XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lol
hát ja. Terheltek volna rám 100 ezer Ft-ot. xd
mondtam volna, hogy fuck you. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Üzleti fogás a régióban lévõ regisztrált (akár Live GOLD) játékosok számának növelésére. Én is ezt tenném. Magyarországon már régóta megy és sokan játszanak.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
A saját rendszerükön belül tettek ÕK ingyenesség valamit, mely termék valakinek ingyen dukál van akinek nem. Miért ez a kivételezés? Ez a fajta rasszista hozzáállás?
Magyarázzuk egy ország gazdasági helyzetével? Ok, magyarázzuk, de akkor egy ingyen Castlevania Ultimate is dukálna nekünk magyaroknak... SAJNOS :-(
Ellenben warez esetében a termék SENKINEK nem jár ingyen. Igazságosabb nem?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Bluesfool köszönje a ban-t ezeknek a jómadaraknak (is)! Sajnos ez van.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
- bluesfool nem osztott meg semmit, senkivel, ahogyan még nagyon sok másik bannnolt sem!
"Az hogy másik régióból fizetsz és használod a szolgáltatást az egy workaround " - és ha adott tartalom ott épp ingyenes, az már miért nem fér bele ebbe a woraroundba? és ha ott 1$ lett volna? és ha 5$? és ha 23$? Mi az a szint, ami már beleesik a szerinted/MS szerint a workaround kategoriába?
Forza.
Meddig tart ott egy hozzáértõnek scriptet írni ms-nél, hogy x és y accountok licenszei eltünjenek az z xboxról, tehát hogy visszavegye ami nem jár? (pl rayman)
BANT-t mennyivel könnyebb adni?
Meg se próbáld a warezolásodat összemosni a kiskapukihasználásunkal.
Forza.
Este sneakybe loptam egy F-15 vadászt a katonai támaszpontról, öregem akkora maszter pilóta vagyok azzal a McDonell Douglas MD-500 hasonmás helivel! Baszki jobb vagyok mint TC! Berepültem egyenesen a hangárba és a vadásszal angolosan távoztam dél felé!

<#vigyor>#vigyor>
"Igen, ez az egészben a durva - amig nem volt magyar lájv, mindenki illegális bevándorló volt, csak ez addig nem okozott lelki válságot az MS-nek 😊"
Azért ahogy Harli is írta, a kettõ messze nem ugyanaz. Az hogy másik régióból fizetsz és használod a szolgáltatást az egy workaround ... Az hogy homoki nigger accal sokan lerántottak ingyenessé tett tartalmat az már egy régió exkluzív kedvezmény farmolása, ejnye bejnye ... De AZ, hogy ezen emberek egy része még meg is osztotta az ingyenessé tett tartalmat és annak DLC-it másokkal, ezáltal a cég által szerelembõl, gumi nélkül adott (és kifizetett) jogdíjakat jelentõsen megdobva az akció elõtt elõzetesen kalkuláltakhoz képest ...
"Vincent Vega: Nem ugyanaz, de ugyanaz a mûfaj.
Jules Wiennfield: Nem is ugyanaz a mûfaj, baszd meg! Figyelj, lehet, hogy a te masszázsmódszered más, mint az enyém. De akkor is! Fogdosni egy nõ lábát, és bedugni a nyelved a legszentebb szentségbe nem ugyanaz a mûfaj, nem ugyanaz a játék, nem ugyanaz a sportág, baszd meg!"
<#nevetes1>#nevetes1>
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nem is állítja senki,hogy loptad csak jogtalanul használod és ha ezt máshogy nem tudja megakadályozni MS,mert máshogy a jogokat nem tudja visszaszerezni akkor kirakja a boxot a profilt vagy akármit.
Pont ezért ti teljesen zavarba vagytok ti csak a bann-t a warezzal tudjátok összekötni.
Ti nem warezoltatok csak más egyéb licensz dolgokat sértettetek meg ha igen.
Nekem kb 30 legálisan megvett dlc és még az isten tudja mi nincs megvéve ezért akkor Én se érezzem akkor jogosnak a bann-t.
Próbálj meg kicsit objektíven gondolkodni,mert elhiszem,hogy szar,de láss a dolgok mögé is.
Nem azzal van a baj, hogy más országba szóló acc-ot használt az ember.
Ha fizettél volna akkor nem lenne gond.
A probléma, hogy az exploitot kihasználva lett ingyen a RAyman meg a többi.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A free játékokat sem loptam. Free-nek voltak írva.
Nem mondhatjuk, hogy warezos vagyok.
Nem érezném jogosnak a konzol BAN-t.
Hát mi a fasznak vettem akkor 20 játékot Live-on ha csak így simán bannolhatnak egy kis kihágás miatt?
Lehet eleve RGH-t kellett volna csináltatnom akkor nem idegesíteném magam.
Szóval jogosan félnél, mert te warezolsz és nem lenne meglepõ a BAN.
De én meg legális srác vagyok szóval ezért gáz, hogy nekem is félni kell.
Szerintem ha a következõ 3-4 napban nem lesz BAN akkor megúsztuk.
