XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Xbox One, Xbox One S, Xbox One S (all digital), Xbox One X, Xbox Series S, Xbox Series V, Xbox Series X

Mivel azt nyilatkozta az MS hogy sokáig támogatva lesz a mostani gen is, minden új játék mindenre jön....

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
Na ms végre javította a BiA Hells Highwayt mostmár el is indul

Next PC upgrade: 2022

Botond
Lehet többféle színben lesz az XSS és az XSX is! <#banplz>
lwb
Milyen 7 hardver?

darkSectorxxx
7 hardver, és 6 féle optimalizálás? nem lesz sok ez egy kicsit a Microsoft-nak?

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.11. 17:57:27

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
Xbox Series S|X Console Exclusive (vagy timed exclusive) Titles:
• The Medium (megjelenéskor)
• Scorn (megjelenéskor)
• Echo Generation (2021)
• Exomecha (2021)
• As Dusk Falls (?)
• Everwild (?)
• Exo One (?)
• Fable (?)
• Forza Motorsport (?)
• State of Decay 3 (?)
• Senua's Saga: Hellblade 2 (?)
• Avowed (?)
• S.T.A.L.K.E.R 2 (?)
• Warhammer 40,000: Darktide (?)

Smart Delivery Titles:
• Assassin's Creed Valhalla
• Call of the Sea
• Chorus
• Crossfire X
• Cyberpunk 2077
• Destiny 2
• Dirt5
• Doom Eternal
• Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age
• Far Cry 6
• FIFA21
• Forza Horizon 4
• Gears5
• Gears Tactics
• Grounded
• Halo Infinite
• Madden NFL21
• Ori and the Will of the Wisps
• Psychonauts 2
• Rainbow Six Siege
• Scarlet Nexus
• Sea of Thieves
• Tertris Effect: Connected
• The Ascent
• The Elder Scrolls Online
• The Gunk
• The Second Extinction
• The Witcher 3
• Vampire the Masquerade - Bloodlines 2
• Watch Dogs Legion
• Yakuza: Like a Dragon

Voyager5
Gondolom, hogy minden 3 nap EA Play után jóváír 1 nap GPU-t, de csak akkor ha 50 napnál több EA Played van.
Valószínűleg így a billing date-ed is változni fog.
lwb
OK, fogalmam sincs ez hogy fog kinézni, gondolom akkor egy darabig nem fog levonni új havi díjat a game pass a kártyámról. Majd meglátjuk.

Voyager5
Users who have both Xbox Game Pass Ultimate and EA Play purchased through Xbox will have their EA Play membership canceled and any remaining time over 50 days will be rounded up and converted to the nearest month of Xbox Game Pass Ultimate at a ratio of 3:1 based on ERP
Botond
<#eljen>
Nekem még mindig a pc és a switch mellett csak egy x360e van itthon a kinect miatt, eddig nem is nagyon érdekelt ez a nextgen, gondoltam majd egy rtx30x0-el elintézem, de a mai ms marketing anyagok (inside xss, all access, ea play a gpuba) annyira felnyomták bennem a hypeot, hogy én is a határán vagyok, hogy rendelek mindkettőt, egyet szüleimhez, mert elég sokat vagyunk ott, egyet meg a nappaliba. Még ~2 éve GPU hátra van, azért az elég sok géming lesz még. <#fogmosas>
lwb
És akinek mindkettő van?

grebber
Akinek van EA play-e 3:1 arányban GPU lesz belőle....

Tehát ha még nem zárták be a kiskaput: 5500Ft-ért gyorsan venni 1 éves ea playt amiből lesz 4 hónap GPU...ami 16.8 k lenne

lwb: Gondolom ugyanúgy belekonvertálja... időarányosan.

Ja és ezáltal akkor a "kb 2 éven át tartó" beetető sokszor volt 300ft-os dolognak game over.... xcloud, ea play...örülhetünk ha nem drágítják 😞
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.09.09. 19:26:24

lwb
Akkor ideje lemondanom az EA Play előfizetésem ... Mondjuk forint húsz volt és annyit is ért.

Voyager5
Befog kerülni az EA Play is az ultimate csomagba hamarosan
darkSectorxxx
IGEN ezt hazudják. 😄
Kb olyan erős gépen érted mint most kb a PS4 Pro. 😄

Megy a hülye ködösítés!

