XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Gépen nézted?
Major Nelson blogján sincs info.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
105k az nem is olyan rossz... ebben ugye benne a pulzusmérõ/GPS/MP3.
Mióta felröppent a hír, hogy piacra dobják azóta szemezek vele... viszont egyre inkább eltántorít, hogy az akksi ideje állítólag rémes. Ha zenét hallgatsz futás közben, meg méred a pulzusod, sebességed, stb. 2.5 órákat írnak, ami nagyon gáz. Az oké, hogy rövidebb szakaszokhoz jó, de a félmaratont már nem bírná.
Most értem haza kintrõl!
Ja sajna nem jártam sikerrel,pedig rengeteg boltba voltam mindenhol a januárt tudták "biztosra" mondani.
Anyósék ezérthitték azt, hogy pcworld tele van,mert valóban úgy van,de csak üres dobozokkal.És ott is csak az online oldalon megrendelteket tudják majd januárra biztosítani.
Argosba is ez fogadott minden összeállításra.
Games üzletek is üresek és a karácsonyt se tudják már garantálni.
1 boltba találtam ott több darab is volt nem véletlenül átszámolva cirka 200eMég az angolok se vették meg pedig nekik ez apró pénz.
Tehát nekem se kell minden áron így majd lesz amikor lesz.Elvileg januárba megint megyünk ki,de szerintem addigra már itt is be tudom szerezni és akkor nem kell a jó kis fontomat erre költeni.Vagy addig meglep anyós vele,mert tett rá célzást,hogy megkapom<#vigyor>#vigyor>!!!
Tinman viszont találtam órát!!!300 font volt kint!
Fogtam is a kezembe nagy jó cucc<#kacsint>#kacsint>
Azt meg tudnátok mondani,hogy böngészõ ha befizetek live-ra akkor megtartaná Sg.hu a bejelentkezésem?Ps-en nem tudtam Sg-re belepni itt be tudnék?Ez fontos lenne köszi
Dead Rising 3 - direkt közelrõl néztem az arcomba a TVvel. Legutóbbi Dead 2höz képest hatalmas, generációs az ugrás grafban. Nagyon szép, sok sok új effektel, amit 360 nem tud, nem bír + a textúrák java részt élesek magas felbontásúak és részletesek. Karakterek kimondottan kidolgozottak. Rendben van a cucc az irányítás is egybõl kézreállt, élveztem, zombi hadsereg meg impresszív, fõleg hogy még több mint eddig.
Fifa 14 - végre mindenhol csont folyamatos, az új grafikai megoldások látványosak ( nagyon részletes karakter modellek, ruhaanimáció ( nem csak gyûrõdik, hanem mozog ), 3ds közönség, szebb 3Ds fû, szebb pálya. Kezdésnek, fõleg hogy multiplat és szorgalomból csináltak egy nextgen verziót, ez kellõen meggyõzõ volt mint annó a 08, s ezek után mi jön még a jövõben!!! Animációs motor érezhetõen jobb, okosabb, ahogy az impact is. Pár sutaság azért van benne, fõleg a nem elõre leanimált átvezetõknél. S itt azért kissé zavaró az RB használata, amit mindenkép meg kell szokni, hogy hogy nyomja az ember és hol.
Amit nem találtam meg s nem jöttem rá hogy hol lehet a letöltési sorrendet megváltoztatni, ahogy elindítottam úgy tolja, de elõre szerettem vonlna venni valamit, de sehogy sem jöttem rá miként lehet és hol van az activate downloads megfelelõje... na ez egy rossz pont!
Meg az érintõgombos power gomb. Minek?! kétszer kapcsolt be amikor matattam a kábelekkel. Felesleges dolog, mert bármi hozzáér akár a ruhád mert ott pakolsz, már kapcsol is be.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Forza.
Forza.
És még azt hittük az drága..... de megértelek, h költöttél h a karácsonyi szünetet currentgennel töltsd és ne pregennel. Amit nem értek, h miért MS produktum az a currentgen <#duhos2>#duhos2>
Forza.
Forza izzít, DR3 polcra dob :-D
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Kinect hangvezrélés mûködik ahogy kell neki.
A kontroller nagyon nagyon, de nagyon! Rettentõ kényelmes és kifinomult. Egyedül a RB-LB furcsa elsõre, az talán nem sikerült pöpecre. Az gombák meg hát... "nincs ellenállása", hát mit mondjak, már a fogása, a forgatása is sokkal minõségibb élmény mint a 360é. Kisebb, némivel kevesebb az ellenállása, de elenyészõ, nagyon jó a kialakítása, a pereme pedig olyan amibe az ember ujja belekapaszkodik!
A két ravasz viszont megérte a 100 milliót, valami brutális mennyire kényelmes és mennyire minõségi a fogása és a nyomkodása. Kiv leszek milyen mûködés közben.
Dpad olyan mint aminek lennie kell ( végre ), eddig sem használtam, ezután sem fogom.
A gép nagyon halk, csak a blúréj olvasó fejét hallanai ahogy betettem a lemezt.
Na indul a menet.
Harlekinnek sem jött össze és máshol sem lesz idén már. Nekem meg lesz 2 hétem 22-tõl itthon és ki akarom élvezni, nem pedig januárban vagy késõbb, amikor meg megy majd a hajtás hétfõtõl, szombatig egész évben:I
+ a TV is megjött 😊))))
185 volt Console Corner ( + a játék ), szóval sok, de 5 évre van, most ezen már nem görcsölök. Aki akar venni még idén akkor hétvégén kapnak még 4 gépet ennyiért, tetessétek félre, hívjátok fel õket.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
(na, majd macy ezért jól megtép, csak má' a tököm kivan a zombiagokkal, pláne most a tlou kapcsán)
Forza.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
gamertag: kenobita
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
GT: Halboy
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
GT: Halboy
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
Harlekin:sikerül(t)végül találni?
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
akkor, mikor hazaérek és amíg szarakodok felismer, bejelentkezik profilomba, live-ra, köszön illedelmesen :-D
Mire játszanék már az a pár másodpercet se kell megvárni, míg bejelentkeznék.