176895
banner
  • shenmuedc #8539
    A firm leírásában az van hogy "Single Layer DVD disc support(+/-R) for both Xbox1 and 360"

Ez szerint lehet. Vagy akkor mégsem?
  • Gabe18
    Szerintem a 360-as játékokat továbbra is dupla rétegüre kell irni.Csak a sima Xbox-os játékok futtathatók sima dvd-n.
  • shenmuedc #8537
    Azt szeretném megkérdezi, hogyha már flashelt a gépem egy régebbi verziószámú firmwarrel akkor fel e tudom tenni az új 5.0-ás firmware-t vagy vissza kell tenni az eredetit és csak utánna. Sajnos nincsen meg az eredeti mert így vettem. Van amúgy tapasztalata valakinek erről az új firm-ről? Pl:xbox játékokat hogy viszi? Az egyrétegűre ráférő játékokat hogy kell rá kiírni? Mert ugye kicsomizva már nagyok. Mert úgy hallom ezek már lehetségesek.
  • Gabe18
    Kb 2-300 forintos átalakitoval máris meg van oldva.Nevét nem tudom,de bemész egy pc-s boltba ott előadod a problémát,szerintem egyből megoldják.
  • vakondo
    helo mindenki segitségre lenne szükségem vettem Xbox-360 hoz
    VGA kábelt (utángyártott) de a kimenete ami a monitor kábelbe végére menne
    ugyan olyan mint ami a monitor kábelen van szoval iylen kifelé állo tüske van mindkét kábelen
    ezt a problémát hogy lehtne megolodani hogy össze lehessen kötni van valami át alakitó ?
  • item
    Lekéne venni a napszemüveget nem abban tv-zni Amúgy a 600:1 kontraszt mindenre elég! nekem ilyen LCD- tv-m van, és visszakell venni a kontrasztból és a fényerőből mert megvakulok. Még így is világítani lehet vele a szobában. Ennyit erről...
  • Tikal #8533
    de muti is :) tudom hogy van 150ezerért is de az milyen....
  • turho
    Az 500:1 kontraszt az 2-3 éve volt jellemző.
    Samsungok valós kontrasztja 1200:1 (panel), a dinamikus az magasabb értelemszerűen. LG csúcsmodell valós kontrasztja (szintén az lcd panel tudása) 1600:1.
    De az +25 százalék és 288 k.
  • turho
    LG-ket több multi is akciózza, meg Samsungokat is, 32 colosak 199 k.
    3 perce kaptam msn-en:
    82 centis azaz 32 colos Samsung LCD TV Jászberényben valami video2000 üzletben garival, HDMI input minden van rajta, 179 k.
    De gondolom neten vannak akciók, meg Saturn, MM, ilyesmi helyeken is.
    Képcsöves kamukat nem szabad venni....
  • Tikal #8530
    értem...
    de mutass már nekem 200-ért 82cm LCD-t? érdekelne.... ja de ne 500:1 kontrasztost....
    akkor tv kilove....
  • Dancen
    VÁrom a karácsonyt márt csak 3 naő és x360-ozhatok
  • Dancen
    VÁrom a karácsonyt márt csak 3 naő és x360-ozhatok
  • turho
    Már beszéltük, hogy ezekkel a jelekkel ezek a xarok csak kompatibilisek, ugyanúgy a nyavalyás sd képcsövükre teszik ki amit meg tudnak a nagyfelbontásújelből jeleníteni. 160-ért 66-os, 180-200-ért 82 cm-es LCD tv-t kapsz. A slimfit tv-k meg képgeometriára egy lapát szarok. Felejtsétek el sürgősen, senki se bassza át magát ilyen hülyeséggel.
    Megjelenít ez a fos bármilyen jelet, leskálázva a hagyományos SD képcsövére, slussz. 160-ért rablás.
  • Piko888
    Gears of Wart, Viva Pinatat és Blacket keresek. 06703308809
  • McW
    És vajh' át lehet konfigurálni a bill. kiosztást?
  • Tikal #8524
    hali
    találtam ezt a tévét samsung ws32z308p, ez akkor most hdtv? boltban is HD ready-ként van kiirva....képes lesz megjeleniteni a PS3 v xbox360 gépek képét?
    és ez csak 160e nem 300e ugyanakkor a hagyományos tv nézésre még mindig jobb lehet...
  • CSOki444
    reggelt
  • rambuu
    Nem tudjátok hogy Gabeszovicska mikor szokott feljönni?? Mert akarnák mán vele beszélni!! Még MSNre sem jön fel.