Valszeg ez az xCloud, amikor próbálják összezavarni a játékosokat, az XBOX X 50%-al erősebb mint ez a kis gép, ez valami vicc amiket írnak.
Oké hogy nem minden a GPU, de baszki ez nekem nagyon fura így.

Csakhát nem lehet ilyeneket leírni mert negítív marketing, mindenki fejébe ez maradna meg, senki nem fizetne be rá.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.09. 18:42:01

davidka003
Majd látjuk. Ennyiért ha futtatja Xbox one X szinten a régebbi játékokat plusz mennek rajta majd az újak is úgy elég jó vétel is lehet.
Annyi, hogy bukjuk a használt lemezes játékokat.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

grebber
Ugyanugy biztos nem mivel gyengébb a gép..

-8x Zen 2 CPU at 3.6GHz (3.4GHz with SMT)
-10GB GDDR6 RAM @ 224GB/s
-512GB Custom NVME SSD
-Same next-gen games, just designed for 1440p/60FPS
-Over 4x as powerful as Xbox One S
-Gears 5 shown at 120FPS on Series S

Ac Valhalla előre lett hozva 1 héttel így az is nyítócím lesz az új gépekre

davidka003
Tökre nem vágom most, hogy mi ez az S verzió.
Ugyan úgy fut majd rajta az összes játék csak alacsonyabb felbontáson és nincs benne blu ray olvasó?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

AntiHero
Nov 10.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

grebber
FDG Entertainment
@FDG_Games
We’re happy to confirm that MONSTER BOY gets an update for next gen consoles to support native 4K/120fps signal via HDMI 2.1 Please stay tuned!

Harlekin
Jah és Harlekin nem Moby....
Harlekin
5 tv van így legalább lesz szinte mindenhol. Még a 360as fat gépem is megvan...
grebber
Playitstore Xbox Series X 189.990FT

Áprilisig várok vele azt ugrik a tescos szatyorba<#eljen>

darkSectorxxx
Ray Tracing mode a mostani generáción? Mifasz?

Ulthanito
Annak mi a szar értelme van, hogy három Xboxod lesz, Moby?

PS5 II PSVR

grebber
Series S November 10

Voyager5
Ha lesz XSX-ed akkor miért veszel egy XSS-t is?
Harlekin
Konzol világban is előrendelői árazás 114000

Le is adtam előrendelést erre is... Elférnek majd szépen egymás mellett a nagytesóval (XSX), meg a scorpióval <#finom>
grebber
Xbox magyarország: Series S 114k

grebber

grebber
Xbox Series S 299$

grebber
Jön next genre is a Witcher 3 melyet minden tulaj ingyen megkap!

grebber

Botond
Super Lucky's Tale mellé bekerült a gamepasszba a New Super Lucky's Tale is. Nekem korábban mindkettő kimaradt, most pótlom őket. Zseniális kis ugrabugra mindkettő, nézzetek bele, ha tudtok. 😊 Alapvetően ugyanaz a kettő és mégis más, mert a "new"-nak más a kamerakezelése és emiatt a pályák is változtak jópár esetben. Számos esetben viszont ugyanaz, szóval félig remake, félig remaster a "new".
Az NSLT megvan switchre is, szóval most versenyt futunk a fiammal ki maxolja hamarabb, én PC-n vagy ő a nintendon. Eddig jobban állok egy hajszállal, mert este mikor lefeküdt aludni belenyomtam három órát a gémbe. 😄
darkSectorxxx
Az ő nappalija ja. 😄

nappalid?
grebber
Méretileg...

darkSectorxxx
KONZOLOKON lehet!

Steam-en van csak korlát a family Share-ban!

Megosztásnak az a lényege hogy ha van egy családod és mivel profilhoz kötött a játék mentése tudj más accounttal játszani, akár felváltva így is van értelme steamen, játszik apa majd a fia utána. KONZOLOKON engedi egyidőben IS használni, de nem UGYANAZT a profilt!

Maximus4
Köszönöm,így már világos!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Harlekin
Mivel nem vagy homeolva. Így csak addig megy ameddig aktív vagy az adott boxon.ha oda le homeolod akkor fog menni a te profilod nélkül is.
grebber
Xbox Game Studios tag lehet a Bungie...

