176877

-
Ezért nem lesz soha semmi tökéletes ... Szerintem kevesen dőlnek majd a kardjukba, ha nem esetleg nem menne a 7.1-es flac vagy nem lenne szürke felirat :) -
kétségeim vannak afelől, h milyen lesz a kompatibilitás, hogy pl megy-e majd egy 7.1 flac hangos mkv, hogy pl tudok-e nagyobb, szürke feliratot állítani a fekete sáv-részbe, stb stb stb.
ha(!) tökéletest tudna alkotni az MS, azt mondom - csinálják! de megy és kész kategoriáju lejátszónak értelme 0. -
Attól még nem hátrány ha tudja majd egyszer normálisan, és ez még csak béta. Ma kaphat tök átlagos smart TV-k gyönyörűen együttműködnek USB 3.0 HDD-kel. Amit nem lemezen nézek, minden mást a TVre kötött HDD-ről és eddig nem volt film/felirat/hangsáv amit ne játszott volna le tökéletesen, pedig napi szinten nézek valamit. Bár nem tudom ezeken kívül milyen opcionális dolgokat szoktak elkövetni az emberek egy szimpla filmmel, de nekem a felmásolom, rádugom és play 100%osan működik legyen mkv, avi, wmv, mov vagy akármi.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.30. 13:38:16 -
soha az életben nem kapod meg egy xbmc funkcionalitását pl. - mindig lesznek hiányzo fícsörök, bugok
szerintem minden erőforrással a játékgép funkciókat kellene erősíteni! -
Nem!
Ez arra jó,hogy tesztelheted és tesztelhetik mik az igények rá,hogy működik.Hiszen itt egy igen széles szegmenst kell összehangolni 1milió Különböző eszközt kel,hogy normálisan használjon kb ugyan annyi formátummal majd.A parasztvakítás az lenne ha közölnék hogy van 3 fajta pen meg 3 vinyó ami megy vele és 4 alap file formátum ami müxik...Használhatod amik már most is mennek rajta.Nem véletlenül preview ezzel mindent közöltek is!Semmi parasztvakítás nincs ebbe... -
az az uj mediaplayer (igaz hogy csak preview) egy kalap fos
mkv h264 nemmegy
avi - meg kilep 1 perc utan ;(
de jo lesz ha egyszer megcsinaljak ;) addig csak parasztvakitasra jo -
Itt van a Diablo BOSS csatám a lehető legnehezebb fokozaton amit a játék engedett, mármint ami lett belőle. 7 perc kemény és izzasztó epikus küzdelem! -
Level 70 a Max szint... -
Jó dolog ez!
Végeztem, Malthael is már az enyészeté.
Pont lvl 60 lettem, ennél jobban ki sem lehet számolni :))
Ha valakinek kell bármit tudok adni ( gondolom lehet ). Pl ilyen fegyókat, de tonna pénz, meg köveket is, már amíg meglesz a játék és el nem adom ( 12500-ért lehet vinni postával együtt )
-
jöhet szeptember 9 
-
Totti nyomjál rá manuál ne várd meg az autot.:-D -
Tyrant01 #151027 Kint az új system update -
TomStorm #151026 1 hete vettem meg.Egyébként Live Gold-nál már nem az első eset sajnos,hogy így járok -
Xbox Live GOLD
" szeptember 16-tól 30-ig pedig a Halo: Reach lesz beszerezhető"
Yeah .... -
és már meg is vehető!!!holnap vásárlás
-
Na, a legvégére jó lett a játék! ACT V utolsó negyede nagyon jó volt nehézség szempontjából teljesen rendben volt már, nem csak butaszmessing. Most vagyok a végső csatában a Reaper of Souls BOSS, most hentelt le 6. alkalommal ( hozzávetőlegesen a Diabló BOSS csatáig bezárlólag 2szer haltam meg az is az 1ACT volt amikor bejött a nemezis, meg még valahol az elején ). Rohadt jó, mert én rontottam el, és kihívás és ötletes és szénné hugyozta az alap Diablo 3-at a Reaper of Souls ACT 5.
Gyors rivjúvolom is, mert többet ehhez már nem tudok hozzátenni :
ACT 1-4 : 6/10 ( NORMAL, HARD, EXPERT = szinematik eksön VERY EASY )
ACT 5 : 8/10 ( MASTER a jó fokozat! mer ez a HARD )
ACT 5 minden téren sokkal jobb mint az alap játék, pályák, ötletek, graf, látvány terén is jobb. Pont amit vártam volna a Diablo 3-tól némi EPIC dolgot, de az az ACT 1-4 és a Diablo BOSS fight sem hozta, az ACT 5 viszont igen. -
ezek látszanak!
desti
desti1 -
Szeptember havi gold játékok.
