XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Renjike
Egy kis idõjárás , napszakváltás , évszakváltás és tökéletes lenne. :/

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Totti5
Offisöl: Halo 5 idén!!! ( ezzel meg is van a ünnepi szezon system sellerre )

E3-at most!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Mennyire semmit nem mond a játékról egy fotó, még egy fotomód sem, pedig a Forza 4hez képest az 5 más szint, fényekben, textúrákban, képminõségben ( hangokban is érezhetõ az fejlõdés, a részek közt, az 5ben szebben, több effektel szól a Skyline mint a 4ben )

Dugóhúzó lett volna a célpont a képekhez, de az 5be pont szembe süt a nap, így nem lett volna értelme azt lefotózni😊

Totti5
1080p 60 fps mind a kettõ. A szokásos színeltérésen túl nem látok semmi eltérést, mert nincs is. Hó valóban nem esik a PS4en a második jeleneten, hogy miért fogalmam sincs, mert nyilván van benne hóesés...

DarkSector
A videóban a jobb oldalon mintha esne a hó, ez csak idõjárás eltérés miatt van? vagy technikailag tér el a 2 változat?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Waczkor
Chupa Chupsot nekem is.Egy idõben Müllerben lehetett kapni jófajtát,belsejében rágó,asszem rózsazsínû volt az egész.Állatosz jó volt az íze,a rágónak is meg a nyalókának is.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Macccy
És a látható fényt se verik vissza, ezért a Chupacabra közelrõl nagylátószöggel -fotókat b*szhatod, úgy hallottam! Ühüm! ... Ezért is nehéz õket lencsevégre kapni!
😄 😄 😄

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Moby
Rendelsz youtubon?
Yetit, vagy bigfootot is lehet, de egyiket sem ajánlom. Gecisokat esznek, és nyáron megdeglik a melegben.

Adversus solem ne loquitor

DarkSector
Tudsz szerezni nekem is egy chupaságot? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Egyelõre úgy tûnik én is elõbb fogok chupakabrát tartani háziállatnak, mint aimbotot használni xboxon 😞 (hint: azt is láttam youtubeon)

Macccy
Okés, meg is vetted? Awszom! 😊 Kösz ... Akkor négy felé hívlak, hogy hova menjek!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Én lenyomok bárkit aki ilyen célzó bottal jön felém! Régen mikor kicsik voltunk sokat játszottunk ilyet, ugráltunk a bokrokban, kúsztunk mintha odaát lennénk Saigonban és botokkal céloztuk egymást meg "rrratTTAttatataTTaAaa"! Szóval bárkit lenyomok! 😄 😄

Harlekin
Gyere és meg lesz az AC BF is
Harlekin
Na mi van aimbotosat álmodtál és elgurult?<#vigyor>
Moby
Jó reggelt, jó szurkolást!
Elkerült a LÉTEZÕ aimbot letöltõ link? Zúznám már vele a csíroidokat! <#ravasz1>

Macccy
Háátjó, szerintem mehetek, ha tényleg nem zavarok egy fél-egy órára. Beidõzítem a telefont délután fél négyre és akkor talán nem felejtem el! Hmm ... lehet akkor már beugrok a központba a kikúrt bankomba is, hogy átforgassam vellával' a súlyos millákat! <#nevetes1>

Harlekin
<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>
Na mi van holnap lejössz???
Macccy
AAAAAND Mr. Denial Pessimistic is back in the house! 😄 Hol késtél, biztos megint az újszülött osztályon kiabáltad, hogy az élet szar! XD

Jólvancsakviccelek, na! 😉

Macccy
Látom ám mi folyik itt, ez ilyen Te voltál a menõ multis srác zéró tech tudással és öcséd a Dexter aki geek kóderpápa és most megy itt a vita, hogy ki a nagyobb gémer 😄 😄 😄

arty
az S és az E betü

egyébként egyik sem létezõ modell 😊 gondolom a hdd-s xbox360S és xbox360E modellek félrenevezettjei... az E az ujabb slim modell, de itt-ott kicsit költségcsökkentett változat.

Forza.

Harlekin
Nem nem létezik hisz TE mondtad!!!<#vigyor>
Moby
Na, ha megvan a link ébresszetek fel, mostmár tényleg alvadok. Írjátok már le plíz azt is mit csináljak a fileokkal,mit hova dugjak fel. Olyan marhasággal meg ne gyertek, hogy titkos, mert az összes hw hack elérhetõ ingyen, nagytételben, akkor majd ezt dugják el.
Naszóval lóra fel szájkaratés barátaim, eljött a ti idõtök! 😊

Helló. Valaki mondja már el mi a különbség az Xbox360 Premium S és Premium E között. köszi.
Harlekin
Legyen úgy!!!<#vigyor0>
Moby
De létezik. Hiszen elérhetõ.
Ööö....mmmm...hol is? Elkevertem a linket. Kisegítenétek?

Harlekin
És akkor gondolom ez is a véletlen mûve amirõl itt szó van nincs nem létezik!
Moby
Kérjetek letöltõlinket a ps3 emulátor ropikban hozzá. Ott tuti adnak.

DarkSector
aha na ez lehet inkább, azért nem muködött, de értelemszerûen single-ben akartam azzal nyomni a multiban rendesen bill+egérrel játszok.

arty
még mw3ban se volt, lehet az infinitys részekben mai napig nincs, nemtom.

Forza.

arty
átverést?
én inkább hiszek abban, h ez hangulatkeltõ, mint h valós 😊

Forza.

