XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
neked viszont boldog lila-bráner napot majd :D
Forza.
<#eljen>#eljen>, ezt a játékot mindenkép be fogom szerezni. Hiánypótló.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nem tudsz vele mit csinálni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A sztori meg össze van szórva, ki-be jönnek az ellenfelek mindenféle felvezetés nélkül. A fõellenfeleknél általában ugyanaz a taktika(4-es kombó ,elgurulás, várunk a köv alkalomra, esetleg hozzájuk kell vágni valamit, repeat), rémesen unalmas, nameg rövid is. Kerülendõ
PSN ID.: Beegabor
Trials freestyle pályából nincs sok. 1-1 szegmensbõl 1-2 iyen pálya van ahol csak azt kell csinálni, a többi 50 pályán nem, nem is lehet.
A megvalósítása érdekes, pofon egyszerû és mégis jól mûködik. Nem kell hozzá semmi, csak a jobbra balra helyezkedés s a jobb analóggal amierre tekeri és ahogy tekeri az ember úgy csinálja. Egyszerûbben, a két analógról megy az egész.
Nem egyszerû, a földetérés kb mindig necces tud lenni.
Már vannak gameplay videók, állítólag olyan szinte töri a képet X1en, hogy az csudaszámba megy.
PS3ast találtam, ezt nézve azon is csodálkozok, hogy ez egyátalán mûködõképes. Remélem nem kap többet 3 pontnál, mert ez egy moslék munka.
Remélem a TV-t is a box hangvezérléssel csinálod.Hangold rá és baszott jó lesz neked.
pl jön 1 telefon hívás game közben,nem kell a tv távirányítót keresgetni nyomkodni,hanem csak mondom hogy xbox mute és kussol a tv.Vagy asszony elkezdi a haját szárítani a kezemet se kell levenni a kontrollerrõl és csak mondom hogy xbox volume up!
Iszonyat királyság aki nincs benne az úgy is azt mondja marhaság,pedig baszott jó dolgok ezek...
Ne, pusztán egy tényt állapítottam meg, nem is neked címezve. De ha gondolod, érezd :)
Adversus solem ne loquitor
Bulletstorm világát
a Halo játékmechanikájával
Just do it :)
Aki kommentálja a videóit és mutogatja magát annak jól jön. PS4en sem véletlen veszik a kamerákat mint a cukrot, mert rengetegen twiccselnek. Persze az egy más közönség, de láthatóan vevõk rá = pénz.
Persze jöjjön a Kinect nélküli Xbox és jönni is fog minden bizonnyal, ha nem a kinectes verzió árából engednek, de akkor meg az lesz a gond, hogy miért csak 20 ezerrel olcsóbb, bezzeg ha a kinect nem lenne akkor 70ért megkapnám:DDD
Killer is Dead-hez nem kell GOLD de az 20 dollár. 10-ért vettem volna valszeg.
+ Gyönyörû. Éles textúrák, nagyon szép effektek, látványos objectek, hatalmas pályák ( 360ashoz képest brutál a képminõség javulás )
+ Easy pályákat letudtam, nagyon nagy élmény volt, változatos jól megkreált mappok
+ menürendszer tetszetõs, gyors, átláható, a zenék hangulatosak
+ irányítás ugyan az mint az EVO, viszont itt ugye van külön rezgése a ravaszoknak, ami fokozza az élményt gázadáskor, fékezéskor ( bár lehetne erõsebb, mint pl a Forzában )
+ betonkemény 60 fps és nagyszerû hangulat ( féltem hogy minden a jövõbõl lesz, de van itt minden ugyan úgy )
- 900p, ami lehetne simán 1080p is...
- még mindig van popup, ami még mindig a motor hibája
- nagyon ritkán van képtörés ( 10 pályából 2õn láttam 2 másodpercig ), bár nem volt meg az adott szakasz és a képtörés közti összefüggés... egyszerûen lett volna még mit optimalizálni
Csaptam egy teszt videót ebbõl is. Kellemes és nagyon pöpec / pofon egyszerû a direkt yutub feltöltés.
++++ átléptem a 60.000 gémszkórt

Amúgy Inferno pályát kb 1200 x próbáltam vagy is az elsõ akadályon elvérzek...
Az összes chalenge acsi na az loooooooolll...
squirrels acsi a 8. nem jön össze így a többit se néztem...
De mindezek ellenére baszott jó és õõõõõ élvezetes is,ha az ember már nem csak idegbõl játsza.KB 250 fault után szoktam azon agyalni hogy földhöz basszam a kontrollert vagy ketté tekerjem vagy min2õ-t egyszerre<#vigyor>#vigyor>
Biztos próbálkozok még vele,de most kicsit pihentetem...
Majd jól kipihenem magam és rákészülök azt olyat verek az idõidre,hogy el se hiszed!<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Én konkrétan feladtam a trialt.Nagyon jó,de nagyon nehéz szerintem a vége...
Biztos elõ veszem még,de most elég volt egy idõre <#vigyor>#vigyor>

Köszi!