176909
banner
  • gaboo7
    Itt mindent megtalálsz: Hitachi flesh
  • KILLER2
    Szierntme ugyanugy, mint a Samsungot vagy nem? Csak más flash kell rá.
  • gaboo7
    Nem rossz: Darkness
  • CSOCSO
    persze hogy hitachi gepet fogok ki.. fingom nincs hogy kell ezt flashelni.. vki tud segiteni???
  • Bence9292

Ez nem lehetett a véletlen műve, annyira szép madzsaros.
  • gaboo7
    "lehetségtelen" egy ujjabb nyelvújitó fiatalember, nem rossz!
  • erdei1989
    köszi:(
  • Zsoltika 007
    Csak lemezről.
  • erdei1989
    Az xbox360 vinyomra tudok feltenni játékokat és onnan játszani??vhogy?vagy ez lehetségtelen?
  • KILLER2
    Más flash kell rá és más lemezeket szeret. Ennyi.
  • Gabe18
    Akkor csak a második mondatom számit,a link nem.
  • Nagy01
    Mi a különbség samsung és a másik meghajtó között? Nehezebben vagy egyáltalán nem lehet flashelni?:S
  • gaboo7
    65nm procit terveznek de ki tudja mikor lesz belöle valami, vga kábellel szebb lesz a kép az tuti (ég és föld a külömbség, tapasztalat).
  • gaboo7
    Ha jobban körülnéznél...(20071)
  • gaboo7
    Lehet hogy elkészitik boxra is...
  • Balli
    mit ertesz az alatt hogy samsung legyen, a lejatszo legyen az? Az miert jobb?
    egy sima vga kábellel rákötheted a dvi bemenetre- es akkor a jatekok max. felbontassal fognak menni, vagy nincs kulonbseg a komponens HD kabel kozott amit a premium csomaghoz adnak?
    Elite -itt viszont arrol irnak hogy az uj X360 uj procit kap, amirol azt olvastam hogy kevesbe melegszik
  • KILLER2
    Igen, én is így tudom, a legjobb lenne az optikai kábel, de nekem ez is elég 5.1nek tűnik, főleg ha erősítőre van kötve. Amúgy nem tudom. Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy a 360nak is kimenete van, szóval ha a hangfaladnak is, akkor lehet, hogy problémás lesz.
  • CSOCSO
    ez a leiras kicsit santit.. ma/holnap irok egy ertelmesebbet.. eppen megyek xboxot venni.. istenem ... add hogy samsung gep legyen!!!!
  • TrIp
    az eliteben nincs új processzor, nem is fogyaszt kevesebbet, nem is hűvösebb, és ha nincs HDMI bemenet a tv-den, akkor neked nincs szükséged az elite-re... egy sima vga kábellel rákötheted a dvi bemenetre, csak venned kell egy átalakítót.
  • Balli
    Egyebkent biztos 5.1-ben szol es nem csak az van hogy minden hangfalbol szol a hang? Ugyanis en ugy tudom hogy ez a feher/piros kimenet csak sterot tud
  • Balli
    Koszi az infot ez jo hir mert a hangfalambol is megy ki feher/piros dugo paros, amit pl a TV-hez, videohoz lehet csatlakoztatni, de gondolom akkor ez a kimenet jo lesz az Xboxhoz is.
    Ha valaki tudja a HDMI reszt arra kivancsi lennek.
    Ezek a 3. generacios x360-at ujabb procival is szereltek fel ami tudasban ha jol olvastam ugyan ott van viszont kisebb a fogyasztasa es nem annyira melegszik- tudja esetleg valaki, hogy ezeket mar hutesmod nelkul is lehet sokaig hasznalni, kisebbek ennel a verzioknal a hibaaranz?
  • KILLER2
    Első kérdésedre nem tudok válaszolni, de a többire igen. HDMI-s gépeket csak elite packban adnak, mivel az Elite pont erről szól a nagyobb vinyó mellett. Nos a hangfal egy külön történet. A 360ból ugye kijön a fehér és piros kábel, a hangfalból meg a zöld, narancs és fekete jack dugó. Kell egy átalakító, amivel ezeket össze lehet kötni és akkor midnen faszául szól 5.1ben. Ennek beszerzése nehézkes, mivel ha jól tudom itt csak nekem van ilyenem, én pedig úgy jutottam hozzá, hogy az előző hangfalaimhoz adták.
  • Gabe18
    Az új Call of Duty 4: E3 2007 Trailer már inkább témába vágó.

