XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Most esett le hogy felesleges a felvételekkel bajlódni, mert az utolsó 5 percet bármikor visszanézhetem ( vagy 30 sec, 1 perc, 2,3,4,5 ), aztán ami nem kell csak ki kell vágni, ami szintén pofon egyszerû.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

A gameplay ami tetszik meg a világ.Graf engem nem kimondottan érdekel már úgy mint régen.Annyi,hogy ne legyen rece meg ne essen szét a kép😊
De amit látok Ryse vidiket az elég izgalmasnak tünik,mondjuk ez a kor az egyik kedvencem
Totti5

Harlekin
Most nézem a ryse az nem game...Csak egy preorderes játék nélküli tartalma 1 poló meg a doboz.Német volt és ez egybõl a címbõl nem derült ki...
Totti5
"Rysen vszeg nyáladzva eldõl a tévé elõtt 😄"

Nehéz tartanom magam, de nem sokkon múlik😄

Harlekin
Lehet csak már úgy lenne!Most találtam ebayen forza codot 7500 ryset meg 3000 csak a nyomingerek nem adják magyarba.Most írtam nekik...
arty
nade ezaz ... egy csõjáték csilliómilliórszor szebb lesz, mint mikor a végtelen (komolyan, láttam shotokat, ahol megszámolhatatlan mennyiségben nyüzsögtek) zombira megy el a pova 😊

ha ez tetszik Harlinak, Rysen vszeg nyáladzva eldõl a tévé elõtt 😄

Forza.

Harlekin
Most próbálok holnapra szerezni forza 5-t meg ryset,mert jön Moby és megszól,hogy nem tudja ezeket kipróbálni.Bezzeg nála ps4 en vót minden láncs napján <#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Totti5
Amit láttam belõle az nagyon jól nézett ki. Nagyon sok poligonosak a karakterek ( ilyet prevgenen nem láttál ), éles textúrák, trillió zombi, fényeffektek + árnyékok, dof. Ezek együtt nagyon jól néztek ki.

Ryse meg állejtõs, de az nem is sandbox.

Harlekin
igen,igen,nem,nem,ezek szerint nem!<#vigyor>
arty
- nagyon jól néz ki?? ez az elsõ játék, amit xbonen nézel? ryse megvolt? fm5?
- ezekszerint nem vagy érzékeny az alacsony frémrátára (észre sem veszed)...

Forza.

Harlekin
Igen!Ez a karácsony eltünteti az ésszerû gondolkodást.<#vigyor>
Harlekin
Na gyors összegzés DR3 ról!Elsõdlegesen nagyon jól néz ki fut mint a veszedelem,beszaratós.Próbálom kihasználni a kinect adta lehetõségeket és valami baszott nagy hangulatot ad pluszba a játékhoz.Elkap a zombi itt rángatózok a kontrolerrel a kezembe hogy kiszabaduljak.Ûvöltözök a túlélõkkel meg a zombikkal.(Asszony elõvette a bõröndöt hogy elköltözik<#vigyor>)Bent a menübe is próbálom hang vezérelni igaz ott kicsit nyögve nyelõsen megy,de a dologhoz hozzá tartozik hogy sedrehányi módon kalibráltam a kinectet.<#vigyor>
Az elõbb mentem autóval fröcsögött a vér rendesen ömlenek a zombik mindenhonnan és semmi képi akadás pedig annyira részletesen és mimikált a mozgás mindenbe hogy az hihetetlen...
Totti5
Képminõségben egyértelmû, ami a felbontásból adódik 900vs1080 viszont éppen tegnap néztem a részleteket, amik brutálisak.