Xbox One
Crimson Dragon továbbra is
Super Time Force
Xbox 360
Monaco: What’s Yours Is Mine
Halo Reach
OH és akit érdekel magyar live-on 14990ft lesz a Destiny. -
ja megvan :-D 360 on is szénné játszottam át is hoztam ide a wizzardomat!Köszi rendes vagy a cuccokal...Csak sajna még nem jutottam oda,hogy jobban belemerüljek a dologba,mert elkezdtük a fifat és a stroke szélén vagyok miatta.Nagyon nem kapom el a fonalat benne.
Jah meg folyton nyomom a pinball fx2-t és persze a titant is...És ugye még a wolfi is itt vár meg a thief félig sincs kész...És jön 2 hét múlva a destiny....Nem tudom mit tegyek itt porosodik csak a gép!!!!

Jelenleg így néz ki a TA profilom mert szarrá unom magam!
31 GAMES 761 OF 1,075 37,909 OF 88,583 20,180 OF 29,800 71% 1.8785
átléptem a 20000 GS-t x1 en...
-
Egy letolas...
Elarultad a diablozast, buta konzolos! :D -
TomStorm #151018 Brutál jól néz ki a pajzs:) -
Hihetetlen de a kieget engedi MAESTER-en játszani, már a végén vagyok, nem haltam meg egyszer sem, de kell használnom pósönt és mozogni kihasználni az erre kitalált skilleket. Megjött a gameplay! Hihetetlen mi? kár hogy a Diablo legyőzése és az odáig vezető út óvoda volt a nagyszerű EXPERT-en meg sem karcolt semmi sehol soha. Diabló legyőzése olyan nevetséges volt hogy majd feltöltöm holnapra és majd rivjúvolom az egészet ha végére értem.
Harlekin, te megvetted? mert ezerrel küldözgetek neked legendary gifteket, mert csak téged ajánl fel :))) amint vége ennek a kínlódásnak neked vagy bárkinek átadok mindent ha kell ( crusader ), legend cuccokat rakat pénzt, összes felszerelést, köveket stb... -
namég17x ... :D -
Flawless Victory.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.28. 13:07:28 -
Lamech #151014 Van maga a játék a Preorder Edition, Digital Guardian Edition, Collector's Edition Digital content, Vanguard Armory Preorder Offer plusz a két Dlc. Smartglasson is meglehet lesni. :-) -
Hova többet? A rajongok ezért sírtak ezer éve viszik majd mintha muszáj volna. -
Nem tudom h mennyit ront rajta a kép, de nagyon nem erőltették meg magukat az újratextúrázással. Sokkal szebb mint a GC természetesen, de csak ennyi?!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.28. 10:45:58 -
barmi #151011 Éljen! Ott van az m2ts ! Ennek szívből örülök ! :-) -
2 DLC-t már most bejelentettek.
Amúgy hol látszik store-on, mert én nem találom, csak azt hogy elő lehet rendelni.
szerk: Jahogy xbox-on a store-on. :D Milyen pakkok vannak? Vagy tudnál egy képet csinálni store-ról, nálam most nincs itt one.
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2014.08.27. 23:32:43 -
Storon látszik már a Destiny és 18 giga lesz.Már most 7 különböző pakk látszik...Mik lesznek ehhez még!? -
Amúgy ajánlom, hogy 10-15k körül vegyél egy androidos set-top-box-ot és megy vele faszán minden. -
Az, hogy a box nem full Hd filmre van. -
. Viszont van egy másik kérdésem is.!
Letöltöttem egy MP4 kiterjesztéső 1920x1080-as vidót/filmet, és az a bajom vele hogy a gépen semmi baja, de ha az xboxon nézem, olyan mintha le lenne lassítva és egy 5 mp-et késik a hang.Nem értem mi a baja.. -
Éppen akartam írni hogy valszeg a régi gépre kérdezed.
Az viszont soha nem tudott mkv-t és nem is fog. Sem feliratokat! -
Ez mind szép és jó csak nem engedhetem meg magamnak a ONE-t, így marad a 360
-
Viszont MKV-t perpill nem visz még:
"mkv which will be added by the end of the year."
-
TomStorm #151002 Adok érte 4K-t meg egy classic D3-at X360-ra.Azon garantált téped majd a hajad akár első 10percben Hardon mikor 1 zombi 3 ütéssel leszed:DD -
Forza Horizon 2 fans, you’ve been asking for it and today we’ve got news: The Forza Horizon 2 demo for Xbox One is coming on September 16!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.27. 15:17:20 -
Xbox One compatible file types:
3gp audio
3gp video
3gp2
aac
adts
animated gif
asf
avi divx
avi dv
avi uncompressed
avi xvid
bmp
jpg
gif
h264 avchd
mjpeg
mkv
mov
mp3
mpeg 1 ps
mpeg 2
mpeg 2 hd
mpeg 2 ts
mpeg 4 h264 aac
mpeg 4 sp
png
tiff
wav
wma
wma lossless
wma pro
wma voice
wmv
wmv hd -
segítséget szeretenék kérni. .MKV típusú fájlt szeretnék lejátszani az xboxal..Lehetséges ez? Mert tudom hogy nem támogatja, de a szakik, modderek nem találtak még rá valami módot?