XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy lehet a merevlemezen van játék, de olyat még nem hallottam.
Meg az vicces a profil miatt.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha elviszik a régi Elite Jasper lapos gépem, kéne valami új X360.
Melyik a tutifrankó választás most?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.08.07. 10:09:48
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szerintem mostanában összekapták magukat (13k-s Diablo 3 Ultimate Evil Ed., most meg ez)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
a THX ajánlata alapján kontival jó vagyok (a cinematic experiencére 😄 ), a kormánnyal meg kissé közel, de lesz*rom, ha egyszer így k*rvajó a sebességérzet 😄
darksector: az durva! mármint a 32" 3 méterről ...
Forza.
(egyébként kontival picit hátrébbcsúszok (nem sokat!), kormánnyal viszont a távolság adott)
Forza.
Valamint a monitornál ugye mivel bill+egér, 22" 1-1,5m-ről
Arty a tiéd az TÉNYLEG NAGYON közeli...Itt nálam megnéztem 1 méterről és valami moslék szarul néz ki,mert tényleg fizikálisan látszanak a pixelek...
Nyugi Arty-nak 8k-s tv van.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.08.07. 09:30:27
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
(aki mást mond, sose vedd többé komolyan! 😄 )
Forza.
Viszont mind2-ő nagyon olcsó már.
Nem vagyok Halo fan -bár mind letoltam-, de az a rész büntet.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Harlekin: asztalom:
nemtom hova fogok rakodni már 😞(
Forza.
Korlátozott
Érintett platformok:
Xbox One
Xbox 360
Xbox más eszközökön
Megjavulhatna már.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Bármit meg lehet venni.
Igaz nem az elavult platformon <#nyes>#nyes>
Next PC upgrade: 2022
DX12 vs. 1080p témához. Lol, mekkora idióta cikk.... Az pl eszébe sem jut cikkírónak hogy az új SDK miatt már a Destiny is fullHD-ben fut.
My streams: https://beam.pro/oriic
Adversus solem ne loquitor
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A DirectX 12 miatt nem lesz 1080p Xbox One-on
Az is lehetett volna hogy a paprikás csirke ízű bal herém miatt nem lesz 1080p.
Next PC upgrade: 2022
Szerintem add el a nevesebb játékokat külön,az egy kontrollert is külön a gépet meg a régebbi játékokkal hírdesd meg 1 joy-al mondjuk 40-ért.
Így jönne össze 65-70 ezer.Ez minden az alja ennél rosszabbul nem jönnél ki
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szeretném eladni az XBOX 360-at, de nem tudom körülbelül mennyiért hirdethetném.
- XBOX 360 Elite 120 GB 2010-ben vásárolt ( Gyártás 2009-08-27)
- 2 db wireless kontroller
- 9 db játékkal: FIFA 11, FIFA 13 , FIFA 14 , NHL 11, FIFA WC 2010 , Batman Arkham City Limited , Forza 3 , GTA V , Red Dead Redemption
A gépnek eddig semmi baja nem volt és szerzívben se volt. Nem volt módosítva, csak eredeti játékokkal játszottam vele.
Köszi a válaszokat előre is !
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93