176898

-
TomStorm #160936 Ez Cosplay Totti?Nekem illusztrált képnek tünik -
Cosplay.
-
Nekem a Sunset és az FC4 van a listámon. De csak akkor ha 8 alatt lesz valamelyik ;) -
Kíváncsi leszek hogy ezek az animációk milyen mennyiségben lesznek benne. A népnek ez kellett, lesz pezsgő, lesz grid csaj, lesz minden. 22 pilóta élethűen lemodellezve, arca, mozgása, csak azért hogy verseny elején, végén legyen egy perces anim, amit 3szor megnéz mindenki, majd rutinszerűen elnyomja. Én nem tudom ennek mi értelme van, egy rakat meló pluszba aminek igazából nem sok köze van a gameplayhoz. Nade ez kellett, hát remélem most venni fogja a sok fanyalgó, ha már ennyi melót tett bele a Codie.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.03. 19:14:58 -
Ki ne hagyd! Fantasztikusan jó játék! Imádom! -
Nemá... nem akarok venni semmit, de ha lesz FC4 jóáron akkor azt fogom, de minek?!!!! kicsit érdekel, mert gyönyörű és mert igényesen optimákolt. Az ilyet támogatni kell. A 3 kimaradt. -
Hát jah,de olyan nagyon azért x1 en nem kell kétségbe esni,mert totál mind 1,hogy hol veszed.
Jelenleg pár indie game hiányzik a magyarról és ez is csak azért szar,mert ott olcsóbbak.Mint ahogy nagy játék 99% ban olcsóbb az usa storeon!!!És addig amedig ez a tendencia van nincs nagy gond...
Más!
HA valaki szeretne agyvérzést és függőséget egyben az azonnal vegye meg a Q gamet! MERT EZ A JÁTÉK FRENETIKUS!!!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Na most kapcsoltam gépet, szedi is a 10162-őt ;)
-
Teljesen hülyén viselkedik a store. 360on levették a bioshock2t, pont most akartam lenyomni a trilógiát, hogy ingyenes volt az infinity, de nincs második rész. Sebaj, jött pc-n a steam summer sale, gyorsan behúztam ott a trilógiát egyben, akkor nekiülök ott. Erre mit látok ma? Visszarakták 360 magyar storeba a kettőt. Megint. Mert már vagy 2x levették korábban is. Logikátlan az egész.
De az már most felháborít, hogy miután bejelentették, hogy x1en ezentúl mindig minden lesz digitálisan, ezután képesek bármit is leszedni a magyar storeról... :( -
7-13ig látom lesz ultimate sale. FC4et lehet beszerzem az kimaradt a sok másik játék mellett. Meglátom mennyibe kerül majd -
Köszi megnézem ;) Amúgy én is fastringbe vagyok... -
Amerikain vettem -
nem nagyon ha usa storeba vetted...Ha magyar v. eu storeba vetted és a boxod lockja van csak usan akkor viszont a magyar idő szerint fog indulni,mert nem a box lock számít hanem,hogy melyik storeba vetted... -
Az F1 2015 előrendelve,de a boxom lokációja US ugye, az a gáz hogy amerikában 15 nappal később jelenik meg a játék. Van rá lehetőség hogy játszhassak vele az EU-s release date napján? -
Fast ringeseknek töltődnek csak az újabb buildek, de én is ruszki twitterről szedem a mega Linkeket :D
Azóta má mégújabb van fent nekem is winből:159-es. Ebben már benne van az offisül win10 háttér. Mostmá' (nem ennek okán) hamarosan az RTM jön.
/az app verzója már nem változik, a sztór már a végleges szvsz: 6.6.27004
//Linkek. A fastringet be lehet hergelni registrybe, de nekem pl. a 158-ra úgy sem akarta feldobni a 159-et, meg ez a mega gyorsabb is :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.01. 21:14:43 -
Nekem nem jelez semmit :( Mi a win10 build number és az xbox app verziója? -
raymond01 #160920 Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki xbox one feltöltőkártyával kapcsolatban? Vettem egy 6990 Ft értékű feltöltőkártyát és sikeresen felhasználtam a kapott kódot, az összeg hozzáíródott a fiókomhoz de mégsem tudok vele fizetni mert csak a bankkártyás lehetőséget dobja fel. EA access -re szeretnék előfizetni de nem sikerül valamiért....