LINK

Maximus4
Oké,csak azért nem értettem,mert jelenleg 1 konzolunk van és az én profilommal vettünk játékot,ami profilváltás után gond nélkül volt játszható.Viszont valamiért kiléptem az enyémmel és úgy már nem indult el a játék a másik profillal.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Harlekin
igen működik!
"Gondolom ehhez ki kell jelentkezni a másiknál a profilommal és az enyémen be"
Így a teljes! Gondolom ehhez ki kell jelentkezni a másiknál a profilommal miután oda lehomeoltam a profilomat és az enyémen azaz a saját boxon be jelentkezek! És így egyszerre mind a 2 boxon megy a profilomhoz tartozó tartalom egyszerre is.<#kacsint>
Szerintem tökéletesen ki maxoltuk a témát
Maximus4
Rosszul fogalmaztam,illetve nem nagyon vagyok tisztába a homeolással.Nem kell a két boxon való bejelentkezés,csak,hogy meg tudom-e osztani a másikkal a játékaimat illetve a GPU-t.Gondolom ehhez ki kell jelentkezni a másiknál a profilommal és az enyémen be.Ha ez így működik(?) akkor tökéletes.

Harlekin
Azért is írtam 2 profilt!
sőt nem véletlenűl írtam a NEM működiket se!
"Nemtudom miből szűrted ezt le de NEM működik! 1 profil CSAK 1 xbox one gépen lehet aktív. Ahogy egy másik boxon belépsz az előzőt kijelentkezteti!"

1 profil akár hány boxon is csak 1 profil!<#awink>
Harlekin
Pár tényszerűség
A homeolás lényege az, hogy kijelentkezett profilnál is tud használni a homeolt tartalmakat a boxon.
Csak kérdem alap esetben mi szükség arra, hogy a profilod 2 helyen egyszerre aktív legyen??

360 és one között nincs "átjárás" így ezért megengedett a 2 egyforma profil egy időben bejelentkezés.

De one és one között nem lehet aktív 2 helyen a profil. Azaz nem lehet bejelentkezve egy időben (de nincs is rá szükség)
Csak kérdem alap esetben mi szükség arra, hogy a profilod 2 helyen egyszerre aktív legyen??
Hogyan is lehetne!?
Mert kapsz egy party invet ki és honnan lép be, ha aktív 2 ugyan az a profil vagy egy játék meghívásnál 2 ember ugyan azzal a profillal belép ugyan abba a játékba?? Meg ha már kettő aktív akkor miért nem 100???

Home opcio csak a tartalom jogosultság szolgáltató a boxnak!!
Tehát ha 2 boxod van piros és kék.
A pirosnak azt mondod te vagy a home boxom így akkor a te profilodhoz tartozó tartalmak aktívak lesznek függetlenül attól, hogy te be vagy oda jelentkezve. Érthető hiszen az a te boxod "otthon" így használhatja a család vagy bár ki akármennyi profillal.A te profilodhoz tartozo tartalmijog révén..

A kék box meg a melóhelyeden van és szünetben bejelentkezel a profiloddal ami viszont alapbol tartalmazza a profilhoz tartozo jogot a tartalomhoz és ezért használhatod.

Ez az alap eset de az olcsósítás játék megosztás végett ugye ez megfordul így mindig mindenkinél a NEM home box van otthon!

Adott esetben te KÉK boxon a BEJELENTKEZETT profiloddal játszol az X nevű játékkal
a PIROS boxon meg játszik BÁRKI az X nevű játékkal ami a TE profilodhoz tartozik, mivel oda van HOMEOLVA a TE profilod.De te itt nem vagy bejelentkezve SŐT nem is kell homeolás után a profilnak a boxon maradni, soha többet nem kell oda bejelentkezni. MÉG a a PASS-t is megváltoztatahatod!

Tehát semmi köze a duplán bejelentkezésnek a homeoláshoz.
grebber
De ő egy profillal kérdezte, úgy meg nem lehet. A homehoz kell egy új profil

Harlekin
Homenak pont ez a lényege azaz egszere 2 profillal is tudsz egy időben játszani két különböző boxon. Úgy, hogy a játék csak egy profilra van megvásárolva!