XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy bejelentéssel készülhet az Xbox a 2020-as The Game Awardsra
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Mindezek pc-n természetesen simán mentek 60 fps-sel már 5-10 évvel ezelőtt is, megjelenéstől függően.
De mondjuk akkora játéknak, mint a Witcher 3 sincs pl. performance módje PS4 Pro-n, csa XOX-en. Szóval messze nem alap. Sajnos. 60 fps > 4K felbontás vagy ray tracing.
Közben a redditen vannak már reviewok, gyaníthatóan olyan lesz mint a W3.
Szép, jó, bugos.
Szinte biztos vagyok benne, hogy lesz 60 FPS mód, de csak One X, illetve Series S/X-re, ill PS4Pro/PS5-re.
A nextgen patchel meg szerintem kap majd RT-t lockolt 30 framere, illetve csiszolnak majd a grafikán.
Persze ez csak az én elméletem. Meglátjuk 😊
Performance/Quality alap a mai játékoknál XOX és PS4Pron is, persze hogy lesz, mert ezek futnak majd a mostani konzolokon.
Ha a Ray Tracing-re gondolsz, az nem lesz.
Ugyanúgy lesz Performance/Quality a nextgennél is, csak PC közeli textúrákkal+ effektekkel, + Ray Tracing.
Na, ha elolvastad akkor már csak annyi marad, hogy meg is értsd. Ha sikerült, gyere vissza.
"Unlocked frémes játékok is vannak (nem csak régi AC, ennél kicsit több az elérhető játék, de csak párezerrel 😄), "
Párezer unlocked frémes játék? WTF? Régi AC pont NEM unlocked frémes. Te elolvasod egyáltalán a kommentjeimet?
Ez valami vicc vagy trollkodás? Te mi a fenéről beszélsz? Több ezer unlocked frémes játék xboxon ... Szerintem ezt itt fejezzük be, te valami mesevilágban élsz vagy szívtál valamit, nem tudom.
Vagy csak kibaszott nehéz beismerni, ha nincs igazad, aztán inkább megy a melléduma, hogy series x az ugyanaz, mint pc-n upgrade-elni a konfigot.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2020.12.07. 21:09:08
"Aki még nem vett új konzolt, de van egy előző genes konzolja, ne vegyen. Hacsak nem úgy van, hogy nem tud élni a Demon's Souls remake nélkül, ne vegyen. Idén teljesen felesleges. Van mennyi? Öt-hat játék, ami ugyanúgy kint van last genen is, de valami pluszt ad a töltési időn felül next-genen? Ezért felesleges kiperkálni 185 ezret - mondom úgy, hogy én megvettem a series X-et és előrendeltem a PS5-öt."
Ez nem igaz. Unlocked frémes játékok is vannak (nem csak régi AC, ennél kicsit több az elérhető játék, de csak párezerrel 😄), nem csak locked, több játék is kapott X/S patchet, és ja, a töltési idők is jobbak. Szóval maradjunk annyiban, hogy szerinted nem éri meg, vagy neked nem éri meg, de így generálba bemondani, hogy senkinek se éri meg akinek van XOX. Nos, ez baromság szerintem.
@Darky: figyi, majd ha egy egyszerű eredeti komment-válasz-válasz kombót végig tudsz követni, és még a 4. kommentnél is tudod miről van szó, akkor térjünk vissza rá
Nem hományosabb lesz a prevgen, HANEM más.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.12.07. 16:46:01
Ehhez képest mond már meg nekem, mi a búbánatos lófaszt nyerek series x-en pl. az Outer Worldsnél? Vagy a Greedfallnál? Vagy a Mass Effect Andromedánál? Vagy bármelyik régebbi AC-nél? Amit nem kapok meg one x-en is? Megmondom: gyorsabb töltést az ssd miatt és kész, semmit mást. Locked 30 fps. Ha lecserélem a 960-at egy 3070-re, akkor ezek közül a játékok közül mindegyik sokkal jobban fog futni, magasabb felbontáson, jobb frame rate-tel.
Ahol van performance mode, ott one x-en is 60 fps volt (pl. Jedi Fallen Order vagy W3), itt ahol dinamikus felbontás van (nem nagyon tudok hirtelen ilyet, a Fallen Ordernél tuti nincs, az performance mode-nál lockolt 1080p még series x-en is), ott lehet valami előnye a series x-nek, életből vett példát nagyon nem tudok, talán a FFXV? Elvileg a W3 performance mode is az, de egyelőre ezt még mérésekkel nem láttam alátámasztani, nekem nem tűnik 4K-nak series x-en az tuti. Erősen 1080p-nek tűnik, max 1440p, de szemmel láthatóan alacsonyabb a felbontás még series x-en is, mint 4k mode-ban.