TVrõl vannak a képek, nyilván ott helyben jobb ötletnek tünt, de azárt látni rajta amit kell. Csuda dolgok vannak benne, bár ezt látjuk a PCn is pl Cry3, hisz ugyan az a motor, de konzolon a Crysisok ennek a közeláben sem voltak soha sehol. Ez a PCn járatott Crytek motor szint, ami még jobb lesz majd egy következõ játéknál, mert nem hibátlan, pl a frémen lehetne javítani, a felbontást is fullHDra feltornázni, de annyira szép az egész játék összhatásban hogy maximálisan szinema expíriensz. Karakterek, páncélok kidolgozása, a fények, a környezet összességében mintha CGIbõl jönne...

TVre ráközelítve egy apró tárgy a pályán... tökéletesen tû éles az óra, és leolvasható róla az összes szám

Ez a kedvencem, a növények megszólalnak olyan szépek

Pl tele van a pálya falfirkákkal amit az emberek csináltak, a hatalom kicikizésére és mindegyik tû éles.

Muttley

Just do it :)

Kongy: Köszi szépen haha 😄 már töltöm lefelé. Boldog karácsonyt neked is 😊
Kongy
Nos, kedves Xbox-os kollégák. Egy "aki kapja marja" karácsonyi ajándékkal kedveskednék nektek, ami egy meglepetés játék Live kódja. PlayIt-en kapták tesómék, de nekem nincs X360-am sajnos, így nektek ajándékozom 😊 Majd megírhatná, aki megszerezte, meg azt is, hogy milyen játék 😄

Kód: GQ29D-GF6JK-VT6XH-CVXYM-4Y7FZ

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

arty
Igen, a római kor nincs túlhasználva, ezért újdonságnak hathat az összes modell, objektum a játékban.
Viszont részletességben, képminõségben szvsz a KZ-nek (képek alapján) nincs párja.

Én mindkettõt felzabálnám, ha tehetném 😄

Forza.

Ki játszik itt skate 3 multit ?
Renjike
Hmm csorog a nyálam ide is. 😄 Nekem a Ryse jobban bejön mert Scifi lövöldét rengeteget látunk és ott nekem a Halo visz mindent , Római kaszabolós témából meg ez az elsõ így egy teljesen új látványvilágot nyújt. 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

arty
Nem csak a grafikát értékelték.

Forza.

arty
Harlekin
Ki kérem magamnak a szerszámom garbós így nem lehetek kampós orrú!!!<#vigyor>
Harlekin
Nem hihetetlen sajnos,mert a vége nem az "olcsó" megoldások közül lett. Platinumba leledzett 1 plusz darab,csak ezért lett.Na de spongyát rá a lényeg az hogy megvan...
Botond
Kissé hihetetlen volt, hogy karácsony elõtt sehol nem kapni, gondoltam, hogy a család csak megvezet. 😊
Harlekin
De igen!<#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Majd mesélek!

davidka003
Londa zsidó gazember. 😄
Nekem csak 360 van de arra is annyi játék van, hogy 1 évig elég lenne ha nem vennék többet. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Macccy
NEMMMONDOOOOD !!?! <#vigyor><#vigyor><#nevetes2><#nevetes1>

Jó játékot és BOLDOG KARÁCSONYT mindenkinek !

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Botond
Boldog karácsonyt!

Ma kapott 33% offot a wolf among us season passa, 2540 Ft így.
Totti5
Csak elcsáboltál😄DD <#eljen>

Nem tudom mennyi volt, amikor engedte már indítottam is el.

Kellemes Ünnepeket!
Harlekin
Hi!

Neked mennyi alatt rakta fel a dead risinget,mert nálam 45 perce rakja és még csak 92% nál tart....

Igen igen nagyon jó gyerek voltam és betolta a fa alá a Jézuska a XO-t.<#vigyor>

És ezúton is mindenkinek szeretnék hasonló nagyon boldog, meghitt,kellemes és örömteli karácsonyi ünnepeket kívánni.
Totti5
Hogyne!!!