DarkSector
jah mert cod4-mw2-nél nekem 100% hogy nem ment, lehet azóta megoldották az uj részekben...BO1-ben nem emlékszem már pontosan....

Moby
Aimbotot. Mindenkiláthassa.
Na adjonisten mára.

Harlekin
Jo Jo semmi gond,de azért legalább azt mond el mit látunk a videón!!!
Moby
Cfg-vel. Aimbot.
Oké skacok, én itt kiszálltam.
Azert majd Occam borotvájának nézzetek utána, nem hülyeség 😊

Vagyis...inkább ne. Felesleges. Létezik cheat, bár használni hem tudjátok. De van, mervan. Ehhez nem occam borotvája kell, csupán józan ész.

Harlekin
Ha NINCS hát NINCS <#vigyor>
arty
de, már támogatják.... black ops1-2 is tudta, ghostot nem tudom

Forza.

DarkSector
És itt könnyû eldönteni hogy ez xbox, mivel pc-n kodok nem támogatják a kontrollert, vagyis mivel a box kontroller gombjai vannak a kijelzõn ez tuti csak x360-on futhat.

arty
flashelt konzolon szoktak olyan lemezt futtatni, amiben a játék pár fájla (gondolom cfg fájlok?) modositva vannnak és emiatt lehet anomáliákat kihasználni

aimbot NINCS lájvon, pont 😊

Forza.

Harlekin
OK nincs csalás aláírom!!
De akkor ITT 1 nagyon nagy átbaszásról van szó minden ehhez hasonló videóba vagy szimplán 1 autista játszik!

Moby
Már csak üresben csapkodsz. Hekkelt vagy nemhekkelt lobby nem aimbot. Nem cheat. Nem mûködött bárhol, sõt, még csak hem is rajta múlott, hogy mûködjön. Nem " ezekrõl a dolgokról" beszéltem, hanem egy bizonyos dologról. A cheatrõl. Arról pedig továbbra is csend honol...

arty
az xbone továbbra is egy fos, de van rá pár jó játék már most 😊

Forza.

Harlekin
Na és akkor végszóra mert Renátó áldását adta arra,hogy elmondjam.1 hónapja õt is bedobta LIVE-n 1 hekkelt lobbyba.Ahol aztán volt minden 1 öléssel 2-3 rangot ugrott és társai.
Majd rákérdezhetsz nála személyesen is vagy telón!Ja és ez COD GHOST lobby volt!<#kacsint>
Mert szerinted konzolon liven nem lehetségesek ezek a dolgok.
Harlekin
"Azt próbálod legalizálni.."
Mit próbálok??Most vissza akarsz ezzel kanyarodni a bill+egérhez!???
Mert ha igen ezt meg végképp telibe szarom!Ha valakinek ez nem felel meg az majd elmegy és nem játszik ellenem azon a szerveren azt ennyi max!<#vigyor>
Majd játszik azzal a több 1000el akik szintén így tolják!!<#vigyor>
DarkSector
na ez ismerõs, nekem is van egy ismerõsöm. 😄

ma megint bementünk hosszú idõ után egy mecsre (modern warfare 2-be), mit hallok elõre, a lobby-ban ugy 3 embernek a koponyás embléma van, erre megszólal "na csiterszagot érzek"

mondom akkor ne játsz.
meg bementunk, és az elsõ kör végén (Demolition) megszólal õ egy csapatba van 18-at ölt, és mondja elõtte az elsõ helyezet meg ölt 62-õt.....

ÉÉÉÉSSSSS mondom akkor mivan?
Így csinál ez egy kibaszott csaló, .....

Jó akkor megkérdeztem tõle és hányszor halt?
Mondja 24x halt, vagyis 62/24 -es stat az neki egy csaló....omg mondom oké.

Ha meg elkezdem neki mondani, hogy kemperség/airstrike-ok/stb, sentry gunok, megszedheted magad frag-el ennyire egy tdm szerû játékmódba, ahol 6v6 ember van....
és ekkor szokta mondani, hogy én miért védem õket?
Én védem? talán mert kicsit van tapasztalatom hogy sokan nem napi 3-4 meccset tólnak le, hanem 30-40-et és esetleg jobban taktikáznak-játszanak....

Harlekin
"Meghozza ilyen es ehhez hasonlo peldakkal, hogy "a haverom azt mondta", "youttube-on pedig ott van"?"

Te õszintén megmondom,hogy telibe is szarom ha nem hiszi el senki se!<#kacsint>
Harlekin
jo jo jo jo jo!<#vigyor>
Moby
Én erre már rájötem sok-sok éve:amikor az embert fejbelövik a tizenkétéves expertgecik, akkor hörörgve kurvaanyáz, és csítert ordibál, pedig a helyzet az, hogy ezek a kis autista buziak ezt tolják napi tizenkét órában 😄D

Harlekin
Te majd ha annyit multizol konzolon mint amennyit Én akkor majd rájössz!<#kacsint>
Moby
Na csak hogy értsük, lánykoromban én ebben eléggé bennevoltam. Harlekin ezt tudja jól rengeteg cracket, hacket meg csítet, meg minden baszt csináltam, ami érdekes volt 😊 Õ ezt nagyon jól tudja, csak ilyenkor beakad neki a lemez 😊

Moby
Nincs. Nincs aimbot, hincs jogosulatlan elõny, nincs a pécés csíterhad. Hardvercsít van. Az létezik. Azt próbálod legalizálni.. De mondok jobbat: majd ha a gépeden fog futni a sw csít úgy, ahogy az xfps most mûködik, akkor újratárgyaljuk az ügyet. Addig csak üres mellébeszéd az álltammárolyanmellettaki...