176879
banner
  • KILLER2
    Választani kell: vagy ez vagy az. Ha mozgásérzékelős, akkor kövesse a mozgást, stb, ha meg joyos, akkor meg ne, mert hát akkor meg érdekes. Mert ha joyra van írva, akkor pl nem lesz benne rendes követés, ha meg követőre, akkor meg szar lesz, hogy joyal ezt meg ezt lehte csinálni, de a többit csak a követőssel.
  • teddymac
    Elárulnád nekem miért SZAR az XFPS ?
    Nem olyan mintha Pc.-n játszanál egérel + bill.-tel ?
  • KILLER2
    Mert nem kell. Arra van a Wii. Amúgy én inkább úgy fogalmaznék, hogy Wiiben van Sony meg lopott magának. MSnek legalább vannak saját ötletei. Gondolj bele, PS3nál mi lesz. Van egy ilyen irányítód, de mivel nem arra vannka írva a gémek, vagy azoknak a nagy része lesz szarul irányítható vele vagy az irányító lesz elcseszve. nem hinném, hogy túl jól meg lehet majd úgy csinálni, hogy ezzel is meg azzal is.
  • Ewergo
    Hát COD3 meg PC-n nincs...
  • CSOCSO
    crysisre irtak hogy jon xboxra is meg dezsir .. mindenki orult oszt utanna par nappal azonnal ra is cafolt a crysis feljelsztoje hogy nah ilyen badarsagot azert ne kepzeljunk mar el..szal nem lesz!!!!!
    btw a dual shock a ps2 joya
  • CSOCSO
    ööööööööööööööö

ez a jatek nem jon xboxra.................. tehat ez pc-s kep..
  • Zsoltika 007
    Tessék! :D

Most már kiváncsi vagyok milyen ez a Blitz The league
  • tejföl
    Eleinte szimpatikusnak tűntél, de most a hozzászólásaidból az derül ki számomra, hogy : igen én megkeresek 600 ezret, mindenki más aki nem az csak egyszerűen irigy, kinézi alólam a Mercedest, meg én ünnepnapon is robotolok (szemben a csóró mihasznákkal), akik csak megveszik azt amit én a picon árulok...stb. Mondd, ki kíváncsi itt erre ebben a topikban? Nyiss egy önfényező topikot, ahol még azt is leírhatod, hogy az alkalmazottad aki neked is hasznot hajt ugye, miért másodrendű ember a szemedben, akinek kiszúrod a szemét a minimálbérrel!!???
    És megbocsáss, de nekem meg az olyan emberekről van lesújtó véleményem, mint te.
  • Ewergo
    Inkább azon rágogyunk hogy a Wii-ben meg a PS3-ban is van ez a mozgásérzékelö kutyfasz. Xbox-ban meg nem van!?
  • KILLER2
    Az tényleg nem lenne jó.
  • Zsoltika 007
    Na jó! Ezt most itt hagyjuk abba mielőtt beindul a társkereső :D

-Helló baby szép a szemed megadod a gamer taged?
  • KILLER2
    Jó tudni :)
  • Ewergo
    Figyu akko rossz hirem van: mivel ki hány éves az itt abszolut harmadlagos. Sajna nem irom le.
    Ja,... és fiu vagyok ha esetleg valaki rám izgulna, hetero vok! :)
  • KILLER2
    Én is, de azért jó lenne.
  • Zsoltika 007
    Én már nem tudom mit higyjek. Majd meglátjuk lesz-e. Én személy szerint túl fogom élni ha nem.
  • Ewergo
    Hát reméljük hogy lesz.
    Nem tudom hogy konzol game megjelenés idöpontok pontosabbak mint a pc-s nél?
  • KILLER2
    De mostmár azért válaszolhatnál a kérdésére, mert engem is kezd érdekelni.
  • KILLER2
    Crisis meg tudtommal lezs, m,ár hallottam pár helyen, emg aztán #11027-ből is következtettem.
  • Ewergo
    Tutti hogy nem vagyok az eseted. Higy nekem :)
    De télleg nem kéne szét offolni a topit. Nyugodtan törlés ha nem ON...!
  • orangecity
    Ezzel még nem válaszoltál
  • Ewergo
    ITT
  • Ewergo
    OK. Én is kiröhögtem magam. Nem tehetek rola de télleg poénra jött ki, hogy ennyi mindent összevásároltál.
    .

