XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a döntés a tiéd! csak ne gondold, hogy 3500ért ugyan olyat kapsz, mint ami a boxodhoz is járt 😊
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Majd akkor fogja a feját ha elõrendeli a gépet.
Gép ezreket fog zuhanni honapokon bellül, játék is alig lesz az elején.
Akkor a Far Cry - Crysis közt is csak annyi hogy valódi HD....
milyen különbséget látsz az eddigiek alapján
a Forza 4 és 5 között
azon kívül, h az egyik felskálázott HD, a másik pedig valód HD?
Just do it :)
Mondjuk még van 1-2 nap még lehet találok addig normális tiszta Box-ot de tele a net buherált sz@rokkal:/
Pontosan 40 ezrem van egy gépre+3 hónapos live+hdmi kábel és egy játék(RDR Goty vagy AC3,TR 2013 csak pár példa).
Flashelt géprõl annyit,hogy az mindig flashelt hiába játszol eredetivel,mivel nem a lemez az ellenõrzés tárgya.A bann lehetõsége fent áll,de az utóbbi idõbe kiderült,hogy bannt bármi miatt kaphat bárki teljesen szûz géppel is.
Viszont példa gyanánt 6 év flash alatt 1 boxot bannoltak minden napos liven használat mellet online játékkal.Minden a Te döntésed,de érdeklõdj jobban minden téma iránt ahhoz,hogy releváns képet kapj errõl az egészrõl!<#kacsint>#kacsint>
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Most oda jutottam,hogy használtan kell vegyem a Box-ot mert kicsit drágábbra sikerült az új TV-m.Ami jó áron van az egytõl egyig flash-elt😞
Ha veszek egy ilyet de én még vennék hozzá Live-ot és eredeti játékot akkor Ban-olni fognak?Vagyis a gépet letiltják?:/
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
x 360 c
atyaég. ez vagy ilyen (atomgáz) vagy prealfa és még nincsenek kirakva az objektek a pályára .... üres, kihalt város, zavaroan lepusztult minden.... és mégis akad, töri a képet, laggol(egyedül voltam a pályán!!!), és popupol mint a barom.
szerintem ez vállalhatatlan, össze sem vethetõ a bf3-al - az ehez képest maga a csoda! (pedig ott is volt gond gazdagon)
Forza.
Forza.
Forza 5 egy tû éles szép játék lesz kifogástalan frémmel és minõségben mind pályák és mind autók terén.
GT6 egy felemás, tele félmegoldásokkal, "csak" 720pben jelenlegi genen igen szép látvánnyal, remélhetõleg valamennyire stabil frémmel. Zizi, frémdrop, a prémium meg nem prémium vacakolás, a pályák kidolgozása, a gyatra hangok stb...
GT5 és a GT6 fotomód pedig a legjobb a világon ezt senki nem vitatja a legjbobb öze nincs a valósághoz képeket lehet velel kreálni, ami nem baj, csak nem abból kell kiindulni. Attól hogy a Forza fotomódja gyengább még a játék szebb.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Forza.
Nagyon eredetinek tûnik...És azt is írják...Viszont gyanúsan csak 3500 ft...
Ha viszont eredeti rendelek 3at legalább...
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nade, ez hülyeség. Én szeretem xbox gépem és a BF3 játékot is. A BF3 Caspian Border vagy Firestorm pálya nagyon szép, mai napig. Ez a BF4 meg szó szerint ocsmány. Néztem youtube összehasonlító videókat és ott fényévekkel jobban néz ki mint élõben. Teljesen érthetetlen mit mûveltek. Mivel ez a Beta gyk egy demo és ha ez alapján kellene megítélni tuti bukta. Szerintem ma már mindenki letöltheti + gold hétvége van, érdemes megnézni...
Forza 5, nem is kell ide minõségibb youtube videó, kamerával felvett tv-n játszott gameplay is mutatja mennyivel szebb, de érthetõ, mert egy sokkal erõsebb gépen fut.
Ne ilyen fotoshopolt szarokkal példázz.
Youtube, gameplay....nézz meg 2 gameplay-t, Forza 5, GT6, semmi köze a kettõnek egymáshoz, persze ez érthetõ.
GT6 szarabb jóval.
Forza 5-ben a kis szar foltok/kosz is látszódnak a kocsi karosszériáján.
Szerintem majd legközelebb. 😄