176622
banner
  • Voyager5
    Az MS felhő szolgáltatása az Azure.
    Ez már eléggé jól fel van építve abban biztos lehetsz, mondhatni, hogy lassan igen komoly vetélytársa lesz az AWS-nek.
    A szerver infrastruktúrával szerintem nem lesz gond.
  • Voyager5
    Jelen állás szerint egyik platformra sem lesz semmi különleges launch cím szerintem, és ha eltolnád mondjuk fél évvel a konzol megjelenést akkor sem lenne jobb a helyzet.
    A Halo-t jobb is, hogy tolják mert a gameplay bemutató kb nekem volt kínos, hogy néztem. Sony oldalon sincs semmi jelenleg, max a Spiderman DLC, de azt nem gondolom valami egetrengető dolognak :D.

Szerintem is jöjjenek csak a gépek, jobb lesz az új genen játszani pl a CP2077-et, vagy az új AC-t.
    Ha neadj isten launchra jönne a MS Flight Simulator is akkor én már bőven elégedett lennék.
  • lwb
    Ellenség ???
  • grebber
    Ellenségnél se lesz semmi úgyhogy mondhatni "belefér"...

De a MS még simán meglépheti a nagy hirtelenségbe ,hogy egyszercsak benyögi amit simán el lehet képzelni... minden xbox 360 cím ami még kapható BC-s lesz illetve a már meglévők 1az1-be game passba mennek mivel xcloud miatt már pc-n is minden elérhető lesz ami ott eddig soha..
    És ahogy olvasom a mobilos teszteket (és ez csak mobilos nem a nagygépes) sokan el vannak ájulva, hogy kegyetlen jó tud lenni 6colos a forza, geras stb... tehát ez egy akkora dolog lehet, hogy eszméletlen ha jól fel lesz építve mögé a "szerverpark" (csak nevezzük így a teljes hátteret ami ehhez az egészhez kell)

• lwb
    Hát kb ennyi maradt csak. De nem emlékszem olyan generációváltásra, amikor ne lett volna legalább 1-2 csilivili új játék a megjelenéskor. Ez lesz az első.
  • grebber
    Gyorsabb, szebb játékok (meglévő játékok), gyorsabb töltési idők...ez bőven elég indok sokaknál és ezekhez egy deka új game nem kell elég ha megvannak a régiek...
  • Harlekin
    Pár játék volt az előző váltásnál is ami valóban a konzolhoz jött. Úgyhogy csak szépen jöjjön az a box, mert kell mert akarom. Tökéletesen megfelel, hogy elsődlegesen a mostaniakait már új vason tudom játszani.

A PS 5-t nyugodtan tólhatják akár jó sokáig is... Az rohadtul hidegen hagy:-D
  • lwb
    Az a helyzet, hogy kb a konzol launchot is el lehetne tolni most már - és a PS5-öt is, nem csak az xbox series x-et. Milyen játékok lesznek megjelenéskor? Spiderman dlc? Bugsnax? Xboxra meg nem is tudom. Ezért minek kiadni egy új konzolt? 1-2 új játék, a többi majd hónapokkal később talán. Vagy fél évvel.
  • grebber
    Halo Infinite-et eltolták 2021re!
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.08.12. 02:10:05
  • Voyager5
    Én már annak is örülnék ha az összes 360-as játék bekerülne BC-be, és viszonylag normális áron meglehetne venni őket.
  • grebber
    A Microsoftnak lesz még egy nagy dobása az Xbox Game Pass kapcsán

Bedobják bele az összes BC címet ennél nagyobb dobás nem létezne
  • grebber
    Forza Horizon 3 ...(gyanús hogy a végnapjai mert 48 napig éle az akció)

Ultimate + Expansion Pass = 10.500ft

Találtam egy mindent egybe csomagot ,de sajnos az nem él. Pedig jó lett volna ha ezt is visszahozzák mint a Forza Motorsport 6 leszedése előtt ott akkor a fullos kieg pack csak 1500ft volt..

