XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Fez is jó lett volna de szar volt a térképrendszere, részben ez miatt is untam rá. Meg gyakorlatilag miért vidd végig ezeket a játékokat? Basszon el rá az ember 10-15 órát azért, hogy a végén kapjon egy szaros 2 soros introt?
Én mostanában 99%-ban csak AAA címekkel játszok és nem hiányzik az indie gagyizás.
Jelenleg GTA V, iszonyú élvezetes, nagyon elvagyok vele.
Max telefonon azt mondom játszanám ezeket a 2D-s indie címeket de arra meg jópárat ki sem adnak.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nekem az idei év meglepetése a Sunset, az űberistenkirályság pedig a DA:I multija 😊 Szinte csak azzal játszom, olyan mint anno a Wot, igazi apuka játék, ha van fél órám tolok egy kört ... Pedig szinte biztos, hogy a tavalyi év legbugosabb játéka. De én élvezem, szórakoztat, ennél több nem kell.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Akkor igazából max a Limbo jut eszembe az talán már beleillik a képbe.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.04. 11:03:46
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szóval nekem ez a 2 játék a legjobb kb 1 év távlatából.
Indie-t lehet magasztalni, de ott meg az a gond, hogy a művészkedésen túl játékmenet nincs. ( itt most nem a Super Meet Boy és társairól van szó mielőtt az jönne, mert az megint egy más stílus ). Szép grafika, könnyezős story, cuki, mézes mázas nagyon igényes és a játékmechanika totál semmi... mennyi ilyen cucc volt, amiből sokkal többet ki lehetett volna hozni, ha nem csak a megkapó külcsínre mennek.
No Man's Sky nagyon jól szemlélteti. Maga alá csinált mindenki egy tréler láttán ahol bolygóra megy minden percben, de semmi más nem történik. Azt sem veszik észre hogy 10 méterre miket LOD-ol, bezzeg egy AAA nál ez már akasztás lett volna olyan dúrva teknó hiba. Tényleg elég a cuki külcsín meg a művészkedés ilyen formájja, azt hogy játékként totál semmi egyelőre nem sok embert izgat, de a fejlesztőket sem...
Indie is telített és az AAA is telített, mivel újat nagyon nehéz feltalálni, azok játékok melyek úgy rakják össze mind a játékmenetet, mind a teknót részét az az indie szekcióban sem sok + ott halmozottan több a mocsok.
Ez persze az én személyes véleményem, hisz a szarokat még mindig millió számra veszik világszerte, és emiatt sorra készülnek a folytatások, szóval egy ideig várhatunk még a minőségi játékokra.
Mondjuk az Elite-ért az idei év AAA felhozatalának 80 százalékát simán beáldoznám 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.03. 19:38:18
Ez egy kifejezés volt ezt szokták mások is mondani, azért fogalmaztam így. 😊
Amúgy igen egy csúnya grafika sem szégyen ha van mellette ami elfeledteti a játékossal.
Ebből az derül ki, hogy boldog boldogtalan rátolta a GOTY címet, úgy hogy kurrens gépet még csak nem is láttak, mert ennyi ember egyszerűen nem vehette meg 1day teljes áron, ennyi embernek nincs kurrens gépe vagy GTAja. Így meg mi értelme van egésznek, hogy nem a játszottak alapján alakul ki a lista, csak szimpátia alapján vagy én nem tudom mit gondolhat az aki olyan címeket ír össze amivel nem játszott.
Érdekesség
92 | Grand Theft Auto V
32 | Dark Souls II
21 | The Last of Us Remastered
18 | Forza Horizon 2
17 | Destiny
17 | Dragon Age: Inquisition
15 | Middle-earth: Shadow of Mordor
13 | Bayonetta 2
12 | Alien: Isolation
10 | Far Cry 4
10 | Mario Kart 8
( top 10-ben 162 embernél szerepelt a Grand Theft Auto V )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.03. 19:29:22
Pont ma patyba bejöttek idegenek -valakinek a valakije...
Szóba jöttek a játékok...
Közli,hogy nem érti azokat akik tudnak játszani ezzel meg ezzel a játékkal és felsorolt 5 játékot,mert azok mind szarok(minddel játszottam amit mondott)...Kérdem tőle,hogy Te mivel játszol???Csak 2 játék a bf,meg a fifa.Na mondom magamba elmész Te a jó kurva anyádba,hogyan alkotsz olyan dologról véleményt amiről fogalmad sincs.Nem is létezik számára más játék csak ez a 2!!!Na erről ennyit...Ez pontosan elmondható a mai nagy "gamer" társadalomra...A zsiger fika,a nulla tapasztalat,a mások utáni trendi elutasítás!!Az ilyennek minek konzol,egyáltalán minek játék??De tényleg??Az ilyen mennyen le a Duna partra naponta és dobálja 1 éven keresztül a kavicsot a vízbe 10 órát,majd ha elfogyott arról a szakaszról akkor mennyen lejjebb 50 métert és kezdje előröl.
