176622
banner
  • -pityu-
    Hali az elvileg azt takarja hogy meg se kell próbálni? Csak mert tényleg akciósan jelenik meg pár game.
  • grebber
    NINJA GAIDEN 3: Razor's Edge és Trials Evolution is bekerülnek a visszafelé kompatibilitási listára xbox one-on!

A Plague Tale: Innocence runs at 4K resolution on Xbox One X
  • Bercy #174135
    En EA Access-ben jatszottam az NFS 2015-el es a Payback-kel is. Az NFS 2015 borzalmasan nehez. A vegere jatszhatatlanna vallik. Sajnos az egesz koncepcio (ejszaka szaguldasz egy varosban, forgalomban, lehetetlen latasi viszonyok mellett) miatt nem az ugyessegen es a gyakorlaton, tapasztalaton mulik hanem a puszta szerencsen. Nem is vittem vegig.
    A Payback az mar sokkal jobb lett. Ott elfogadhato a nehezsegi szint.
  • rastaman
    Jah, ok. Azokat viszont nem ismerem. Megfogadtam, hogy ez után egy NFS-t sem veszek többet.
    Ha lúd legyen kövér!! :D
  • grebber
    Az nem gond nem igen szoktam játékokhoz dlcket venni :)
    De nem is gond mivel lecsúsztam róla..... Néztem az árakat és ~ 5500-6000 ft között van a Need Fors Speed Ultimate Bundle amibe benne van az NFS (2015) , Rivals, Payback utlimate...szóval majd inkább arra hajtók. (Ha már lúd legyen kövér)
  • rastaman
    Lehet jobban teszed, ha azt a NFS-ed el sem kezded! A Speedlist DLC egyszerűen játszhatatlan, túlságosan nehéz. A 100 nekifutásból talán ha 1 sikeres, az szerintem nem a játékélményről szól...
  • grebber
    Game over. Elvileg le is lőtték
  • grebber
    Eh gyorsan sietni akit érdekel ms store argentinebe most kinyitották a kiskaput (?) simán visa és mastercard-al mindenféle mokolás nélkül (azért argentine kamu cimet megadtam) lehet venni játékokat.

Pl Watch Dogs 2 GOLD 1419ft volt
    De megyek szerintem vissza és rántom be a 2015-ös Need For Speed-et 890ft-ért

De pl a Far Cry 5 is 1466 ft....Legújabb black mirror 390 ft (igen röhögjünk együtt ezen) Crew 2 gold 2540ft AC Osyssey Ultimate 4700ft. 1 éves EA access előfizetés 1900ft.... és sorolhatnám a jó árakat napestig.
    GOLD legyen (300ft /hó most) azzal nagyobb a kedvezmény..

Akinek esetleg most nincs olyan akció tankoljon fel 1az1 árért argentin gift cardot későbbre ha zárják ezt a kaput megint!!
  • farferi
    Ok, rájöttem, nincs.....me nincs, nem veszek 300 000-ert pc-t hogy jatszhassak strategiaval
  • farferi
    Help: nezegetem az imperator rome jatekot de csak steamrol vagy a paradoxrol lehet leszedni, plusz azt sem latom, hogy van e boxra.Ha esetleg lenne akkor , hogy mukodik a dolog....mert a resi 2 volt az egyetlen game anit vettem, a tobbi a gamepassbol jön, fogalmam sincs, hogy ha megveszem mondjuk a paradox oldalan az hogy kerul a boxra..már ha van egyeltalan.elore is koszi a valaszt
  • grebber
    Black Mirror (2017) 1195ft GOLD-al. USA illetve angol storeba drágábbra jön ki.
  • grebber
    Hát ez nem jött be a gyereknek egy címet se talált el :(
    Hulladékok

