XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Renjike
a microsoftról hiányzik a Sunset Overdrive ...

3ds : Castlevania SotN 2 😮OO

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Totti5
Érdekesség:

'Az Insomniac Games egy interjúban fedte fel, miért döntött úgy, hogy a Sunset Overdrive Xbox One-exkluzív lesz: állítása szerint egyedül a Microsoft engedte meg neki, hogy megtartsa a játék jogait.

Marcus Smith, a játék egyik atyja szerint több helyen is bemutatták a játékot, viszont a már kezdetektõl fogva ragaszkodtak ahhoz, hogy megtarthassák a cím jogait. Ez a legtöbb helyen véget is vetett a tárgyalásoknak, nem úgy a Microsoftnál, ami engedett az Insomniacnak. Ezért az exkluzivitás'

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
A Wolfenstein: The New Order kreatív direktora, Jens Matthies a Redditen kifejtette, hogy miután egyszer végignyomtuk a kampányt, érdemes lesz másodjára is nekiveselkedni, mert csak így ismerkedhetünk meg egy alternatív idõvonallal.

A játék elsõ szakaszában válaszút elé érkezünk és attól függõen, hogy miként döntünk, "alapvetõen megváltoztathatjuk a történet hangulatát", mivel egy alternatív idõvonalat nyithatunk meg

Totti5
Ez egy jó show lenne, de én nem akarod tudni mindent elõre.

Gears 4 kétlem hogy lenne, pláne nem gameplay, max egy tízer hogy jövõre.

Beyond good and evil 2 körül teljes a csend már régóta, nem hiszem hogy lenne.

Azt hogy Halo 5 csak techdemó szintén fura, aztán lehet hogy csak 2016? mert más különben gameplayyal kellene bemutatni.

orichalcos

My streams: https://beam.pro/oriic

Totti5
Mindenre jön.

Botond
X1re? 😊
Waczkor
GTA pont az a játék ami simán megéri még a teljes árat is,nagyon egyben van<#eljen>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

shadow complex megeri.. bár nekem ingyl volt anno.. nyertem gamer365.hu-n.

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

davidka003
Olyan zavaró, hogy nem tudok már játékot venni.
Nincs olyan, ami olcsó és érdekelne. GAME-en nézegetem néha de nem igazán van semmi.

GTAV meg még drága. MS akciózhatna igazán Live-on akár minden héten.
Shadow Complex érdekelne nagyon de nem adok érte 3800-at.
4 éves játék, csak lesz akcióban vagy ingyen.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Botond
Mire gondolsz, hogy hogyan lehet rákötni a tvre meg ilyenek? Szerintem legalább pár alap kérdést tegyél fel, hogy mire gondolsz, hogy jobban be tudjuk lõni, hogy milyen témában és milyen mélységû válaszokra van szükséged.
davidka003
Google tuti segítene. De mit akarsz tudni?
Azt nézd meg, hogy milyen játékok vannak rá. Mással nem kell foglalkozni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Pipör
Üdv! Valaki nem tud mutatni olyan oldalt ahol le van írva minden tudni való az xbox 360ról, csak mert szeretnék venni egyet és semmit sem tudok róla kb. elõre is köszi

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Botond
10.000 ^^
Harlekin
Ha lesz hozzá kedvem akkor megcsinálom a lila skines acsit is,ha nem akkor úgy marad.Biztos jön hozzá 1000 dolog amúgy a season pass-t így is úgy is megveszem...<#vigyor>
Ha tetszik a game akkor dlc-t is ki szoktam maxolni pl borderlandsok,de nem ver miatta a víz ha nem.

És köszi amúgy!<#vigyor>
arty
Remélem jön majd hozzá ezer dlc és kitolják 2350-ig mondjuk a GS-t.... beleraknak olyat, hogy a fizetõs lila skinnel csinálj 5 killt, meg a többi gennyedékség, ami a témában megy. 😛PP (és a legjobb: egy idõ után elmegy a kedved, a GS miatt csak "tologatod" 😛PPPPPPPPP

(amugy grat 😊 )

Forza.

Harlekin
Azt hiszem a kép magáért beszél nincs mit hozzá fûzni!!!<#kacsint><#vigyor>
DarkSector
Ja értem. Thx.
Akor végülis jó. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
dvd r2, eredeti vagy másolat

Forza.

DarkSector
Srácok az x360, dvd filmekben miket játszik le? Eredeti , másolt, usa, europa?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Egész fasza.
Minden One videó egy helyen
Gamertag-re keresve meg lehet nézni bárki összes felvett videóját.

Botond
Lesz az 2k is karácsonyi akcióban.
davidka003
Amúgy meg biztos nem adnék 6k-t egy ilyen remake féleségre.

davidka003
Már nem szaggat.

