XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Elrettentõ példa:
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Border kettõt is elkezdtem, de pár óra után nem nyújtott többet mint az elsõ így hagytam, még egyszer ugyan azt nem akarom játszani.
Destinytõl a fentiekhez képest sokkal többet várok. Kellemes stroyt, sok jármûvet, sok bolygót és helyszínt, gyönyörû s változatos grafikát, és izgalmas küldiket.
- tárhely-menedzselés
- a kontroller töltöttségi állapotának követése
- USB billentyûzet támogatás
- meg a többi amit nem tudni
Nekem mondjuk ezek nem hiányoznak, de a képlopás, a tömörítetlen videó felvétel és lementés, acsik, barátok a középsõ gombbal elérése listázva egyszerûen és hasonlóak jobban érdekelnek, de idõvel azok is lesznek...
Xbox One system update 2 március 4
Titanfall premierjére készül a Microsoft - itt elsõ sorban party- és multiplayer funkciókra lehet számítani, de a konkrét részletekbe már nem mentek bele.
1 hónap múlva a kutya nem fog emlékezni rá!Max a 28. dlc miatt!
Next PC upgrade: 2022
Az Alt-ot se tudom mi ...
Összességében én nem használok ilyen szakkifejezéseket, szóval vigyázz mit mondasz! <#nevetes1>#nevetes1> Medium -ra állítva toltam eddig is, maradhat úgy, nekem se hiányzik még a Hard, fun play ez vagymi.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
De Nightmare-n belül hard fokozatot hagyjuk mert drop-ba nem számít.Legyen max.medium.Remélem esik majd Alt-nak is valami kis legendary vagy recept😊
privátba küld majd el live nevet és felveszlek
Totti: Borderlandot nem ismerem nagyon, nem érzem így nem is kezdtem bele sose, de azért értem mire gondolsz, co-op jaja. <#vigyor0>#vigyor0>
Szombaton otthon leszek, valószínûleg dél körül már online, vegyél fel, írj rám levelet, letépjük a szájukat!
Eléggé el kéne baszniuk ahhoz, hogy nem toljam le 6x, mint az elsõ részét 😄
Adversus solem ne loquitor
De lesz abban más is. Nem a tf helyett mondtam, hanem hogy az -még- érdekel 😊
Adversus solem ne loquitor
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Next PC upgrade: 2022
PSN ID.: Beegabor
Pedig gondolom ugyanazt a verziót próbálta mint mi 😊
PSN: Nyuffi89
PSN ID.: Beegabor
'Egyszerûen hihetetlen az a részletgazdag, lenyûgözõ látványvilág amit a képernyõre pakol, miközben egy pillanatra se remeg meg a frame rate számláló'
Az elsõ fele igaz, de hogy a frém nem remeg meg az egyszerûen hazugság. Ráadásul nem csak remeg...
3 faj közül lehet majd választani ( abból az egyik az ember ) és azon belül 3 féle kasztból.
PSN: Nyuffi89
Látom már kezditek az acsihunterkedést X1-esen is nagyon komolyan zúzni <#vigyor>#vigyor> Ez a peggle durva lehet a 130 cm LCD-n, pszihedelikus ledsorral a plafonon, füves cigi/whiskey után! <#eplus2>#eplus2>
- piáltatok, azt is botokkal tetéztétek
nem írtad, de ha ráadásul nem is a '42-vel nyomtátok (esetleg DC), akkor végképp süllyedj el! 😄
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Semmi vicces nincs benne!
Próbálom hasonlítani a forza 5-t,de valahogy sokkal áttetszõbbek az autók x360-on!
A deadrising 3 ba,meg valahogy sokkal kevesebb a zombi a nemlétezõ városba sõt keresve se találok x360-on.
Na a Ryse meg aztán a csúcs,mert megjelenés után úgy elkapkodták a 360 as példányokat,hogy senki halandónak nem jutott.<#kacsint>#kacsint>
Ja amúgy belefutottam az elsõ acsi bugba x1en.
peggle 2 be 120 on áll a játék szivárvány számláló,kint meg 99% on az acsi számláló.
Igaz tegnap tyrantnek szintén nem adott meg 1 acsit.Majd kikapcsolta a boxot.Ma amikor ismét bekapcsolta már ott volt a listába anélkül,hogy mutatta volna a kipattanást.<#zavart2>#zavart2>
3 acsi hiányzik de így nincs értelme tovább"szenvedni" ha az utolsó 100 gs-t nem adja majd meg...
Mert nekem abból meg ez jött le a videókból, bár ismételten elképzelhetõnek tartom, hogy hiányos az ismeretanyagom azóta ...