Keresgettem neten és azt találtam hogy a settings/subscriptions -on belül át lehet állítani a fizetési módot, de amikor belépek csak azt írja nekem hogy ismerjem meg a live szolgáltatást. Nincs semmi manage payment options.....
https://support.xbox.com/hu-HU/billing/manage-payment-options/replace-xbox-live-payment-option
tud valaki megoldást erre??
-
Köszi! És hol a legolcsóbb? -
Tudtam. :D -
Abszolút. Irigy vagyok, mint az állat. -
Meglep tégedis hogy egy ilyen legendát be tudtam szerezni mi? :D -
-
PS4-en is ez volt, és van még mindig, ahogy ps3 és x360 és steam-en is pc-n. -
Bazzze egyre több dolog nincs a magyar storeba x1 en!!!4 dolgot számoltam most így hirtelen,de az is beszédes,hogy ha magyarra rakod a stort akkor 16 oldalnyi vásárolható dolog van,ha usa ra akkor meg 17... -
Nem, hanem összeadódik! -
Live kód most hol a legolcsóbb?? :)
És ugye ha most aktiválom,viszont csak októberben jár le,akkor nem mostantól fogja számolni az 1 évet!? :) -
Ja értem, nálad igen sejtettem hogy a valódit használod.
Én egyedit csináltam lévén warez win, és akkor nem tudtam mi merre, nem tudtam jár-e később valami problematikával.
De ha ott külön megadható az fasza nagyon.
Köszönöm. -
Megadhatsz külön profilt, de az egész windows az xboxos profilommal fut. -
Szar a local, majd javítják, bővítik.
Lenne egy érdekes kérdésem:
Vajon a win accountnál az egész profil alatt megy a win10, mint rendszergazdi, vagy az appban külön profilt adhatsz meg?
Nem tudom érteni-e mire gondolok.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.30. 21:18:56 -
Más.
Gyött ma új build a win10-ből, ami már egészen más appokat rángat le a sztórból (ami már nem jelzi magát bétának). frissült az xbox app, méghozzá verzióilag hatalmasat (már a buildben lévő is sokkal újabb volt, de a sztórból egy jóval magasabb verziószámra frissített). Van csillió menüpont, meg átjárja a csí az egészet (fincsi xbox one logója van, az avatárom meg nézgelődik, meg ingatj a fejét).
Viszont a streaming még mindig csak lokálhálón megy, szal úgy tűnik, ez tényleg így marad :( -
Te kis ünneprontó.
Fogadok hogy az irígység beszél csak belőled!! :DDDDDDDDDD -
Óriási üzletet csináltál! A köpetemet is sajnálnám rá :D -
Hát Totti és kérdőre vont!
Ellenben 1750ft+posta?
Eme remek játékért? :D
Mióta vadásztam rá, csak sok helyen 5-7k volt...most eljött a bosszúú ideje. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.30. 21:06:06 -
Óriási! Az egyik legszarabb játék amit valaha láttam. Ezért ténlyeg érdemes a múltat turkálni :DDD -
Megvan!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.30. 20:24:57 -
Nadi #160901 Köszönöm! -
azt nem kell pluszban regisztrálni -
Nadi #160899 Sziasztok!
Szombaton lettem XBOX ONE tulajdonos. A konzol mellé vettem pluszba még egy kontrollert. A konzolt sikeresen regisztráltam, viszont sehol nem találom a plusz kontrollert hol tudnám. Tudtok segíteni?
Köszönöm szépen! -
Amikor írtam még nem volt benne a live, csak a psn. :P -
Zsír.