176877
banner
  • james69holden
    elfogadhatod
  • zsolt2800
    Hello!Ma flasheltettem a gépet és ha elinditok egy játékot akkor a gép frissiteni akar és ha nem fogadom el akkor lecsatlakozik a liveról,de csak a másolt játékokkal. Elfogadhatom a frissitést,nem szál el a flashem?Köszi
  • Gabe18
    Jó,de ez nem akart rpg játék lenni sosem,"csak" egy akcio játék.Annak viszont egyáltalán nem "gyorsan összedobott".
  • carterx
    aha,ez nem nagy változás.
    játszottál már rpg-játékkal?
    abban az is számit hogy mit válaszolsz a párbeszédekben,még a játék végén a videó is más mindig ezek váltogatásától.
    akkor ez is egy gyorsan összedobott játék lett sztem.
    ha még rászántak volna pár hónapot és hosszabb lett volna,még jobb lehetett volna.
    majd a HALO3-ra leszek kiváncsi,az első kettőt lenyomtam a régi boxon,nagyon szépek voltak már azon is!!
  • Gabe18
    Minimális változás van egy rövid szakaszon.
    Pl. mikor elöször jönnek a Boomerek vagy hogy hivják a rakétásokat,akkor vagy fentről lövöd öket ha az egyik utat választod,vagy pont szembe találod magad velük egy kis szobában a másik uton.
  • carterx
    az számit szerinted hogy a játékban több helyen lehetett választani hogy jobbra vagy balra mentél?
    most ha ujrajátszom és a másik uton megyek akkor változhat a játékmenet?
    sztem nem.nem final fantasy ez.
    mostmár megprobálom majd nehezebb fokozaton is télleg,de előtte beszerzek egy karton andaxint.
  • s73
    A kocsiba, mikor indulsz, vedd fel a snipert, ( ott van kicsivel a hátad mögött), majd az átvezető után próbálj ott maradni, ahol vagy, ott elég sok fény van, a repkpdő dögök nem zavarnak annyira. Mikor a dögök körülötte repkednek, robbnatsd le őket gránáttal, vagy bármivel, aztán lődd fejbe a sniperrel. Ha nagyon közel megy, a másik végén is van olyan fedezék, ami fényben van, fuss oda, és onnan lődd a fejét. Normál fokozaton kb. 6-7-szer kell fejbe lőni, és kapa.
  • s73
    Pontosan!
  • teddymac
    Firmware
    Ezt csak el kell inditani és kész is ?
  • kill3r21
    má megvan :D:D
  • Me0w
    Valoszinu arra gondolt, hogy a windows tuzfalat vedd le a wireless lanrol.
  • McW
    Xbox guruk segíccsetek! Hogy tudom megoldani, hogy a konzol és a pc lássák egymást? Na most nekem vezeték nélküli hálózatom van, pc ugye adott, xbox-hoz szerváltam ilyen wifi adaptert(jó drága, csesszék meg), xbox live belőve, az a media connect csomag feltelepítve amit xbox.com-ról töltöttem le, de a telepítés végén kiír valamit: hogy nincs engedélyezve valami, manuális engedélyezéshez start-->vezérlőpult és... ennyi, nem ír többet! Ott mi a tökömet kell engedélyezni? Wifi-n keresztül is tudnak kommunikálni vagy fizikailag össze kell kötni őket? De mivel, hogyan? Azért is fontos lenne, mer nem az enyém a konzol, haver nemsokára visszakéri, és szeretném átmenteni a profilomat pc-re, hogyha veszek egyet nemsokára ne kelljen teljesen újat csinálni(mentések, gamer-pontok stb.). Plíz help!
  • kill3r21
    valaki segitsen hogy tudom raamot megölni :D:D
  • kill3r21
    nem olyan szép mint a HDTV de nem rossz persze ha veszel hozzá valo VGA kábelt 10k ért
  • Kenyér001
    Hali!
    Olyan kérdéseml lenne, hogy lehetséges Xbox360-at számítógép monitorra kötni? Így van olyan szép képe mint Hdtv-n?
    kössz a választ.
  • ajem kisa
    Ok, megnézem!
    Azt hittem marslakó vagyok, vagy mi, hogy senki sem értett meg!
    Na de ugylátom, nem csak én vagyok egyedül!
  • Evogordon
    Én ezt tudtam csak haveromnak kellet bebizonyítanom hogy nincs ilyen.
