176907

-
EasyLife #19858 akkor erről ennyit, vita befejezve! :D -
Gabe18 #19857 Bár mondjuk én is tudok olyan képet fotozni a játékból ahol nem tiszta rece az emberem árnyéka... (telefonal fotózva tv-ről szóval rá lehet mondani hogy azért nem látszik vagy mit tudom én )
-
gaboo7 #19856 Én is ugy gondolom hogy nagy külömbségek vannak a két gép között pl én stratégiákat és az fps-eket nagyon nem szeretem konzolon az irányitás miatt! De az is biztos hogy DoA-t vagy egy MGS-ot se tolnék billentyüzettel! -
EasyLife #19855 Kit érdekel h jobb a grafikája vagy sem, sztem jó és hangulatos kis játék és nem értem mit vitatkoztok itt ilyen butaságon! Ha neked PC az isten király akkor maradjá a pcd-del és ne hasonlítgasd itt az xboxhoz!!!!! teljesen más! -
Ragnar360 #19854 GONDOLTAM MEGOSZTOM VELETEK (énis ugy kaptam)
http://www.speedyshare.com/458949661.html
Megsúgom ez 1 játék , nézzétek meg a méretét , játszatok vele . Nekem azért fülem , farkam kettéált
(Mindent meglehet csinálni ,csak akarni kell ! ) -
EasyLife #19853 tévedés assze mangliában ps3 akhoz adtak ajándék hdtv-t :D mondjuk lehet h csak az első párnak passz -
Gabe18 #19852 Hát a lényt nem lehet megitélni mert a pc-s sokkal közelebb és más helyzetben van.Az árnyék kétségtelenül kidolgozottabb,simább a pc-s képen. -
gaboo7 #19851 -
gaboo7 #19850 Nézd meg pl az árnyékokat vagy a "dögök" texturáit! Szerinted ez nem butitás? -
Gabe18 #19849 Viszont a pc-s monitor-ra gyönyörűen rá lehet kötni és bár nem 70-82 centi átmérőben,de máris csodás képet kapsz. -
kader #19848 ELADÓ EGY XBOX KONZOL! 
chippelt,(tehát viszi a másolt játékokat)
+ 23 játék
+ magyar EvoX Menüs
+ 1 JoyStick (a kissebb az "S" -es)
Need For Speed Carbon
Project SnowBLind
Halo 2
Forza Motorsport
BloodRayne 2
Oddworld Munch'S Oddysey
Oddworld Stranger's Wrath
Star Wars : Episode 3
Gta : Vice City
Gta : San Andreas
Tony Hawk's UNDERGROUND
STAR WARS : Republic Commando
Splintell Cell 3
Midnight Club 3
Top SPIN
Flat Out
Mashed
NFS Underground
RAYMAN 3
LEGO STAR WARS
The Punisher
DRIV3R 3
gaboo7 #19847 Mint a Lost Planetnél is láthatod sporolnak a srácok a drága memoval mert hát láthatóan részletesebb pc-n... és igazad van 512mb 700Mhz-es GDDR3 memo van a 360-ban. Kevertem a PS3 256+256mb (system+vga) párossal. -
Az a lényeg! :) -
Nyílván nem eszi meg reggelire, de ugyan azt, ill. kicsit jobb teljesítményt nyújt a PC is.
Most lehet írni megint, hogy milyen drága a PC, de erre meg lehet írni azt, hogy egy Nextgen konzolhoz nem jár ingyen HDTV.
Egyébként nem vagyok PC harcos :D
Szval jó meg szép a konzol meg minden, de nem annyira, mint ahogyan azt az elvakul konzol fanok állítják. Mellesleg már rég vettem volna Xbox-ot én is, ha nem lenne ez a 3 led-es mizéria, ami valljuk be elég gáz dolog.
Remélhetőleg lesz olyan széria amiben ezt javítják. -
Gabe18 #19844 Hát az is nyitócim még oda,annyira nem kiemelkedő.Én mondjuk csak a fix.tv-n látam amint a 2 Game Overes ember kisérletezett benne.Állitólag a fizika meg a törésmodell csúcs benne,én mondjuk ezt se fedeztem fel igy tv-n nézve (pedig törés volt bőven,mert nekimentek mindennek...
)...
-
EasyLife #19843 ma játszottam előszőr ps3 al 576 ban árkádban, motos storm volt berakva, hát az a grafika ami elém tárult :s borzalmas volt nem tom vagy túl közelről néztem vagy szarul volt valami beállítva bár ne mhiszem de én jóva ltöbbet vártam volna a nagy playstation 3-tól :D viszont mellette xboxon ott kecseget a harry potter új része ami egész jónak tűnt, igaz az eladó ne mtetszését fejezte ki miután ráraktam a hangerőt h megtudjam h tényleg szinkronos -e vagy mi a helyzet mert csak feliratozva volt és a dobozára se volt több írva mint magyar nyelvű kéziköny és felirat... :DDD -
Gabe18 #19842 Amúgy a 360-ba 512 MB memória van,nem 256.
