176910
banner
  • Renjike
    Videóról videóra egyre jobban tetszik , 360 verzió mérföldekkel jobb mint a ps3 de még így is PC miatt fáj a szívem.
  • DarkSector
    Mostanában töltök le valami tartalmat live-ról és 70-80 %-ról sokszor hirtelen felugrik 100%-ra és ugye kiirja hogy kész, és valóban megy is a játék...mi ez? a tartalom végét már a háttérben tudja töltni akár a használata körben is? :D
  • DarkSector
    Nm

közbe találtam gameplay-t.

• blackcalibra
    Köszi szépen itt is!
  • DarkSector
    Miez van single?
  • DarkSector
    WHAT? merthogy?
  • orichalcos
    X360-on ugyanez, csak rondább. De nem sokkal. Én imádom, elsőnapos vétel.
  • DummyBoy
    Nos, mi haverral 360-on coopban toltuk idáig ...

Eddigi egyetlen negatívum, hogy nem tudtunk egymásnak átadni lootot ... Nincs trade. Remélem a véglegesben lesz :) (És eladni sem nagyon lehet ...)

Coop része a Borderlands-okra hasonlít, közös XP, nincs killsteal, stb, eddig igen tetszik.

Én ugyan nem vagyok nagy Halo-s (Eddig még csak a reach-et játszottam ...) ellenben nekem is az jütt le, hogy sokminden onnan van, de nem mondanám ezt negatívumnak.

360-on ugyan nem nextgen, néha kicsit megröccen, de ettől függetlenül nem csúnya :) nagyon jól játszható, és igen élvezetes :)

Az első óra után haver, aki a karácsonyi One akciókat meg akarta várni, csak annyit mondott: "Bakker, ehhez venni kell egy új konzolt ... :)"

Csatlakozom Tottihoz :) Ami külön plusz, az az AI ... volt hogy az első sniper lövés után minden enemy elbújt, és kivárták míg odamegyünk :)

Tetszik!
  • davidka003
    Xbox 360-on egyébként nem jó a trial GOLD a Destiny bétához. Minimum 1 hónapos kell hozzá.
  • DarkSector
    x360-on ugyanez csak 4x távolabb kell ülni a tv-től? :P
  • Totti5
    Destiny Xbox ONE

Na, kedves Bungie fákkjú, tálcán nyújtom a pénzem nektek!

Gyönyörű ( részletek, fények!, környezeti effektek, fények!! felületek, árnyékok, fények!!!, növényzet-szél, FÉNYEK!!!!!!!! ). Minden a helyén van, aprólékos, részletes, gazdag, teknós, igényes. Nextgen! A frém hibátlan ( lenne, de ugye ebbe is benne van az amit már említettek a PS4esek, fix 30 éreztre, meg sem reccent soha semmikor ). Ez "csak" 900p, de meg nem mondja az ember, éles a kép, élesek a textúrák, nincs rece, a teljes 1080p lesz.

Zene a fántásztikus, de ez eddig is nyilvánvaló volt.

Irányítás pontos, jól kezelhető. AI frankó, bár nem tudom milyen nehézés, vagy hogy változik ( ahogy haladunk előre? )

Najó nem bírom tovább kimondom: HALO. Baffa meg le sem lehet tagadni. A hangulat nem Halo mert ez nem Chief és nem is az a story, környezet, de a mechnaika az. Kezelés, élettöltődés ( mint ahogy az enemy élete is, pajzs lelövés stb... ). A fizika is kb ugyan az, bár talán itt a karakterünk nem olyan "gyors" mint Chief.

AI kiköpött Halo. Imádom!!! simán körbekergettem egyik senciit egy szikla körül! Meglátott erre hátat fordít és elszaladt, nézem hova hát a szikla másik felére! Nagyon beadta:) elbújnak, eltünnek, másik oldalról jönnek. Mondom a nehézséget nem látom át, nem tudom hol lehet állítni, vagy kell e... az egy dolog hogy nagyon jól mozognak a reakciójuk könnyű fokozatot idézte.

Érdekes a koncepció, egyedül mentem AIk ellen, tehát single feeling, átevezetők is voltak. Aztán a küldi végén a földi közponzba mentünk ahol már láttam a többi játékost. Ez lényegében egy menedék, ahol lehet fejleszteni, vásárolni, küldiket felvenni és gondolom itt lehet multiplayert is megszervezeni. Érdekesség h itt 3rd nézetben vagyonk, a küldiket pedig FPS. Ötletes és hangulatos.

Ezen 1 órácska alapján azt mondom, hogy a Bungie belenyúlt a tutiba ebben minden lesz ami kell, s ha ez nem robbant kasszát és nem lesz bombasiker akkor nem tudom mi. Megvettek kilóra.

Ja és igen, ilyan egy igényes BÉTA!
  • DarkSector
    1havikat meg eladtam már, ami régen 2 euro volt.
  • DarkSector
    őőő bocs most használtam el pont erre tartottam
    :P
  • Tatyla
    pár napos gold kódod nincs? :D
  • DarkSector
    Ha azt mondod szerzel goldot, tiéd a kulcs. :)
  • DarkSector
    adnám ha lenne goldod. :)
  • Tatyla
    kár hogy kell gold a destiny betához pedig megnéztem volna,igaz béta kulcsom sincs :D
  • DarkSector
    Srácok itten nekem ismerős és aktív emberkének szánok egy Destiny Beta kulcsot ha kell valakinek!!!!!!!!!

