176865

-
Sziasztok lenne pár kérdésem!!!
(Faq rossz nekem)
Hol tudok legolcsóbban kapni Premium packot!?
Hogy lehet megcsinálni hogy netről letöltött gamek is fussanak!?
És jó az x360?:D -
Elég riasztó hogy az xbox360 ennyire melegszik, a ps3 drága lesz. A wiinek meg még gyenge a grafikája, de azok a játékok amik jövőre jönnek jobbnak tűnnek, de jövőre már jöhet olyan olyan xbox ami nem melegszik (újratervezhetik). A ps3 ára is eshet, kijöhet a hd wii (ismerve a nintendot) szóval még nem tudom mit veszek, de a wii tűnik befutónak. (ja még nincs hd tv-m nem is lesz mostanában) -
az zsir akor akinek ijer iroja van az traxdatát mefujifilmet ne vegyen -
peter31 #4139 Optikai kimenet van a kábelen... -
peter31 #4138 Nekem ilyen van. Nem mondom, hogy nem kúrt el lemezt ami nagyon bejött az a RICOH... De írtam philips-et verbatimot meg valamilyen omegát is már. -
A Ricoh a legjobb, utána a Verbatim ilyen célra ehhez az íróhoz. Próbáld azzal. -
Multikiller #4136 Ha hazaértél nézd már meg nekem légyszives a pontos dátumot és dobj rám egy üzenetet. Előre is köszi! -
Erre tényleg én is kiváncsi lennék, hogy milyen a hangtechnikája...
Dolby pro logic II...DTS, vagy mi....?
Optikai kimenet van rajta?
-
Mozes13 #4134 Az x-nek milyen a hűtése? Lehet rá kötni házimozit vagy 5.1-et? -
nekem is olyan van, írtam ki haveromnak mindenfélét és megy tökéletesen... -
fozelek #4132 Pesten vettem a váci úti tecsóban, és 2006 szeptemberi gyártású, a napra nem emlékszem és most nemtom megnézni, mert munkába csak néha hordom magammal :). De valahol 1 és 30 között. -
baszus ti mijen irott használtok? nekem
PIONEER DVD-RW DVR-111D
ijen van és a verbatimon kivül mindent elbaszik
probáltam traxdatát utána fujifilmet és sorba dobálom ki a lemezeket -
Multikiller #4130 Meg tudnád mondani a pontos gyártási dátumot és esetleg, hogy melyik városban vetted? Privátban is jó. -
Nem értette az inas...
-
Bizony...
Meg még van más is. Képzeld egy fing motoszkál a beleimben vagy 10 perce és a fenének sem akar kijönni, akárhogy tornázok...
De nehéz az élet... -
Attila 007 #4127 Fifa07 ben csalódtam, szerintem tré, de a Gears of War az óriási csemege, meg az NFS CARBON is és persze a COD3 is csak az nekem is kifagy hehe -
fozelek #4126 Én vettem, samsung drive-al adják, ms28. -
FFX #4125 az nfs carbon-ról még el is tudnám hinni
-
Multikiller #4124 Vett már valaki tescoban gépet? Ha igen milyen drive-al adták? -
Megunt xbox 360 játékaim eladom : )( pl gears of war, call of duty3, nfs carbon. . stb)
csávó ezt írta apróneten
-
eza a bajod? valakinek pénze sincs xdobozra neked meg ez a bajod??! -
Ahh! Azt is ma kapom meg!
Gondolom sok rosszat nem tudsz róla mondani.
nem is tudom, melyikkel kezdjem majd.
De nehéz az élet... -
A COD-ról nem tudok nyilatkozni, épp csak belenéztem az első pályába, annyira nem az esetem. A Gears of War-t épp most is nyomom:D
Egy szóval lehetne jellemezni:
MÉRFÖLDKŐ -
multija milyen? ugyanazok a multi modok vannak mint a PC-s CoD2-ben?
(DM, TDM, HQ, SD, CTF)
járművek ha jól olvastam vannak benne, azok milyenre sikerültek? :)
meg aki játszott már a gears of war-ral, annak is kíváncsi lennék a véleményére!! milyen re sikerült a game -
Én már kipróbáltam. Kurvajó. És ezt nem az mondatja velem, hogy imádom a 2. világháborús stuffokat. Konkrétan hánynom kell tőlük. De a folyamatos framerate és a gyönyörű grafika totál felértékel minden cuccot:D
De amúgy a játék is jónak tűnik:) -
Ma ha minden jól megy, COD3-at berakom 360-am kis tálcájába.
Ki játszott már vele? Mik a tapasztalatok? -
köszönöm szépen!:) -
http://xbox360.blogol.hu/ ---> archívum
minden le van írva!
-
"gyébként nem mind1, hogy milyen meghajtó van a gépedben. De az sem, hogy milyen a pc-d mert az is kell hozzá."
hm? a többit érte... :) -
peter31 #4113 Jó akkor ok, de egyrészt tényleg olvass vissza mert volt már erről szó. Egyébként nem mind1, hogy milyen meghajtó van a gépedben. De az sem, hogy milyen a pc-d mert az is kell hozzá. De ha azt se tudod, hogy kezeld a google-t akkor el se kezd. Gondolom nem tudod mivel egy két alap kereső szóval simán megtalálsz egy rakat info-t magyarul is. (pl xbox360, h@ck, w@rez, flash, mod stb.) -
nem komolyan szóltam be!:)
csak a poénra válaszoltam... -
peter31 #4111 Valóban így vársz segítséget? Gondolom ezzel most növelni akartad rokonszenvet irányodba és arra számítassz, hogy mindenki ugrik infókat adni. -
kabbe!:| -
Nézd, én is kérdeztem érdekes dolgokat, amikor először ebbe a topikba tévedtem.
De én előtte visszaolvastam kb. a topik felét.
Amikor ezzel végeztem, már olyan kérdéseket tudtam feltenni, amitől a többiek fenekén nem állt fel a szőr a csodálkozástól.
Tudod fura az, amikor pl. profi autószerelők szakmai topikjába betoppan egy új emberke és arról érdeklődik: a három pedál közül, melyik a fék, mert ugyanis ő házilag építeni akar egy Lámbórdzsinit és ehez gyűjt műszaki adatokat...
-
thx!:D -
peter31 #4107 Keress valakit aki megcsinálja, mert ha kérdezed akkor már tutkó, hogy annyira nem értessz hozzá ami elég a megoldáshoz. -
Fox egy csavarhúzót, leszeded a házat, és az alaplapba belekarcolod azt, hogy : "áj lávjú billgécc!"
Vagy ha nem működik, akkor csak olvass vissza pár oldalt, vagy még tán ezen az oldalon is volt róla szó!
De ha nincs rá időd, akkor mennj be a cora-ba, és ott szivesen elmondják neked... -
na de most komolyan... -.- -
wtf???
-
- Rászórsz 500g magnéziumot és meggyújtod
- Nem tudom én a Cora-ba járok
- Csak ha nem tudsz dolgokat fejben megjegyezni
- Akkor is, csakazért is
- Én kitaláltam hozzá egyet, csak kell még egy gyár ahol megcsinálják