Szal itt meg azt irják hogy nem lesz Crysis 360-on.
  • orangecity
    Én befejeztem sorry...csak egy kérdésem lenne Ewergo-hoz: hány éves vagy?
  • Zsoltika 007
    Szerintem igen. De ha tovább folytatják akkor lepucolom az egészet.
  • KILLER2
    Crisis mikor jön 360ra?
  • KILLER2
    Ti ezt élvezitek?
  • Ewergo
    Pfhuuu...!!!:DD
    Igen köszi!! Most már télleg nyugisan alszom.:D Csak a szemem könnyezik a röhögéstöl. Ez kemény vót ez a felsorolásod. :D Nem hagytál ki semmit? :D
    Télleg bocs ha esetleg bánto hsz-om. De ez nagyon jo volt igy este fele. Nem hiszem el hogy te nem nevettél miközben irtad ezeket. És még most is hozzá tettél egy kihagyott plusz vetitöt, ez betett nekem.:D

Jaj...huhhh.... ez erös volt. Még egyszer bocsi! :D
  • orangecity
    Ez már tényleg teljesen off de meg van a véleményem azokról az emberekről
    akik kinézik a másik alól a mercedest, meg a lakását, meg amit elért, csak azért, mert irigyek, vagy nincs elég eszük, illetve lusták.
    Ha érdekel, igen, megkeresem átlagban a havi 600 ezret. És? Te keresed meg?
    Akkor is irigyelsz amikor karácsony napján piacozok? Meg amikor éjjel 8 ig
    görnyedek a gép előtt mert lerohad a server és meg kell hegeszteni?
    Esetleg ha árúért megyek van hogy 3 napig nem lát a családom?
    Három munkából élek azért hogy így éljek. és akkor most fakadjak sírva azon hogy valaki ( pl. az elkalmazottam ) beéri fix fizetéssel és azzal
    hogy napi 8 órát dolgozik, de utána azt csinál amit akar?
    És akkor még én vagyok szánalmas?!
  • orangecity
    "Aztán meg drága cucc, kontra flashelés...! :)"
    Nézd, én legalább nem vagyok álszent, és oda írtam.
    Ettől függetlenül kezdetnek 3 eredeti játékkal nyitottam ( dead.o.alive, far cry, quake4 ).
    Ettől függetlenül igen, megcsináltattam rajta. Ki tudja.
    Ha ki akarok próbálni egy játékot, nem kell megvennem.
    Így is történt. Rá voltam izgulva a GUN-ra, megnéztem, és nem vettem meg.
    A másoltal se játszok. Ellenben megnéztem a sonic-ot, kell, és a jövő héten megveszem.
    Ha már így nekem ugrottál elmondtam. remélem most már nyugodtabban alszol.
    Egyébként: az hogy valakinek van pénze, még nem azt jelenti hogy nem szarrágó, sőt. Majd nézz körül akár a sztárvilágban. Ettől függően magamat nem tartom szarrágónak, de milliomosnak se csak azért, mert van egy vetítőm meg motoros vásznam...garantálom hogy a szüleim nyugdíja nem teszi ki a felét se amit a Te családod keres. Más kérdés hogy 31 évesen megveszem magamnak ami kell, mert használom az eszemet, és nem lapátolásból élek.
  • 22Barna22
    azt értem...én nem is mondtam h nem értem mi az hogy viszonylag olcsó...arra mondtam, hogy szerintem kevered a Core-t és a Premiumot
  • 22Barna22
    azért mégsincs fedezet sok embernek egy ilyen projektorra sem XD nemhogy 1 Plazma TV-re aztán projektorra aztán (megbánt vétel után) mégegyre...
  • orangecity
    A viszonylag olcsó prémium azt jelenti hogy mondjuk a ps3-hoz képest.
    Vagyis hogy ne 150 legyen tokkal vonóval hanem egy viszonylag olcsó játékgép amiben minden benne van.( végül is mind1 )
  • orangecity
    1. le akartam cserélni 2 éve az öreg tv-met, vettem egy plazmát.Ez miért trendi követés? Az se az, hogy utána projektor lett.Elmentem egy haveromhoz, megláttam milyen, és eldöntöttem hogy veszek, mert a plazma a közelében sincs.hogy rögtön HD? hát nem, ugyanis egy HP 800x600 at vettem, amit 3 hónapig használtam, de már az első héten megbántam hogy nem HD, és nem házimozis volt hanem prezentációs. Az miért trendi hogy lecseréltem egy HD-re? Láttál Te már 800x600 prezentációs, és 1280x720 házimozi vetítőt egymás mellett??? Ha igen, akkor tudod hogy miért cseréltem le...és ha utána néznél, az optoma hd70 belépő színtű hd, nem fordult meg a fejecskédben hogy ha annyira milliomos lennék akkor 8 millióst vennék nem 350 ezrest. Nézz már körül az AVX fórum projektor részén ember! ott kukás vagyok ezzel a vetítőve...
  • 22Barna22
    de eléggé benézted...értelmezd:"úgy csináltak hogy kiadtak egy "viszonylag olcsó" prémiumot, vele egy időben egy
    core-t, és sokan a prémiumot megvéve azt hitték ezzel meg is van minden.
    Aztán jön a fekete leves." nah ez hülyeség... a PREMIUMBAN van benne minden és nem a Core-ban... ez volt az egyik...

