176617
banner
  • DarkSector
    Igen a sima Xbox1 és PS4 120 körül simán beszerezhető de jobb játékkal venni, mert spórolsz, játék meg úgyis fog majd kelleni hozzá.

Kevés a demo.

Mondjuk ha megveszed a gépet alapon mint én a FTP játékokkal azért el lhet addig szórakozni!
  • DarkSector
    Az furcsa, én pont azt akartam írni PS4-en néztem, ott baszottjó.
    Semmi hibát nem tapasztaltam, egyetértek a 8 ponttal kb...talán annyi hogy a pályák kicsit unalmasan egyszerűek, de sokat fejlődött, steam-en mikor utoljára nyomattam.

Én személyszerint simán eljátszogatok vele, semilyen hitbox gondjaim nem voltak, frame meg egyformán jó, semmi lassulás.
  • Totti5
    Kipróbáltam a Warframe-t

F2P, s csak poénból megnéztem, ez 8.2 !!!!! -es meta júzerszkórt kapott...

Döbbenetesen szar. A frém valahol 20 környékén stabilan, akad-szaggat, középszar a graf, animációk hiányoznak belőle, irányítás borzasztó, hitbox tiszta bug ( pl kardozom az enemyt és az első 4-5 csapást egyszerűen nemérzékeli átment rajta... ) a desing egy borzalom. De ingyen van... hát ha valakinek ilyenre van ideje minőségi produktumok mellett az X-akta.

Véletlen se töltsétek le.
  • Snexi
    lesz szerintetek szept . 30-tól xbox one + forza horizon 2 csomag ami megéri?mondjuk 130 környékén?mert látom,hogy a konzolokszervizén sima gépet már 123k-ért is lehet kapni.
  • gduck
    Az alsó az Özil lenne? A brazil meg Neymar?
  • DarkSector
    Hát ezeket nem lehet felismerni, az egyik magyar azt látom.
  • Totti5
    FIFA 15 kidolgozások ( na kik vannak a képen? )

• DarkSector
    amúgy elérik valaha ezt a minőséget nextgen gépeken?
    Grafikában értem....
  • DarkSector
    Hallod ezt csinálja Microsoft.
    Összerak Forza 3-nál egy komplex tökéletes játékot, amin már csak grafikában tudnak többet adni....egyszerűen a tökéletest nem lehet jobban tökéletesíteni. :)

Jó max az időjárásra szoktak panaszkodni, hiányolni, meg a nitro-t.....:D
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.19. 14:44:25
  • DarkSector
    Aztakurva!!!!!!!!!!!!!

Na dobálóztok itt EPIC szavakkal mikor mutogatnak csicska trailereket.

NA EZ MÁR AZ!!!!!!!!!
    KIRÁLY! :D
    És van is értelme, ahogy kitör a kötött pályáról és megy a szabadba mindenen át, kis utáalások. :DDDDDDD

• DarkSector
    Várj belekavarodtam a sávszélekbe meg ilyenek, most hogy is van ez? kivel értesz egyet? :D

ennyire nem értek szaknyelven én sem.

Vagyis azt akarod ezzel mondani hogy Grebber a Forza-t ne nézze egy Crysis féle játékhoz vagy mi?
  • Waczkor
    Így van ugyanazt adja,sose élveztem egyik forza motorsportot sem,kb bealszok annyira steril és unalmas SZÁMOMRA a pályaversenyzés,nincs időjárás,eső,rendes karrier,változatos versenyek.Érdekes a PGR anno mindent tudott,azóta se tudtak olyan játékot csinálni.
    Mire elérek az első kanyarba már unom.Örülök is hogy volt ez az ingyenes forza 5 hétvége,így 100%ra megbizonyosodtam hogy ez a forza sem kell nekem.

Ehhez képest a horizon egy megváltás és igenis nagyon jó lett a 2.Nekem se tetszik annyira ez a tökön babon át,de attól függetlenül nagyon fasza lett.Mocskosul hangulatos,jók a zenék,hangok,változatos a táj,engem megvettek kilóra.

Elsőt is rongyosra játszottam.