Egy idő után be fog következni amiről írsz.Kevés lesz a processzor,a ram,a VGA,akkor majd butítanak meg visszavesznek,és akkor olyan lesz.
De mig te szerinted ez az idő már most eljött,szerintünk még nem.Asszem meggyőzés itt már megint nem fog bekövetkezni egyik oldalról sem. -
Mozes13 #19841 A Microsoft most azt nyilatkozta, hogy tudják mi miatt van a 3 ledes probléma és hogy ezért módosítanak a boxon és ezután nem fog előfordulni ez a probléma. Most akkor várni kell egy jobb boxra vagy ezalatt azt a plusz 2 hűtőt értik amit mostanában szerelnek bele a gépbe? Mer én most szeretnék venni egyet, de ha kell várok egy kicsit még hogy jobb boxot tudjak venni. -
gaboo7 #19840 Csak a textura minöség sinylette meg általában a 64mb memoriát pl a half-life 2 isszony csunya volt, de a Doom3 sem volt szebb xboxon és ebben leginkább a ram hiánya volt a hibás! Sajna ezt nem lehet megoldani másképp kevés memoria=kissebb részletesség, alcsonyabb felbontásu texturák, csökkentett poligonszámu karakterek, csökkentett karaktermodellszám, kissebb belátható terület, árnyékok részletességének butitása, egyidejüleg megjelenithetö árnyékok számának csökkentése,...stb Többekközt ezekkel lehet memoriát nyerni. És hidd el ahogy haladunk elöre ugy meg is teszik! Te azthiszed full grafikát kapsz ök meg közben folyamatosan butitanak rajta kicsit! -
Gabe18 #19839 Tehát akkor az itt látható grafikai fejlődést látva,kijelenthető hogy (idézet lentebbről) " a 360-at megeszi reggelire"? -
Azért ilyen szánalmas kifogás nem kell, ez szimplán hülyeség.
Nem érdekel ha most beszól vmi nagy betűs XBOX 360 FAN, ugysem reagálok rá, de ez most kikívánkozott belőlem. -
Gabe18 #19837 Az Xbox-ban 64 mega memória volt,mégis vigan mentek rajta olyan progik amik pc-n még az 768-at vagy talán még az 1 gigát is megkivánták ha tökéletes futást akartál. Szerintem megnyugodhatsz.Mint konzol a 360 igen brutális felépitéssel rendelkezik,de ezt nem lehet összevetni a pc-s adatokal.Ez nem jelenti azt hogy néha a programozók nem ütköznek problémákba,vagy ne panaszkodnának (ki ne tenné),de meg lesz az oldva.
A CORE gépek vinyó nélkülisége elég elbaltázott lépés volt szerintem.De kellett bevezetőnek a MS részéről egy még olcsóbb gép,arra jó volt,nem a semmiért hagyták abba akiadást annak a verzióak. -
Ragnar360 #19836 
-
gaboo7 #19835 Mint már töbször leirtam ha nem akarsz pénzt ölni bele és másra nem használod akkor böven elég a 360, a crisys-t meg sem emlitettem, és csak abba gondolj bele hogy 256mb egyesitett memoria mire elég és hogy ezért milyen kompromisszumokat kell hozniuk a programozoknak (texturaminöség,látótávolság, egyszerre kezelhetö egységek száma) Épp az Unreal 3-as motornál került elö ez a dolog! Az egyik programozo nyilatkozott anno hogy hány karaktertmodellt tud kezelni egyszerre a motor és ez ugy nézett ki hogy PC 15-20 egyidejüleg mig ujgenerácios konzolokon ez a szám 8-10. De ha csak a GTA4-et emlijük ott a wincseszter hiánya volt a programozok legföbb gondja. -
Gabe18 #19834 Mért?Lehet ahol vette ott már dobozon keresztül is tudnak flashelni...
-
Gabe18 #19833 Nagyszerű,kapott a pc pár helyen szebb texturát.A játék jó fél év késésel jött ki pc-re,ennyi idő alatt hozátettek ennyit.Ha 360-ra most újrakiadnák akkor ezeket nem lehetne beletenni? -
egy kicsit viccesnek találtam:)
" ELADÓ!!! XBOX360 premium,vadonatúj,bontatlan,flashelt. "
:))) -
Ok de milyen gépen fut így?
Annyiból veszek egy konzolt meg egy fasza kis hd rady tv-t és szerintem még egy olcsóbb pc-re is marad pénz netezni. -
gaboo7 #19830 Lost Planet Ezt a cikket itt találtam az SG-n. -
Ragnar360 #19829 Huh ,re basszus , elnézek 1-2 órára , erre frissitem az oldalt és látom mi ment itt , végigolvastam az egészet -szerintem még ne fejezzük itt be :)) gyerek még az idő - Szal gaboo7 nyiltan megmondom , h tényleg egy láma vagy . Itt okoskodsz , ráadásul hülye érvekkel 1ütt .
