XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Se a Reach, ami szerintem a legjobb.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.04. 20:32:11
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ezzel kapcsolatosan a kérdésem ez cska game passba van így vagy a pénzért megvett kollekcióba sincs benne az ODST?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.01.04. 20:29:10
Next PC upgrade: 2022
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Azt hittem ez a Halo széria a M$ system seller címe... ahhoz képest hogy már lassan vége az 5-nek is a végére érek..gyenge. Gyakorlatilag semmi kimagasló nincs egyik részbe sem..ráadásul ami 4 részen keresztül működött 5. részre átvariálták az irányítást is az nagyon kellett bele. Grafikára is az hittem hogy a 4 és az 5 arcon majd kegyetlenül...csapott negatív irányba
Ezért jó dolog ez a game pass ezrest nem adtam volna ezért a kollekcióért... Mondom semmi vs de egy uncharted széria 87x körbehugyozza ezt.
Január 7-én a különös harcrendszerű Absolvert próbálhatjuk ki, három napra rá pedig Rico Rodriguez ejtőernyőzik be a Just Cause 3 élén. Az Aftercharge zárja, amely már a megjelenése napján a havidíjas csomag részeként debütál."
Absolvert ki akartam próbálni már...de nem gondoltam volna hogy ingyen tehetem <#eljen>#eljen>
Nem sok új dolgot tudunk meg annyi biztos 😊
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.01.02. 14:02:36
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.01.01. 00:11:05
Más:
A MS jövőre sem lassít
Xbox One RetroArch port for early 2019!
Super nintendo , ps1...stb játékok is futnak majd xboxon...Mondjuk nem tudom,hogy ezt jogilag hogy de biztos.
Forza.
Forza.
(PC-n anno letoltam 6x minden maxos lett de ki hiszi el nincs nyoma így legalább lesz...<#eplus2>#eplus2>)
Nyugodtan használd ha most megy....és ne kíméljétek.
Legyen használva, és kiderül az pár nap alatt, hogy van-e probléma.
Adott egy Xbox One S , karácsony i ajándékként vásárolt készülék ... ami szenteste kibontva beállítva, kb.8 játék letöltés elindítása + Fifa 19 lemezről telepítve ... másnap átadom a gyereknek hogy tessék használd, Fifát lehet csapatni többi töltődik ... én elmentem otthonról ... Mire jövök a box kikapcsolva, azt mondta lefagyott a játék miközben pauset lenyomta hogy a boxot hogy kapcsolta ki nemtudom. Próbáltam bekapcsolni hangot kiadta, gomb kivilágít majd kb10mp és lekapcsolt ... ezt eljátszottam vele vagy 20x. Neten megnéztem hogy van a factory gomb kombináció megpróbáltam... vagy lekapcsolt 10mp körül vagy lefagyot a telepítésnél ... közben megrendeltem a javítást az MS oldalán ... mondom gajra ment 1 nap után ... Gondoltam teszek egy utólsó próbát mielőtt csomagolom, erre factory végig megy Fifát lemezről feltelepítem, játszok majd pause, játék megint lefagy ... home gombal kilépek majd kikapcsolom a boxot ... leáll de a ventilátor forog , gomb villog vagy 2 órán keresztül mire megunom és hosszan nyomva lekapcsolom ... eltelik 2 óra ujra bekapcsolom indul elsöre, F1 letölt, játszik pá kört majd pause - nem fagy le kilép kikapcsol 3 villogás után leáll ... gamepaddal bekapcsolom Forza Horizont tölti egész éjjel, még nincs kész , de tölti ... Kérdés: Mivel megvan rendelve a javítás visszaküldjem? Ha igen milyen hibával ... látszólag megjavult Vagy volt már valakinek hasonló tapasztalata ... nem volt még Xboxunk, nem tudom mi normális min nem ... Köszi
Más fórumra is írtam, lehet valaki felismer...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.12.24. 08:56:35
A cdkeys-es 1 hónapos xbox game passról lehet tudni hogy ez real 1 hónapos game pass-e amit a storeba is lehet venni vagy a gépekhez adott 1 hónaposak ezek? (Csak mert ugye aki aktivált már ingyen havit akkor a géphez adottat nem tudja felhasználni...)
Azért lenne jó tudni mert ha az ember ezt megveszi 12x annál olcsóbb game pass nincs 1 évre tehát epic best buy lenne.
Forza.
Forza.
Batman AK Premium 2500ft...akinek nincs meg elég best buy. Mondjuk pc-s szememmel atom drágaság van 😞
Véletlenül nem a garázsodba kell bemenni, és ott a barn find alatt lesz megtalálható? A Horizon 3-ban és s 4-ben is így van. A 2. részre már nem nagyon emlékszem...
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.12.19. 14:19:20
Mi a ****ának ennyi konzol? Aztán a nyitott szájjal a péniszerdőben esete lesz....
Egyedül sikerült de kb 100-szor haltam meg mire meglett. Nagyon idegőrlő de aztán nagyon jó érzés. Mint egy Dark Souls boss kb.
2. részt én nehéznek találtam, elvittem egy darabig majd pihent fél évet. Akkor fogtam magam és szintén egyedül végigvittem de azért volt vele szopás bőven.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Haver letolta már mindet coopba és mondta ez az első rész legnehezebben a legnehezebb..ami igaz lehet mert visszük a kettőt és lóhúgy Gears 1be 6millió golyó kell bárkibe... itt meg hullanak mintha tényleg easy lenne. Nagyon nem egységesek a nehézségi szintek ezekben max a nevük
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.17. 19:11:29
Most a 2 coopja pörög már az még könnyebb....
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.12.16. 22:05:09
Forza.
Forza.
Wincsit sikerült rendelnem bele 500GB-osat (használt, és nem aranyárba).
Még egy kérdés, hátha valaki tudja a választ:
Keresztlányaimnak venném Xbox360-ra a Harry Potter és a Főnix Rendjét.
Ez ugye PC-n full magyar szinkronos volt.
Az Xbox360-as verzió is ugyanúgy full szinkronos ? Vagy csak magyar felirat van rajta ?
Aki hallott már olyanról aki látott már ilyet, légyszi dobjon már meg egy kis infóval😄
Thx
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.