XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyebkent kidobtatok az xbox 360 conzoljaitokat
miutan xbox one-t vettetek?!
mi tart vissza h leporold es ujrajatszad?! nemertem.
szoval olcso sztrimer gep Disc drive nelkul.. kiraly... not..
mi van ha beszar az internet vagy vki "offline " szeretne jatszani? satorozas kozben ,erdokozepen...?
Utoljára szerkesztette: toza, 2019.01.27. 11:32:21
TDU-knak viszont én is örülnék <#eljen>#eljen>
Next PC upgrade: 2022
"10 eves jatekokkal tolni -megint ,mivel mindent kijatszottunk megjeleneskor.."
aki nem jatszotta az nem kerdes h miert.de mindenki jatszotta es kesz...
odakint tovabbra is szepebb ido van ,mint sem h csak jatszak valamivel UJRA mert most olcso...
vicceltem..5 napja vettem meg swi pod reszert steamen... csodalatos...
Pl egy Crash Bandicoot-nál újra gyerek lettem pár napra.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
mert most lett hozzá kedv
mert most kapta a goldhoz
mert most jutott eszébe, köszönhetően a bejelentésnek
mert most fut végre jól, one-on
mert most olcsó
mert nincs hasonló új játék
mert.... lassan RETRO 😄
Forza.
És jó esetbe ezeket lemezesen ha van ismerös kb ingyen odaadja vagy 2000ft körül be lehet szerezni.. (csak mondtam egy árat mert néztem bár xbox 360 game-et ami megy one-on is ennyiért mennek)
egyebkent nem ertem miert jo 10 eves jatekokkal tolni -megint ,mivel mindent kijatszottunk megjeleneskor,-amikor csodaszep az ido odakint inkabb...
Utoljára szerkesztette: toza, 2019.01.25. 21:03:05
Ha kioktatok akkor ne zavarodj bele mert amit leírtál egy baromság <#eplus2>#eplus2>
A visszafelé kompatibilitás xbox esetében azt jelenti hogy a bejelentett játékok (amik xbox 360-asok) mennek ezentúl Xbox One (és X természetesen)
Tehát ha neki lemezen megvan xbox 360-ra bármelyik ilyen játék ,berakja az Xbox One-ba és szedi is a gép az xbox one-os verziót és tolhatja ezerrel
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.01.25. 20:45:59
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
360?
Command and Conquer 3 Tiberium Wars
Command and Conquer 3 Kane’s Wrath
Command and Conquer Red Alert 3
Command and Conquer Red Alert 3 Commander’s Challenge
'Exciting Halo: The Master Chief Collection news' teased for SXSW 2019
NPD: Xbox One was the 2nd Best selling console (after Switch) in Dec.
Hm vajon mi lesz ez a Haloval....Már lerágott csont. PC-s megjelenés? Halo 3 remastered?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.23. 16:29:55
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Most nézem Darky, hogy itt lehet valami válasz a problémámra. De mondom random, valamikor tök sima minden, valamikor meg szórakozik. De hát ilyen ez a popszakma 😊
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Hívnak,ha megérkezett.
játék alatt az összfogyasztás 70%-al nőtt (S-hez képest még durvábban, több mint duplára!), ezt azért mérnöki bravur halkra csinálni
tény: ms megoldotta, nálam is halkabb az X, mint az S volt - de lehet én szarabb S-t és jobb X-et fogtam ki, nem tudom lehet-e ekkora szórás vagy tényleg hibásat fogott ki Boldizsár...
Forza.
Igen, ha a gép ad ki zugó hangot az azonnal szervíz, nem szabadna hallanod a gép hangját.
Ha hivatalosan vetted, nem használtan, akkor irány a garancia.
Ma vásároltam egy Xbox One X-et! (Szerintem) elég "hangos" a hűtése,az S-hez képes,vagy ez normális?? Megmondom őszintén,hogy elég zavaró!!