Az hogy neked nem tetszik,az meg nem a játék hibája:)
  • gduck
    Hát engem pl. zavart, hogy a golfpályán és pár kis területen kívül, sehol se tudtál az útról lemenni. Szal én igenis örülök a szántóföldnek :D
  • n000rbi
    +1, érik az x1-vásárlás :)
  • Moby
    Sokaknak fog kelleni. Kéne nekem is.
  • Totti5
    Aláírásod : Crysis 3, Metro: LL, Sniper: GW2, SplinterC6, CoD:Ghost, AC:BlackFlag, Sniper E3, CoD AW is ugyan az mint az előző rész.
  • Muttley
    nem értem a pezsgést
    ua-t adja mint a Forza H1
    leszámítva azt a "szuper valósághűséget" h
    ott nem mentél el egy 240 e. USD-s Lambo-val szántani, meg Carmageddon-t játszani a bokrokkal, fákkal

de ha vkinek ez kell, hát hajrá...
  • Totti5
    Jó kis tréler :)

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.19. 10:44:13
  • Moby
    A mondat helyesen: a totális fingmentességet 50-50%-ban adjátok grebberrel :D

"De mert az egy kötötpályás Forza, több erő marad a kocsikra"
    60fps vs. 30fps.

A foliage-t ilyen közelről egy autósstuffban sosem látod, max egy fps-ben, de ott is csak óvatosan lehet ettől nagyobb felbontásban texturázni, mer megeszi a sávszélt.
    Krízis3

Nem kell szakérteni. Pláne annak nem, akinek halovány segédfingja senincs alapvető dolgokról, működésről, kifejezésekről. Ha érdekli, de buta hozzá tanulni kell, nem okoskodni. Véleményezni persze lehet, csak a vélemény ugye olyan, mint a seggjuk: mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra :)

Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.09.19. 09:07:40
  • DarkSector
    Azért élőben nem láttam a játékot, ez egy sandbox játékmenetű forza, ahogy az első is picit visszafogottabb volt.

Pl a Forza 4-et most utólag olcsón megvettem, és még az is odacsesz látványban.
    De mert az egy kötötpályás Forza, több erő marad a kocsikra, szerintem a sima Forza-k szebbek.

Ahogy szerintem X1-en is a Forza 5 szerintem szebb mint egy Horizon rész, de nem egyforma a stílus....

Erre én ezt tudom mondani....
    Valahol a 2-őtök véleménye igaz 50-50%-ban. Szerintem, ha értitek mire gondolok.
  • Harlekin
    A szerencse az,hogy nem kell neked ezzel érdemben foglalkozni csak a savanyú a szőlő be szólásokat nyomni...
  • Harlekin
    Köszi!Itt pont 1 büntetést küldött ránk a játék sokáig voltunk sokan 1 helyen,és nem a public event jött hanem ez!Szinte lehetetlen túlélni!
    Tegnap végre 25 ös lettem majdnem 26,de nagyon nehéz benne a fejlődés...5ös lottót megnyerni könnyebb mint hogy jó cuccot dobjon...
  • DarkSector
    Jah nem figyeltem.
    nem tudom hol kell figyelgetni a te videóidat. :S

thx amugy megnézem. :)
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.18. 21:23:15
  • Totti5
    Fent vannak, nem nézted?!
    1
    2
  • DarkSector
    Ez az access bigyula csak One-ra van?

Videóidat holnap fogod feltölteni?
    Nem tudsz stream-elni?
  • Totti5
    Holnatól megint nekiesek. Még csak a Moon első küldijén vagyok. Jó a vidi, jól tolod mint mindig és a csata is adta.
  • DarkSector
    :D
  • arty
    ez pont olyan, mint xbox one-on :D

istenem, mindig ez a prevgenezés - még jó, h van erőd arcba vágni a valóságot :D
  • Totti5
    EA Access előfizetőknek tölthető a 6 órás Fifa 15 trial!
  • Harlekin
    Sajna nincs még,mert ahogy valami kicsi időm is van akkor ezt teszem...

Imádom amikor elszabadul benne a pokol!
    Semmi mással nem foglalatoskodok mióta kint van!
  • Tinman #151588
    Ajaja, ez engem art terén félelmetesen emlékeztet a Dust Elysian Tale-re és rögtön be is ugrott amikor a 12. barlangban találtam meg egy NPC szaros gatyáját, majd azt kellett neki visszavinni némi XP-ért. Erősen remélem, hogy ez nem olyan kategória lesz.
  • tesó07
    Igen.
  • Firerock
    Ha dobozosan veszek játékot akkor amikor játszok akkor a DVD-nek mindig a gépben kell lennie?
  • Macccy
    Csövi csajok!

Van már a a Destiny x360 -ra? Harli, van már ilyened? Single érdekelne csak engem, az milyen?
  • DarkSector
    na várom, remélem ma este. :)
  • TomStorm
    Nagyon jó!!!
  • Totti5

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.18. 18:11:06
  • Totti5
    Valóban, a Horizon 1-ben ilyen volt:

• vg
    Letennéd a parókád ha élőben látnád milyen is. Én már félretettem rá a zsét.
  • grebber
    Hu de jól áll neki a távolság öcsém. A kb paint-es pipacsmezőt kihagyhattad volna ocsmány nagyon... előző genbe is égő lett volna.