176898

-
ha photoshoppot meg vegast akar hasznalni az ember akkor gondolom nem olyan hulye hogy megkerdezi mit válasszon, pc-t vagy xboxot...80ból kijön egy elég korrekt nem gémer pc, 1giga ram, duálkór amd, miegymás -
xfecx #15644 meg ha most lesz xre msn akkor miért ne használjam ki ????????????????????????????????????????????????????? -
xfecx #15643 Nem, mert találtam 1 mukit aki jó árba beleugrik a gépembe, és megpótolva tok csak venni x et.
Szval a kettő meg 1ütt nem megy, így is még venni kell majd hozzá 1 tv-t is, ami 100 alatt nem fog kijönni
-
egy kicsit belemerul a gepezesbe es maris olyat fog csinalni amihez egy 10 ezer forintos szar nem lesz eleg...
ertek ezalatt egy kis photoshoppot.. vagy film konvertalast... stb..
-
DE az a gép jó MSNre meg netre nem? De ha olyan szar, akkor pénzt már úgy se nagyon ér, szóval nyugodtan vehetsz mellé egy 360at, ez meg marat a fentebb leírtakhoz. -
Nem. De ha belegondolsz miért tenné? Bár manapság minden megtörténhet. -
xfecx #15639 jóvan nyugi, csak kérdeztem
Most szar gépem van, és nem vok szartig lóvéval h mindkettőt megtartsam! -
dbb #15638 Egyébként ha régebben lett flashelve és berakom a xbox1-es játékot és nem megy akkor nem bassza el a 360gépet ugye? -
Mintát vehetnénk más topicokról. Itt túl kicsi betűkkel van kiírva, hogy FAQ.
Ezeket a játékokat futtatja
Azt nem tudom, hogy te mit és hol találtál, de ha ott van, akkor nyílván nem azért van ott, mert nem megy. Gondolom flashelt a géped, szóval nem ártana rá abból a legújabb verzió, mert abból a régiek nem jók erre. -
ha nincs pc-d akkor vegyel gepet... ha van pc-d es fut rajta az msn meg a szovegszerkezzto meg ilyenek akkor vegyel xboxot... ha nagyon fika a geped akkor vegyel ujabbat.. -
dbb #15635 Ja jó most nézem megtaláltam. -
Nem látom sok értelmét. Szeirntem a mai világban egy PC elengedhetetlen. Az XBOX 360 játékkonzol. Nem MSNre és internetre való, hanem játékra, de arra tökéletes. Internetre meg MSNre meg ahogy Deep is mondta, egy 10000 Ft-os szar is megfelel. -
dbb #15633 Lenne egy olyan kérdésem hogy a xbox 1-es játékokat hogyan viszi a xbox 360?tehát most regizve vagyok egy torrent oldalon és a xbox 360 játékok között nézegetem hogy star wars 3:revenge of the sith dvd9 típusu és leszeretném tölteni.Ha leszedem nem kell vele csinálnom semmit csak ugyanugy kiírom Clone cd-vel?előre is kösz -
Bazeg msn-ezz egy 10000 ft-os PIII-ason az istenért... -
dbb #15631 Pendriveról viszi a zenéket?huh zsír -
xfecx #15630 de msn-t h tudom majd rárakni???
Amúgy én is X mellett döntök sztem
-
jövőhéten már lesz rá msn
80ezerből meg nehezen dobsz össze egy gamer pc-t, szoval ha jatszani akarsz akkor nyilvan xbox -
xfecx #15628 Hy ALL!
Nagy dilemmában vok, mert engem is megfertőzött az x360, és most akarok váltani csak nem tom mire!!??!!
X-re vagy vele azonos árban lévő pc-re??
Mert ha x-en lenne normális net meg msn ...stb akkor nem kérdés.
Meg mi van Linuxal? lehet rá telepíteni vagy nem? vagy csak 1es modellekre????? Vagy vannak 1általán különböző modellek???
Elöre is köxi -
turho #15627 Traxot ne nagyon vegyetek, legalább 3 okból (kivéve ha amúgy sem kell hosszú távra a játék). Sajna nem jó nyersanyag és nem tartós. -
Csak ugy tájékoztatás aki még nem probálta: pendrive-rol vigan olvas mp3-at és wmv-t.
