176877

-
elfogadhatod -
zsolt2800 #7799 Hello!Ma flasheltettem a gépet és ha elinditok egy játékot akkor a gép frissiteni akar és ha nem fogadom el akkor lecsatlakozik a liveról,de csak a másolt játékokkal. Elfogadhatom a frissitést,nem szál el a flashem?Köszi -
Gabe18 #7798 Jó,de ez nem akart rpg játék lenni sosem,"csak" egy akcio játék.Annak viszont egyáltalán nem "gyorsan összedobott". -
aha,ez nem nagy változás.
játszottál már rpg-játékkal?
abban az is számit hogy mit válaszolsz a párbeszédekben,még a játék végén a videó is más mindig ezek váltogatásától.
akkor ez is egy gyorsan összedobott játék lett sztem.
ha még rászántak volna pár hónapot és hosszabb lett volna,még jobb lehetett volna.
majd a HALO3-ra leszek kiváncsi,az első kettőt lenyomtam a régi boxon,nagyon szépek voltak már azon is!! -
Gabe18 #7796 Minimális változás van egy rövid szakaszon.
Pl. mikor elöször jönnek a Boomerek vagy hogy hivják a rakétásokat,akkor vagy fentről lövöd öket ha az egyik utat választod,vagy pont szembe találod magad velük egy kis szobában a másik uton. -
az számit szerinted hogy a játékban több helyen lehetett választani hogy jobbra vagy balra mentél?
most ha ujrajátszom és a másik uton megyek akkor változhat a játékmenet?
sztem nem.nem final fantasy ez.
mostmár megprobálom majd nehezebb fokozaton is télleg,de előtte beszerzek egy karton andaxint. -
A kocsiba, mikor indulsz, vedd fel a snipert, ( ott van kicsivel a hátad mögött), majd az átvezető után próbálj ott maradni, ahol vagy, ott elég sok fény van, a repkpdő dögök nem zavarnak annyira. Mikor a dögök körülötte repkednek, robbnatsd le őket gránáttal, vagy bármivel, aztán lődd fejbe a sniperrel. Ha nagyon közel megy, a másik végén is van olyan fedezék, ami fényben van, fuss oda, és onnan lődd a fejét. Normál fokozaton kb. 6-7-szer kell fejbe lőni, és kapa. -
Pontosan! -
Firmware
Ezt csak el kell inditani és kész is ? -
má megvan :D:D -
Valoszinu arra gondolt, hogy a windows tuzfalat vedd le a wireless lanrol. -
Xbox guruk segíccsetek! Hogy tudom megoldani, hogy a konzol és a pc lássák egymást? Na most nekem vezeték nélküli hálózatom van, pc ugye adott, xbox-hoz szerváltam ilyen wifi adaptert(jó drága, csesszék meg), xbox live belőve, az a media connect csomag feltelepítve amit xbox.com-ról töltöttem le, de a telepítés végén kiír valamit: hogy nincs engedélyezve valami, manuális engedélyezéshez start-->vezérlőpult és... ennyi, nem ír többet! Ott mi a tökömet kell engedélyezni? Wifi-n keresztül is tudnak kommunikálni vagy fizikailag össze kell kötni őket? De mivel, hogyan? Azért is fontos lenne, mer nem az enyém a konzol, haver nemsokára visszakéri, és szeretném átmenteni a profilomat pc-re, hogyha veszek egyet nemsokára ne kelljen teljesen újat csinálni(mentések, gamer-pontok stb.). Plíz help! -
valaki segitsen hogy tudom raamot megölni :D:D -
nem olyan szép mint a HDTV de nem rossz persze ha veszel hozzá valo VGA kábelt 10k ért -
Kenyér001 #7786 Hali!
Olyan kérdéseml lenne, hogy lehetséges Xbox360-at számítógép monitorra kötni? Így van olyan szép képe mint Hdtv-n?
kössz a választ. -
Ok, megnézem!
Azt hittem marslakó vagyok, vagy mi, hogy senki sem értett meg!
Na de ugylátom, nem csak én vagyok egyedül!
