176775
banner
  • darkSectorxxx #175093
    Igen nem mindenkinél jön ez elő!
  • darkSectorxxx #175092
    De mit várnak a játékosok? 10 darab Last of Us 3-ra?

Most reálisan kérdezem? Mégis mit vártunk 4-6 évig fejlesztenek egy exclusive játékot.... jó esetben.

Persze lehet mondani hogy csak 2, meg a Des egy létező cucc, de mégis friss, alapoktól lett újraalkotva....
    De még mindig jobb a semmitől.
    Tudom nem mindenkit érdekel, ahogy a Godfall se, de van játék, ennyit lehet megcsinálni egy 2020-as év után, amiben volt Last of Us 2 + Tsushima, jövőre jön a Horizon 2 + God of War 2.....

Szóval érted, én is várnék 20 jó új címet, de reálisan?

PS4-nél meg volt egy Killzone meg Knack... szuper.
  • Botond #175091
    Vaaaaaaaaaaaagy, várnak az emberek holnapig és akkor vásárolnak az új szállítmányból 185ért. :)
  • Zozo76
    https://www.gamertech.hu/termek/ter12505/Microsoft_Xbox_Series_X_1TB

Kihagyhatatlan ajanlat! Vegyetek, vigyetek!!! Ennyiert ajandek!!!

• n000rbi
    Nem kettő, de a lényeg, hogy a nulla db nextgen játéktól, ami boxon van, minden több. Én nagyon bízom benne, hogy a stúdiófelvásárlások az MS részéről nem hiábavalóak voltak, de hogy egy kurva darab játékot nem bírtak a launchra (vagy legalább a közelébe) hozni, az szerintem szégyen, ezen nincs mit magyarázni. GPU van, érje be azzal a kedves user.
  • lwb
    Ezek hibás konzolok lesznek. Mindkét példában említett játék megvan nekem, az ACV és az új COD is, egyik sem állt le játék közben egyszer sem, órákon keresztül ment a gép.
  • lwb
    Szó szerint pár van, azaz egy pár, magyarán kettő darab. Egy 10 éves játék remake-je és egy standalone dlc. Ezek nekem édeskevesek. Előrendeltem a PS5-öt, de ha most itt lenne, fogalmam sincs mit csinálnék vele.

Legyen valami Naughty Dog játék, mondjuk amit csiripelnek, a Sully-s 80-as években játszódó Uncharted előzmény. Azért már megérné elővenni pl.
  • Zozo76
    https://liner.hu/sulyos-hiba-a-series-x-nel-veletlenszeruen-lekapcsolnak-a-konzolok/amp/

ez mar akar igaz is lehet... :(
  • darkSectorxxx #175085
    Van már hozzá, pár jó cím, nem értem mi ez a mostani tömeges vakság.
  • davidka003
    Annyi köze van, hogy több embert is ismerek aki vacillált, hogy melyiket vegyen elsőnek. PS5 vagy xbox series X. És emiatt is vettek Xbox-ot, mert még van rá olcsó GPU amibe jönnek a mutliplatform címek. PS5 meg jó lesz 3 év múlva addigra lesz egy pár jobb cím is hozzá.
  • darkSectorxxx #175083
    Mi köze a GPU-nak mindaddig a PS5-höz amÍgy ott vannak exclusive játékok? Akit nem érdekelnek az exclusive-ok annak eddig sem kellett GPU mert szebben mentek a játékok.
    Akinek meg számít annak meg mindegy hogy van vagy nincs.
  • davidka003
    Nem véletlen voltak tavaly év végén is a nagy akciózások, hogy vettél 3 év gold-ot és 300 Ft-ért átváltottad GPU-ra.
    És mikor van még 2 év GPU-ja az embernek akkor erősen elgondolkozik, hogy kell-e a PS5.
  • hunbalee
    Xbox Series X And S: 70 Percent of Owners Have Game Pass
  • toza #175080
    szegyeljek magukat..
  • Ulthanito
    Ez csupán annyit jelent, hogy több mint 1 millió darabot adtak el, ugyanis az Xbox One annyi példányban fogyott, és akkor az volt a legjobb rajt.

