176898
banner
  • quack
    ha photoshoppot meg vegast akar hasznalni az ember akkor gondolom nem olyan hulye hogy megkerdezi mit válasszon, pc-t vagy xboxot...80ból kijön egy elég korrekt nem gémer pc, 1giga ram, duálkór amd, miegymás
  • xfecx
    meg ha most lesz xre msn akkor miért ne használjam ki ?????????????????????????????????????????????????????
  • xfecx
    Nem, mert találtam 1 mukit aki jó árba beleugrik a gépembe, és megpótolva tok csak venni x et.
    Szval a kettő meg 1ütt nem megy, így is még venni kell majd hozzá 1 tv-t is, ami 100 alatt nem fog kijönni
  • CSOCSO
    egy kicsit belemerul a gepezesbe es maris olyat fog csinalni amihez egy 10 ezer forintos szar nem lesz eleg...

ertek ezalatt egy kis photoshoppot.. vagy film konvertalast... stb..

• KILLER2
    DE az a gép jó MSNre meg netre nem? De ha olyan szar, akkor pénzt már úgy se nagyon ér, szóval nyugodtan vehetsz mellé egy 360at, ez meg marat a fentebb leírtakhoz.
  • KILLER2
    Nem. De ha belegondolsz miért tenné? Bár manapság minden megtörténhet.
  • xfecx
    jóvan nyugi, csak kérdeztem
    Most szar gépem van, és nem vok szartig lóvéval h mindkettőt megtartsam!
  • dbb
    Egyébként ha régebben lett flashelve és berakom a xbox1-es játékot és nem megy akkor nem bassza el a 360gépet ugye?
  • KILLER2
    Mintát vehetnénk más topicokról. Itt túl kicsi betűkkel van kiírva, hogy FAQ.
    Ezeket a játékokat futtatja
    Azt nem tudom, hogy te mit és hol találtál, de ha ott van, akkor nyílván nem azért van ott, mert nem megy. Gondolom flashelt a géped, szóval nem ártana rá abból a legújabb verzió, mert abból a régiek nem jók erre.
  • CSOCSO
    ha nincs pc-d akkor vegyel gepet... ha van pc-d es fut rajta az msn meg a szovegszerkezzto meg ilyenek akkor vegyel xboxot... ha nagyon fika a geped akkor vegyel ujabbat..
  • dbb
    Ja jó most nézem megtaláltam.
  • KILLER2
    Nem látom sok értelmét. Szeirntem a mai világban egy PC elengedhetetlen. Az XBOX 360 játékkonzol. Nem MSNre és internetre való, hanem játékra, de arra tökéletes. Internetre meg MSNre meg ahogy Deep is mondta, egy 10000 Ft-os szar is megfelel.
  • dbb
    Lenne egy olyan kérdésem hogy a xbox 1-es játékokat hogyan viszi a xbox 360?tehát most regizve vagyok egy torrent oldalon és a xbox 360 játékok között nézegetem hogy star wars 3:revenge of the sith dvd9 típusu és leszeretném tölteni.Ha leszedem nem kell vele csinálnom semmit csak ugyanugy kiírom Clone cd-vel?előre is kösz
  • deep
    Bazeg msn-ezz egy 10000 ft-os PIII-ason az istenért...
  • dbb
    Pendriveról viszi a zenéket?huh zsír
  • xfecx
    de msn-t h tudom majd rárakni???
    Amúgy én is X mellett döntök sztem
  • quack
    jövőhéten már lesz rá msn
    80ezerből meg nehezen dobsz össze egy gamer pc-t, szoval ha jatszani akarsz akkor nyilvan xbox
  • xfecx
    Hy ALL!

Nagy dilemmában vok, mert engem is megfertőzött az x360, és most akarok váltani csak nem tom mire!!??!!
    X-re vagy vele azonos árban lévő pc-re??
    Mert ha x-en lenne normális net meg msn ...stb akkor nem kérdés.
    Meg mi van Linuxal? lehet rá telepíteni vagy nem? vagy csak 1es modellekre????? Vagy vannak 1általán különböző modellek???