Fable Anniversary-t érdemes megvenni? (most 6k a live-on)
Írtátok itt korábban hogy szaggat, meg ilyenek; ez fennáll még (úgy értem nem jött hozzá valami patch vagy ilyesmi)?
Még anno pc-n játszottam az eredetivel és ott bejött, érdekelne milyen ez a "felújított" változat.
Totti5
Elsõ amcsi vásárlás

Child of Light USA store : 3256 huf ( EUban 4290 Ft lett volna )

Még jó hogy elkaptam pár rivjút ahol írták csak is hardon kezdje el az ember, mert az UBI megint elkúrta a nehézséget ( normal = casual 1bit AC szint , hard = szopj paraszt szint )

arty
irányítás necces, de egyébként sztem nem volt ez rossz - graf kimondottan tetszetõs, a sztori meg... nos, nem esett nagy súllyal latba 😄

Forza.

arty
"ettõl még mûködhet jól."

mûködött is, kb az elsõ évben. azóta MS (és a fejlesztõk) rájöttek, hogy a gémerszkórral el lehet adni egy játékot.... 😞

Forza.

Seth
Szerintem meg nagyon jó volt, 8 pontot adtam rá annó.

PSN ID.: Beegabor

davidka003
Csak szerintem volt hoki a Deadlight?

SPOILER lehet:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sztori nulla. 3 óra az egész.Mondjuk ingyen volt.
3 fejezet az egész.

De tök faszság, mert a 2. fejezet az az, hogy egy földalatti labirintusban kell kerülgetni a csapdákat.

Aztán egy csávó megkér, hogy mentsd meg a fiát a zombiktól teli városban de elõtte elvette a fegyvereidet meg mindent. Szerintem itt nem volt átgondolva a megvalósítás.

A vége meg lol. Az egész játékban a feleségét meg a lányát kereste.
Aztán a végén jön rá, hogy õ ölte meg õket azért, hogy ne legyenek zombik még régebben csak olyan nagy volt a bánata, hogy ezt elzárta mélyen magába és nem emlékezett rá.

4/10-et ér a játék. Fel nem fogom, hogy valaki ezért fizetett. Ráadásul a grafika is fos volt, mert nagyon alacsony felbontású volt minden textúra. Irányítás sokszor szar, csomószor azért halsz meg.

Pedig ezért jó.
Sok acsi vadász van, TA-n 200k+ regisztrált játékos.
Ha ezek közül jópáran elgondolkodnak One vételén már megérte az MS-nek.
Child of Light: One 1000G, 360 400G
Ennyi
Nem Te vagy a célcsoportja ennek az acsi rendszernek, ettõl még mûködhet jól.

Harlekin
Mármint mi?Az hogy 750 vagy hogy 1000 gs,de lényegtelen,mert egyiket se viccbõl mondtam...
750 ft nem pénz és most nem menyünk ebbe mélyebben bele!Nem szociális háló fórum,hogy kinek mi sok vagy kevés...
1000 gs akit nem érint,mert leszarja az acsit annak nem totálisan holt mind 1,hogy 1000 vagy 200 vagy 100000000 gs van 1 játékban!?Lépjen túl rajta nem az õ szegmense az,hogy acsi található a játékban.Ne vegye meg miatta és ne használja.Vagy a megvett játékát maxolja ki és akkor nem itt fog sírni hogy jaja bazz ez a játék csk 5 óra igaz 5 acsi nyílt de nem nyújt többet számára.Akkor ha így van mi a faszt számít,hogy mennyi van benne és esetleg mást érdekel!?

Itt a tinan fall 1000 gs a játék 1 hete (game play time 5 nap 21 óra eddig) de csak 34/35 az acsi számom.Mivel van benne nullás acs(10 es gen),de az is ki lesz szedve 9 gen 50 en vagyok pár elsõ hely hiányzik.Mi ebben a probléma??Fõleg annak akit nem érdekel.Tiltsa le a profiljába,hogy az ismerõsei se lássák,hogy neki mennyi van és a probléma meg van oldva és ne azzal foglalkozzon,hogy a másiknak mibõl és mennyi van és ez könnyen vagy nehezen jött.Tehát bõségesen van lehetõsége arra hogy NE keljen foglalkoznia az acsival fõleg ne máséival!!!<#kacsint>

Itt egy példa az acsira
Van 1 almafa állunk alatta 10 en 9 en leszarják és csak felnyúlnak és leszedik a kéz magasságban lévõ almát amit már számtalanszor más is megtett megeszik és ennyi.
Én ha tehetem felmászok a fára a magasabban lévõ érettebb almáért.Vagy ha találok létrát akkor azzal könnyítem meg esetleg a feljutást vagy szimplán megrázom a fát. Többet tettem azért az almáért.IGEN!
És nem fogok sírni,hogy nekem az almafából csak az alsó már megszedett éretlen almák jutottak!!!!<#kacsint>
Myselor
hát most remélem ezt viccbõl írtad hogy ezért jó 😄
arty
Acsi mar elozo genben is elbaszodott, minden csak a lehuzasrol szol.

