176908

-
Ptomcat #4426 Igazad van, az általános elég tág fogalom és csak saját nevemben beszélhetek! Enegem csak az dühít, hogy a telefonos ügyfélszolgálat öt perc alatt azt mondta, hogy a karcolás vibráció miatt van! Ha azt mondja, hogy futárt nem küldhet ki ilyen hiba miatt, de ha személyesen ide vagy oda elviszem, akkor rendben, ilyen a rendszer. De hogy több segítséget kaptam az 576-tól, mint a gyártótól az ciki nem?! -
Gabe18 #4425 Az a gnond ezzel hogy ez nem általános probléma.Nem lehet azt mondani hogy átvertek,amig be nem bizonyosodik hogy a tiéd is éppen gyengébb darab.
Van akinél előjön,van akinél nem.Egy ismerösömnek még 2005-ös,talán legelső szériás gépe van,és semmi baja.Pedig a leg gépizzasztóbb játékok sem kerülték el a gépet kezdve a Dead Rising-el,vagy a mostani CoD3-GEars of War párosra.Ugyhogy elég kiszámitahatlan ez. -
Ptomcat #4424 Ti nem érzitek úgy hogy ez nem frankó? A túlmelegedésről sok helyen olvasni és már a piacra dobását követően is rögtön jelentkezett! De hát azóta elég sok idő eltelt nem? Elvárnám egy ekkora cégtől, hogy kiküszöbölje a hibát vagy legalább vásárláskor tájékoztassák a vevőket a problémáról! Akkor azt mondom OK 120 E a cucc meg X ezer a hűtő hozzá de akkor frankón működik! Amúgy amíg működött, addig tetszett és remélem nem hiába öltem bele eddig 160 ezret játékokkal és kiegészítőkkel! Kezdem úgy érezni hogy átvertek a vásárláskor! -
Gabe18 #4423 És 5x annyiba kerül... -
peter31 #4422 Állítólag az szar, de a víz beszerelése is megoldható ráadásul az hatékonyabb is!!! -
Attila 007 #4421 Köszi a válaszokat, rendes tőletek a segitőkészség:) -
Elvileg igen, de eszméletlen hangos lesz töle!;) -
Attila 007 #4419 Az a sima rácsatlakoztatós cooler az megteszi? -
Anyu???? 
Hát kisfijjam, az én "tejemen" nevelkedtél volna....?

-
Szia!
Ahogy én hallottam, ez egyértelműen a túlmelegedés miatt van.
Ha tetetsz bele hűtést, meg fog szünni a probléma.
Asszem a grafikus csip, vagy valami cache vagy mi van épp a DVD meghajtó alatt és az fűti túl a meghajtót. -
Ptomcat #4416 Sziasztok! A 4835. srsz-ú üzenetre reagálnék. November 4-én vettem az boxomat és már három napja a szervízben van! Ja persze nem az XBOX ügyfélszolgálat vitte el a futárral, ahogy az le van írva a tájékoztatón, hanem ahol vásároltam! Árkádban, az 576-ban! (Azért írom le a bolt nevét, mert ennyire segítőkész és korrekt ügyintézésről nem is álmodtam! Ezúttal is KÖSZÖNET NEKIK!) Szóval két eredeti lemezt is megkarcolt, cirka 30 perccel a bekapcsolás után; a konzol fekvő helyzetben van! 10 éve van számítógépem de ilyen még egyáltalán nem fordult elő velem! Azért megadom az ügyfélszolgálat számát hátha nagyobb szerencséd lessz, azokkal
: 06-80/018590.
-
szabzol #4415 Szerintem az sajnos még odébb van, mivel nincs rá olyan nagy szükség, mert ugye a gép már fel van törve. -
Attila 007 #4414 hütés sem segitene? -
klastrom #4413 Szerintetek mikorrra lesz működö chip ?
Most nem ezekre a mostani szarokra gondolok... -
Multikiller #4412 Túlmelegedik a drive. -
Tipikus samsung meghajtó hiba.Sajnos már nem fogja sokáig bírni.A helyzet az hogy ha csak gyári játékkal játszanál, az is kinyírná a gépet.Rossz széria.10 000 pénzedbe fog fájni kb. -
Zrad #4410 talán flash hiba -
Attila 007 #4409 szasztok újra, még mindig az a kérdésem hogy valakinek van e hasonló problémája mint nekem, mégpedig hogy játszok egy másolt gammával mondjuk egy fél órát, utánna beakarok helyezni egy másik másolt játtékot, és nemolvassa be, de ha eredetit teszek be akkor azt meg simán, és ha kikapcsolom és 10 perc múlva bekapcsolom akkor már megint olvassa a másoltat. Samsung drive os a gépem, válaszokat előre is köszi -
klastrom #4408 Ezek szerint a csávó a saját oldalát reklámozza ?!!
Jaaa az úgy mégjobb...:DD -
Amúgy láttam már ennyi progit egy helyen, Xbox-sky a hely neve :D Csak ott ingyen adják. Amúgy semmi közöm hozzá, de ha már warezból akarsz élni legalább ne ilyen nyíltan csináld, mert csúnya vége is lehet a dolognak.... Ezt csak azért írom mert láttam hogy a többi fórumon is bedobtad az oldalt. -
Attila 007 #4406 Karc problémára a megoldás, hogy fektetve használd az xbox360 asodat, ha úgy is karcol akkor etesd meg azzal aki eladta neked! -
Hát ja, ez egy jó nagy barom lehet az tuti. -
klastrom #4404 Pézér gammát árulni jó nagy észre vall, pár száz forintért azt kockáztatja a barma hogy jó pár évre sittre vághatják... -
peter31 #4403 Másolj oda egy másik game dvd file-ját nézd meg, hogy jó-e benne az iso címe, ha nem akkor javítsd ki és kész. -
Hello!
Olyan játékot ami csak iso fájlt tartalmaz azt, hogy kell kiírni? -
peter31 #4400 csak DL -
Xbox360 chip? -
spatrik #4398 ok kösz akkor inkább veszek 800-ér 8.5 Gigást -
még nem láttam olyat, de ez nem jelent semmit...
na találtam 1-et....
(Blitz.The.League.USA.XBOX360-SKY ez tömörítve 3,7GB...nem tudom kibontva mennyi) -
spatrik #4396 nem tudjátok van-e oan Xbox 360 játék amit single DVD(4.7 GB-sre) is ki lehet írni? -
klastrom #4395 :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
klastrom #4394 http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=Km087z94gIuAD25W -
szabzol #4393 Azóta nem csinálta, de gondolom ha megmozgatnám a gépet menet közben, akkor karcolna megint. Tehát aki kocsiba akarja tenni, az tegyen le róla
Oda különben is GC kell.
-
peter31 #4392 elküldte csak kicsit türelmetlen vagy. -
Bocsi a sok postért de nem küldte el. -
De azután hibátlanul működött? Ha mégis ilyen történt. A továbbiakban nem karcolta a lemezt? -
De azután hibátlanul működött? Ha mégis ilyen történt. A továbbiakban nem karcolta a lemezt? -
szabzol #4387 Én már találkoztam ilyennel, de csakis azért, mert bekapcsolt állapotban fektettem el a gépet. Valószinűleg a barátodnál is hasonló dolog történt. -
peter31 #4386 Eleinte hallottam róla, hogy volt ilyen de mostanában nem. Nekem soha nem volt ilyen, mondjuk csak fekvő pozícióban van a box. Pláne nem mozdítottam meg game közben.