176622
-
#174818 Ez nem a Microsoft sara.
Valószínűleg meglehetne csinálni, hogy fusson konzolgenek között is a multi, csak a developer (jelen esetben az EA) szarik rá.
A Microsoft csak a saját stúdióinak diktálhat, a többieknek nem. -
#174817 :D -
#174816 EA...
Majd némi pénzért cserébe bekapcsolják jövő nyáron, amkor már senkit nem fog érdekelni. -
#174815 Pont a FIFA, amibve soha nem változik semmi?
Microsoft faszán nem ezt kommunikálta már megint.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.28. 11:49:44 -
#174814 Ez szerintem az adott játéktól fog függeni.
Fifánál pl biztosan nem fog menni. -
#174812 Srácok egy kérdésén lenne mert nem teljesen világos,azoknal a játékoknál amikből jön ki next genes verzió,pl fifa vagy dirt ,ott gondolom nem lehet majd barátokkal együtt játszani ha valaki xbox one x en tolja,másik meg series x en?Tehát gondolom amiből nem lesz felhúzott verzió ott menni fog,de aminél lesz ott nem? -
#174811 Xbox Head Phil Spencer Says Microsoft Is Planning on More Consoles After Xbox Series X, Xbox Series S -
#174810 9 CONFIRMED 120fps Xbox Series X | S Games
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.09.26. 23:32:16 -
#174809 Attól félnek, hogy szétszedik őket akinek nem jut!
Nekem 3 előrendelésem volt series x-re KV-nál, mivel annyi féle került fel az idő előrehaladtával. És természetesen mindig leadtam amikor lehetett!
Most mikor már lehetett SS-t is rendelni és ugye azt is szerettem volna, ezért leadtam arra is.
Na most szerdán felhívtak telefonon és közölték, hogy sajnos törölni kell pár rendelésemet. Mondom ok, mert az x-ek közül csak az utolsóra x-re van szükségem. Ami 175000 ft. Mondja semmi gond az megmarad.
Mondom jó akkor marad az az x meg az S. Erre közli, hogy nem, mert nem lehet egy azonos email rendelésen a 2 gép és azt is törölni kell!!!!! Volt anyázás...
Szal.... Valóban rengeteg valós rendelés van és kevés gép ezek szerint!
Így most maradt csak az x..... -
#174808 Nyilván elfogják kapkodni a hátrahagyott készletet, de fogalmuk sincs, hogy ez mennyi lesz, illetve lesz-e
egyáltalán hátrahagyott készlet.
A legyártott chipkészlet meg tulképp irreleváns az adott bolt szemszögéből. Őket az érdekli, hogy mennyi konzolt fognak kapni
a különböző típusokból darabszámra pontosan.
A Sonynál ez a darabszám állítólag nagyon-nagyon kevés, amire sokféle magyarázat lehet, és biztosak lehetünk benne, hogy
az utólagos kommunikációjukat majd úgy alakítják, hogy nekik legyen kedvező a dolog.
Az MS-nél elvileg ez a szám nagyobb, de úgy néz ki, hogy ők is alulbecsülték a dolgot, vagy legalábbis nagyon necces
és jelenleg az a helyzet, hogy nembiztos, hogy day 1 letudják szállítani a beígért készletet.
A boltoknak itt már priorizálni kell, és teljesen érthető, hogy első lépésként bekérnek egy kisebb összeget, mert aki
ezt befizeti, az nagyobb százalékkal gondolja komolyan a day 1 konzolvásárlást, mint az aki ezt nem fizeti be.
Vasárnap éjfélig van amúgy határidő a KV-nál az előleg befizetésére, szóval gondolom kedd-szerda magasságában, már ők is
többet fognak tudni arról, hogy mekkora készlet marad hátra (ha egyáltalán marad) és ennek tükrében fogják tweakelni a saját kommunikációjukat. -
#174807 Főleg hogy állítólag rohadt kevés chipet gyártanak...és alig van ps5 is és xbox is..
