176617
-
#151618 Igen a sima Xbox1 és PS4 120 körül simán beszerezhető de jobb játékkal venni, mert spórolsz, játék meg úgyis fog majd kelleni hozzá.
Kevés a demo.
Mondjuk ha megveszed a gépet alapon mint én a FTP játékokkal azért el lhet addig szórakozni! -
#151617 Az furcsa, én pont azt akartam írni PS4-en néztem, ott baszottjó.
Semmi hibát nem tapasztaltam, egyetértek a 8 ponttal kb...talán annyi hogy a pályák kicsit unalmasan egyszerűek, de sokat fejlődött, steam-en mikor utoljára nyomattam.
Én személyszerint simán eljátszogatok vele, semilyen hitbox gondjaim nem voltak, frame meg egyformán jó, semmi lassulás. -
#151616 Kipróbáltam a Warframe-t
F2P, s csak poénból megnéztem, ez 8.2 !!!!! -es meta júzerszkórt kapott...
Döbbenetesen szar. A frém valahol 20 környékén stabilan, akad-szaggat, középszar a graf, animációk hiányoznak belőle, irányítás borzasztó, hitbox tiszta bug ( pl kardozom az enemyt és az első 4-5 csapást egyszerűen nemérzékeli átment rajta... ) a desing egy borzalom. De ingyen van... hát ha valakinek ilyenre van ideje minőségi produktumok mellett az X-akta.
Véletlen se töltsétek le. -
#151615 lesz szerintetek szept . 30-tól xbox one + forza horizon 2 csomag ami megéri?mondjuk 130 környékén?mert látom,hogy a konzolokszervizén sima gépet már 123k-ért is lehet kapni. -
#151614 Az alsó az Özil lenne? A brazil meg Neymar? -
#151613 Hát ezeket nem lehet felismerni, az egyik magyar azt látom. -
#151612 FIFA 15 kidolgozások ( na kik vannak a képen? )
-
#151611 amúgy elérik valaha ezt a minőséget nextgen gépeken?
Grafikában értem.... -
#151610 Hallod ezt csinálja Microsoft.
Összerak Forza 3-nál egy komplex tökéletes játékot, amin már csak grafikában tudnak többet adni....egyszerűen a tökéletest nem lehet jobban tökéletesíteni. :)
Jó max az időjárásra szoktak panaszkodni, hiányolni, meg a nitro-t.....:D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.19. 14:44:25 -
#151609 Aztakurva!!!!!!!!!!!!!
Na dobálóztok itt EPIC szavakkal mikor mutogatnak csicska trailereket.
NA EZ MÁR AZ!!!!!!!!!
KIRÁLY! :D
És van is értelme, ahogy kitör a kötött pályáról és megy a szabadba mindenen át, kis utáalások. :DDDDDDD
-
#151608 Várj belekavarodtam a sávszélekbe meg ilyenek, most hogy is van ez? kivel értesz egyet? :D
ennyire nem értek szaknyelven én sem.
Vagyis azt akarod ezzel mondani hogy Grebber a Forza-t ne nézze egy Crysis féle játékhoz vagy mi? -
#151607 Így van ugyanazt adja,sose élveztem egyik forza motorsportot sem,kb bealszok annyira steril és unalmas SZÁMOMRA a pályaversenyzés,nincs időjárás,eső,rendes karrier,változatos versenyek.Érdekes a PGR anno mindent tudott,azóta se tudtak olyan játékot csinálni.
Mire elérek az első kanyarba már unom.Örülök is hogy volt ez az ingyenes forza 5 hétvége,így 100%ra megbizonyosodtam hogy ez a forza sem kell nekem.
Ehhez képest a horizon egy megváltás és igenis nagyon jó lett a 2.Nekem se tetszik annyira ez a tökön babon át,de attól függetlenül nagyon fasza lett.Mocskosul hangulatos,jók a zenék,hangok,változatos a táj,engem megvettek kilóra.
Elsőt is rongyosra játszottam.
