XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel azt nyilatkozta az MS hogy sokáig támogatva lesz a mostani gen is, minden új játék mindenre jön....
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.11. 17:57:27
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Next PC upgrade: 2022
• The Medium (megjelenéskor)
• Scorn (megjelenéskor)
• Echo Generation (2021)
• Exomecha (2021)
• As Dusk Falls (?)
• Everwild (?)
• Exo One (?)
• Fable (?)
• Forza Motorsport (?)
• State of Decay 3 (?)
• Senua's Saga: Hellblade 2 (?)
• Avowed (?)
• S.T.A.L.K.E.R 2 (?)
• Warhammer 40,000: Darktide (?)
Smart Delivery Titles:
• Assassin's Creed Valhalla
• Call of the Sea
• Chorus
• Crossfire X
• Cyberpunk 2077
• Destiny 2
• Dirt5
• Doom Eternal
• Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age
• Far Cry 6
• FIFA21
• Forza Horizon 4
• Gears5
• Gears Tactics
• Grounded
• Halo Infinite
• Madden NFL21
• Ori and the Will of the Wisps
• Psychonauts 2
• Rainbow Six Siege
• Scarlet Nexus
• Sea of Thieves
• Tertris Effect: Connected
• The Ascent
• The Elder Scrolls Online
• The Gunk
• The Second Extinction
• The Witcher 3
• Vampire the Masquerade - Bloodlines 2
• Watch Dogs Legion
• Yakuza: Like a Dragon
Valószínűleg így a billing date-ed is változni fog.
Nekem még mindig a pc és a switch mellett csak egy x360e van itthon a kinect miatt, eddig nem is nagyon érdekelt ez a nextgen, gondoltam majd egy rtx30x0-el elintézem, de a mai ms marketing anyagok (inside xss, all access, ea play a gpuba) annyira felnyomták bennem a hypeot, hogy én is a határán vagyok, hogy rendelek mindkettőt, egyet szüleimhez, mert elég sokat vagyunk ott, egyet meg a nappaliba. Még ~2 éve GPU hátra van, azért az elég sok géming lesz még. <#fogmosas>#fogmosas>
Tehát ha még nem zárták be a kiskaput: 5500Ft-ért gyorsan venni 1 éves ea playt amiből lesz 4 hónap GPU...ami 16.8 k lenne
lwb: Gondolom ugyanúgy belekonvertálja... időarányosan.
Ja és ezáltal akkor a "kb 2 éven át tartó" beetető sokszor volt 300ft-os dolognak game over.... xcloud, ea play...örülhetünk ha nem drágítják 😞
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.09.09. 19:26:24
Kb olyan erős gépen érted mint most kb a PS4 Pro. 😄
Megy a hülye ködösítés!
Valszeg ez az xCloud, amikor próbálják összezavarni a játékosokat, az XBOX X 50%-al erősebb mint ez a kis gép, ez valami vicc amiket írnak.
Oké hogy nem minden a GPU, de baszki ez nekem nagyon fura így.
Csakhát nem lehet ilyeneket leírni mert negítív marketing, mindenki fejébe ez maradna meg, senki nem fizetne be rá.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.09. 18:42:01
Annyi, hogy bukjuk a használt lemezes játékokat.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
-8x Zen 2 CPU at 3.6GHz (3.4GHz with SMT)
-10GB GDDR6 RAM @ 224GB/s
-512GB Custom NVME SSD
-Same next-gen games, just designed for 1440p/60FPS
-Over 4x as powerful as Xbox One S
-Gears 5 shown at 120FPS on Series S
Ac Valhalla előre lett hozva 1 héttel így az is nyítócím lesz az új gépekre
Ugyan úgy fut majd rajta az összes játék csak alacsonyabb felbontáson és nincs benne blu ray olvasó?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
@FDG_Games
We’re happy to confirm that MONSTER BOY gets an update for next gen consoles to support native 4K/120fps signal via HDMI 2.1 Please stay tuned!