Vagy úgy is mondhatnánk, hogy nem mondjuk meg, hogy mennyivel adtunk el többet annál, amit szintén nem mondunk meg, mennyi volt. :-D

Szép vállalati kommunikáció.
  • lwb
    Köszi, én is ezt tapasztaltam. Azért vicc, hogy a hivatalos xbox csatornán már promózzák a FO4-et, mint 4k 60 fps, aztán lófasz van helyette, maradt a 30. Majd talán valamikor peccselik.

Ez a launch, de komolyan ... Bealudt mindkettő nagy gyártó nagyon keményen.
  • hunbalee
    Xbox Series X - Beszámoló (Gamepod)
  • hunbalee

"Q: For some reason when I play, it still plays at 30 fps. Is there something I need to do in order to fix that?

A: It is still stuck at 30fps, got confirmation from Microsoft that news is coming on that soon. Apologies for the confusion there."
    Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2020.11.13. 07:27:35
  • lwb
    Valaki más próbálta már a Fallout 4-et next-genen? Mindenhol olvasom, hogy végre 4k 60 fps xsx-en stb. stb. Ehhez képest nekem ugyanaz a 30 fps, mint xbox one x-en. Kicsit stabilabb 30, de 30.
  • hunbalee
    Forza Horizon 4 Xbox Series X/ Series S - A Good Upgrade... But There Are Issues

• Botond #175073
    Nyilván vicceltem. 35 órát ment egyfolytában első bekapcsolastól, ha bármitől is félnék, akkor nem másfél naponta kapcsolnám ki. ;)
  • lwb
    Mondjuk sokat segített, hogy az ő gépüket meg lehetett venni a boltban, ellentétben a PS5-tel, amiből a Sony csinált hármat és kettőt megtartott magának.
  • hunbalee
    Az eddigi legjobb Xbox rajton van túl a MS
  • Harlekin
    Nyugodtan told már több helyen is szétvincáltàk jogy ordas nagy kamuk a videok... Twitteren video van hogy miként lehet csinálni egy e cigivel.... És hogy a kamu videón is, miért kezd a füst a felső részen eltűnni eloszlás helyett... Erről ennyit...nyúgobtan nyomd 24/24 be, ha ez a vágyad...
  • hunbalee
  • Voyager5
    Ez az elfüstölés legalább akkora baromság, minthogy valaki meg berakta egy kb légüres térbe a PS5-öt aztán bőszen fotózgatta az error message-et, hogy túlvan melegedve a gép.
  • Botond #175067
    Hála égnek! Így van időm nyugodtan tolni az x1 játékokkal amik kimaradtak. Igaz eddig csak FM5-6 és FH2ig jutottam. :) Meg x360ról is vannak még címek amikre vagy időm nem volt, vagy gyomrom nem volt x360 minőségben végigvinni, demajdmost!
    Amúgy ez az elfüstölés tényleg ijesztő, én is az előbb kikapcsoltam már nehogy gond legyen. Előtte nem ment sokat, csak 35 órát egyfolytában. De láttam is rajta, hogy mégegyszer 35 órát csapatnám, akkor elkezdene langyosodni a tökhideg gép, szóval nem kockáztattam tovább, ki van kapcsolva most már. :)
  • hunbalee
    Rocket League next-gen upgrade specified

XSX:
    4K 60FPS + HDR; performance mode coming later (2688x1512 at 120 FPS + HDR)

XSS:
    1080p 60FPS + HDR; performance mode coming later (1344x756 at 120 FPS + HDR)

Egyedülállók napja akció
  • lwb
    Ja, boxon jelenleg igazán next gen játék nincs. Tudom, hogy rendszerint én vagyok a negatív, akinek semmi sem jó stb, de most komolyan, ti emlékeztek olyan launchra, amikor konkrétan egy játék sem jött ki az új genre?
    Boxon ugye minden 1st party crossgen, de 1st party játék nincs is inuláskor, 3rd partykból meg igazából annyi a különbség last és next gen AC Valhalla között, hogy 30 vagy 60 fps. Nem mondom, számít, nagyon is, de azért magam alá nem csinálok a gyönyörűségtől. A Ryse nem volt nagyszám játék előző gen launchkor, de legalább jól nézett ki, lehetett mutogatni, szebb volt sokkal, mint 360-on a játékok. Az AC Valhalla ugyanaz az engine, mint az Odyssey meg az Origin és azt sem mondanám, hogy szebb ezeknél.