Senkit sem érdekel , ha nagy (valtas gyorsgepelo uzemmodra :) )penzsohez vagy v mittomen , de ha csak szamolok azzzal h egy dx10 es kari 140e kb mert gondolom te mar nem kispalyazol es nem a butitott gadgeteket veszed meg 70k ért na mind1...a dx10 szép , jo , de semmi koze a a boxhoz ,szerény velemenyerm szerint a GoW is megfelel egy dx10 minosegnek , errol ennyit ...a box 3 ev mulva is élni fog , okoskám , a konzolokat másképp tervezik , gyartjak meg mint a pc alkatreszeket , szerinted mennyi ido volt elkesziteni a 360-at , mert nem 2 ev se nem 3 baszki , teljesen mas a felépitése az egész gépnek , de ha ezt tudnad akkor nem irkalnal ien baromságokat itt össze ,h ilyen meg oan szar lesz ez 2-3 év mulva ...megsugom nked h a te crysisod is egy techdemobol indult el-nem vitas ertenek hozza - , DE , sztem az a jatek nemszol masrol mint a grafika és a fizika ...de nem josolok neki hosszutavu ""jelbe életet .Fiam , irtad h a carbon igy meg ugy meg amugy pc-n , hol élsz te ??? nemtom , de ezt a földnek hivjak (tudtommal) a boxunk orbaszájba alázza a te carbonodat graf-ba megsugtam ezt is.Nagyon elegem volt a postjaidat olvasva , h allandoan azt hajtod ,h pc n szebb a grafika ...meik tv-t nézed te ? tömérdek olyan game van ami cáfolja az állitásodat , na mind1 , ezt már elöttem is mondták .A másik , h mégha vki nagy pénzes DE ESZE VAN az (és tudok jopár ilyenrol) az is inkább konzolt vesz mintsem pc-be öli a rengeteg fölös pénzt .[Remélem az ms már titokba tervezi az xbox 3 -at :DDD ]Ennek ellenére én szeretem a pc-t sőt azon nőtem fel amiota az eszemet tudom jáccok , és koczka vagyok , de ezt a gépet ami most van nekem kicsit tobb mint 1 éve vettunk 240k-ért (AMMD Athlon 64 3200+ , 1GB Ram Kingston , MSI GeForce 6800XT 256MB GDDR3 ram) monitor -40k , mind1 ...jelenleg is megvok vele elégedve , már alig jáccok pc-n , rengeteget MMO-ztam ahhoz pedig tökéletes gép , meg amire én használtam ...szvsz egy konzol és egy cool kis tv mellett tökéletesen elfér , de biztos nem fejlesztek 500 ezret , nem veszek uj gépet meginnt , nincs is miböl , de ami bosszantott már , az az árzuhanás pl spanom 2 magos 4200+-os amdjét vette 90+ k-ért most nézd meg mennyi ja és már ez is gagyinak számit , szal marhára zavar(t) engem az árzuhanás , na mondom ebböl elég , etteséke a *urva annyukat nem gazdagitok én meg senkit .Szal emiatt is visszatérek kedvenc konzolomhoz az Xbox-hoz
(sok más oka is van , de lusta vok már annyit irni , megmár igyis összekavarodtam sztem parszor :DDD ) -
ugyan ezt tettem volna a gepbe en is... de 200 dolcsibol jott volna ki kuldessel egyutt..
ugyhogy a fele arert vettem xcm ventiket hatulra es ami a gpu elott lesz.... majd vagok egy nagy lukat a box tetejere es onnan faszan tudja majd szivni a levegot az add on fan -
gaboo7 #19827 Köszi!
-
ITT érdeklődj Wadarr nevű emberkénél, aki a vízhűtést csinálja! :) De egyébként a Szervíz menüpont alatt meg is nézheted pontosan miböl is áll! :) -
gaboo7 #19825 Valakinek van személyes tapasztalata a vizhütéssel kapcsolatban? Hol csinálnak ilyet és mennyiért? -
A pici, ami középre megy, az befelefujja a levegöt a GPU és a CPU felé, igy mégjobban áramlik a levegö!
Szerk.: A picinek egyedül nincs értelme, aarra vigyázz! Mivel a hátso sima ventik nem azon a fordulatszámon pörögnek, igy nem tudnák kiszivni a meleg levegöt! -
gaboo7 #19823 -
Ezt az XCM venti szettet vki nem tudná beszerlni a boxomba?
És a három és tíz ezer forintos között mi a különbség?! -
gaboo7 #19821 pasztát neki! Milyen hütö van rajta? Heatpipe-os? -
mindegy.. nagynehezen leszedtem a heatsinket... ahogy gondoltam.. szinte semmi paszta nincs a cpu-n es az is meg van szaradva.. nem csoda hogy pusztulnak az xbox360ak -
gaboo7 #19819 Ezt láttad már? MGS4