-
Én meg kemény 1200-akat adtam ki érte üzletben. Ezt a pazarlást! :( -
YMan #15624 ewergo: ez csak alku kérdése szerintem, és simán lealkudtam a traxdatát 590-re :) -
:DDDDDD -
750 ft-os DL??
Ne csesssz! Az nagyon jó ár! -
eredeti jatekra nincs penzed.. megertem. .de hogy a kurva 750 forintos verbatimen is zsidoskodjal....... -
syscoHUN #15620 Hali Olcsi!
Irjal mar egy arat az egyeves gold-ra,ugyanis mar lassan 2 hete lejart,ugyhogy frissitenem kene.Jah europai regges kene.
THX.
ui.szakdoga a nyakamon ugyhogy annyira most nem hianyzott
-
fozelek #15619 nekem kiírja, hogy pfi failed. unknown data. dmi is present. ss is present. stealth check failed. do you want to continue? -
OK de honnan???? -
fozelek #15617 és leírod hogy kell azzal kiírni? mit kell választani ott a cd író mellett? -
Szeszmester #15616 Sajnos kell venned egy adóvevőt, ha a vezeték nélküli kontrollert a Pcn akarod használni.
Vezetékes kontrollert nemtom, szerintem ahhoz nem kell semmi, de passzolom. -
dbb #15615 Na kiírtam én müködik de ezt a spider man 3 OWL-t ne Clone cd-vel írjátok hanem Xbox backup creatorral kezelése könnyü csak rá kell menni az írásra és kiválasztani a csekény méretü image fájlt. ennyi.Köszönöm a segitséget. -
a bioshock augusztus utulsó hetében jön ha jól emlékszem, a mass effectet is eltolták szeptemberre :(, mindegy nagyon zúzos ősz lesz
csak dirt meg a tenchu érdekel igazán, mindegy, csak elleszek a sok jó blokbásztö filmmel meg már megjelent játékokkal amikor túl meleg lesz kint -
mott akkó lehet vagy nem mert akkó azt vennék! -
Szeszmester #15612 Ne haragudj, de miért kell engem hülyének beállítani?
A vezetékes kontrollert hova kell bedugni a boxon? Az is usbs, nem? Ellátja árammal és kommunikálni is tud. Ja, hogy ott vastagabb a kábel, bocs.
A PCvel is tudna a wireless a töltőkábellel, nem technikai akadályai vannak. -
Szeszmester #15611 Catant megvette vki liveon? Érdemes? -
És olyat honnan szerezzek?
-
dbb #15609 És még ide jön a Pirates Of The Caribbean:At World's End! nagyon jó game lesz a képek ,videók alapján. -
Amúgy mik jönnek május, júniusban?
Shadowrun (tényleg kiadják most?)
Forza 2 (na ez szinte biztos, remélem jön a demo is!)
Mass Effect (ez nem fog csúszni?)
Monster Madness: Battle for Suburbia
Tenchu Z (Jó lenne egy demo-t látni belőle...)
Spider-Man 3 (Ez nem mozgat.)
The Darkness (Ez is csúszik, ugye?)
Trusty Bell: Chopin no Yume / Eternal Sonata (Na ezt már várom rendesen :))
BioShock (Gondolom ez is csúszni fog.)
Blue Dragon (Ez meg jöhetne már, nem értem mit pöcsölnek annyit egyfordítással...)
DiRT (Ez is itt lenne már a nyakunkon, furcsa lesz a Forza 2 mellett, mondjuk én szerintem inkább Forza, de lássunk egy demo-t belőle...)
Fatal Inertia (Ezt kiadják valaha, nem úgy volt, hogy PS3 nyitócím lesz?)
Hour of Victory (Nem unalmas a 2.vh-s FPS? Inkább egy Resistance 2.)
Egyáltalánazt se tudom, hogy a play-asia mennyire tudja jól tippelni a kiadási dátumokat...
-
Azért írtam a 720p-t zárójelben, hogy arra gondolok :)
Különben ha érdekel vkit, most lesz az MM-ben az LG27LC2R 99eFT ért a 10 éves akcióban. Kiváncsi vagyok mennyi készlet lesz belőle, ha nem vettem volna nemrég 130e ért egyet akkor most rohannék, így csak a fogamat szívom... -
dbb #15606 Meg kéne próbálni Xbox backup creatorral hátha de hát akkor 1lemez kuka.na majd meglátjuk estig várok:)