XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De amit látok Ryse vidiket az elég izgalmasnak tünik,mondjuk ez a kor az egyik kedvencem
Nehéz tartanom magam, de nem sokkon múlik😄
ha ez tetszik Harlinak, Rysen vszeg nyáladzva eldõl a tévé elõtt 😄
Forza.
Ryse meg állejtõs, de az nem is sandbox.
- ezekszerint nem vagy érzékeny az alacsony frémrátára (észre sem veszed)...
Forza.
Az elõbb mentem autóval fröcsögött a vér rendesen ömlenek a zombik mindenhonnan és semmi képi akadás pedig annyira részletesen és mimikált a mozgás mindenbe hogy az hihetetlen...
TVrõl vannak a képek, nyilván ott helyben jobb ötletnek tünt, de azárt látni rajta amit kell. Csuda dolgok vannak benne, bár ezt látjuk a PCn is pl Cry3, hisz ugyan az a motor, de konzolon a Crysisok ennek a közeláben sem voltak soha sehol. Ez a PCn járatott Crytek motor szint, ami még jobb lesz majd egy következõ játéknál, mert nem hibátlan, pl a frémen lehetne javítani, a felbontást is fullHDra feltornázni, de annyira szép az egész játék összhatásban hogy maximálisan szinema expíriensz. Karakterek, páncélok kidolgozása, a fények, a környezet összességében mintha CGIbõl jönne...
TVre ráközelítve egy apró tárgy a pályán... tökéletesen tû éles az óra, és leolvasható róla az összes szám
Ez a kedvencem, a növények megszólalnak olyan szépek
Pl tele van a pálya falfirkákkal amit az emberek csináltak, a hatalom kicikizésére és mindegyik tû éles.
Kód: GQ29D-GF6JK-VT6XH-CVXYM-4Y7FZ
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Viszont részletességben, képminõségben szvsz a KZ-nek (képek alapján) nincs párja.
Én mindkettõt felzabálnám, ha tehetném 😄
Forza.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Nekem csak 360 van de arra is annyi játék van, hogy 1 évig elég lenne ha nem vennék többet. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Jó játékot és BOLDOG KARÁCSONYT mindenkinek !
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Nem tudom mennyi volt, amikor engedte már indítottam is el.
Neked mennyi alatt rakta fel a dead risinget,mert nálam 45 perce rakja és még csak 92% nál tart....
Igen igen nagyon jó gyerek voltam és betolta a fa alá a Jézuska a XO-t.<#vigyor>#vigyor>
És ezúton is mindenkinek szeretnék hasonló nagyon boldog, meghitt,kellemes és örömteli karácsonyi ünnepeket kívánni.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Sokan ájúldoznak graf.-tol tehát az biztos,hogy ott van
És ezt a játékot húzták le!?
Co-op utolsó Act után már nagyon kell átlépve ugye egy másik nehézségi szintre ill.új karakterre.
Láda közös tehát acc.-ra van,craft is szintén meg a gold.
GTA5 is szerintem rendben van ezen a gépen ehez se kellene nekem új konzol.
Én mindent lezröl játszok és semmiféle irritáló grafikai bug/játékélményt befolyásoló dolog nem jelentkezik D3 sem GTA5 játéknál
AC4 viszont már igényli ez látszik is grafikán,fizikán egyaránt
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Boldog karácsonyt. 😊

(ac4 nekem is vagy ps4 vagy pc és lehet h a dio3 is átcsuszik - bár az szvsz nagyonis vállalhatóan néz ki a prevgen gépeken is)
Forza.
eddig az volt a megoldás, hogy az egyik lemezt a hdd-re, a másikat egy usb pendrivere tetted
GOD esetén erre nincs lehetõség, ott "mindkettõ lemez" a hdd-n lesz -> popup
amit nem tudok, h pecselgette e a problémát az RS, vagy úgymaradt... :/
(PSN verzánál dettó megvan a probléma, sõt ugytudom ott még durvább)
Forza.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)