176876

-
vg #152399 Miért nem töltesz le ingyen játékot? Most is van kettő. Az a cart vagy mi, meg a sárkányos. -
Na, akkor osztozhatunk. :D Csak majd magyarázd el hogy működik... :P -
Semmi másom nincs, csak az FH2. Meg az sem gond, ha most nincs. Majd lesz :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.10.14. 13:44:29 -
Az fasza, csak nekem nincs mit megosztanom.. :D Ryse gondolom megvan. -
FH2-m van, és még mindig partnert keresek sharingre :D -
Kód van benne, 1 a fifához, 1 forza 5-höz, de nem azt veszem, mert gyakorlatilag egyik játék se érdekel annyira, hogy plusz 8k-t fizessek a csomagért. -
Kiderült, hogy kód vagy lemez? -
Jólvan, pénteken lesz meg a gépem, ha minden igaz. :D Egyelőre Ryse-t veszek mellé, mert úgy olcsóbban kijövök,Horizon 2-t akarom majd még rövidesen beszerezni, csak azt majd használtan.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.14. 13:40:01 -
vg #152391 Nem szoktam. 
-
Ja és most látom csak: a füled érjen bokáig (ha nem kamuztál regnél persze) :D -
Igen arról, nagyon jó cucc. A gyári csak a chatre van, semmi másra, de arra bőven jó.
Moby: Ok, bár szerintem sokáig nem lesz meg. :D -
Csak jó lenne tudni merről, mer üzennék nekik farpofával :D -
Ú kösz nem :) Én ilyen eneloopos srác vagyok :D -
barmi #152386 Erről a stereo headset -ről beszéltek ? Én is tervezem, hogy beszerzek már valami értelmesebbet mert ez a gyári egyfüles nem a legjobb :\ -
vg #152385 Hajnalban néztem, jó volt. Tegnap viszont akartam üzengetni Diablo 3 alatt, tele volt hiba üzenettel, majd a gép kikapcsolásánál szerintem szarrá fagyott a procedúra közben, mert nem akart kikapcsolni, csak villogott a fehér xbox logo és sípolt ha megnyomtam. Aztán 10 perc után meguntam és kiszedtem a táp kábelt a hátuljából, visszadugtam erre meg alig akart bekapcsolni, legalább fél percig nem reagált semmire. Azóta próbáltam párszor, megy remekül. Azért jó látni mennyire része a gépnek a live. -
Mondtam én hogy nagyon jó füles.
Kaptam egy joyt most amúgy, volt mellé egy play&charge kit. Ki ugrik rá gyorsan?
Használt Xbox One Play&Charge kit
Moby: Nem kell ez is esetleg? :D -
barmi #152383 Tutti, hogy figyelnek ! :D -
osztoztok mobyval és neki egyből lesz fifa neked meg forza h2 és boldogság.... -
barmi #152381 Köszi mester ! Akkor délután odab@szunk neki !!!444 :DDDDDddd -
Mer melóban vagyok?
Tesztelnek a kis snecik! :D -
barmi #152379 Én anno a Titanfall-os bundle-t vettem és abban csak kód volt. Gondolom a fifa/forza bundle is ugyanígy csak kódokat tartalmaz. -
Ne törd a fejed, hanem gyere :) Épp társat keresek sharingre, szóval ezen már nem kell agyalnod :D -
Tyrant01 #152377 Már jó. -
Szervusztok!
Xbox One vásárláson töröm a fejem, és az lenne a kérdésem attól, aki FIFA/Forza bundle-t vett, hogy ugye abban letöltőkódok vannak, és nem lemez? -
barmi #152375 Üdv mindenkinek ! A friends jó már ? Vagy még mindig halott ? -
Veletek sem egyszerű. :D -
Zavarodott #152373 Na fasza. Anno még pc-n toltam sokat, de majd a Mass Effect után én is nyomom vele... Jó kis multi csaták voltak... ;) -
>mint 1 galambbal sakkozni...
B+ má hörgök :DDDDDDDD -
"Bazzze dark veled itt a fórumon beszélgetni olyan mint 1 galambbal sakkozni.
Felugrik az asztalra feldönti a bábukat,odaszarik és azt hiszi nyert!!!"
Sírva nevetek, de találó!
-
Hanggal kapcsolatba menüben 1 dolgot tehetsz kinect kezelje a chat beszédet vagy sem.Minden mást gombokkal az adaptereken oldhatod meg...értelem szerűen mindegyiken másként!!!!
Igen valóban ugyan az csak drágább....
Csak chatre érthetően csak ez van gombbal osztva amit meg Moby rakott be azon jön a játék hang is és ezért van hozzá gomb is!!!!
Bazzze dark veled itt a fórumon beszélgetni olyan mint 1 galambbal sakkozni.
Felugrik az asztalra feldönti a bábukat,odaszarik és azt hiszi nyert!!!
-
A ps4-en van ilyen menü, de ott is attól függően, hogy mit használsz (kontrollerbe dugottat, vagy pl wireless headsetet). Mivel ott van a kontrolleren 3.5-es jack, tehát be tudsz dugni bármilyen fülest, azt valahogy szabályozni kell. Itt ilyen nincs. Nincs jack a kontrolleren, csak adapterrel van, így viszont mindent az adapteren állítasz, miközben a gépnek fingja sincs, hogy milyen hangerővel megy a füles, stb, szemben a ps4-el. Így nyilvánvalóan menü sincs erre. -
És neki van ilyen menüje? Kétlem :) -
Mondom van batyának van, ne hidd el akkor :) -
Nincs. Ilyen. Menü.
Próbáld ezt feldolgozni. Ha lenne, akkor sem tudnád, hogy van, mert tippre xbox one menüt az életedben nem láttál :) -
Ezt irtad vagy nem? -
10-ért vettem orichacolstól. A csomagban viszont benne van az adapter, ami külön 7 vagy 8, attól függ hol veszed. -
Mindegy hogy hívod a menüt, én sem emlékszem egyik platformos sem a menü nevére, de érdekes lenne ha alapon bedugsz egy fülest és a tv meg elhalkulna. -
Nem 3k volt, drágább volt, figyeljé má! -
vg #152361 óóóóó, azt hittem 20e az ára -
Egyébként a kontroller nekem még soha nem vesztette el a jelet, így nyilván a hangot sem, szóval erről nem tudok nyilatkozni.