Ha ez igaz akkor nem tudom miért van ez mivel dollármilliárdokat ölnek xy céges felvásárlásába meg exklúzivokra meg stb de egy launchot eltolni már nem akarnak és van cserébe hiány meg blama..ismétlem feltéve ha igaz a kevés chipgyártás.. -
#174806 Sokan vannak akik 5-6 helyről is előrendelik, generálva egy nem létező igényt. Btw, szerintem most ennek nem kellene probléma lennie, mivel biztos, h a hátrahagyott példányokat is elkapkodnák. -
#174805 Sokkal nagyobb lett az érdeklődés mint amit vàrtak, még úgy is, hogy nagyobb készlettel rajtol az MS mint a Sony.
A boltok azt próbálják meg kiszűrni, hogy ki az akit tényleg érdekel az első nap a konzol, és ki az aki csak bullshitel.
Nyilván azok élveznek előnyt akik komolyan is gondolják. -
#174804 Nem értem ezt az előlegezés dolgot. Mitől félnek? Hogy majd nem tudják eladni és a nyakukon marad? -
#174803 Xbox Series X: Stay tuned for my first hands-on experience playing the next-generation @xbox -
#174802 KV-tól:
"Egyeztetve a Microsoft Magyarországgal, a megnövekedett érdeklődésre való tekintettel – ahogy a PlayStation®5 előrendelések esetében is –, 20.000 Ft előleg befizetésére van szükség ahhoz, hogy a megjelenés napjára biztosítani tudjuk számodra az előrendelt konzolcsomagot."
Tegnap amúgy beszélgettem UK-s ismerősökkel.
Akkora volt az érdeklődés, hogy a legnagyobb webshopok (Argos, Currys) mind lehaltak kb. Állításuk szerint amazonról sem tudtak előrendelni peak timeban. -
#174801 -
#174800 Na nálam SX előrendelve KV-tól, CP2077 bundleval.
Addig ki kéne pörgetni kb 4-5 címet -
#174799 Már nem tudom hogy csináltam 1000000ezerszer probáltam mindenhol mire egyszer csak elfogadta...
Totál káosz ez az egész. Hiába azonos a régió nem engedi hibát dob "hogy valami gond van a fizetéssel" vpn nélkül pedig azt mondja nem egyezik a régió..
Mobil app meg nem tudom mikor halt be mert korábban amire ott rámentem voltak árak most mindenhol csak annyit ir play on xbox vagy install on xbos ha megvan a termék ha nincs meg...Pedig régen vettem ott játékokat UK wallettel..
Mindegy még van 5 nap a forza akcióból probálkozok hátha itt is félmillió probálkozás után elengedik és megadják... -
#174798 mondtam nem a profilhoz kellett volna hozzá adni így most szopó lesz... -
#174797 Na már egy a célegyenesbe lennék de nem akarja az igazat... 456 ezredik probálkozásra végre hozzáadta a fiokomhoz a török lírát ,de a vásárlást egyelőre nem engedi... Remélem ezt is majd 20 órával később a 567 ezredik probálkozásra lesz jó..
-
#174796 Semmi :(
Konzolvilág xbox series s/x gépek -
#174795 csináld azt.... 1 vpn-t elindítod és beállítod a kívánt régiót. 2 belépsz xbox. com-on a(nem az app) profilodra. 3 xbox store checker kiválasztod a régiós tartalmat amit venni szeretnél és ott nyomsz a store tartalomra! Na ez azonnal a vásárolni kívánt rendes régiós felületre visz! Itt elkezded a redem kódokat hozzá adogatni a VÁSÁRLÁSNÁLl! Tehát nem szimplán feltöltöd a profilodhoz, hanem egyből a vásárlásnál adod be! Mennie kell...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2020.09.22. 05:57:56 -
#174794 Jön Series S/X-re is a Quantum Error!