FH3 Platinum Plus Expansions Bundle
  • grebber
    Ingyenesen kipróbálható játékok:

Call of Duty: Modern Warfare Multiplayer (08.07. - 08.10.)
    Gears5 (08.06. - 08.10.)
    DRAGON BALL FIGHTERZ (08.06. - 08.10.)
    MONSTER HUNTER: WORLD (08.06. - 08.10.)
    The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited (08.06. - 08.19.)
    Borderlands 3 (08.06. - 08.09.)
    Black Desert (08.06. - 08.10.)
    NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER (08.06. - 08.10.)
    Subnautica (08.06. - 08.10.)
    ARK: Survival Evolved (08.06. - 08.10.)
  • grebber

Darksiders: Genesis (Console) – August 6
    It Lurks Below (Console & PC) ID@Xbox – August 6
    The Dark Pictures Anthology: Man of Medan (Console) – August 6
    Trailmakers (Console & PC) ID@Xbox – August 6
    UnderMine (Console & PC) ID@Xbox – August 6
    Xeno Crisis (Console & PC) ID@Xbox – August 6
    Final Fantasy VII HD (Console & PC) – August 13
  • lwb
    Nem túl naprakész ez a cikk. Olyanokat ír,hogy az inxIle pl a wasteland 3-on dolgozik (három hét múlva kint a játék, már nincs mit dolgozni rajta) meg hogy az Obsidian a Pillars 2 konzolportjain dolgozik (a PS4 és Xbox port kb egy hónapja már megjelent).
    Utoljára szerkesztette: lwb, 2020.08.05. 13:36:28
  • grebber
    Everything Microsoft's Xbox Game Studios is working on: Latest info and rumors on games for Xbox One and Series X
  • Botond #174601
    Ja, csak ahhoz a tabletnek is tudnia kell a 4k60fps-t, ugye. :) Én is az iOS appot várom, meg mondjuk nem lenne baj, ha tv app is lenne, ahogy pl van steamlinkből is tv-s app. :) Konzol nélkül játszani a tv-n, az a vagány. :D
  • mrmilan
    Jaja, már lejárt a gari. Egy 2015-ös Lunar White a delikvens.
  • grebber
    YT tele van videókkal

D Pad (Ebay)

(De ha van rá gari akkor gyári csere értelemszerűen, de mivel kérdezed így gondolom az már rég lejárt!)
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.08.05. 09:44:31
  • mrmilan
    Gyerekek! Egy kis segítség kellene kontroller ügyben. Az egyik kontrollerem D padjának (kereszt) jobb oldala kissé érzéketlen lett. Neten láttam, hogy az úgynevezett " D pad button metal" cserélhető. A kérdésem az, hogy valaki cserélt-e már ilyen alkatrészt, illetve hogy magyar forrás van-e erre valahol? Köszönöm előre is. Milcsi.
  • lwb
    Szerintem a streamelt játékoknál azért lesz kompromisszum. 4k 60 fps nem tűnik reálisnak, ha a stadiából indulunk ki, szóval lesz azért értelme annak a series x-nek is.
  • grebber
    Ez a telefonos ficsőr kb olyan szintű lesz (annak ellenére hogy most mindenki erről beszél) mint az hogy a backwward compatible játékokkal való házalás.. hogy feszt emlegetik és korábban volt adat hogy a 40+ millió userből 1% ha használja a bc játékokat.. Nos mobilon tolni is kb ennyien fogják a játékokat. Én inkább tolom majd pc-n/laptopon őket és akkor még az is beleng a szemem előtt (ha ez a megoldás életképes lesz) ,hogy nem is veszek Series X-et mert 200kból elég sok havi game pass kijön majd...
  • lwb
    Pc-n, laptopon nem akarom. Tablet az jó, fekve a kanapén, sokkal kényelmesebb. iPad jó lenne, mert az ugye már van, de ha csak android lesz, akkor veszek egy android tabletet. Kb semmit nem tudok a platformról mondjuk.
  • grebber
    Lesz az pc-re ,laptopra stb-re is... Az nagyon király lesz elég lesz egy putri filléres laptop vagy pc és lehet csapatni majd az aaa címeket nem is kell box-ot venni...
  • lwb
    Android :(
    Lehet, beruházok egyre. PoE, Wasteland 2-3, Torment, jó lehet tableten streamelve. Egyik legnagyobb gondom a pc-s játékkal, hogy munka közben is íróasztalnál, gép előtt ülök, aztán amikor hazaérek a legkevésbé vágyok arra, hogy újra gép előtt üljek. Itt az irányítás az nem gond érintőképernyőn, főleg a körökre osztott játékoknál.
  • grebber
    Xbox Game Pass Ultimate Delivers 100+ Games Directly to Your Mobile Device Beginning September 15