"Szóval visszatérve oda, ami az alapkijelentésed volt, hogy semmi értelme xsx-et venni, mert ugyanaz, mint bármelyik xbox one, nos ez így ebben a formában nagyon nem fedi a valóságot."
Eleve nem ez volt a kijelentésem, hanem az, hogy most MÉG alig van értelme, mert van vagy 5-6 játék, ami kihasználja.
Itt nem frémekről van szó, meg 2 pocsolyáról ami tükröződik vagy nem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.12.07. 16:15:13
Szóval visszatérve oda, ami az alapkijelentésed volt, hogy semmi értelme xsx-et venni, mert ugyanaz, mint bármelyik xbox one, nos ez így ebben a formában nagyon nem fedi a valóságot.
Szóval ezek alapján valószínűleg fog menni 60 FPS-el XSX-en, day 1.
A nextgen patch szerintem optimalizálás lesz + esetleg RT.
Kb ettől függ, hogy konzolon is megveszem most vagy sem.
Nem érdekel a ray tracing, a 60 fps viszont igen.
Bár abban is biztos vagyok, hogy PC-n durva vas kell majd és optimalizálatlan lezs az elején.
Pc-re fogom megvenni tehát egyelőre.
Vagy játzsol egy erősebb PC-n
Vagy vársz kb 3-4 hónapig.
csak sokan tuti pl egy XSX-et ezért vettek meg.... PS5-öt nem biztos, de XSX-en főként a Valhalla, meg Cyberpunk amiért sokan azonnal váltani akartak.
Azt ittvan
Pont nemrég vettem egy 2060-at ami nem erős GPU és 125-ért kaptam meg, utána kb 2-3 héttel néztem, most már ami megmaradt 200k-ért adják. Durva.
CP2077-en nem lesz rtx idén konzolon. Sanszos, hogy 60 fps sem lesz idén konzolon, hiába van ps5-öd vagy s/x-ed. A játékok többségén, amelyik nem kapott x/s peccset, nem lesz semmi különbség, csak kevesebb töltés az ssd miatt.
Pc-n azonnal érzem a különbséget, ahogy megvettem az új alkatrészt. Itt várhatok, hogy a fejlesztők csináljanak valamit. Ha fognak egyáltalán. Pl. Outer Worldsnél kérdéses.
És igen sajnos PS topikban pont ezt mutattam a többieknek hogy hogy fog menni PS5-ön majd.... Sajnos... Meg XSX-en (itt sem lesz gondolom sokkal szebb)...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.12.07. 11:37:58
Valójában meg ők tudják nekik mik a preferenciák saját maguknak.
Szerintem meg igenis ég és föld a bw játékok futása, plusz ahol van X/S patch az is elég jópofaság, szóval ez azért nem ugyanaz, mintha előző gen gépen játszanál.
Szerintem menj át egy PC-s topikba is, hogy ne vegyenek új gépet, a régin is ugyanazok a cuccok futnak, csak 720p lowban rtx off, hiába költenek milliót az új gépre a játék ugyanaz lesz. 😄
Főleg a MS konzolján látni az emberek leszarják hogy mi van és mi nincs rá megveszik akkor is..Csak halkan mondom ezek a konzolok még fél/1 év múlva is 185 ezerbe kerülnek majd... (nyilván telekomnál olcsóbb ahogy most is) Szóval kajakra mindegy mikor veszi az ember
Ez csak nekem új hír? Akkor lényegében a CP2077 is csak jövőre jön ki PS5-re és S/X-re?
Aki még nem vett új konzolt, de van egy előző genes konzolja, ne vegyen. Hacsak nem úgy van, hogy nem tud élni a Demon's Souls remake nélkül, ne vegyen. Idén teljesen felesleges. Van mennyi? Öt-hat játék, ami ugyanúgy kint van last genen is, de valami pluszt ad a töltési időn felül next-genen? Ezért felesleges kiperkálni 185 ezret - mondom úgy, hogy én megvettem a series X-et és előrendeltem a PS5-öt.

általában ott szoktam venni előfizetést is mikor akciós. De vannak játék kulcsok is.
De az igaz, hogy 95%-át érdemes ms store-ból venni ha akciós.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Eddig a másik gyártó konzolját használtam, de az újból nincs, ezért egy Series S-t beszereztem.
Bocsi, ha hülye a kérdés, de digitális verziójú játékot a Microsoft Store-on kívül hol érdemes keresni?
Köszönöm!
Volt ebből anno nem kis botrány.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Control Ultimate az nem a szebbik verziót jelenti, hanem hogy van hozzá DLC.