Nem tudom mennyi dbszám lehetett de új Zelandon twittelték 10 perc alatt sold out lett a series x...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.09.22. 05:05:53 -
#174793 -
#174792 Ej de bonyolult ez. Meg nem is értem mi a francért nem változik a régió. Leszedtem egy free vpnt azt törökre raktam. MS küldte is a mailt hogy törökből lépek be én vagyok e szóval elvileg müködik is. De a reedem résznél ugyanugy azt irja magyaország pedig fiókba is átraktam törökre meg török címet is adtam meg. Hihetelen. Ezer év alatt végre tudtam venni török gift cardot mert sose volt erre fel se tudom használni :( -
#174791 Igen.Xbox Mobile app törökre állítva sőt még török címet is adtam a ms fiokomhoz.. De nem fogadja el. -
#174790 Mobilnettel próbálod? -
#174789 Azóta már sikerült megvennem a török gift cardot
Most az aktiválásával küzdök. Korábban már aktiváltam pl UK vagy US gift cardokat vagy game cd kulcsokat. Most az a módszer hogy simán törökre teszem a mobilos xbox appot nem megy :(
Valaki aktivált már török gift cardot, ha igen hogyan? -
#174788 Mondjuk az elég húzóerő ha jön a game passba majd az új Doom, Wolfenstein, Fallout.
Lehet érdemes lesz tartani legalább egy Series S-t, mert gyanús, hogy visszahozza az árát.
Sokan úgyis csak egyszer tolnak végig egy játékot. -
#174787 Használj revolutot:) -
#174786 Ps tulajok csengetik majd ki a zsetont hogy a boxosok tolhassák a filléres game passba
MTC game-en vásárolt már valaki gift cardot?
Ott a paypal logo de nem látod olyan fizetési lehetőséget. Bankkártyáról ha feltöltök pénzt akkor von le valami költséget érte?
-
#174785 Megveheted ezeket is, hátha kikerülnek idővel a GP-ból.
Amúgy szerintem ezek nem leszek konzol exkluzívak, max valamennyi ideig, a PS tulajoknak meg majd be lesz árazva 30K-ra. -
#174784 Ez mondjuk kurva jó hír. Csak azt nem tudom, hogy milyen játékot vegyek meg akkor egyáltalán innentől? Obsidian, Bethesda, inXile mind-mind MS 1st party stúdió lett. Kb ezek érdekeltek az egész nyugati piactól. Ha megveszik a CDPR-et is, akkor kb semmilyen játékot nem lesz értelme megvennem innentől. Talán Naughty Dog PS exkluzvjait még, de kb ezek azok a játékok, amikért nem sajnálom a pénzt. Ha hozzáveszem, hogy az EA pass is része lesz a game passnak és a Bioware az EA, akkor végképp elfogyott a vásárolható játékok száma.
Nem mintha panaszkodnék emiatt. -
#174783 Eléggé beidőzítették ezt pre-order előtt 1 nappal -
#174782 - Xbox Game Pass has reached a new milestone of over 15 million subscribers
- Microsoft will grow from 15 to 23 creative studio teams and will be adding Bethesda's iconic franchises to Xbox Game Pass
- Future games (Starfield) will launch into Game Pass on day 1 -
MS megvette a Bethesda-t
Azt ígérik, hogy a nagy franchiesok jönnek automatikusan GP-be PC-re/Konzolra.
Hát, ha a TES VI, csak ezekre a platformokra fog jönni, akkor azért az elég nagy érvágás lesz a hozzám hasonló beállítottságú PS usereknek.
Utoljára szerkesztette: Voyager5, 2020.09.21. 15:28:52 -
#174780 -
Legendrush30 #174779 Emelkedik ,de Psre nagyobb százalékban .
A Micrótól az ultimate mellet nem is vár senki exkluzívat.
A Sony ebben is gyökér volt mert arra alapoz,hogy mindenkinek 4k tv van otthon.
A kérdés,hogy fanboyka minek látogatja a konkurens (fanboykáknak ellenség) konzol topicját ? :D Ami megint csak vicces ,hogy nem is tudtál mindenre válaszolni , még a "zárójeles" monológomon belül sem :D -
#174778 Azt ugye vagod, hogy minden jatek ára emelkedik az új genben?
Nincs exkluzív? LOL A Microsoftnak aztán van, meg a nyomorult Háló-t is elhalasztották, miután felhördült az internet népe, hogy milyen szarul is néz ki az új konzolon!
Túl drága a digital gép? Ott legalább van, a mikronak nincs, csak a kicsontozott olcsó konzol amit meg az X1X is ver több specifikacioban.