XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Érdemes szerintetek még Xbox 360-t venni? Most a Media Markt webshopjában láttam, hogy van egy xbox 250giga,kinect+Két játék! Kiütni nem szeretném, mert a Forzat online szeretném játszani! Meddig lesz aktív az online rész 360-nál? Köszönöm!
Shan
Engem már leb*sztak, hogy az GeOW. 😊)
Az Outland jó kis platformer, de bazinehéz szerintem. 5G-t sikerült benne szerezni - mondjuk én béna vagyok, asszem.
A GOW-t lehet letölteni gold tagsággal,mást nem,igaz?
Nekem nem kell bemutatni a PC-t.Nem egy high-end gépem volt.15 éven át vertem el rá a pénzt és most jól esik már pár hónapja ezen a b....tt nagy plazmán játszani úgy,hogy pénzem is van másra és nem utolsó sorban gta5 is megy,jaaa szabadság,csitert keresve se találok.
Seth
Nagyon jó

PSN ID.: Beegabor

Botond
Outlandot én kihagytam. Jó az?
Botond
Magyarban is ennyi.
PC-nél nincs szabadabb dolog. 😊
Hát ez simán megérte a pénzt.A másik használhatatlan volt hiába ingyenes.Most nincs PC csak telo+ez.
D3 co.op mentem az elöbb nagyon zsír; imádom ezt a játékot nem is tudom eddig miért nem játszottam.
Fizetek a live-ért mert megéri
Macccy
Jóóság az a TéVé papa, kurvára csorog is a nyálam az ilyen SOK-in-1 cuccokra! PC meg ... hagyjukmááááá könyörgöm azt a megsárgult 500Wos írógépet békében! <#vigyor> Nálam ugyan az aájfóón váltotta le a Pécét (kivéve filmletöltés, egyelõre lusta voltam bármit kezdeni a kérdéssel), de én is a négy éves tévémen nyomatom a filmeket már kizárólag és csakis a boxon játszom, ha játszom. Komolyan mondom a tenyerem verejtékes lesz és a derekam megfájdul már csak attól, ha be kell kapcsoljam a PéCét .... brrr ... <#vigyor0>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

gduck
Ha ez igaz, akkor ez jó hír, bár LIVE-on a minap még ott volt az apró betûs részben. Remélem csak benne felejtették 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

De azóta ezt meghosszabbították : http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/a_microsoft_jovore_is_folytatja_az_xbox_360_games_with_gold_programjat
Harlekin
Mire,hogy bele kössed az xboxot és a pc-t rákössed a 47es ledre vagy mire?<#kacsint>

Szerintem meg az a jó,hogy beleülök a kanapéba benyomom a tv-t majd bal kézzel magamhoz ragadom az xbox controllert és ha kíváncsi vagyok az sg-n a sok sületlenségre elengedem a jobb kezemmel a controllert és megmozgatom a tv távirányítót és nyomok 1 gombot és már látom és írhatok is sg-re +ba,ha akarok akkor játszok is közbe.Majd ha beleuntam sg olvasásába esetleg guidot is nézhetek gamához.Majd ha eljön az idõ nézhetem közbe a híradót és játszok is,ha nincs érdekes hír.Vagy csak szimplán tv nézés közben fogadom a skype hívást.Mindezt úgy hogy a kezemen kívül más nem mozdult...De aki nem akarja érteni az ne értse.Az használjon 5 különbözõ eszközt erre a pár dologra és rakja mindet maga köri kényelmi szempontból.<#kacsint>
gduck
Ezt a 7 ingyen játékot honnan veszed? Az apró betûs rész szerint a havi 2 játék/GOLD december 31-ig tart!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

erre jo a PC 😄
DarkSector
Jah Renew-re viszont oda kell majd figyelned! 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Csinálsz egy profilt nem opció? 1 hónap GOLD jár USA profilhoz. Paypal-t vagy bankkártyát mondjuk meg kell adni de nem vont le nekem pénzt érte.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
kábé. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Magyar régióban vagyok, ott van pénz is még pontokból, migrálni nem merek, hátha lesz jóság karácsonykor.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Nálam jelenleg is akciósak az AC3 DLC-k egyébként.

pl:
Assassin’s Creed® III The Betrayal $4.99
Assassin’s Creed® III The Redemption $3.99

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Harlekin
Mint ahogy ezek szerint több ezren akik ezt így használják ellentétben azokkal akik ezt valamiért nem.
De biztos ezeket csak és kizárólag azért rakták bele azokba a dolgokba amikbe belerakták mint pl tv,hogy azok fikázhasák akiket nem érint vagy nem érdekel és bizonyára nem azért hogy azok akik használják élvezzék!<#eljen>
DarkSector
Beyond 622.5 ft nálam. 😄

davidka003
Bõven kihagyható az AC3 DLC.

Tinman
<#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Illetve megleptem magam 3 havi GOLD-al úgyhogy március 19-ig van GOLD-om. 😄
7 ingyen játék lesz még addig. (havonta 2)
Talán lesz valami jó de multizni vettem.