Áprilisig várok vele azt ugrik a tescos szatyorba<#eljen>#eljen>
Le is adtam előrendelést erre is... Elférnek majd szépen egymás mellett a nagytesóval (XSX), meg a scorpióval <#finom>#finom>
Az NSLT megvan switchre is, szóval most versenyt futunk a fiammal ki maxolja hamarabb, én PC-n vagy ő a nintendon. Eddig jobban állok egy hajszállal, mert este mikor lefeküdt aludni belenyomtam három órát a gémbe. 😄
Steam-en van csak korlát a family Share-ban!
Megosztásnak az a lényege hogy ha van egy családod és mivel profilhoz kötött a játék mentése tudj más accounttal játszani, akár felváltva így is van értelme steamen, játszik apa majd a fia utána. KONZOLOKON engedi egyidőben IS használni, de nem UGYANAZT a profilt!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Gondolom ehhez ki kell jelentkezni a másiknál a profilommal és az enyémen be"
Így a teljes! Gondolom ehhez ki kell jelentkezni a másiknál a profilommal miután oda lehomeoltam a profilomat és az enyémen azaz a saját boxon be jelentkezek! És így egyszerre mind a 2 boxon megy a profilomhoz tartozó tartalom egyszerre is.<#kacsint>#kacsint>
Szerintem tökéletesen ki maxoltuk a témát
sőt nem véletlenűl írtam a NEM működiket se!
"Nemtudom miből szűrted ezt le de NEM működik! 1 profil CSAK 1 xbox one gépen lehet aktív. Ahogy egy másik boxon belépsz az előzőt kijelentkezteti!"
1 profil akár hány boxon is csak 1 profil!<#awink>#awink>
A homeolás lényege az, hogy kijelentkezett profilnál is tud használni a homeolt tartalmakat a boxon.
Csak kérdem alap esetben mi szükség arra, hogy a profilod 2 helyen egyszerre aktív legyen??
360 és one között nincs "átjárás" így ezért megengedett a 2 egyforma profil egy időben bejelentkezés.
De one és one között nem lehet aktív 2 helyen a profil. Azaz nem lehet bejelentkezve egy időben (de nincs is rá szükség)
Csak kérdem alap esetben mi szükség arra, hogy a profilod 2 helyen egyszerre aktív legyen??
Hogyan is lehetne!?
Mert kapsz egy party invet ki és honnan lép be, ha aktív 2 ugyan az a profil vagy egy játék meghívásnál 2 ember ugyan azzal a profillal belép ugyan abba a játékba?? Meg ha már kettő aktív akkor miért nem 100???
Home opcio csak a tartalom jogosultság szolgáltató a boxnak!!
Tehát ha 2 boxod van piros és kék.
A pirosnak azt mondod te vagy a home boxom így akkor a te profilodhoz tartozó tartalmak aktívak lesznek függetlenül attól, hogy te be vagy oda jelentkezve. Érthető hiszen az a te boxod "otthon" így használhatja a család vagy bár ki akármennyi profillal.A te profilodhoz tartozo tartalmijog révén..
A kék box meg a melóhelyeden van és szünetben bejelentkezel a profiloddal ami viszont alapbol tartalmazza a profilhoz tartozo jogot a tartalomhoz és ezért használhatod.
Ez az alap eset de az olcsósítás játék megosztás végett ugye ez megfordul így mindig mindenkinél a NEM home box van otthon!
Adott esetben te KÉK boxon a BEJELENTKEZETT profiloddal játszol az X nevű játékkal
a PIROS boxon meg játszik BÁRKI az X nevű játékkal ami a TE profilodhoz tartozik, mivel oda van HOMEOLVA a TE profilod.De te itt nem vagy bejelentkezve SŐT nem is kell homeolás után a profilnak a boxon maradni, soha többet nem kell oda bejelentkezni. MÉG a a PASS-t is megváltoztatahatod!
Tehát semmi köze a duplán bejelentkezésnek a homeoláshoz.