nyilatkozik õ is.

davidka003
Az bosznia.
Nekem Oman profil volt de azzal megvettem az összes ingyen játékot kivéve az Arcania Gothic 4-et.
Ezt migráltam Boszniára és megvettem a Raymant.

Eddig még nem BAN-oltak. (kop-kop)

Pár ingyen témát is leszedtem meg Saints RoW 4 online pass-t.

nem, az bosznia régiós volt , de kinézem a microsoftból hogy azt is beleveszik , de ne legyen úgy
xxdani
Most akkor rettegnem kell? Nem egy ingyen játékot szereztem így be . lekopogom még nem bannoltak. Lehet, hogy két hét múlva jönnek rá, hogy csúnya rossz kisfiú voltam vagy most ez a bann hullám lezajlott és nyugi van?

Örm
Az nem lehet, hogy "csak azokat bannolják" akik rövid idõn belül ugyanazzal a géppel megjárták pl. Ománt és Boszniát? Akik pedig csak egy régióban jártak azt békén hagyják. Egy régiónál még hihetõ is lehet a haver sztori.

DarkSector
De nem értelek, mondtad a Rayman-t, az is oman profillal volt?

Az milyen lehet ha valaki az omán profillal csak valamilyen ingyenes témát vagy valami ingyenes game picture pakkot töltött le és azért ki bannolták
davidka003
Küldöm is fel Wadarr-nak RGH-ra a gépet ha bannolnak.
Remélem lecsengett a BAN idõszak és akit nem bannoltak azt már nem is fogják.

davidka003
Te is szedtél valamit ingyen?

DarkSector
Nem véletlen nyomják a super slimet, most kibasznak élõt-holtat és majd mehetünk venni super slim-et, hogy elmondhassák hogy jól fogy a gép. 😄

arty
majd minjárt jön Maccy és megmondja h kapjuk be hogy emiatt is sírunk 😉))

Forza.

davidka003
A legkorrektebb megoldás az lett volna, hogy elvenni az ingyen játékokat és a userek kaptak volna egy emailt, hogy a következõ ilyennél ban lesz. Ennyi.

" These aren't the first games to be free on another region marketplace. Nobody was banned for doing it before and I highly doubt they will be now."

Ja. Geciség, mert régen se járt ilyenért BAN.

" my console was banned today and the ONLY thing I have ever done besides spend $1000's on legit games was to download the games from oman and morocco."

" I grabbed a game off the oman thing after purchasing through other markets for years but I guess because the game was free it's now a problem. "

Hát semmit nem kellett volna bannolni , volt már olyan hogy ingyenes volt valami mint pl Assassins creed 3 kinai régióval , vagy nyár elején a néhány cim az india régióban , ezeknél nem volt bannolás . De most amikor lassan itt vannak az új konzolok akkor meg igen.
Örm
Ha engem egy arcade cím miatt bannolnak akkor az évvégééig betervezett kb. 70 e ft-omat ps4-re fogom félretenni. Véleményem szerint ezzel az akcióval az ms szerzett pár ps4 elõrendelõt!

DarkSector
Mindegy, mindenki a saját felelõségére csinálja, legalábbis így szokták, nem vállahatsz felelõsséget más tetteiért, egyértelmû trükközés volt, de nem a gép bannolása hanem az omán profil és játékok elvétele lett volna a megoldás.

Szerintem.

Mindegy legalább nem költök pénzt Live-on ha kibasznak.
Akkor valszeg nekem is megy warez-ba ha bukik a live.. Mert akkor már Kár eredetikkel foglalkozni. 😄

Mondjuk maga a multiplayer engem nem érdekel, csak annyi hogy amiket megvettem live-ról le lehessen tölteni. 😄