-
Én ezt tudtam csak haveromnak kellet bebizonyítanom hogy nincs ilyen. -
Olcsi2 #7783 Pedig a Pinata az egyik legjobb cucc, ami mostanaban konzolon kijott es marhanagy elmeny full magyarul jatszani. Persze valoszinu gyerekes dolog, mert nincs benne egyetlen izomagyu, 40es iq-s (karomkodik, lo, karomkodik, szerencses esetben nem a gatyajaba szarik) karakter sem, amivel konnyu lehetne azonosulni, hehe. (Nem felreerteni, jo a GoW is, de a hangsuly az "is"-en van) -
Gabe18 #7782 Biztos igaz,valószinű ezért flashelteti a vásárlók nagy része...
Persze hogy nem igaz.Persze tönkremehet,de annak ahhoz semmi köze. -
Az igaz ha flash-eltetem az xbox360-at akkor kb fél év és tönkre megy? -
Olvasom a fórumot régóta, vágom, hogy senki nem veszi eredetibe, és valószínű, hogy ezért sem eröltetik a fordítást a mikroszopék!
A viva pinata-t meghagyom másnak, és nagyon várom a többi, legalább felirattal kijövő gémeket, akkor tán még lenne munkájuk azoknak is, akik Magyarországon beszélnek Angolul!
-
Ott a pont. Ráadásul már a topikot is sikerült szétkúrni a sok warezoló lámának. Az egy dolog, hogy valaki warezkodik, de akkor legalább ne óbégassa tele a fórumot, hogy nem tudja mivel-hogyan kell egy szaros imidzset kiírni... -
Olcsi2 #7778 Kisa, a Viva Pinata full magyar, szinkron es szoveg is... Raadasul nagyon jol sikerult, magas szinvonalu szinkronnal. Viszont ha vegigolvasod ennek a topiknak az utolso 30 oldalat, semmi masrol nincs szo, mint hogy ki mit hogyan mivel ir ki a flesselt bokszara. Kinek es foleg minek magyaritson az a szerencsetlen M$? Apropo, a DOAX2-n is van magyar felirat... gondolom mar nagyban lovi le mindenki a torrentet es rohan a boltba meghalalni, hogy vegre emberszamba veszik a magyart, foglalkoznak velunk, mert megerdemeljuk. -
én igy is megszenvedek!! 6 éve PC-s mivolt után kontrollebe belejönni!! nah az egy élmény :D -
Gabe18 #7776 Elötte vidd végig Insane fokozaton is.Egy más élmény lesz. -
én most yomom a vonatost résztr lassan vége biztos!! na neki ugrom is
-
jöhet a gow2 -
mit nem adtam volna a ps2-n annak idején a final fantasy ha magyar feliratos lett volna.
jó pár részt lenyomtam belőle angolul. -
Ennyi volt??
hát ez semmi.azt hittem most tartok kb felénél.

néha volt egy pillanatig akadozás a videó közben,az mér lehetett? -
Gabe18 #7771 "szerp-kalandjáték "
Az persze szerep-kalandjáték... -
nekem mind1,hogy szinkron vagy felirat -
Gabe18 #7769 Erről nyugodtan letehetsz szerintem még egy jo darabig.
Biztos lesz egy pár darab amit egcsinálnak,de nem hinném hogy ez tendencia lesz.
Inkább az lenne szerintem a lényeg hogy az a kevés,amit leforditanak,az olyan legyen amit érdemes leforditani.Mert teszem azt egy FPS-el a játékosok 90%-a elboldogul angolul is.De egy szerp-kalandjáték már joval nehezebb ilyen szempontból. -
Gondolom, jobban szereted a szinkronos filmet, mint az angol nyelvűt?
Vagy ha nincs szinkron azért el kell a felirat….
-
Miről beszélsz!!!
Nem diplomárólvan szó hanem egy játékról amit a saját anyanyelvemen szeretnék élvezni 16000ft.-ért. Érted? -
Má annak is örülni kell, ha a kézikönyv magyar hozzá:D -
KADARKA #7765 ja ja
-
Ne, veletlenul se tanulj meg. Vegulis a melohoz sem kell. Diplomahoz sem. Semmihez, tok folosleges... -
a csába
akkor gyujtok egy zseblámpát is
ménem lehetett a fegyverre egy rohatt lámpát tenni és jól a szemükbevilágítani. -
KADARKA #7762 Nem eléggé vagy világos helyen!!!! -
ja,ahogy mondod.
megin elakadtam.
RAAM barátunk genyózik a denevéreivel.
hiába vagyok fénybe akkor is szétkapnak.