En azt mondom, hogy boven van igazsag a 6 pontos tesztekben is, viszont a kor kihasznalatlansaga miatt kihagyhatatlan darab szerintem, es lazan szemet lehet hunyni a hibai felett.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Renjike
Engemis csak azért érdekel mert ott azt mondják ásznak és semmit nem tudok a játékról soha nem voltam nagy playstationos 😊 (bár az elsõ konzolom PS2 volt de akkor az volt az egyetlen alternatíva)

Biztos van ha érdekel ilyen futurisztikus lövölde.Engem annyira érdekel grafikája mint maga a játék-.-
Sokan ájúldoznak graf.-tol tehát az biztos,hogy ott van
Brutál.
És ezt a játékot húzták le!?
D3-at nyugodtan megveheted.Nagyon sok ideig le tud kötni és konzolon fantasztikus játékélmény olyan grafikával amihez nem kell Next-gen ami teljesen jó X360-on.
Co-op utolsó Act után már nagyon kell átlépve ugye egy másik nehézségi szintre ill.új karakterre.
Láda közös tehát acc.-ra van,craft is szintén meg a gold.

GTA5 is szerintem rendben van ezen a gépen ehez se kellene nekem új konzol.
Én mindent lezröl játszok és semmiféle irritáló grafikai bug/játékélményt befolyásoló dolog nem jelentkezik D3 sem GTA5 játéknál

AC4 viszont már igényli ez látszik is grafikán,fizikán egyaránt
Renjike
Nextgen másik legszebb játéka (Killzone) van ilyen szép?

Macccy
Vaóóóóó <#wow1> Akárhogy igyekszem tagadni a nextGen létjogosultságát (még mindig faszán elvagyok a kimaradt 1-2 éves AAA x360 játékokkal) vagy megmagyarázni magamnak, hogy "az nem akkora nagy szám" ... de ez a gameplay, ez a látvány, a tûz és fény effektek, a depth-of-field és úgy az egész összhatás ... Szóval bejövõs ez baszki, mégiscsak rendben van. És még ha konkrétan ez csak egy tech-demó is lenne, akkor is durva filmes epik cuccokat tudnék elképzelni!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Helló. Valaki nem tologat Skate 3 multit? Ha valakit érdekelne:IziRajder25
Boldog karácsonyt. 😊
Myselor
köszönjük és neked is ^^ ez a csaj mindenkihez eljön? mert akkor már tuti az lesz<#idiota><#gonosz1>
Totti5
Békés, Meghitt Szentestét, Szép Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!

arty
elvben én is szívesen kivártam volna a currgen verzát, sajnos a gyakorlatban elcsábultam egy jóáras, lemezes példányra, prevgenre 😊)

(ac4 nekem is vagy ps4 vagy pc és lehet h a dio3 is átcsuszik - bár az szvsz nagyonis vállalhatóan néz ki a prevgen gépeken is)

Forza.

Botond
Egyébként mivel a 4-et se vittem még végig, meg igazság szerint a san andreast se, szóval ha tudnám, hogy lesz x1re (meg dió3 is), akkor ac4 mellett ezt a két címet is elnapolnám arra. Ott tuti nem lenne gond ilyesmivel, ami hardverre vezethetõ vissza.
Renjike
Wolf ingyenességének örömére megvettem a Walking Dead epizódokat 😊) (még tart a múlt heti leárazás)

arty
tárgyak, texturák késõn jelennek meg (pl ha autózol ez komoly gond is tud lenni)

eddig az volt a megoldás, hogy az egyik lemezt a hdd-re, a másikat egy usb pendrivere tetted
GOD esetén erre nincs lehetõség, ott "mindkettõ lemez" a hdd-n lesz -> popup

amit nem tudok, h pecselgette e a problémát az RS, vagy úgymaradt... :/

(PSN verzánál dettó megvan a probléma, sõt ugytudom ott még durvább)

Forza.

Falkon
Rendben, köszönöm, majd figyelem! 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Botond
Eredeti játék topikban ekézte hosszasan a minecraftot... 😊
Botond
Popupoló alatt mit értesz?