XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Telekomnál már kint a Series X meglévő otthoni előfizu miatt csak 156k <#eljen>#eljen>
Next PC upgrade: 2022
de, van. pl én. nem minden játék BC.
nem mellesleg pl gta 4 online level boostinghoz tökéletes, mert amíg a partner "játszik" addig te is tudsz a one-on 😄
szerencsére beloggolhatsz egyidejűleg a 2 rendszeren.
Utoljára szerkesztette: rastaman, 2020.10.29. 07:50:02
nem mellesleg pl gta 4 online level boostinghoz tökéletes, mert amíg a partner "játszik" addig te is tudsz a one-on 😄
szerencsére beloggolhatsz egyidejűleg a 2 rendszeren.
Utoljára szerkesztette: rastaman, 2020.10.29. 07:50:02
Szerintem ember nincs a földön aki 360-on játszik....vagy akar játszani.. Én meg főleg nem. Szóval továbbra sem értem a dupla store-t a ms részéről... (de ez legyen az én gondom)
Nem mellesleg a másik, ha igaz amit mondasz hogy egy XBOX 360-as játékot ha megveszel az nem fut xbox 360on az csak szerintem mindfákk??? Mondjuk a ms miatt semmin nem lepődök meg amiket leművelnek a pc game pass részleggel is..ez már csak ilyen mellékzönge ahhoz képest
Nem mellesleg a másik, ha igaz amit mondasz hogy egy XBOX 360-as játékot ha megveszel az nem fut xbox 360on az csak szerintem mindfákk??? Mondjuk a ms miatt semmin nem lepődök meg amiket leművelnek a pc game pass részleggel is..ez már csak ilyen mellékzönge ahhoz képest
Nos ezt is próbáltam leírni neked, hogy ha az x360 storeban veszed, akkor igen, fog futni mindenen, de ha az x1/pc/akármi storeban veszed, akkor nem fog futni x360on. Szóval, ja tökmindegy, hacsak nem x360on akarsz játszani, mert akkor meg nem tökmindegy. De akkor ezt se sikerült jól leírnom.
Csak halkan mondom a bc-s cumot rohadtmindegy hol veszed ha az ezer éves xbox 360-asba akkor is fog futni mindenen...ezért nem értem minek baszakodnak 2 bolttal.
Igyekeztem érthetően leírni, hogy az egyik az x360 store a másik meg a minden más store, de akkor nem sikerült. 😄
Azóta már sikerült megvennem. De nem értem ez a két verzió mire jó és egyik oldalon miért akciós a másikon miért nem..érthetetlen számomra.
Most ilyen ára lehet a Fable 2-nek végre az is a wishlistámon van.
Most ilyen ára lehet a Fable 2-nek végre az is a wishlistámon van.
Semmi. Ok. Vágom...PC-n ms storeba nekem is annyi volna ha nem lennék törökbe migrálva ami miatt nem tudom most megvenni <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.10.27. 20:30:35
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.10.27. 20:30:35
A BW verzió van leárazva, a store x360as részén 3k (az eredeti, ami ugye fut mindkét gépen), a x1-es részén 750-re van leárazva (de az szerintem nem indul el x360on).
This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale
Condemned Backward Compatible 75% Shocktober Sale
Megnézné valaki neki is ugyanúgy 2990Ft-on van a game? Elvileg 750ft-nak kéne lennie... (ennyiért meg is venném mert az egyik kedvenc játékom)
Condemned Backward Compatible 75% Shocktober Sale
Megnézné valaki neki is ugyanúgy 2990Ft-on van a game? Elvileg 750ft-nak kéne lennie... (ennyiért meg is venném mert az egyik kedvenc játékom)
ebayen mar dupla aron is aruljak elorendelt gepeket... ejnye bejnye..
Utoljára szerkesztette: toza, 2020.10.27. 19:20:48
Utoljára szerkesztette: toza, 2020.10.27. 19:20:48
Xbox Series X Back-Compat: Red Dead Redemption 2, Ark, Just Cause 3, Assetto Corsa Competizione!
(GY.k: Ez csak az amit erőből hoz a konzol semmi direkt Series X-re optimalizálás és egyéb)
(GY.k: Ez csak az amit erőből hoz a konzol semmi direkt Series X-re optimalizálás és egyéb)
Ez zseniális!!! Imádom az ilyet. Kurva jó poén, szeretem, ha egy vállalatnak van humorérzéke!!!!!
Óriási pacsi a Mikrónak!!! <#taps>#taps>
Óriási pacsi a Mikrónak!!! <#taps>#taps>
PS5 II PSVR
Full Throttle, Day of the Tentacle, Grim Fandango
Ezek mind a klasszikus LucasArts remasterek, október 29-én érkeznek.
Én speciel örülök ezeknek, szerintem nov 10-ig végig is viszem őket megint.
Ezek mind a klasszikus LucasArts remasterek, október 29-én érkeznek.