Neked is megérné pl az 1030FT-os FC4 Goldot 1400-ért adni nekünk hogy te se jársz rosszul..2-3 üzletből lesz egy ingyen game-ed...win win..
De jól sejtem ha giftet veszek akkor cd keyt kapok? (Nem tudom soha nem vettem giftet ms storeba)
De ha müködik a dolog akkor steam-en a group buyba keresek argentin népeket aki szívesen segít. Szerencsére a bundlezás miatt elég széles az ismerettség. Emlékszem anno az ausztárloknál volt valami atom akció valami game-re és oda is találtam segítséget 😊
Ha minden jól megy akkor februárba konkrétan tudok ebbe nyilatkozni, mert ismerős megy ki Argentínába és megpróbálunk csináltatni Bankkártyát... Ha az összejön akkor sima ügy lesz már hiszen gift ként is tudok vásárolni az arra érdemeseknek...:-D
Olyan lehetséges hogy valaki argentinában megveszn xy játékot és elgifteli az én accountomra?
Kegyetlen jó árak vannak ,de brutálisak.Pont az én nem költök sokat fajtámnak valóak az ottani árak..
Far Cry 5 GOLD ~3100FT
Far Cry Primal Apex ~930FT
Far Cry 4 GOLD ~1030FT
A nehezebb és a drágább utat ismerem az nem érdekel. (g2a-n argentin zseton cardot venni de az aranyért van így már nem ennyi lesz hanem jóval drágább ...) Steamen a group buyba meg kb 30 perc találni embert aki segít egy kis plusszért.
- az ellenfelek "manapság" nehezebben befogadhatóak, mint mondjuk 2001-ben, amikor sokkal "elfogadottabb" volt, hogy ilyen n+1. szörnyeket lődözöl
nem is kell csodálkozni, hogy a generációban nem nagyon tud megfogni senkit a széria, ill. h a régi rajongók is szép lassan kiöregszenek
a maga kategóriájában mi a Halo(5) ellenfele, 2016(18-ban)-ban?
Forza.
akkor az eleg vagany volt es egyedi.meg nem is nagyon volt mas.
akkor utott rendesen.
fiatal vagy mar ehez...
most meg masodpercenkent szarnak ki 100 jatekot es mind szar es csak masoljak egymast...
Utoljára szerkesztette: toza, 2019.01.15. 13:44:22
Az első résszel kezdtem, 5 perc után kiléptem belőle, utána meg a negyedikkel folytattam, gondoltam az csak többet tud majd. Egész pofás volt látványra, de ez a játékmenet, amikor megláttam az ugráló teknősbékákat, vagy mi, akkor azt mondtam, jajj.
Nagyjából fél órát bohóckodtam vele, soha többet nem indítom el.
Jó volt a megérzésem, hogy annyi évig távol tartottam magam tőle.
PS5 II PSVR
nem vvarez...
szoval ms szarik ra,de nincsenek ugyeskezu babralosok akik tudnak unbannolni konzolt?
koszonom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Halódó aksi a controllerben is okozhat még hasonlót ahogy írtam szal..... 1000 + 1 ok van azon kívül is hogy beszart maga a box..... Ne parázzz.... Ez MS termék!<#nevetes1>#nevetes1><#hehe>#hehe>
kikapcs hosszan az hogy "törli az agyát" ? ugye nem a hdd-t? 😄
(tápkábel kihuz, visszadug volt sajnos, az nem segített)
kontroller nem lehetett, mert gondolom akkor azért azon is villogott volna a led, hogy épp bekapcsolt
viszont mivel van IR érzékelő a boxon, az lehet fogott valamit, valamelyik távirányítót?? vagy az csak bekapcsolva működne?
a problémás nap után egész nap áram alatt volt, mindene bedugva és nem kapcsolt be - remélem csak átmeneti anomália volt.
sajna mióta hasonló bajokkal halt meg az első one-om, kicsit paranoiás vagyok, hogy "jaj, ennek akkor vége is" 😄
Forza.