PS5 sem áll sokkal jobban. Ott van két (másfél) true next gen játék, de ebből egy ugye egy remake, ami nextgennek látszik, de akkor is egy remake. A másik meg egy standalone dlc.

Akinek nincs most nagyon pénze konzolra, az nyugodtan hagyja ki a launchot. Nem sokat veszít vele. Úgy kb jövő nyárig kényelmesen el lehet lenni az előző gennel.
  • lwb
    Is-is. Választhatsz new game-nél, hogy RT vagy körökre osztott módot akarsz. Amióta kijött a körökre osztott mód én vissza se szagoltam a RT-ba. Szerintem sokkal jobb a Divinity OS2-nél. XSX-en ráadásul az SSD miatt kifejezetten jó is, a töltögetés lényegében megölte előző genen, még pc-n is hdd-ről rémálom volt.
  • Harlekin
    Leírtam én is hogy ez előfordul... De nézd azzal a szemmel ahogy leírtam és mindjárt inkább hasonlít egy megrendezett dolognak....
  • Harlekin
    Én ezeket hírből ismerem csak nekem soha semmi boxal nem volt bajom. Van egy ma is működő warez 2008 as 360-as boxom... Minden boxbol nulladik napon vettem és addig mind masszív kiképzésen ment át napi szinten
  • Seth
    PS5-ről is vannak már hírek, hogy megadta magát. Ez így "természetes". Korai adoptálóknak főleg kell ilyennel számolnia
  • Harlekin
    Instant módba van nálam is tegnap 7 órát ment ma 5 de még langyos levegőt se fúj...fektetve használom. A videó egy ordas nagy kamu szerintem. Orvos elktronikában dolgozok. Ha valami így füstöl el ekkora intenzitással akkor ott előtte is ekkora füst volt és már mindenhol terjengene. Videó végén látszik, hogy alább hagy a füst... Tehát ez pont akkor történik. És láss csodát pont videón az egész eset. És pont optimálisan beállítva annak a szarnak a közepére.... Ugyan már....
  • Zozo76
    az a helyzet hogy kicsit mar bennem van a felsz, mert annor beszoptam az xbox 360-al (3led), majd az xbox one x scorpio edition-al is. utobbinal a hdd doglott meg, majd kb 3 hettel kesobb a haveromnak is ugyanugy (az is scorpio edition). persze visszakuldtuk meg az ms javitotta is, de csak szar/kellemetlen visszakuldeni.
  • Harlekin
    És ha nem kamu akkor is mi van?
    Nagy számok törvénye szerint ez bekövetkezik pontosan úgy mint minden mással. Arról nem beszélve, hogy addig ameddig hivatalos megerősítés nincs csak kacsa. Vagy esetleg egy retard user poén, vagy faild mert véletlenül beleborult a reggeli kakaó. Stb... Minden generációnál ez van.... Arrol nem beszélve hogy ign sony bérenc szal a gyüjtőhelye ezeknek,ha igaz ha nem
  • Zozo76
    remelem kamu lesz mert en is szeretnek venni xsx-et!
  • Botond #175054
    Nálam megy folyamatosan tegnap délelőtt 10.15 óta. Még nem füstöl. :)
  • toza #175053

Utoljára szerkesztette: toza, 2020.11.11. 16:19:23
  • Zozo76
    https://hu.ign.com/xbox-series-x/63017/news/fustolgo-xbox-series-x-konzolokrol-kezdtek-videokat-posztolni-a-jatekosok?amp=1

a fene!