U.I. Ha váletlen feljössz és olvasod de nem vagyok fent MSNen akkor suliban vok és majd kb este 7körül leszek ithon.
  • sector512
    Ja de még nincs hozzá hack. Játékot már láttam, meg fw-t is, de módosítottat még nem.
  • ThugEdge
    xfps360 kézikönyve
    találtam, érdeklődve várom
  • ffxi
    Mért? Elvileg már megjelent a masina, nem?
  • rambuu
    Hát ja én is megnéztem és hát annyira nem voltam elragattadva tölle, mert hát mint ahogy mondtad is hogy a belső helyszinek elég gyatrák, de hát még sok van a megjelenéséig tehát addig még sokat dolgoznak rajta az száz.
  • rambuu
    Gyönyörű dolgok, csak drágák ám!
  • ajem kisa
    Egy kis optiktunning, fotók, árak...
    Baloldalt a kékben előlapok, ledek, stb...
    ITT
    Ha esetleg valakit érdekel február környékén megyek haza, mert Magyarországra nem szállít, a többit pü-ben!
  • Gabe18
    Tudomásom szerint is...
    Ritka hülye ez a profil megoldás azért.
  • Bendy
    így van, akkor törölve
  • Sephi
    Megegyszer kerdem. Ha voltam szives torolni az uzeremet akkor elbucsuzhatok a mentesektol? Szal azokat mar soha sem hasznalhatom?
  • rambuu
    Na találtam kábelt nem is sok ha ez az egyáltalán. http://konzolium.hu/catalog/product_info.php?cPath=1_6&products_id=233
  • rambuu
    Ja ok akkor még ezt nem láttam na nézzük :)
  • KILLER2
    Nekem tetszett. Szeritnem jó lesz ez, főkeg, hogy még 1 év mire kiadják.
  • Gabe18
    Nem ez 7 perc fejlesztői szövegelés+bevágott jelenetek alatta.
  • rambuu
    Ez az amelyik ugy kezdodik hogy gyerekkent a haverjaval beszelget a fuben fekve?
  • Gabe18
    Megjegyzem meg a lentebb leirtakat figyelembe véve sem vagyok elájulva tőle.Főleg a belső helyszinek hatnak nagyon lepusztultnak.De ettől a cimtől jóval többet várnék.
  • Gabe18
    HALO 3 video némi ingame jelenetekkel:

"A gameplay jelentek sem maradnak el, igaz, meglehetősen visszafogottan adagolják őket: egy részük még abszolút textúrázatlan, a többi pedig a játék pre-alpha stációjából származik, ergo jövő ilyenkor nem feltétlenül ezt látod viszont a képernyőn, ha az X360-ba hajítod a frissen megvásárolt Halo 3-mat..."

KATT

Kisebb méretben...
  • Szeszmester
    Tárgytalan, látom, már van.
  • Szeszmester
    Régebben jó volt ez a topik, de már elég gáz. Sok lamer itt teszi fel a warezos kérdéseit, ahelyett, hogy a lap alján beírnák a keresőbe. Miéárt nem lehet kitenni egy FAqot?!
  • CSOCSO
    OMG ezer bocsanat!!!
  • Lammer
    OFF:
    AZ EN VOLTAM!!444neeeeegz
  • CSOCSO
    omg.. akkor most ki segitett az xboxnal mikro kamcsiztam a szobamba es ment a slayerezes.. az te voltal vagy Sephi??

fuck it.. meghivok mindenkit:D vegulis sok mani megmarad ha nem kell boltba vasarolni jatekokat:D
  • Lammer
    off:
    bazze en is segitettem mar neked ezerrel.. es velem egy reszegedes?