Tinman
3/4 éve várok AC3 DLC akcióra... tegnap este volt kb. 4-5 órán át. Ma reggel már nincs. Rohadj meg MS.

Errõl az akcióról honnan kellett volna tudnom? -.-

davidka003
Na nálam ezek lettek véve: (USA Live-no vpn)

COJ: Gunslinger 827 Ft
Beyond: Good and Evil HD 544 Ft
Outland 544 Ft

Outland XBOX360 XBLA teszt

DarkSector
Te amúgyis különleges ember vagy, mondhatni egyedi, nem csodálkozom. 😄

Harlekin
Mitõl lenne az!?

Speciel mióta meg van az új tv be se kapcsolom a PC-t...
Jelenleg is assassinezek boxal és 1 gombnyomással az sg-n vagyok és írok és közben látom a játékba az eseményeket.Baszott jó dolog az hogy 1 eszközön szinte minden azonnal kéznél van.<#kacsint>
DarkSector
Meg tévén meg mobiltelon is. 😄

arty
De nem is kellett érte fizetned.

(konzolon böngészni meg továbbra is kínsz*rás 😄 )

Forza.

Totti5
Kösz, akkor elindítom hátha.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Elindul, csak egy kicsit butitott formában. Nem lesz menü stb, de ki tudod próbálni, tudsz versenyezni és fokozatosan egyre tovább enged. Ha esetleg oylan kocsit választasz ami még nem jött le , akkor azt midnen elé helyezve gyorsan leszedi. Jól meg van csinálva.

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Harlekin
Nem
Totti5
Az nem csak a lemezes verziók indítására vonatkozik?

Harlekin
Renátó azt mondta 15-20 % lejövetel után már indulni fog...
Totti5
A digitális szopás. Forza 5 már letöltési sorban van, csak 31 giga... ma már ez teljesen esélytelen 😞

Nagyszerü az xlive simán beléptet bárhova és gyors!PS ettöl sehol nem volt.
Harlekin
Persze mindent tud van még benne szerintem 1 mini defibrillátor is ahogy a hátlapját néztem...<#vigyor0>
Aksi probléma meg szerintem orvosolható 1 plusz akksival feltéve,ha használat közbe tölthetõ.Kicsi méretû,de nagy kapacitású lipó a csuklóra és nagyon sokat bír utána.
Nekem hasonlóan van megoldva az airsoft fegyverem fõleg éjszakai játékra ahol eleve a tac. lámpa rajta van meg a tracer a lõszereknek.
Csináltam a fegyóra 1 plusz kivezetést nyáron a fegyó tusán kívük van a + akksi télen levezetékezve a karomon keresztül a málhába viszonylag melegebb helyen,hogy tovább bírja.<#kacsint>
cenobite
Köszi a választ!

gamertag: kenobita

davidka003
Régiózáras. Csak magyar account-tal megy.

Dashboard - My games and apps- kiválasztod a letöltést amit szeretnél elõre venni, megnyomod a "start" gombot és ott feljön eg lista, onnan már tudni fogod. Ha gondolod vegyél fel dead rising 3 nekem is lesz, de csak szentestétõl leszek én is.

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

cenobite
Sziasztok!
Mi lehet annak az oka, hogy nem engedi letölteni a GOW-t a Box-om? Gold-om van, és azt írja hogy "You can't download the game from Your country" vagy valami ilyesmi.
Pedig nem magyar Gold-om van, e-bay-rõl lett szerválva.
Elõre is köszönöm a választ!

gamertag: kenobita

Totti5
Azért hogy tegnap 40 percet dekkoltam a dugóba mire eljutottam a blaháig?😄DD

Kösz <#love11> 😊))))

Muttley
szeretnél-e vmit mondani a
CC tanácsért? 😄 😉

Just do it :)

Tatyla
hogy mûködik ez a licence transfer ha egy cimborám ideadta a live acc-ját és hogy az õ játékaival tudjak játszani az én accommal?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Botond
filter? bentrõl nekem se engedi, a renccergazda szûri.
Tinman
Nekem ez az oldal nem jön be :-(

Tudnátok ebben segíteni?Olcsón tudok GC+Live-t de addig nem veszem még nem vagyok biztos abban,hogy be tudok jelentkezni SG-re vagy az Email-be mert PS3on nem tudtam egyikbe se belépni#144689
Botond
www.xbldb.com honlapon a price decrease részén mindig kint vannak azonnal az akciók, ott látni, meg gépen néztem, és meg is vettem reggel. A multis DLC-k 2490 huf még mindig, a single playeres dlck viszont féláron 1245ért vagy ekörül vannak (egyik talán csak 1k).

Magyar árakat hozza be neked a böngészõben? Nekem mindig az angolt nyitja meg úgy kell átírni a címsorban en-GB részt hu-HU részre, hogy magyar ár legyen. Mondjuk castestormnál is így jártam, hogy negyedáron volt reggel, mire hazaértem már féláron volt, lehet itt is villámakció volt.