Cloud gaming with Xbox Game Pass Ultimate will be available on Android devices in 22 markets at launch, including Austria, Belgium, Canada, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Hungary, Ireland, Italy, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Slovakia, Spain, South Korea, Sweden, Switzerland, the United Kingdom, and the United States

Királyság és már mutogatják az érintőképernyős irányítást is pl Gears 5nél , Hellbladenél...szóval dolgoznak rajta szépen
  • Maximus4
    Na igen,erre gondoltam:)
  • davidka003
    Most is működik ha már lejárt a GPU-d. Prohardveren írkálják mindig.
    Annyi, hogy 12 hónap gold mellé nem 300 Ft lesz a GPU hanem 4300 körül. Viszont Így lesz 13 hónap GPU-d.
  • Maximus4
    Köszönöm!Ezt nem is tudtam:)
    Akkor majd lesem a goldot,hátha valahol akciós lesz:)
  • grebber
    Akkor is váltja de akkor rosszabbul. Van a neten táblázat..

• Maximus4
    Nem első,akkor sajnos nem:(
  • grebber
    Ha első alkalom akkor elméletileg még igen
  • Maximus4
    Srácok!
    Működik még ez az 1 éves gold + 1 hónap GPU kombó?
  • grebber
    A New Microsoft Store Experience is Coming to Xbox Insiders
  • grebber
    A Microsoft módosította az Xbox Game Pass nevét a szolgáltatás logóján

Az eltudnám viselni ha a pc-s és boxos felhozatal egybeolvadna.. Igaz pár game nem jelent meg soha pc-re de pont ezért lenne felüdítő a dolog ,mivel ugye xcloud miatt már nem kéne pc-s port mehetne felhőben...

Rekord bevétellel zárta az évet a Microsoft videojátékos részlege
  • grebber
    Proharveren vette észre valaki:

"Igen én is láttam, hogy elkezdtek megjelenni a BC-s játékok, natívan is a Store-ban (vagyis még lehet őket venni most már Gift Card-al, vagy telefon számlára is... és persze másik régión is anélkül, hogy át kelljen állítani a 10 havonta változtatható xbox360 profil régiót)"
  • grebber
    Ha szép nem is de legalább gyors lesz

"Since everyone is covering this topic, I might just go ahead as well.

- Halo Infinite multiplayer will be free-to-play
    - Arena aims for 120fps on Xbox Series X
    - Battle Pass system
    - Customization options completely new to Halo

Halo will be *huge*."

Twitter link
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.07.31. 10:46:44
  • grebber
    Next Xbox Series X Reveal Could Expand More on Backward Compatibility

El tudnék képzelni olyan jóságokat,mint pl teljes xbox 360 paletta ami elérhető a store-ba BC alá kerül. Vagy minden BC-ben lévő cím automatikusan felskálázottan jelenik majd meg Series X-en pl 4k vagy 60-120 fps stb... Várom az augusztusi xbox összeröffenést
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.07.29. 21:55:26
  • lwb
    Ezzel én is így vagyok. Akkoriban jobb játékok készültek valahogy.
  • grebber
    Game Pass-ot viszont fel kéne upgradelni fullosra...,ha már a MS-nak ez a mindene. Alá tolni az összes backward játékot azt had szóljon egyből nagyobb lenne a paletta sokkal + sokkal de sokkal ember csalogatóbb lenne..
    Én úgy vagyok az xboxal hogy hiába a one s , one x ,meg jön a series x még mindig több xbox 360-as game van amit szívesebben tolok mint bármi mást..