XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Absolution amilyen kellemesen indult olyan unalmas lett sajnos.
Max 1-2 acsit kiszedek majd belõle ha nem lesz mivel játszani.
Grafika viszont nem rossz és az tetszett, hogy brutál sok embert meg tud jeleníteni a játék. (Chinatown)

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
hát igen ezt nem tudod eladni.:S
én pc-n megnéztem érdekesek, de nem lövök el rá goldot.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
mindkettõt végigjátszottam*

*absolutiont 10 óra után kukáztam, mert nem hitman, deadlight nem volt rossz, azt végigtoltam
kettõbõl kettõ mellé 😞 még az sincs, h eladhatom a lemezest, esetleg......

Forza.

TDC Geronimo
Egy fokkal szimpatikusabb, mint Don haverod volt 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Phil Spencer lett a teljes Xbox részleg vezetõje. Ez jó hír<#eljen> ( õ volt eddig a Microsoft Game Studios élén )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Igen a nagy ICSÁBA.

GTA 5 és BF 4-re számítottam. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
'csába 😞(((

Forza.

arty
haver ma behozta pécére - pontosan az az érdektelen multilövölde, amire számítottam 😊)

(pörgõsnek pörgõs, de az az 1-2 "titános" újdonság számomra abszolut nem adta el)

Forza.

DarkSector
Igen jó gémek nekem is megvannak ugye, ezért sem lövöm el azt a 675-ös reedem-et, csak nehogy lejárjon a kövi hónapra. 😄

Totti5
Mind a kettõ megvan. Hitmannak neki kellene ülni, Deadlight meg nagyon jó játék!

Na igen az a Fanatec is kiemelkedõen jó de kompatibilis Xone-al is?
DarkSector
Xbox Live Gold Members Get Hitman: Absolution and Deadlight Free in April

Totti5
H váltós pedálszettel a Ferka kormány biztos fasza, csak drága, úgy hogy nekem van már 100ks kormányszettem. Ha most vennék akkor nyilván ezt vettem volna.

Lehet kapni.
Botond
Nekem a 360hoz madcat van, az teljesen jó. De nem néztem utána, hogy kapni e már x1hez avagy sem. És kapni alatt gyakorlati nem elméleti lehetõséget értettem. 😊
Hát ilyen "gyártóktól" van mint pl Thrustmaster és valami Madcat de élõben sosem láttam és rohadt drágák(több mint 100e.ft).Lehet mûanyag az egész,nem tudom tényleg pontosan majd aki ért hozzá az kijavít.
Én nem hiszem,hogy megvenném bármelyiket is
Botond
Kormányt lehet már kapni x1hez amúgy?
Este megyek nézni Titanfall-t XOne-on.Persze lesz alkalmam játszani is vele bár nem mintha annyira hú de nagyon érdekelne de azt mondja haver,hogy jó a multi része ja és hozzátette,hogy nincs forza+Ryse ma csak Titanfall😞((
Jah nem tudtam-.-
Moby
>Adj neki

Mit? Neki sincs elég semmibõl 😄

Adversus solem ne loquitor

Moby
Felbontás/frém.

Harlekin
õõõõ hol és miben is látszik?<#kacsint>
Adj neki,megérdemli😄
Harlekin
Legalább valami élet van a fórumon!<#vigyor>
Úgy is 1000 a vérnyomásom így jókat derülök itt..<#vigyor>
Totti5
Na jóval primadonnák, menjetek a híd alá 😊))

Úgy bizony, a legesleghülyébb!
Moby
>nem tudod ignorálni egyes hozzászólásokat

Nem is szeretném. Vagy ennyire nehéz volt megfejteni azt a 2 mondatot?
Te tényleg egy szerencsétlen hülye vagy, pedig azt hittem ez csak valami szerep 😞

Moby
>Ez tényszerû,de jelenleg ennek halvány mivolta sem tapasztalható így számomra totálisan érdektelen.

Ez helyesen így hangzik: Ez tényszerû, ez eddig minden címnél tapasztalható, ám számomra totálisan érdektelen.
Platformot _váltani_ emiatt senki nem fog, hisz ennek elõfeltétele, hogy valamelyik ökoszisztémának amúgy már tagja, és ha belakta azt keményen, az ütõsebb érv tud lenni, mint a felbontás/frém. Na én pont emiatt nem láncolom bele magam semmilyen rencerben ha egy mód van rá. Így a választás szabadsága az enyém marad, jobban tudok arra koncentrálni ami a valódi lényeg: a tartalomra.