Az elejét elnézve kicsit megirigyelték a STALKER-t a készitők.
  • Balli
    megkerdeyem itt is:
    Az uj x360-at, amit mar HDMI kimenettel szereltek fel, ossze tudom kotni az LCD tv DVI kimetevel? Mert ugye van HSMI/DVI vegekkel rendelkezo kabel ha jol tudom, azzal mukodne? Vagy csak a meregdraga speci xboxos kabelz fogad be a gepecske?
    A HDMI-s valtozatokat csak elite packban lehet meg kapni? Meg egy utolso kerdes Egy ilyen hangcuccot ra lehet a gepre kotni es 5.1-ben is szolnak a jatekok?

Elite
    lent lathatok a kimenetek: Genius hangfal
  • KILLER2
    Jaaa. Akkor már értem. Részvét. Mondjuk a Crysis ígéretes, de konzolt és PCt hülyeség összehasonlítani. Egyik se tökéletes, mindekettőnek vanna jó és rossz tulajdonságai.
  • Gabe18
    Semmi.Ez a pc felsőbbrendűségét bizonyitó folyamat része.
  • KILLER2
    Lehet, hogy bennem van a hiba, de ennek mi köze van a 360hoz?
  • Nagy01
    Ez szép volt:-)
  • Lizardman
    bazz ilyen nincs, én ebben is láttam egy predátort :DDD

ott a háromnegyedénél 3-szor is mutatnak egy tök olyan cuccba beöltözött foszert ..
  • zoli80
    sziasztok!van egy uj,flash+coolmoddolt premiumom elado.88 a vége.
  • gaboo7
    "kicsit" azért komolyabb a dolog
    És ami biztosan mindenkit érdekel: CoD 4 E3
  • Lizardman
    Elöször Far Cry és Predator keverékének néztem (az ilyen láthatatlanság miatt)... :)
  • gaboo7
    Ezt sasoljátok!!!
  • KILLER2
    Tényleg, így ahogy mondod. YouTube eszembe sem jutott. Jó, hogy mondtatd, hogy tolod PCn a GRAW 2-t, mert akkor inkább PCre szerzem emg, nem pedig boxra. Köszi a választ.
  • gaboo7
    Ghotic 3, Oblivion, Call of Duty 2, CnC Tiberium Wars, Medi Evil: Total War 2, Quake 4, Neverwinter Nights 2, F.E.A.R., El Matador, Company of Heroes, Call of Juarez, GTR 2, CS:Source, HL2:Episode 1, Warhammer Mark Of Chaos, WoW, Heroes 5, Battlefield 2, Battlefield 2142, Godfather, The Battle for Middle-Earth II, Age of Empires 3, Black and White 2, GT Legends, SWAT 4, stb... Van még pár. Ugyhogy nem mondhatod hogy nincs rá jó játék és hogy minden késve jelenik meg rá!
  • Gideon Wieth
    Graw 2-őt épp ma próbáltam PC-n... nem nyerte el a tetszésem,a Rainbow Six vegas szerintem jobb... A grawnál nekem inkább a csendes öldöklésen volt a hangsúly...Ennek ellenére ha szeretted az előző részek valamelyikét tetszeni fog mert jó játék!
    POTC...szintén a PC-s verzió.. Engem lekötött..De én nagy fan vagyok :) Midnenesetre ahogy láttam a BOxos szebb és jobb...:)
    Vampire Rainre... kicsit viszaolvasol valahol mondták hogy nem épp a legjobb...
    DE a LEGBIZTOSABB... nézd meg Youtube-on van videó én is ott néztem...
  • KILLER2
    Éppen játék vásárlás előtt állok és lenne 4 játék, amiről kérdezném a véleményeteket.
    1. GRAW 2
    2. Def Jam: Icon
    3. Pirates of the Caribbean: At World's End
    4. Vampire Rain - ehez még annyit, hogy torrenten néztem és tényleg csak 4 giga?
  • Lizardman
    dehát épp ezaz, hogy most minden gépre kitolták a garit 3 évre!
  • BigReaper
    3 év garival?
    ha jol tudom minden Xra, 1 év lett a gari az uj szerzodesmodositassal, Microsoft Hungary-tol tudom, mert az o versenyzojük vagyok, szal megbizok az Ő infojukban. Uj Cre, ilyen feltételekkel, nem kaphato jelenlegi tudasommal 50ér, de figy mond meg mennyiert vinned el?
  • Lizardman
    jah