Nagyon nem vagyok félõs ez miatt meg aztán végképp nem,hogy 3 éve után újra kapok bannt.De ha még is akkor max visszakérem az ik bérbe adott boxomat és GO tovább...
Nyugodj meg aludj nyugodtan nem kapsz bann-t szinte biztosra veszem!<#kacsint>#kacsint>
Mert szerintem 99%-ban nem magyar konzolok lettek bannolva hanem fõleg amerikai meg UK meg 1-2 német. Ezt sok fórum elolvasása után tudom.
Prohardveren senki nem írta, hogy bannolták pedig vagy 10 emberrõl tudok, hogy leszedték az ingyen játékokat.
Igen de te warezolsz és jogosan félsz.
Szerintem abszurd, hogy éjszaka alig aludtam és gyomorideggel keltem, mert leszedtem 2 ingyen játékot. Nevetséges az egész.
Ez a bevándorlás dolog meg 1 szimpla fél megoldás volt amit az MS engedélyezett,mert gondolom máshogy nem ment,hisz csak vegyük alapul az amcsi hozzáállást,hogy micsoda jogi hercehurcák vannak ott csippcsup dolgok miatt. Nyilván azért nem lehetett itt addig hivatalos live ameddig 1 nyeszlett support vagy isten tudja mi nincs ez a dolog mögé rakva teremtve,és ez nem csak abból áll,hogy oda ültetnek 5 call centerest azt kész,ha csak a mai napig a megvet játékok miatt mi megy migrációkor akkor ez miatt mi mehetett,és azért tegyük hozzá,hogy a bevándorlásnak is voltak negatív dolgai,mert hiába voltál bevándorló,nem illetek meg ugyan azok a jogok tartalmak mint az õslakosokat.De legalább kaptál tölcsért ha már fagyit nem is.<#kacsint>#kacsint>
Forza.
Ilyesmilehet neked is. Ott van a Injustice a profilján.
más...
Tegnap 90% fölé ment a cheklist progres viszont azt nem vágom,hogy miért csak enyi,mert ha social clubba megnézem a kész stranger vagy hobby esetleg misc küldetéseket akkor azok szerint már teljesítettem a 100% ot viszont a progresbe nem azt írja.
JAAAAAAA ami tegnap majdnem lemez töréshez vezettet,hogy a második bugattit bukom el(vettem õket a neten).Elsõnél ott hagytam a helipad parkolóba frenklinnel. El mentem gyûjtögetni közbe lezuhantam se a garázsba nem került vissza se a rendõrségen nincs,hogy kiválthatnám.A Michaelét meg elmentem 1 jet versenyre ott hagytam a világító toronynál és mire vissza értem már nem volt ott.Az sincs sehol és mindenhol van hely tehát üres a garázs a rendõrségen is.
Forza.
Én kértem pár napja elõ.depet. Írták is hogy sikeres volt a mûvelet,de még mindig így áll a dolog.Viszont az jó,hogy tovább számol mit az 5000...

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
MW-s volt inkább.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Abban a hitben voltam hogy max a kamuprofilokat érvénytelenítik. D:
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ezzel szemben sivár a környezet, minden olyan szürkés, sötét
HP 2010? - a motorhangok inkább morgás sorozat a MW-hoz képest és halk is
ezzel szemben gyönyörû a táj
ezért lenne jó tudni a Rivals hozza-e a Most wanted motorhangok szintjét 😊
Just do it :)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ha ezt megúszom, mert a régi GOD-os témát hálisten megúsztam, akkor itt megesküszöm többet nem fogok a live-al szarakodni. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Illegálisnak lett nyilvánítva így az MS-nek kötelezõ volt kijavítani a dolgot. Úgyhogy most nem lesz mentés vesztés. Ha valakit ez vigasztal. 😄
Na jó ez csak mismás kérdés volt,de nekem semmi más nemzetiségû rokonom nincs nem is volt soha semmikor 6 Éve ugyan az a jó öreg UK profilom van volt a boxaimon.
Amúgy meg szerintem azért rakják ki a gépet is és a profilt is,hogy sehogy ne lehessen át transzferálni licenszelni a már kamuval szerzet tartalmakat.Mivel itt minden mindennel összefügg.A mai napig se tudom használni a bann elõtti mentéseimet pedig akkor profil bann nem volt.Csak gép bann mégis minden bann elõtti játék mentésem illegál...
😄
Kitaláltam, rárakom pc-re a játékokat. 😊
Én ezért azonnal töröltem minden lemezes játékom telepítését, amikor jöttek a hírek, hogy lehet sakálkodni... mindent leszedtem, ami kicsit is érdekelt. Simán az XBOX-om értéke rajta a vinyón :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
LE VAN TÖLTVE egy valag játék!
RDY to play! Érted? Offline kihúzott kábellel rámegyek és annyi játék van rajta, hogy 1 évig simán ellennék velük! :-D
Ha banolják a boxot, akkor az összes accot, ami a gépen van nem banolják! Elvégre a fõ accommal semmit se tettem, a párom meg az õ accjával aztán fõleg nem!
Ellenben a kamu accal leszedett profilt ha felfüggesztik, attól még a letöltött játékkal bárki játszhat akinek fiókja van ezen a boxon.