• grebber
    Microsoft: kevesebb konzol, de több bevétel
  • Zoolee1976
    Köszi a segitséget közben meg tudtam oldani.Lenne egy újabb kérdésem a Forza Horizon 4 et használóktól.Szóval német nyelv van beállítva a gépemen mivel Ausztriában vagyok,de szeretném hogy Magyar nyelvű legyen a játék.Át is állítottam a régiót Angol és Angol/Magyarra.Viszont így újra vagy 62 gigát akar letölteni a box ami a jelenlegi netemmel egy nap kérdése amikor mást nem lehet csinálni a nettel mivel a teljes sávszélességben tölt.Kérdésem az lenne hogy nem lehet valahogyan csak a magyar nyelvi fájlokat letölteni a játékhoz?
  • grebber
    Én most a május havi goldra befizetek, mert 300ft/hó és Lost Planet 1 + Splinter Cell Blacklist a 2 xbox 360as cím. Mindkettő nagy kedvenc akkor már legyenek meg xbox onera is főleg ilyen olcsón
  • rastaman
    A havi játékok azok, amelyek már régiek, és nem sokan vásárolják.
    Új játékok: a multiplatformoktól eltekintve többségük szintén felejtős...

Be kell vallani, hogy egyszerűen ez a generáció elúszott az ms-nek :/
  • davidka003
    Azért ez valamilyen szinten szomorú, mert a havi játékok meg nem nagy számok.
  • grebber
    Soon the price of being an Xbox Live Gold member will be increasing in the UK.
    From May 8 the price of a 12 month Xbox Live Gold membership will rise from £39.99 to £49.99 in the UK.
  • grebber
    Crackdown 1 and 2 DLC Now Free
  • Harlekin
    wifi hotspot telón és arra csatlakozol a boxal pont úgy mint egy másik telóval tennéd
    !
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2019.04.18. 11:48:41
  • Zoolee1976
    Ja még egy!Eddig ment az hogy simán rendeltem a storéból játékot és paypalon keresztül vonta le a kártyáról,most nem ajánlja fel ezt a lehetőséget.Pedig jó klub lenne pár játékot begyűjteni ennyiért! Köszi
  • Zoolee1976
    Sziasztok! Technikai jellegű kérdésem lenne hozzátok.Itthon leszek két hónapig,netem csak a telefonomon van.Arra gondoltam megosztom a netet az Xbox one x el Bluetooth al vagy usb vel!Az menza kérdésem hogy csinált e valaki ilyet és ha igen mi a menete!?A külföldi oldalakon egymással ellentétes dolgokat olvastam.Próbáltam usb vel és Bluetooth al is összekötni a gépet de egyiket sem ismerte fel!
  • darkSectorxxx #174115
    IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!
    NG2 VÉGRE!

Még a 3. részt kérem szépen majd! na go játszani!!!!!!!!!!!!!!
  • grebber
    BC-t kapott:

Fable 3
    Fable 2
    Splinter Cell Dobuble Agent
    Splinter Cell Conviction
    Splinter Cell Blacklist
    Ninja Gaider II

Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.04.16. 23:36:51
  • grebber
    Inside Xbox - Ma este jön az áprilisi adás

Akit érdekel a műsor, annak nem kell mást tennie, mint magyar idő szerint 23:00-tól fel kell keresnie a Microsoft Twitch, Mixer, vagy YouTube oldalát.

E3 2019: Megvan a Microsoft-konferencia dátuma
  • grebber
    EA mixeren nézte valaki a star wars bejelentést? Megkapta már valaki az ingyen kotor-t?
  • grebber
    Inside Xbox - Napokon belül jön a következő adás

Sea of Thieves News?
    Xbox Game Pass News?
    Backward Compatibility Updates?
    MixPot Giveaways?
    Inside Xbox returns Tuesday, April 16th @ 10PM BST
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.04.11. 10:54:25
  • grebber
  • grebber
    400 játék és dlc lesz akcióban a spring sale-ben... április 12-22 között

Spring Sale 2019 na Xbox Live acontece de 12 a 22 de Abril!
  • rastaman
    Mindegy is. Főleg, hogy drágulni fog a Gold, legalább kicsit legyen nekünk játékosoknak is jó!
  • Zoolee1976
    Köszönöm gyerekek a segítséget! Akkor ma vagy holnap be is szerzem az gépet! Köszi még egyszer.
  • grebber
    "What if we announced 6 more games on April 10th?"