Kor bezarult, vegyel acsit penzert a modi.

Forza.

The Protector
Én kiszórnám õket a francba onnan.Elbasszák az egészet,vagy Daniel helyében korlátoznám,esetleg megpengettetném õket.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Tinman
PH-n is már kezd elharapózni a dolog, nagyon sok a kereskedõ, aki nem az 1 feleslegét hirdeti, hanem van belõle neki 10, ebbõl keresi a mellékest.

Jatekaim.hu nagyon el van szabva, konzolboltos fertõ lett.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Öööö... egyetértek :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Harlekin
Szerintem meg így a jó,mert nem a játék minõsége mérete határozza meg az acsik meglétét erõsségét.1 nagy játékban is lehet elbaszott könnyû 1000 gs mint ahogy 1 10 acsis indie(xbla) ban is baszott nehéz (pl trials)Tehát totál lényegtelen.
A demó!Éveken keresztül itt is az sg-n mást sem hallok látok mit,hogy mindenki a youtubról LE DEMOZZA és véleményt nyílvánit az esetek 99%-ba a játékokról még megjelenés elõtt tehát szerintem totálisan értelmetlen a demó.(cinizmus)
És visszatérve az acsira hidd el,hogy lényegesen többen veszik így ezeket a "zs" kategóriás játékokat,hogy 1000 gs van benne.Mert adott esetbe megveszi az is akit csak az acsi érdekli.És ez jó a kiadónak. Ugye mert hát ITT mindig ez van,hogy az eladásokból lesz a következõ játék fejlesztve!!!Tehát mindenki csak nyer.<#kacsint>
Totti5
Kár hogy szétkúrták a GS rendszert. Nincs XBLA, nincs kötelezõ demó, nincs GoD. Ilyen indie izé is 1000Gvel oda van dobva a közösbe. Ez nagyon nem jó.

Harlekin
750 ft-ér jó!<#vigyor0>
Ja és 1000 GS <#kacsint>
DarkSector
Pre-Order gyanús. 😄

Myselor
ez aztán a nextgen game :"D

davidka003
Sajnos ez van már.
Én is még fél éve nagyban nyomtam a vételt/eladást.
Zavviról vett játékot az itthoni árak alatt 1-2 ezerrel adtam el mindig. Nem a nyereség volt a cél. Szerettem mikor írt a vevõ, hogy milyen szuper állapotban kapta meg a játékot meg hogy mennyire tetszik neki a játék.

Totti5
Trú story...

Tegnap írtam jatekaimon egy promós Thief Xbox One - 7k

Na mondom ez nem rossz, letolom, aztán 4-5ért simán eladom, került az egész buli 2-3 ezerbe.

Írok neki, hogy 7ért akkor vinném, holnap utalom és Esztergomba kellene postázni ( Budapestrõl ).

Visszaír, hogy postköltség 600 forint.

Mondom neki Zavvin 9k a játék bontatlanul, origi. ( utalva arra hogy ez PROMÓ, bontott, DLC sincs s Õ valszeg ingyen jutott hozzá ). Én 7ezret szántam volna rá, annyit megér nekem többet nem.

S tisztelettel megköszöntem a gyors választ majd búcsú.

Még annyit sem írt vissza hogy ok, akkor dögölj meg, viszlát. Semmit.

Nyilván ez is egy boltos, mert bontatlan cccokat árul nagytételben. Kérdem én 600 forinton aprópénzen akar nyereséget termelni? errõl szól a játékaim.hu 2014be a PROFITSZERZÉSRÕL? igen errõl. Sajnos csak errõl szól manaspág, mert 10 oldalon keresztól csak boltosok hírdetnek, akiknek egy számít a hasznon. Egy eladó felpakol 15 játákot és állandóan elöl van a listán, alig látni gémereket már...

Emlékszem amikor még indult az oldal és évekig ment a cserebere pl Budapesten GÉMEREK közt, olcsón, jó áron adtuk vettük, egymást segítve hogy játszhassunk jó játékokkal. Névrõl ismertük egymást, megvolt a telefonszám, jókat beszélgettünk a játékélményekrõl egy egy adás vétel vagy csere-bere alkalmával. Sokuk azóta is Xbox barátlistán van.

Most meg pár 100 forint miatt el sem adja inkább, s vissza sem válaszol....

Rettentõ szomorú ez az egész😞((

Muttley
az a Predator az ott az mi az ott az? 😊

Dying Light - 2015 febr.

Just do it :)

Totti5
Jó kis tréler

DarkSector
Igen? a videoban akkor félreértettem.

Totti5
CGI volt a tavalyi E3as bemutató.