2.: Ez hülyeség: "a core volt a beetetés, mert azt hitte mindneki hogy a prémiumban benne van minden." a premiumban benne is van minden...ha ezek után még nem értjük akkor próbálj fogalmazni...

nem lecseszés volt, de érthetetlen amit írtál
  • orangecity
    Nem néztem be semmit, a core volt a beetetés, mert azt hitte mindneki hogy a prémiumban benne van minden.
    Erre mondtam hogy aztán jöt a fekete leves amikor még kellett hozzá egy csomó kiegészítő
  • 22Barna22
    na ezen csodálkoztam is egy nagyot! XD
  • Heuro #11057
    Orange City írta:
    Szerintem nem siették el, hanem úgy csináltak hogy kiadtak egy "viszonylag olcsó" prémiumot, vele egy időben egy
    core-t, és sokan a prémiumot megvéve azt hitték ezzel meg is van minden.
    Aztán jön a fekete leves.
    [...]

Valamit baromira elnéztél, már bocs.
    A viszonylag olcsó, az a: CORE és a másik, ami drágább, az a PRÉMIUM.
    És a PRÉMIUM-ot megvéve kaptak meg mindent.
    A CORE-val jött a feketeleves.
    Csak a korrektség kedvéért.

Üdv!
  • Heuro #11056
    kijelenthetjuk:
    XFPS=SZAR!!!!
    dual shock joyt tokeletesen viszi.. ennyi

Egyetértek!
    Egyszer 4,5 óra és mégegyszer 2 óra tesztelés után én is csak ezt tudom mondani.

Ám.
    Mi ez a "dual shock joy"?
    Ha erről mondanál valami bővebbet ...

Üdv!
  • 22Barna22
    ja ez orange city-nek szólt, de neked ment az hogy: "eléggé igaz...:S" :D
  • 22Barna22
    eléggé igaz...:S nincs sok embernek pénze erre... és most nem az akaratról van szó... az adórol :S:S:S:S