176622
banner
  • lwb
    Ja, a games with gold már egy ideje egy óriási vicc. A game pass mellett ezt szépen meg kéne szüntetni, semmi értelme.
  • grebber
    Ez már az a szint amikor azt mondja az ember, hogy inkább ne is adjanak semmit

• grebber
    Hamar kikopnak a régi boxok majd...

"Developed by Turn 10 Studios, Forza Motorsport will be available on Xbox Series X, Windows 10 PC and on Xbox Game Pass"

Stalker 2 to support ray tracing on Xbox Series X
  • darkSectorxxx #174574
    Jó de az PC-s irányítás, a hangulata a játéknak nem hardverfüggő. :)

Értem mire gondolsz amúgy, csak ugye az szimplán a játék hangulata, kényelmesebb pc-n irányítani az rts játékokat, ez igaz. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.27. 12:12:26
  • davidka003
    Nekem a stratégiai játékoknak van PC-s hangulata. Gép előtt ülve nyomtuk nagyon sokat az Age of Empires 2-t meg a C&C részeket.
    Minden másra jobban szeretem a konzolt.
    Stalker részeket szerettem de még egyszer nem állnék neki. Stalker 2 jöhet.
  • darkSectorxxx #174572
    Köszönöm, nem is azért, csak félreérthető. :P
  • Maximus4
    Szerkesztettem a hozzászólásomat,remélem így már megfelel:)
  • darkSectorxxx #174570
    Pc-n volt hangulata, nem PC-s hangulat. Pontosan.
  • darkSectorxxx #174569
    Arra értettem, hogy nem létezik konzol meg pc-s hangulat, egy játéknak nem platformfüggő a hangulata. Vagyis helytelen megfogalmazás.
  • TomStorm
    Mivel csak PC-re jött ki ezért a Pc-n volt Stalkernek hangulata.Mit nem értesz ezen??
  • grebber
    Mivel a régi stalker részek tudtommal only pcre vannak csak, így konzolos hangulatról nem igen tudna írni... Ergo abban bízik a régi részek hangulata meglesz majd a Stalker 2 ben is..
    (A moddolás miatt + hogy ue-es elég jó dolgok lehetnek majd létrehozva. Bár ez nem tudom a konzolt érinti e majd de emiatt érdemes majd pcre venni)
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.07.26. 20:29:09
  • darkSectorxxx #174566
    Hát ezaz. Ezért se értem milyen "pc-s hangulat."
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.07.26. 19:50:27
  • grebber
    Van akinek bejött van akinek nem! Mint minden létező játék.Ennek semmi köze annak mivel irányítod és melyik platformon. Ismét nem értem ez hogy jött ide..
  • darkSectorxxx #174564
    PC-s verziónak milyen hangulata van ami kontroller/bill + egér függő?
  • TomStorm
    Nekem biztos mert Pc-n fogom tolni:D
    Amúgy minden bizonnyal megkapjuk az első rész hangulatát.
    Grigorovics sem fog engedni(ahogy Nikita Buyanov sem lásd Tarkov) semmi sírásnak.Ahogy elképzelte olyan lesz!
  • Maximus4
    Az tényleg jó lenne!
    Remélem vissza fogja adni a pc verzió hangulatát.Az első részét imádtam.
    Utoljára szerkesztette: Maximus4, 2020.07.27. 07:37:14
  • grebber
    Ha én a helyükbe lennék szépen fognám őket és kollekciós jelleggel átportolnám mindet konzolokra... most hogy szem előtt van még jó is fogyna!
  • Maximus4
    Ezer éve várok egy stalkert boxra:)
  • grebber
    A Halo Infinite után nem érkezik több folytatás, másképpen bővül a sorozat
  • TomStorm
    MS Flight Sim+Stalker 2+Avowed brutál trio:O
    Kell mind az biztos!!
  • Voyager5
    Nekem alapjában véve tetszett a show. (Rosszabbra számítottam )
    Jó kis játékokat láttunk, ráadásul ezek mind jönnek GP-ba, szóval szinte biztos, hogy én a nagyrészüket kipróbálom majd.