Elöre is köxi
  • turho
    Traxot ne nagyon vegyetek, legalább 3 okból (kivéve ha amúgy sem kell hosszú távra a játék). Sajna nem jó nyersanyag és nem tartós.
  • Ewergo
    Csak ugy tájékoztatás aki még nem probálta: pendrive-rol vigan olvas mp3-at és wmv-t.
  • Ewergo
    Én meg kemény 1200-akat adtam ki érte üzletben. Ezt a pazarlást! :(
  • YMan
    ewergo: ez csak alku kérdése szerintem, és simán lealkudtam a traxdatát 590-re :)
  • Kandurex
    :DDDDDD
  • Ewergo
    750 ft-os DL??
    Ne csesssz! Az nagyon jó ár!
  • CSOCSO
    eredeti jatekra nincs penzed.. megertem. .de hogy a kurva 750 forintos verbatimen is zsidoskodjal.......
  • syscoHUN
    Hali Olcsi!
    Irjal mar egy arat az egyeves gold-ra,ugyanis mar lassan 2 hete lejart,ugyhogy frissitenem kene.Jah europai regges kene.
    THX.
    ui.szakdoga a nyakamon ugyhogy annyira most nem hianyzott
  • fozelek
    nekem kiírja, hogy pfi failed. unknown data. dmi is present. ss is present. stealth check failed. do you want to continue?
  • Attila8805
    OK de honnan????
  • fozelek
    és leírod hogy kell azzal kiírni? mit kell választani ott a cd író mellett?
  • Szeszmester
    Sajnos kell venned egy adóvevőt, ha a vezeték nélküli kontrollert a Pcn akarod használni.

Vezetékes kontrollert nemtom, szerintem ahhoz nem kell semmi, de passzolom.
  • dbb
    Na kiírtam én müködik de ezt a spider man 3 OWL-t ne Clone cd-vel írjátok hanem Xbox backup creatorral kezelése könnyü csak rá kell menni az írásra és kiválasztani a csekény méretü image fájlt. ennyi.Köszönöm a segitséget.
  • quack
    a bioshock augusztus utulsó hetében jön ha jól emlékszem, a mass effectet is eltolták szeptemberre :(, mindegy nagyon zúzos ősz lesz
    csak dirt meg a tenchu érdekel igazán, mindegy, csak elleszek a sok jó blokbásztö filmmel meg már megjelent játékokkal amikor túl meleg lesz kint
  • Attila8805
    mott akkó lehet vagy nem mert akkó azt vennék!
  • Szeszmester
    Ne haragudj, de miért kell engem hülyének beállítani?

A vezetékes kontrollert hova kell bedugni a boxon? Az is usbs, nem? Ellátja árammal és kommunikálni is tud. Ja, hogy ott vastagabb a kábel, bocs.
    A PCvel is tudna a wireless a töltőkábellel, nem technikai akadályai vannak.
  • Szeszmester
    Catant megvette vki liveon? Érdemes?
  • Attila8805
    És olyat honnan szerezzek?
  • dbb
    És még ide jön a Pirates Of The Caribbean:At World's End! nagyon jó game lesz a képek ,videók alapján.
  • testerlnx
    Amúgy mik jönnek május, júniusban?

Shadowrun (tényleg kiadják most?)
    Forza 2 (na ez szinte biztos, remélem jön a demo is!)
    Mass Effect (ez nem fog csúszni?)
    Monster Madness: Battle for Suburbia
    Tenchu Z (Jó lenne egy demo-t látni belőle...)
    Spider-Man 3 (Ez nem mozgat.)
    The Darkness (Ez is csúszik, ugye?)
    Trusty Bell: Chopin no Yume / Eternal Sonata (Na ezt már várom rendesen :))
    BioShock (Gondolom ez is csúszni fog.)
    Blue Dragon (Ez meg jöhetne már, nem értem mit pöcsölnek annyit egyfordítással...)
    DiRT (Ez is itt lenne már a nyakunkon, furcsa lesz a Forza 2 mellett, mondjuk én szerintem inkább Forza, de lássunk egy demo-t belőle...)
    Fatal Inertia (Ezt kiadják valaha, nem úgy volt, hogy PS3 nyitócím lesz?)
    Hour of Victory (Nem unalmas a 2.vh-s FPS? Inkább egy Resistance 2.)

Egyáltalánazt se tudom, hogy a play-asia mennyire tudja jól tippelni a kiadási dátumokat...
  • testerlnx
    Azért írtam a 720p-t zárójelben, hogy arra gondolok :)
    Különben ha érdekel vkit, most lesz az MM-ben az LG27LC2R 99eFT ért a 10 éves akcióban. Kiváncsi vagyok mennyi készlet lesz belőle, ha nem vettem volna nemrég 130e ért egyet akkor most rohannék, így csak a fogamat szívom...
  • dbb
    Meg kéne próbálni Xbox backup creatorral hátha de hát akkor 1lemez kuka.na majd meglátjuk estig várok:)