Az hogy neked nem tetszik,az meg nem a játék hibája:) -
#151606 Hát engem pl. zavart, hogy a golfpályán és pár kis területen kívül, sehol se tudtál az útról lemenni. Szal én igenis örülök a szántóföldnek :D -
#151605 +1, érik az x1-vásárlás :) -
#151604 Sokaknak fog kelleni. Kéne nekem is. -
#151603 Aláírásod : Crysis 3, Metro: LL, Sniper: GW2, SplinterC6, CoD:Ghost, AC:BlackFlag, Sniper E3, CoD AW is ugyan az mint az előző rész. -
#151602 nem értem a pezsgést
ua-t adja mint a Forza H1
leszámítva azt a "szuper valósághűséget" h
ott nem mentél el egy 240 e. USD-s Lambo-val szántani, meg Carmageddon-t játszani a bokrokkal, fákkal
de ha vkinek ez kell, hát hajrá... -
#151601 Jó kis tréler :)
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.19. 10:44:13 -
#151600 A mondat helyesen: a totális fingmentességet 50-50%-ban adjátok grebberrel :D
"De mert az egy kötötpályás Forza, több erő marad a kocsikra"
60fps vs. 30fps.
A foliage-t ilyen közelről egy autósstuffban sosem látod, max egy fps-ben, de ott is csak óvatosan lehet ettől nagyobb felbontásban texturázni, mer megeszi a sávszélt.
Krízis3
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem kell szakérteni. Pláne annak nem, akinek halovány segédfingja senincs alapvető dolgokról, működésről, kifejezésekről. Ha érdekli, de buta hozzá tanulni kell, nem okoskodni. Véleményezni persze lehet, csak a vélemény ugye olyan, mint a seggjuk: mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.09.19. 09:07:40 -
#151599 Azért élőben nem láttam a játékot, ez egy sandbox játékmenetű forza, ahogy az első is picit visszafogottabb volt.
Pl a Forza 4-et most utólag olcsón megvettem, és még az is odacsesz látványban.
De mert az egy kötötpályás Forza, több erő marad a kocsikra, szerintem a sima Forza-k szebbek.
Ahogy szerintem X1-en is a Forza 5 szerintem szebb mint egy Horizon rész, de nem egyforma a stílus....
Erre én ezt tudom mondani....
Valahol a 2-őtök véleménye igaz 50-50%-ban. Szerintem, ha értitek mire gondolok. -
#151598 A szerencse az,hogy nem kell neked ezzel érdemben foglalkozni csak a savanyú a szőlő be szólásokat nyomni... -
#151597 Köszi!Itt pont 1 büntetést küldött ránk a játék sokáig voltunk sokan 1 helyen,és nem a public event jött hanem ez!Szinte lehetetlen túlélni!
Tegnap végre 25 ös lettem majdnem 26,de nagyon nehéz benne a fejlődés...5ös lottót megnyerni könnyebb mint hogy jó cuccot dobjon... -
#151596 Jah nem figyeltem.
nem tudom hol kell figyelgetni a te videóidat. :S
thx amugy megnézem. :)
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.18. 21:23:15 -
#151595 Fent vannak, nem nézted?!
1
2 -
#151594 Ez az access bigyula csak One-ra van?
Videóidat holnap fogod feltölteni?
Nem tudsz stream-elni? -
#151593 Holnatól megint nekiesek. Még csak a Moon első küldijén vagyok. Jó a vidi, jól tolod mint mindig és a csata is adta. -
#151592 :D -
#151591 ez pont olyan, mint xbox one-on :D
istenem, mindig ez a prevgenezés - még jó, h van erőd arcba vágni a valóságot :D -
#151590 EA Access előfizetőknek tölthető a 6 órás Fifa 15 trial! -
#151589 Sajna nincs még,mert ahogy valami kicsi időm is van akkor ezt teszem...
Imádom amikor elszabadul benne a pokol!
Semmi mással nem foglalatoskodok mióta kint van! -
#151588 Ajaja, ez engem art terén félelmetesen emlékeztet a Dust Elysian Tale-re és rögtön be is ugrott amikor a 12. barlangban találtam meg egy NPC szaros gatyáját, majd azt kellett neki visszavinni némi XP-ért. Erősen remélem, hogy ez nem olyan kategória lesz. -
#151587 Igen. -
#151586 Ha dobozosan veszek játékot akkor amikor játszok akkor a DVD-nek mindig a gépben kell lennie? -
#151585 Csövi csajok!
Van már a a Destiny x360 -ra? Harli, van már ilyened? Single érdekelne csak engem, az milyen? -
#151584 na várom, remélem ma este. :) -
TomStorm #151583 Nagyon jó!!! -
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.18. 18:11:06 -
#151581 Valóban, a Horizon 1-ben ilyen volt:
-
vg #151580 Letennéd a parókád ha élőben látnád milyen is. Én már félretettem rá a zsét. -
#151579 Hu de jól áll neki a távolság öcsém. A kb paint-es pipacsmezőt kihagyhattad volna ocsmány nagyon... előző genbe is égő lett volna.