Az Awoved érdekel a legjobban, így az első körben, ha ott egy fele olyan jó játékot lepakolnak mint a Skyrim, akkor én már elégedett is leszek
  • grebber
    S.T.A.L.K.E.R 2 game pass cím lesz a megjelenés napján

• grebber
    Awoved

S.T.A.L.K.E.R 2

The Medium

Everwild Eternals

FABLE

Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.07.23. 19:39:31
  • lwb
    Ja és a WH40K: Darktide is ígéretesnek látszik. Szerintem jó volt a show, nekem okozott meglepetést.
  • lwb
    Nem értek egyet. Nekem pl. kurva nagy meglepetés volt az Obsidian PoE-világába tett Avowed még akkor is, ha sehol nincs még a kész játék. Annak idején a PoE2 nekem év játéka volt, szóval ez nagyon várós.
    A Fable is várós, a STALKER 2 is. Az OW DLC is jó dolog. Halo eddig sem érdekelt nagyon.
  • grebber
    Gyenge show volt. Halo meg ahogy beharangozták jó nagy trágya lett..addig húzták azt hittem szétszed mindent majd grafikában de kb elaludtak valahol 2017-ben...
    Forza érdekelt volna de hogy egy gameplayt nem tudtak belőle összehozni

• lwb
    Pontosítok: az Avowed kb vitte az egész showt. Pillars of Eternity világában egy Skyrim-szerű first person rpg. Ez kb a születésnapi kívánságom. :)
  • lwb
    STALKER 2, Avowed, Outer Worlds DLC, Fable. Ezek, amiket várok. Jó hír, hogy mindez egy forint pluszba nem kerül majd nekem az game pass ultimate miatt, szóval mindet lényegében ingyen meg is kapom.
  • Voyager5
    Már megy a showcase.
    link

• lwb
    A Sony előnye a jó exkluzívok. Én mindkettőt megveszem megint, aztán meglátjuk, melyik lesz a fő gép és melyik a porfogó.
  • grebber
    Sose tudjuk meg kedvez-e vagy sem. Konzoleladáson kb semmi haszon mondhatni. A haszon az szolgáltatásokon és a játékok eladásából van.
    Az hogy van 120 millió bezárt ps4es felhasználó akik csak ott tudnak játszani, de a ms sokkel előrébb van a 40 millió boxxal + a több milliárd pcs user adta lehetőséggel..
    Én továbbra is a boxot fogom előnyben részesíteni. Árban minden hogyan jobb a box. A Sony arra se képeshogy a ps nowot elérhetővé tegye mindenhol, de ha a pénzem büdös nekik egészségükra
  • lwb
    A game pass miatt egyedül már megéri az xbox. Egy rakás játékot forinthúszért megkap az ember, olyanokat is, amiket amúgy mélyen leértékelve sem biztos, hogy megvenne. Saját tapasztalatból tudom, hogy egy rakás meglepetés-játék jött ki a game pass-ből eddig is.

A "konzolháborút" akkor is természetesen az exkluzívok fogják eldönteni és itt nem a fogyasztóbarát hozzáállás a nyerő. Az xbox játékai ugyanis rendszerint vagy egyáltalán nem exkluzívok vagy csak konzol-exkluzívok, azaz pc-re is kijönnek. Ez pedig a ps-nek kedvez.
  • grebber
    Yakuza: Like a Dragon - novemberben Xbox One-on
  • Waczkor
    Remélem odateszik magukat,bár igazából a kövi gen is két konzolos lesz nekem,PS exkluk miatt kelleni fog a ps továbbra is,forza,forza horizon,gears meg a multikra meg lesz a box.

Idővel lesz mindkettő konzol
  • grebber
    Rendhagyó generációváltásra készül az Xbox
  • grebber
    Could Halo Infinite be an 'infinite' platform? Phil Spencer hints at an ongoing experience
  • grebber
    Series X:

Gears 5 Multiplayer 120fps
    Halo Infinite MP 120FPS
    Ori 2 120 FPS
    Forza 8 120 FPS
  • grebber
    Seagate Storage Expansion Card for Xbox Series X

• grebber
    Az Xbox Live Goldot most már nem lehet 12 hónapra előfizetni, a Microsoft készülhet valamire

Epekedve várom mi sül ki ebből... Ennek hatására cd keysen brazil 1 éves gold 26 euro alatt
  • grebber
    Kár hogy ez is olyan olyan mint a sony now-ja. Magyarisztán le van szarva