XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Next PC upgrade: 2022
"Incredible work by the team at Epic @UnrealEngine, many of our XGS studios are using Unreal, like the team at Ninja Theory creating Hellblade II, and are excited to bring these UE5 innovations to life on Xbox Series X."
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Fix 4K/60 FPS, nekem bőven elég lesz egy ideig, és az a mondás, hogy ez lesz az alap.
A 8K/30-at szvsz felesleges erőltetni egyelőre, az majd jöhet 2-4 év múlva.
A bemutatóból engem max az AC, meg a Medium fog érdekelni így első körben.
Vagyis a most elérhető legerősebb Nvidia karihoz hasonló teljesítmény lesz, olyan hardverekben amiben optimalizásással tudjuk hogy messze tulléphetik a pc-n tapasztalt korlátokat.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Egész jó címek lesznek igaz grafikai előrelépés egyelőre látszólag nincs.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.05.07. 20:10:21
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jelenleg akkor amiről én tudok és free lesz, az a CP2077 meg az AC:Valhalla, már ami a 3rd party dev stúdiókat illeti.
Na most picit sajnálom ,hogy eladtam a gépet.. Kíváncsi leszek pc-n is elérhetővé teszik-e majd
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Bocsánat ha nem jó helyre írom a problémámat de bevallom nem néztem szét előtte.
Szóval a gondom: XBox One, kontrollerbe csatlakoztatva Razer füles, tegnap a hang tökéletes csapattagok hallhatóak játék is. Elvileg semmi nem változik ma csapattagok hallhatóak de egyetlen játéknak sincs hangja. Füles kihúz, a tévén tökéletesen a hang, füles csatlakoztat a kontrollerbe a tévén fasza a hang de a fülesen semmi, csak a többiek hangja....
Én pc-s vagyok, a konzolokhoz nem igazán értek mit hogyan kéne beállítani, próbálkoztam a beállításokkal de semmi nem használt eddig.
Ha lenne ötletetek mi lehet a gond megköszönném. Korábban egyszer-kétszer előfordul már ez akkor 1-2 nap alatt magától helyrejött tudnám hogyan....
Fishing Sim World®: Pro Tour - Collector's Edition 1350Ft
És ha valakit érdekel játszhattok együtt PC + Xbox platformokról is!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.08. 21:11:29
tobbert is veszik at a hasznalt szarodat...
anglijaban pl £153 - @63ezer huf ot ADNAK egy HASZNALT - jo allapotu xbox one ert...1 kontroller - power brick - kabelek- JATEK NELKUL!
ok meg aruljak 78 ezer huf ert 2 ev garival.
utos.
Utoljára szerkesztette: toza, 2020.04.06. 20:45:41
Xbox Előfizetések kezelése (előtte lépj be a profilodba)
https://account.microsoft.com/services/
ITT ezen a linken miután beléptél a profilodba, ellenőrizheted az előfizetéseidet, és amit csak lehet mondj vissza, mert aktiváláskor, akár egy akciós 300ft-os előfizetés után automatán ON marad a megujitás, és ezért vont le neked automatikusan az első honap után.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.06. 17:46:13