Orál? Mivel te vagy itt a kislány, te tudod milyen érzés lenyelni... én eddig mindig a fasz másik oldalán álltam. Mellesleg az is öngól, hogy pont te nem tudod ignorálni egyes hozzászólásokat, amiben magadra is ismersz a kislány szó miatt. Muhahahaha.
Harlekin
<#vigyor>
Dehogy is...Meg nincs egér rángatás ott se meg itt se...Konkrétan az egér padom max 3x akkora mint maga az egér.Mivel egéren mozdítok fél centit és teszem azt fordul 2-t a karakter.Nagyon pici mozgás is tud nagyon nagy sebességet.Nem úgy mint a kontroller...
Leírtam,hogy miért nem lesz ps4 pont ezért nem lesz PC se.Viszont ismét elõtérbe kerül a bill+egér ide x1 re.<#kacsint>
arty
davidka: maximálisan egyetértünk!
az infinite látványával megint magával ragadott, sajnos a játékmenet viszont nem tudott felnõni az elõdhöz -
de van még attól lejjebb: az infinite dlc-k.... lopakodj 4$-al a zsebedben és 2 lõszerrel a pisztolyban, aztán meghalsz és a kuporgatott 20$-d HUSS..... 😄 az egyetlen jó dolgot, a lootot is kinyírták. nem lehetett könnyû designeri döntés 😞

totti 😄

Forza.

arty
neked tényleg pécén volna a helyed, ott aztán lehet rángatni az egeret orrbaszájba, lehet okádni a gémpléjvideók egérrángatásától, éseatöbbi.

Forza.

Harlekin
Kezdek rájönni hogy ezért is lesznek szarok ezek a titanos videók.Mert a kontroller érzékenység insanre van állítva.Így a mozgásból szinte diavetítés lenne,ha tömörítésnél bizonyos fps születne.Viszont ha mindent agyon tömörít ez a moslék az eredmény.Csak találgatok,mert PL pegle 2 videók nagyon jók igaz ott csak 1 fix képet látsz és 1 pici golyó mozog.

Na és ehhez tartozik még,hogy ezért is van bajom a kontrollerrel,mert insanere van állítva és most már így ez is kibaszott lassúnak tûnik agyfaszt kapok mire megfordul fõleg célzás közben.És nincs tovább... Egér+billnél a csillagos égig lehetett állítani a sebességet.Ennek a 2x esén szoktam kezdeni a játékokat és az idõ elõrehaladtával még emelek a sebességen.Itt viszont ez a plafon nincs tovább és kurva lassú...
Moby
Tényleg szar lehet, hogy teknó nélkül képtelen vagy ignorálni valakit,/valamit akire/amire állítólag nem vagy kíváncsi. Az addiktológia foglalkozik hasonló problémákkal. Én speciel szívesen olvasom a posztjaid. Van valami üditõ abban, amikor valaki napi szinten megy házhoz az orálért, és ráadásként pofáncsapkodja a valóság is 😊

Az a baj, hogy téged nem lehet elkerülni. Sajnos csak egy böngészõt támogat a sg plugin, amiben a hülye fejed le tudom tiltani. Amikor sajnos olyan géphez jutok, ahol ez a luxus, akkor kénytelen vagyok a baromságaid, vagy éppen az aktuális a sírásod olvasni. Ez van.
Totti5
Drága. Forza 3 kézikönyvért! ( igen ami a tokban van ) cseréltem évekkel ezelõtt egy példányra. Én sem hittem el, de hát max egy papaírfecnit bukok meg a postaköltésget, de itt volt a játék napokon belül😊

davidka003
Elõször még jó volt.
Másodszorra én már untam nagyon.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Oks de nem akarom elszórni erre. 😄

Renjike
A kettõ is ugyan ennyi! Apró pénz 1500ft a két játékért 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

arty
van aktiválható goldod! 😄

Forza.

DarkSector
Legközelebb írjuk pls oda hogy GOLD-osoknak, ne kattintgassak feleslegesen. 😄
Kösz

arty
Bio1 750ft - legjobb bioshock!

Forza.

DarkSector
yeeeeeee megyek megnézem akkor , mert baszott durván néz ki raiden.....

Renjike
Benne van alapból a Raiden-dlc , a játék része! Extra Ops menüpont alatt van azthiszem

DarkSector
Jó nem egy nagy dolog, max a fanoknak ilyen gyüjtögetés szempontból.
Most mondjam hogy nekem a létezõ összes része megvan...?

Jó a Risinget elvitte Renjike, de majd valszeg visszaszerzem késõbb, a többi epizód meg itt pihen. 😄

Totti5
A létezése egy vicc, a többi semmit nem számít.

DarkSector
legyen is ilyen jó pletyka...😄

675ftos goldot beaktiválom mint a picsa ha ilyen AC3 lesz vagy valami ujabb gém.

Renjike
Van pár pletyka a neten 😄D
- Saints Row 2 and Terraria
- The Amazing Spider-Man(part 1), and Dark Souls
- Ride to Hell: Retribution( <#idiota><#wilting><#banplz><#nyes> and Assassins Creed 3

DarkSector
Vicces vagy vicces hogy az X360-as MGS Ground Zero 2990-rõl felemelték 5590-re? VICCES VAGY VICCES?
Még jó hogy megvettem mikor 50%-os off volt.

Még 2990ft-os áron is filóztam nemhogy itt.

Ellenben lesz egy EXCLUIVE Raider DLC, amit feltétlen megveszek majd, csak nem értem még hogy mire lesz jó, tekintve hogy a Rising-ben nem éppen a lopakodás volt a cél, na de mind1.

The Protector
Ez melyik üzlet volt?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?