Meg se próbál abból a szűk látókörből kikerülni és így bélyegez mindent szarnak...Csökött agyúak és ezek nevezik magukat gamernek!!!<#nevetes1>#nevetes1>És nekem mondja,hogy hülye vagyok mert 350 játékkal játszottam!!Meg azzal játszok ami szerinte szar igaz ki se próbálta,de szar!!!Én meg nyomtam 9 nap 15 órát!!!(titan)
Sajnálni tudom őket soha nem lesz nekik annyi élmény mint teszem azt nekem vagy olyanoknak akik ,mernek másba bele kóstolni és ehhez nem kell a mindig agyon istenített game...Sőt egy 5 dolcsis tripla zs kat game is tud 5-6 óra kellemes szórakoztató időtöltést eredményezni...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.01.03. 19:27:32

Szerintem nincs szégyenkeznivalója a FC4-nek.
Kismillószor inkább húzzanak le egy fizetős MGS demóval amiben van minőség mintsem egy újabb ubifost játékkal.😊
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.03. 15:39:24
Egyébként egy totálisan középszerű játék amit szarráhype-olnak, és a csodás igényes játékosgen pedig magasztal.
Buta AI, ostoba gameplay, gyenge sztori, totálisan átlagos több éves látványvilág. Gyakorlatilag egy sima újratextúrázott FC3, új mappal pár blőd új mellékfeladattal. Dögvész unalomtenger az egész.... Egynek jóvolt a 3-ban bár ott is egy idő után unalomba fulladt és mentem hogy minél elöbb a vévégre érjek...De mégegyszer csontra ugyanazt eladni....
És lám egyeseknek az év játéka....Sokaknak...Nem csoda hogy a játékipar szarik fejlődni....Visszafejlődés megy ezerrel...
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.03. 14:48:32
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Eeeez igen az igények netovábbja,nem csoda hogy ott tart a játékipar ahol tart,meg lehet nézni 2014-et. Egy kézen számolható a valóban minőségi AAA cím a nextgen gépeken.
Van csilivili grafika meg hanghatás...És tucatszar játékélmény és gameplay...Jó sztori? Ehhez 3 ujj is elég, több úgy sem volt....
Ez a szomorú, Far Cry 4, Infamous és hasonló jellegtelen tucatszar jtékokra rányomják az AAA jelzőt, és egyesek év játékaként élik meg ezeket holott az igazán komoly alkotásokhoz képest mint amilyen a Wasteland, Dragon Age, Elite...Nos rakás szarok.....Nem csoda hogy 2014 inkább a remasterek éve volt...
SETTINGS > STORAGE > (a megfelelő tárhely, ahova a mentést pakolja) > Forza Horizon 2 > itt megtaláljátok a mentéseket és lehet törölni
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
inFAMOUS (2009) PS3 - új IP volt, 9 hét alatt 734 ezer példányt adott el global total ...
Persze végül úgyis a dollár számít a kiadónak, mennyire system seller, stb, de azért nem annyira rossz és nincs ez "hételve"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Inkább játszok AAA címekkel, mert azoknak esetlen van jó története, jó grafikája, jó szinkronja.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Kizárt hogy azért ne fogyna valami mert egyes haterek rossz hírét keltik. Egyébiránt "lehet sírni hogy forradalmi nincsen"...Na nem mintha a Sunset hűdenagy forradalom lenne.....😄 Egy poénokra hegyezett arcade tömeghent őrület ennyi.
Haverokkal nagyon adja a hangulatot, és őrület ami benne van, de a forradalmitól fényévekre van.
// Ugyanakkor az olyan címekhez képest mint az Infamous (amiből egyes idióták szerint lopott), egy kimagasló 5 csillagos exkluzív, míg az Infamous jó ha megér kettőt....
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.03. 11:07:06
Kb úgy járt mint a Brütal Legend: hiába minden marketing, végtelen bundlik ha a nagyközönség egy pillantásával full érdektelenné válik csak a választott stílus miatt.
Új Rachet meg jöhet 😊
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Ez viszont sajna nincs értékelve:
"Disappointing Sunset Overdrive Sales as it only sells 320,000 worldwide"
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
GT: Halboy
ITT a lehetőség ... :-)
Just do it :)
Sunset Overdrive!!!Mindent üt ez a játék és mindenbe!Hangulat,ötlet,kivitelezés és ahogy fut az hihetetlen!!!Ennyi!!!
Nem tudom megunni!!!!
Kicsivel többet szoktam ölni mint a második!!!<#eplus2>#eplus2>