Szükséges:
    X360 + Gold tagság

PM-be érkezési sorrend dönt, aki gyorsabb annak adom!
    És lehetőleg hasznáéja is, mert különben nem sok értelme van.
  • Botond #149700
    Risen2 747,5ftért beszerezve!
  • Totti5
    Köv hónapban ingyenes autó DLC Forza 5-höz. Infiniti Q50 széria és tunning változat.

Infiniti Q50 Eau Rouge aminek érdekessége hogy V6 Turbó ( 568 paci ) mint az F1 illetve az aero csomag a F1 Red Bull tapasztalataival közönsen készült, hogy egy F1es autó vonásaira hasonlítson.

Brutál!
  • Totti5
    Destiny Beta Xbox One

QPYX4-TV267-WMWXJ-RGJXF-9P2RZ
    2DHRX-74Q4P-36GKC-TCWDC-WXCMZ
  • Harlekin
    Hamarosan Destiny broadcast ITT

Köszönet The Norbertonak!
  • Muttley
    'seems like the 500th episode of Halo series'
  • orichalcos
    Nincs eszközöm hozzá. :(
  • Renjike
    tudsz valami videót csinálni? PS3 verzió elég hányás. :/
  • The Norberto
    Elfogyott mind az egy. :)
    Akinek kellene még: - Amazonon elő kell rendelni, regelni a kapott kódot és vissza mondani az előrendelést. Nem vesz le pénzt se.
  • DummyBoy
    360-on is éles már? Várom már hogy hazaérjek :)
  • orichalcos
    Hát srácok ez a Desinty kurva jó. :)
  • The Norberto
    Van 1 X1 kódom akinek kell írjon privátba.
  • TomStorm
    Haha most kidereül kik sunyiznak!:))
  • The Norberto
    Basszus hogy lehet egy email címmel és 2 jelszóval 2 külön accountom? N0rbi san is én vagyok:)
  • N0rbi san
    Honnan szerezhetnék bétakulcsot? Előrendelni nem akarom hozzá. Esetleg valaki tudna adni egyet?
  • Harlekin
    Ezek szerint a kb az 1:1 ben az pont olyan mint a megközelítőleg vagy esetleg a hasonló!?
    De ,ha most a másfélszerese a ps 4 tudása az x1 hez képest.Akkor kérdem Én melyik játék másfélszer szebb vagy jobb vagy fut másfélszer jobban?És ezek szerint akkor,ha másfélszer jobb és ugye vicc összehasonlítani azt,hogy a piros szín az másfélszer pirosabb a ps4 be,akkor viszont játékélménybe másfélszer akkora pályák,játékidők lesznek a közös játékokba,hogy érződjön a különbség?
    Mert ha innen közelítem meg a dolgokat akkor mindig a másik oldalról jön a magyarázat,ha onnan akkor meg erről!?
  • arty
    igen, a sony számháboruzott egy eltérő arhitekturával és hintette róla, h mindent visz

most kb 1:1 ugyan az van a két konzolban, csak az egyikben +50%-al erősebb kivitelben. tehát nem az a vita megy, h 2 deci gin üt nagyobbat vagy 3 deci pálinka (amiről kiderült később, h valami 20 fokos lőre), hanem 4 deci tekila vagy 6 deci tekila, azonos "üvegből" :))
  • Harlekin

Jól van látom megjöttek a mínusz huszárok!!!
    Hála istennek így legalább tudom,hogy célt érnek a hszeim és fáj az igazság.És ráadásként beszariak még vissza se mertek írni,hogy mi a probléma az posztokkal hanem alkalmazzátok a gyávák eszközét a mínuszolást.A fórom a verbális dolgokról szól rólatok meg ezzel süt az értelem hiány...
  • orichalcos
    Az Ön bétakulcsa: 3LN-6GM-DLP, melyet a http://www.bungie.net/en/User/coderedemption weboldalon regisztrálhat. A regisztrációt követően kap kódot, amit az Ön által választott platformra küldenek el.
  • Totti5
    Tesztfázis...
  • Harlekin
    Nem azt használom!Szimplán szar szerintem, ahogy látom a posztot is duplán rakta be...Imádom az új dolgokat amik sose működnek rendesen...
  • Moby
    Nem volt erősebb, a ps3 gyengébb volt, világos volt a nulladik perctől mindenkinek. De ne használd a régi fórumfelületet, mer az újon nem jelennek meg a posztjaid(amíg valaki bele nem szúr egyet az újról).
  • Harlekin
    Vagy is akkor hasonló mint a mostani számháború,mert ha megnézed számok alapján bizony,hogy erősebb hw volt ps 3 ba.Csak ez soha a büdös életbe nem mutatkozott meg oly mértékbe mint amibe kellet volna a 9 év alatt.Akkor most ismét van 1 nagyobb lufi mint az x1 és???

Vagy ez a divat sonynál,hogy hazudunk 1 nagyot,hogy a felhasználóink kajálják a szart és ellegyenek a konkurencia fikázásával?
    Mert ismét csak azt tudom mondani,hogy nekem ez x1 userként a következő 10 évbe nagyon is megfelel.Bőségesen jó nekem az,hogy x1 kullog a második helyen,mert mint cég biztos mindent meg tesz majd a sikerér és ezt azzal próbálja,hogy amit csak tud meg ad nekünk.Ha sonyéknál meg beválik és nagyon úgy tűnik,hogy igen akkor csak hintse 10 éven keresztül a tündérport.És aztán majd 10 év múlva vitázhatunk azon,hogy ps 4 az eladások alapján nagyon sikeres volt.A felhasználok szemszögéből tekintve meg félig szar vagy félig jó