XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
Meghozza ilyen es ehhez hasonlo peldakkal, hogy "a haverom azt mondta", "youttube-on pedig ott van"?
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
De nem is kell nagyon videókat nézni meg kell minden multis játékba nézni a top 10 et nulla halál 120012334212 kill és hasonló,de ezek csak biztos a véletlen mûvei és nincs konzolon csalás ááááá dehogy!<#vigyor>#vigyor>
DE ha tegyük fel létezik ilyen (szerintem nem, de tegyük fel az érdkesség kedvéért), és a szerver csítel neked, mert a géped nem tud, ezt körbejártuk, az maximum azon a szerveren mûködik, seholmáshol.
Srác írt az MS-nek, hogy ez történt, hogy full véletlen bement hackelt szerverre és rögtön bannolva is lett az acc-ja cheat miatt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mióta feltörték RockStar szervereit azóta semmin nem csodálkozok
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Viszont én még mindig az egyszerû kérdésemre kersem az egyszerû választ. Ha a megvan(mission impossible) az logikai alapon elfogadható perdöntõnek. Addig viszont marad a hoax fiókban 😊
akkor a neten lévõ konzolos csites dolgok csak magán szervereken müködnek?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ambothoz/bármihez ezt a gordiuszi csomót kell feloldani. Van még egy hpmásik verza, hog pc-n kepcsörölöd a képet, képanalízissel megkeresed az enemit, kontrollerfaker meg ráküldi a célkeresztet. Lassúdráganehézhülyeség. A valóságban kurvanehéz lenne mûködõre jmgcsinálni. Egyszerûbb meganulni jól játszani 😄
Ps3-on nehezebb a helyzet, ott mostmár asszem psn képesség is van a cfw mellett. Bar ott meg olyan kutyanehéz a reverse engineering, hogy ezért nem hiszek a cheatek létezésében.
de flash-elt gépen futtatod a csítet nem?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Multiztam sokat és mégse találkoztam olyannal aki csalónak tûnt volna.
Egyébként a szoftveres csíterek az analógiáidat tökéletesen magukévá tehetik. Hiszen van kormány is...
Gondolom ez is teljesen kompatibilis és teljesen MS szabványú eszköz és semmi esetre se elõnyszerzésre ad lehetõséget.Végül is IGEN mert hát ezen is gombok vannak meg stick!<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
A másik fele meg az,hogy Te azt mondtad,hogy amit Én használok az szar ha szar akkor hol itt a probléma nem szerzek elõnyt!Tehát még könnyítem is másnak a dolgát...<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Nektek,hogy van és használható!<#kacsint>#kacsint>
És most megint 2 teljesen ellentmondást közöltél,mert az tény és vitathatatlan hogy a kormány konzolon ugyan úgy elõnyt jelent.Ez akkor totál elfogadott elõny azért mert MS ezt így találta ki?????
Tehát akkor elmondható,hogy 1 olyan gépet adtak ki eleve ami bizonyos embereknek elõnyre van elõkészítve???Értem
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Komolyan elfgadható 2014 elején hogy egy játékba 0 mocap és ennek ellenére kõbaltával faragnak mozgásokat a karaktereknek? ezt még én is megtudom csinálni, a leültentek a modellezõ program elé... nomeg a tárgyakon átmászkálás... ez, ez valami egészen borzalmas amit láttam. Nyilván a MAX-ba sem volt mocap, mert minek, de aprólékosan, gondosan meg voltak rajzolva a mozgásfázisok, ahogy azt kell.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
<#eljen>#eljen>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
D van egy ettõl sokkal nyomósab érv: a játékosok.TÖBBSÉGE nem akarja ennek a létezését. Sem a hadználatát. Sem azokkal játszani, akik ilyet használnak. Nem ideologizálni kell, hanem elfogadni ezt.
ez már csak részlet kérdése hogy melyik ad nagyobb elõnyt, persze ettõl még kell egy jó játékos is, egy analfabéta tökmindegy mit használ...
Mondjuk engem nem érint. Hálistennek ez a dilemma. 😊
Amúgymeg pc-n sem egyszerû, bill+egér és bill+egér közt is óriási az eltérés, szóval nem újdonság, ráadásul pc-n a graf beállítások stb trükközése még durvább dolog.
Létezik olyan módosítás ami az LT ravasz azaz a célzás meghúzása után késleltetett idõvel(ami állítható) meghúzza az RT ravaszt!!!
Néz nyugodtan utána,de elég ha csak rákeresel pár quick scoop videóra,hogy ez mit eredményez 1 sniper puskánál...Ennyit a kontrolleres nem elõnyhöz gyári nem gyári megoldásokról és tudnék még jó párat mondani.
Az más kérdés, hogy nem veszik fel a kesztyût, de ez nem ugyanaz, mint a hivatalosan támogatott eszköz.
Én mondjuk ezért sem csodálkozom ha szanaszét kapnak néhány multiban, pl Crysis 2-ben játszottam, meg ilyen beta multikban és néhány emberen látszott hogy sokkal jobban céloz ami kontrollerrel lehetetlen lenne.
Most hogy ez valami hekk árán vagy mert használ bill+egeret azt nem tudom.
Nem volt csalás szaga, csak néha olyan hamar leadtak fejlövéseket hogy vicc.
Mi az hogy lett?
Az volt végig... 😊
Csak vannak akiknek más volt az izlésük.
Örülök, hogy a tonnasok vaktában fellapátolt és gondosan fel is kent szar ellenére az XbOne mégiscsak egy fasza cucc lett!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
De legalább ezt is tudom most. 😄
Minden, ami nem hivatalos kiegeszito, az 'csalas', jogosulatlan elonyszerzes.
"miért pont a bill+egés az ami mindenkinél csapkodja a biztit érthetetlen számomra!?"
De konzolon miert akarsz eger+bill-el jatszani. Kormany? Jogos. Arcade stick? Egyertelmu. De konyorgok, eger es billentyuzet minek? Ha annyira pontosan akarsz loni, akkor ne a kontrolleres jatekosok hadanak a jatekat baszd szet, mert te azzal akarsz jatszani...