176622
-
#175220 allkeyshop -
hunbalee #175219 Vannak cd kulcs boltok, de ott nagyon kevés játékhoz van cd key. Szóval only ms store van ahonnan lehet vásárolni -
#175218 Sziasztok,
Eddig a másik gyártó konzolját használtam, de az újból nincs, ezért egy Series S-t beszereztem.
Bocsi, ha hülye a kérdés, de digitális verziójú játékot a Microsoft Store-on kívül hol érdemes keresni?
Köszönöm! -
#175217 Ez is lehet... :) -
hunbalee #175216 Nem furcsa...Vedd meg mégegyszer ha kell az upgrade. Szimpla üzletpolitika. Pont amilyen a bundlekban a sima alapgame-et beletenni. Nagyon jól tudják hogy a vásárlók 50-75%-a azonnal meg és veszi a season pass-t hozzá ami fullossá teszi.. -
#175215 hár ez furcsak hogy miért csak ahhoz. -
#175214 Ezt tudom, de az ultimate-hez jön csak ki a next gen peccs. Akinek az alap van meg (akár az összes dlc-vel együtt is), az nem kap next gen peccset. Meg kell hozzá venned az ultimate-et.
Volt ebből anno nem kis botrány.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#175213 Ja nem az Ultimate-re értem, persze a simát rakták bele DLC nélkül, én arra értem hogy a nextgen látványnal a frissitett változatot majd ha lesz nextgenre...
A Control Ultimate az nem a szebbik verziót jelenti, hanem hogy van hozzá DLC. -
#175212 Hát mert ez az alap, nem az utlimate edition, nem? Ha azt akarták volna GP-ba rakni, akkor azt rakják. A S/X patch jövőre jön, de az ultimate edition már kint van szeptember óta. -
#175211 Miből gondolod hogy nem lesz benne majd? -
#175210 Ja, de ez így lófasz. 30 fps. Inkább vártam volna jövőre, de akkor legyen ultimate verzió. -
hunbalee #175209 Tudtommal a next gen verzió csak jövőre jön amikor már nem lesz a game passba szóval .... -
#175208 Mekkora spúrság, hogy Controlból a last gen verziót tették a GP-ba ... -
#175207 Ami ebből érdekelt, az annak idején már megvettem. :( -
#175206 Én is nagyon szemeztem vele, de hála istennek más játékokat húztam be helyette.
Remélhetőleg sokáig bent lesz, mert végigtolnám, de előtte még a Valhallát kéne befejezni, meg ugye jön a CP77 is egy hét múlva. -
#175205 Még jó, hogy nem vettem meg a Controlt most a 6 ezres akcióban.
DQXI rém unalmas volt nekem, 30 óra után egyszerűen megállt a lelkesedésem, de a körökre osztott szaros harc miatt. -
toza #175204 -
#175203 Jaja, greedfal meg dqxi is, teljesen el leszünk kényeztetve. -
hunbalee #175202 -
Eddig még nem füstölt el! -
hunbalee #175200 Hamarabb jön a Forza Horizon 5, mint gondolnánk? -
hunbalee #175199 Assassin's Creed Valhalla patch 1.0.4: Xbox Series X and PlayStation 5 re-tested -
Legendrush30 #175198 Xbox series X-nel ez pontosan mit takar ? : rrt-00010 -
#175197 Ez meg a PC-s Nvidia Now, csak érdekességképpen. Ebben az az érdekes, hogy (előfizetéssel) Ray Tracing is megy a játékokban, ahogy lehet látni a Control-nál is pl.
-
#175196 Telefonon készített screenshotok:
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.11.28. 14:42:51 -
#175195 Ez nem álomvilág már, ez most is létezik, telefonokon-tableteken.
xCloud és Nvidia Now kiválóan megy, max 1080p 60fps.... de tökéletesen megy.
Vagyis nem függ össze azzal hogy egy mostani konzolnál nem tudják szemléltetni a töblet erőforrást! Kihozzák belőle valszeg, csak nem látod.
De lényegtelen, mert az Xcloud és Nvidia Now-nak nem aza a lényege hogy egy hardvert kimaxoljanak, hanem annyi csak hogy a MÁR most létező és futó alkotásokat neked streamelik szerverekről.... -
hunbalee #175194 Nem gyanus hogy a felhő már müködik?
Annak semmi köze az erőhöz. Legyen jó neted meg egy kontrollered azt kész.
Nem mellesleg a ms tudja, a többi cég nem tudja egyelőre mert gondolom még tanulják a dolgot.
De ez mindig így van a gen eleje és közben meg a végén durván eltérő a grafika pl. Ahogy kiismerik a rendszert egyre jobbat tudnak majd.
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2020.11.28. 09:32:06 -
#175193 Egyelőre még azt a 13 tflopsot se találja meg az MS, ami állítólag az új Xboxban van....nemhogy majd buta oprendszeres tévéken lehessen minőségben játszani. Mobilcímekkel maximum. -
hunbalee #175192 -
#175191 Az megvan amikor egy Sony tévé fog pénzt termelni az MS-nek!? -
#175190 Amikor rányomsz most a KOSÁRBA gombra ott tájékoztatnak elvileg hogy megjelenéskor limitált volt és utána azaz most már heti-vagy -kétheti rendszerességgel kapnak újabb példányokat.... vagyis meg fogod kapni.
De szerintem, legalábbis én betelefonálnék nekik mi a helyzet a rendeléssel.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.11.26. 20:33:55 -
hunbalee #175189 Egy éven belül Xbox lehet az okostévékből -
Zozo76 #175188 befizetsz elolegnek mondjuk fel-milliot, tuti kapsz gepet! :D -
#175187 Előleget befizetted? Ha nem akkor ne várd!!! Utolsó infóm szerint a következő előrendelések már elkezdtek kimenni.. -
Legendrush30 #175186 Mit gondoltok érdemes várni a Konzolvilág-os rendelésre ? 1,5hét eltelt és vissza sem igazolták. Telefonon hívtam őket 2 hetet mondtak meg valami előleget ,de kamunak hangzott. -
hunbalee #175185 Xbox Series X-Mix – Így futnak az előző generáció játékai a Microsoft legerősebb konzolján
Metro Exodus nextgen patch 2021-ben
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2020.11.25. 19:15:55 -
hunbalee #175184 Phil Spencer elárulta, hogy milyen üzleteket kötnek az Xbox Game Pass-be bekerülő játékok fejlesztőivel -
hunbalee #175183 -
Ipkiss #175182 Sziasztok. Gondolkodom ezen a Series X-en és érdekelne,hogy milyenek a lehetōségek Xbox fronton. Egyelōre csak a Cyberpunkot szeretném játszani, de érdekel az alap GamePass is, mert multizni nem igazán fogok tehát az Ultimate felesleges. Hallottam errōl az átváltásról, az érdekelne bővebben illetve milyen fiókokat érdemes nyitni? Playstationön volt egy hazai és amerikai is az akciók miatt. Köszi -
Zozo76 #175181 igy legalabb jobbam megbecsulod, hiszen olyan draga volt... :)