XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A TRIAL címek egy 6 órás bemutató verzió az adott játék bolti megjelenése előtt 5 nappal várlik elérhetővé. Letöltöd a teljes játékot és 6 órán át teljes egészében használhatod, majd ha lejárt a 6 óra kiírja h vedd meg, ha megveszed akkor onnan folytathatod ahol letelt a 6 óra.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.02. 21:37:40
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
My streams: https://beam.pro/oriic
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
NHL 15 trial is jön jövő csütörtök, hasonlóan a Maddenhoz 6 órán keresztül nyúzható a teljes játék majd.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Meg a memory remixek is marha jók csak kár, hogy nem dupla annyi van benne.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Resident Evil 1 x360 screenshot

1000G
Szeretem az ilyesmit ahol nem kell kötelezőn multizni az 1000G-hez és az acsik sem annyira gázak.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
összvissz 1(!) napot tudtam játszani a betával, még addig se jutottam el, amíg első körben (tomstorm accával)
shep-el nyomtunk kis multit, A-B versenyt is - 30 perces volt, keresztül amerikán 😄 (sajna nálam nagy lag volt, ő azt mondta nem érzékelt semmit... de a zsaruk jól le is kapcsolták, így nyertem 😄 )
Forza.

angol ismerőseidnek nem kell mkv tudás, keleteurópainak kevés lesz a tudása, ahogy írod sokáig tart implementálni - akkor meg minek? 😉
Forza.
harlekin: 360as IE-t próbáltam, mitől jobb a one-os?
Forza.
A Destiny nem fog kelleni valakinek? Szívesen cserélném is. Természetesen bontatlanul
Pont ebben a pillanatban vittem végig a játékot. 1-2 acsit még kiszedek ami egyszerűbb aztán törlés.
8/10 lett a játék a végére.
Adtam volna 9/10-et is ha a végső boss nem ilyen 3 fázisos gyilkolós 1000-szer látott klisés szar lett volna.
Mind a kb 150 bizbaszt felszedtem a játékban és így 14 óra lett.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Berakta a Crash Time 2: Autobahn Polizei-t dudált egyet nem szólt szépen és fel is adta az xboxos pályafutást!<#nevetes1>#nevetes1>
Tovább tartott TA ra beregisztrálni mint maga az egész xboxos pályafutás...
És van még pár hasonló ember....<#vigyor0>#vigyor0>
Akik nem tudnak normális játékokat csinálni azoknak nincs helyük.
Dark Void is gagyi szar volt, Murdered sem tökéletes.
Már csak a lottón kellene nyernem, hogy ,meg is tudjam oldani 😛
GT: Halboy
Viszont az a baj ezzel az egésszel, hogy az, hogy egy implementáció hogyan és meddig tart, az nem attól függ, hogy egy egységsugarú júzer mit gondol. EL SEM TUDOD képzelni, hogy egy bizonyos feature implementációja előtt és után mennyi teendő van még, tesztek, belső tesztek, béta preview oldal, jogi hercehurcák esetlegesen, amelyek nem is az MS-től függnek - lásd a Youtube app WP-n ...
Haveromék UK-ban élnek, bizony nincs gonduk az XBOX Video-val 360-on, mert csak kikölcsönöz egy filmet és megnézi ... vagy ugyanígy hallgatja a zenát az XBOX Music-on ... Működik gond nélkül ...
Az hogy nekünk kelet európában problémát jelent a lopott tartalmak lejátszása, az valamilyen szinten érthető, hogy nem top prioritás, nem gondolod?
A Kindle-n is van webböngésző, és néha bizony jól tud jönni ... Ha annyira kritikusak vagyunk, venni kell egy komoly médiaboxot, és meg van oldva a problémát, a kevésbé kritikusoknak meg jól fög jönni a beépített lejátszó 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
ui.:Valamikor leszek,de tegnap nagyon sikerült a teleportba beleülnöm és most regenerálódok vagy is regenerálódnék ,mert asszony kitalálta mennyek vele ikeaba meg a madaras tecsóba vásárolni...
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Igen a gépelés az más tészta,de 1 acsi keresés az nem ott tényleg 2 gombnyomás és mindent kilistáz vele kapcsolatba.
Sőt szinte az összes olyan játék amit idő előtt szedtem le azt mind az x1 keresőből lett meg mert rákeresés után már látszott hogy van létezik szedhető és a STORON még nagyon sokáig nyoma se volt,hogy az lesz vagy megvehető...
Egyszer ki kellene próbálnotok 1 hétre az x1 et és akkor legalább releváns lenne minden véleményezés,mert az hogy Te a neten fellelhető képek alapján azt állítod,hogy fos a box IE része az kicsit visszás...<#kacsint>#kacsint>
nemtom milyen telód van, de egy értelmes okostelón haccázhéccer gyorsabban megkeresek bármit, mint a fos boxos IE-ben ...
és ez a válaszom a fogyasztás kérdésére is 😉
Forza.
My streams: https://beam.pro/oriic
De végre valaki érzékelte a problémát <#eljen>#eljen>
Adversus solem ne loquitor
Fejlődni az alapvető dolgokban is van mit. Teljesen új rendszer ami csak épphogy kapargatja a saját lehetőségeinek küszöbét ( lásd trial-EA játékok, pre order lehetőség stb.. ). Még 1 éves sincs, van még miben fejlődni, sokat. Akár developer eszközök terén akár minden más téren.