  • Olcsi2
    Pedig a Pinata az egyik legjobb cucc, ami mostanaban konzolon kijott es marhanagy elmeny full magyarul jatszani. Persze valoszinu gyerekes dolog, mert nincs benne egyetlen izomagyu, 40es iq-s (karomkodik, lo, karomkodik, szerencses esetben nem a gatyajaba szarik) karakter sem, amivel konnyu lehetne azonosulni, hehe. (Nem felreerteni, jo a GoW is, de a hangsuly az "is"-en van)
  • Gabe18
    Biztos igaz,valószinű ezért flashelteti a vásárlók nagy része...
    Persze hogy nem igaz.Persze tönkremehet,de annak ahhoz semmi köze.
  • Evogordon
    Az igaz ha flash-eltetem az xbox360-at akkor kb fél év és tönkre megy?
  • ajem kisa
    Olvasom a fórumot régóta, vágom, hogy senki nem veszi eredetibe, és valószínű, hogy ezért sem eröltetik a fordítást a mikroszopék!
    A viva pinata-t meghagyom másnak, és nagyon várom a többi, legalább felirattal kijövő gémeket, akkor tán még lenne munkájuk azoknak is, akik Magyarországon beszélnek Angolul!
  • guardian hero
    Ott a pont. Ráadásul már a topikot is sikerült szétkúrni a sok warezoló lámának. Az egy dolog, hogy valaki warezkodik, de akkor legalább ne óbégassa tele a fórumot, hogy nem tudja mivel-hogyan kell egy szaros imidzset kiírni...
  • Olcsi2
    Kisa, a Viva Pinata full magyar, szinkron es szoveg is... Raadasul nagyon jol sikerult, magas szinvonalu szinkronnal. Viszont ha vegigolvasod ennek a topiknak az utolso 30 oldalat, semmi masrol nincs szo, mint hogy ki mit hogyan mivel ir ki a flesselt bokszara. Kinek es foleg minek magyaritson az a szerencsetlen M$? Apropo, a DOAX2-n is van magyar felirat... gondolom mar nagyban lovi le mindenki a torrentet es rohan a boltba meghalalni, hogy vegre emberszamba veszik a magyart, foglalkoznak velunk, mert megerdemeljuk.
  • kill3r21
    én igy is megszenvedek!! 6 éve PC-s mivolt után kontrollebe belejönni!! nah az egy élmény :D
  • Gabe18
    Elötte vidd végig Insane fokozaton is.Egy más élmény lesz.
  • kill3r21
    én most yomom a vonatost résztr lassan vége biztos!! na neki ugrom is
  • carterx
    jöhet a gow2
  • carterx
    mit nem adtam volna a ps2-n annak idején a final fantasy ha magyar feliratos lett volna.
    jó pár részt lenyomtam belőle angolul.
  • carterx
    Ennyi volt??
    hát ez semmi.azt hittem most tartok kb felénél.
    néha volt egy pillanatig akadozás a videó közben,az mér lehetett?
  • Gabe18
    "szerp-kalandjáték "

Az persze szerep-kalandjáték...
  • teddymac
    nekem mind1,hogy szinkron vagy felirat
  • Gabe18
    Erről nyugodtan letehetsz szerintem még egy jo darabig.
    Biztos lesz egy pár darab amit egcsinálnak,de nem hinném hogy ez tendencia lesz.
    Inkább az lenne szerintem a lényeg hogy az a kevés,amit leforditanak,az olyan legyen amit érdemes leforditani.Mert teszem azt egy FPS-el a játékosok 90%-a elboldogul angolul is.De egy szerp-kalandjáték már joval nehezebb ilyen szempontból.
  • teddymac
    Gondolom, jobban szereted a szinkronos filmet, mint az angol nyelvűt?
    Vagy ha nincs szinkron azért el kell a felirat….
  • teddymac
    Miről beszélsz!!!
    Nem diplomárólvan szó hanem egy játékról amit a saját anyanyelvemen szeretnék élvezni 16000ft.-ért. Érted?
  • sztomy69
    Má annak is örülni kell, ha a kézikönyv magyar hozzá:D
  • KADARKA
    ja ja
  • Me0w
    Ne, veletlenul se tanulj meg. Vegulis a melohoz sem kell. Diplomahoz sem. Semmihez, tok folosleges...
  • carterx
    a csába
    akkor gyujtok egy zseblámpát is
    ménem lehetett a fegyverre egy rohatt lámpát tenni és jól a szemükbevilágítani.
  • KADARKA
    Nem eléggé vagy világos helyen!!!!
  • carterx
    ja,ahogy mondod.
    megin elakadtam.
    RAAM barátunk genyózik a denevéreivel.
    hiába vagyok fénybe akkor is szétkapnak.