Akit érdekel van xboxa illetve pc-n le szeretne tolni a 1x play anywhere cimből bármit pc-n:

Április 11 és május 12 között 300 Ft lesz a 3 havi Game Pass (Máig nem értem hol éri ez meg nekik de komolyan...)

"3 hónapos ajánlat 1 USD áron: A promóciós kedvezmények nem érhetők el Quebecben vagy Oroszországban. Az ajánlat nem vonható össze egyéb ajánlattal. Fiókonként egy ajánlat vehető igénybe. Az ajánlat 2019. 04. 11-én 21 órától (PDT) 2019. 05. 12-én 11:59-ig (PDT) érvényes. A promóciós időszakot követően az előfizetés díját negyedévente levonjuk a mindenkori áron (amely változhat, és amelyhez az esetleges adókat is hozzá kell számítani), hacsak le nem mondod az előfizetést. Hitelkártya szükséges."
    PC-re is egyre jobban rágyúrnak: Már 73 db play anywhere cím van és jön a következő az Ori and the Will of the Wisps is...
  • mrmilan
    Én is fat ONE-ról váltotam kb. egy éve X-re, akkor még full hd-n nyomtam. Szembetűnőbb volt a változás még úgy is. A mostani 163cm-es 4K-s kijelzőmön nyilván nem kérdés, de bőven megéri az a váltás nálad is szerintem.

barmi: "Sokan mondják azt, hogy fhd tvhez nem érdemes váltani x-re, de én ezt határozottan cáfolom."

Én is határozottan cáfolom.
  • darkSectorxxx #174104
    A nagy fenéket nem érdemes váltani, sima xbox jóval mosottabb, kb 4x erősebb az X
    ...
    Ahogy Pro-nál is. Annyi hogy PS4 pro-nál exclusive játékokban én a plusz pici élsimitáson kívül nem láttam mást.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.08. 13:10:18
  • barmi
    Én fat one-rol váltottam x-re és nekem szemmel látható volt a változás fhd tvn is. Teltebb, szebb színek, jobb minőségű összkép, simább, gördülékenyebb frame. Fhd-n is jobb az x ez számomra már az első 5 perc után egyértelmű volt. Sokan mondják azt, hogy fhd tvhez nem érdemes váltani x-re, de én ezt határozottan cáfolom. Magasabb minőséget produkál. Aztán hogy ez neked megér-e 45k-t azt neked kell eldöntened. Én mindenesetre nem bántam meg, hogy anno váltottam az új genre.
  • Zoolee1976
    Sziasztok! Kérdésem az lenne hogy érdemes lenne e Xbox one S ről Xbox one x re váltani 45 ezer forint ellenében ha full hd tvn játszom a következő játékokkal?!Red Dead 2,Dirt Rally 1-2.0, Sebastien Loeb Rally Evo,PES 2019,GTA 5, Battlefield sorozat és PUBG.Nincs tervben UHD tv a közeljövőben!A válaszokat előre is köszönöm.
  • grebber
    Összeolvad az Xbox Live Gold és a Game Pass? Remélem nem mert akkor vége a 200-300ft-os jóvilágoknak
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.04.06. 23:16:38
  • grebber
    Drágább lesz az Xbox Live Gold a briteknél ...gondlom majd mindenhol emelnek rajta,de majd kiderül..

Érkezik majd "Ultimate Bundle" is ahol egyszerre lehet venni game pass + gold kombót....

Rumored Xbox Game Pass ‘Ultimate’ subscription would combine Game Pass with Xbox Live Gold
  • rastaman
    várható volt, hogy lépni fognak ezügyben.
    Utoljára szerkesztette: rastaman, 2019.03.27. 18:09:14
  • hunbalee
    Úgy tűnik, hogy a Gift kártyás vásárlásokon is szigorított az MS

Since 26/03/2019, we can no longer add a gift card to our Xbox account, whether via PC, smartphone, or console! We have an error message!

This does not apply to all stores, here is the list of my tests that I would update over time:

Turkish Store: KO
    Argentinian Store: KO
    US Store: OK
    Brazilian store: OK

Microsoft has indeed put a security and a block according to your location….
    Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2019.03.27. 16:10:44