Én speciel örülök ezeknek, szerintem nov 10-ig végig is viszem őket megint.
Aki esetleg nem látta:
MS meglovagolta az SX hűtő meme-t, és valóban készítetett SX-es hűtőt.
A meme:
MS meglovagolta az SX hűtő meme-t, és valóban készítetett SX-es hűtőt.
A meme:
Itt egy game ami 6K 60fps<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.10.24. 00:12:39
The Medium - How our Dual Reality system works
Gears Tactics - Series X: 4k/60, Series S 1440p/60fps, One X: 4K/30fps or 1440p/60fps, One S: 1080/30
Ghostrunnert aki megveszi jelen genre ingyen megkapja a next gen verziót is (ps5 esetében is)
Gears Tactics - Series X: 4k/60, Series S 1440p/60fps, One X: 4K/30fps or 1440p/60fps, One S: 1080/30
Ghostrunnert aki megveszi jelen genre ingyen megkapja a next gen verziót is (ps5 esetében is)
4K, 120 FPS, meg amit akartok: négyféle beállítással fog futni a Devil May Cry 5 Special Edition
4K 60 fps /1080p 120fps (rt nélkül)
4K 30 / 1080p 60fps rt-el
4K 60 fps /1080p 120fps (rt nélkül)
4K 30 / 1080p 60fps rt-el
Igen, ezeket kikapták, meg a store-t is pl.
Gondolom majd visszapakolják később, csak most a remote playjel akartak menőzni <#whatever>#whatever>
Amúgy én tegnap kipróbáltam itthon (belső hálózaton) az ipademen, és nekem teljesen jól futott a cucc, elég jól megcsinálták, hogy
játék közben is bármikor lehet váltani, és mobilon/tableten konkrétan onnan folytatod ahol a gépen abbahagytad.
Gondolom majd visszapakolják később, csak most a remote playjel akartak menőzni <#whatever>#whatever>
Amúgy én tegnap kipróbáltam itthon (belső hálózaton) az ipademen, és nekem teljesen jól futott a cucc, elég jól megcsinálták, hogy
játék közben is bármikor lehet váltani, és mobilon/tableten konkrétan onnan folytatod ahol a gépen abbahagytad.
Cserébe eltűnt az acsis rész. Teljesen, minden. A saját is, a többieké is, az összehasonlítás is, hogy kinek mennyi a havi GS, minden. Egy lépés előre, kettő hátra. 😞
Xbox Series Exclusives Roadmap | Xbox Series X games coming in 2021 and beyond | Xbox Exclusive only
Az a durva, hogy anno a Halo 4 mennyire über csúcs volt Xbox 360-on, kihozták amit lehetett. Ahhoz képest az új Halo valami vicc.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"Egy újabb Leak szerint nov 9.-én lesz egy újabb event ahol:
"Xbox event set for November 9th that will involve Xbox FanFest and show off Halo Infinite and other new Xbox Series X exclusive games."
Megmutatják a Halot, az új Forzát, az Initiative játékát, stb."
Azt a szerencsétlen Halot minek? Elég volt belőle egy ideig...
"Xbox event set for November 9th that will involve Xbox FanFest and show off Halo Infinite and other new Xbox Series X exclusive games."
Megmutatják a Halot, az új Forzát, az Initiative játékát, stb."
Azt a szerencsétlen Halot minek? Elég volt belőle egy ideig...
Watch Dogs Legion 4K30+RT PS5/SX-en
Gears 5 (elvileg itt nincs semmiféle ray tracingről szó)
One X
Series X

Gears 5 (elvileg itt nincs semmiféle ray tracingről szó)
One X
Series X

Már semmi megtaláltuk. Game pass appba egyből ott van a felhő. Egész jó csak legyen "teli" a térerő mert ha nem akkor semmit nem ér az egész
Xcloud app nincs. Ha beirod a playáruházba csak az xbox streminget adja ki amivel streamingelni lehet ezt mutatta nekem
Szóval az xcloudhoz akkor mit is kéne leszedni pontosan?
Szóval az xcloudhoz akkor mit is kéne leszedni pontosan?
Van ilyen is, meg olyan is. Tudod streamelni is a konzolról máshova a játékot (telefonra, vagy pcre) a "sima" xbox appal, meg van az xcloud is, amihez ultimate előfizu kell és külön xcloud app.
Munkatársam behozta melóba a kontrollerjét, hogy megmutassa hogyan megy a xboxozás telon.
Erre látom, hogy a saját konzoljának ilyenkor bekapcsolva kell lennie... Mivan? Ez most mi? Ebben mi a felhő ez sima streaming.. Xcloud hogy hozható elő vagy ez az?
Erre látom, hogy a saját konzoljának ilyenkor bekapcsolva kell lennie... Mivan? Ez most mi? Ebben mi a felhő ez sima streaming.. Xcloud hogy hozható elő vagy ez az?