XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdemes szerintetek még Xbox 360-t venni? Most a Media Markt webshopjában láttam, hogy van egy xbox 250giga,kinect+Két játék! Kiütni nem szeretném, mert a Forzat online szeretném játszani! Meddig lesz aktív az online rész 360-nál? Köszönöm!
Az Outland jó kis platformer, de bazinehéz szerintem. 5G-t sikerült benne szerezni - mondjuk én béna vagyok, asszem.
D3 co.op mentem az elöbb nagyon zsír; imádom ezt a játékot nem is tudom eddig miért nem játszottam.
Fizetek a live-ért mert megéri
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Szerintem meg az a jó,hogy beleülök a kanapéba benyomom a tv-t majd bal kézzel magamhoz ragadom az xbox controllert és ha kíváncsi vagyok az sg-n a sok sületlenségre elengedem a jobb kezemmel a controllert és megmozgatom a tv távirányítót és nyomok 1 gombot és már látom és írhatok is sg-re +ba,ha akarok akkor játszok is közbe.Majd ha beleuntam sg olvasásába esetleg guidot is nézhetek gamához.Majd ha eljön az idõ nézhetem közbe a híradót és játszok is,ha nincs érdekes hír.Vagy csak szimplán tv nézés közben fogadom a skype hívást.Mindezt úgy hogy a kezemen kívül más nem mozdult...De aki nem akarja érteni az ne értse.Az használjon 5 különbözõ eszközt erre a pár dologra és rakja mindet maga köri kényelmi szempontból.<#kacsint>#kacsint>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
pl:
Assassin’s Creed® III The Betrayal $4.99
Assassin’s Creed® III The Redemption $3.99
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
De biztos ezeket csak és kizárólag azért rakták bele azokba a dolgokba amikbe belerakták mint pl tv,hogy azok fikázhasák akiket nem érint vagy nem érdekel és bizonyára nem azért hogy azok akik használják élvezzék!<#eljen>#eljen>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
7 ingyen játék lesz még addig. (havonta 2)
Talán lesz valami jó de multizni vettem.
Errõl az akcióról honnan kellett volna tudnom? -.-
COJ: Gunslinger 827 Ft
Beyond: Good and Evil HD 544 Ft
Outland 544 Ft
Outland XBOX360 XBLA teszt
Speciel mióta meg van az új tv be se kapcsolom a PC-t...
Jelenleg is assassinezek boxal és 1 gombnyomással az sg-n vagyok és írok és közben látom a játékba az eseményeket.Baszott jó dolog az hogy 1 eszközön szinte minden azonnal kéznél van.<#kacsint>#kacsint>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Aksi probléma meg szerintem orvosolható 1 plusz akksival feltéve,ha használat közbe tölthetõ.Kicsi méretû,de nagy kapacitású lipó a csuklóra és nagyon sokat bír utána.
Nekem hasonlóan van megoldva az airsoft fegyverem fõleg éjszakai játékra ahol eleve a tac. lámpa rajta van meg a tracer a lõszereknek.
Csináltam a fegyóra 1 plusz kivezetést nyáron a fegyó tusán kívük van a + akksi télen levezetékezve a karomon keresztül a málhába viszonylag melegebb helyen,hogy tovább bírja.<#kacsint>#kacsint>
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Mi lehet annak az oka, hogy nem engedi letölteni a GOW-t a Box-om? Gold-om van, és azt írja hogy "You can't download the game from Your country" vagy valami ilyesmi.
Pedig nem magyar Gold-om van, e-bay-rõl lett szerválva.
Elõre is köszönöm a választ!
gamertag: kenobita
Kösz <#love11>#love11> 😊))))
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Magyar árakat hozza be neked a böngészõben? Nekem mindig az angolt nyitja meg úgy kell átírni a címsorban en-GB részt hu-HU részre, hogy magyar ár legyen. Mondjuk castestormnál is így jártam, hogy negyedáron volt reggel, mire hazaértem már féláron volt, lehet itt is villámakció volt.