176842

-
valahol meg lehet nézni, hogy egy játékkal hány órát játszottam? -
FF pakk poén lett. Kívül, belül, teknóban mindegyik a filmnek megfelelő.
-
Mikben van és mi? Halo is folyamatosan változik és fejlődik, de az alapokat nem fogják megpiszkálni, mert ami nagyon jó azon nem kell változtatni ( finomítani finomítottak folyamatosak ), aki játszik vele tudja.
Aki nem játszik, meg mindegy mit mond. -
eje75 #162159 Erre először 8 évesen a fogorvos székében jöttem rá :) ... mind1, kibírom, de nekem a boxon pre-ordered a státusza, pedig az általad (orichalcos által) leírt módon vettem... amit ezúton is köszönök mindkettőtöknek :)
Utoljára szerkesztette: eje75, 2015.09.15. 16:55:14 -
Már 28 ?!?4? :( )
;)
Viccet félretéve nem tudom, akkor biztos nem szeret a fogtündér, szingapúrban 18.09 00:01 SGT volt a megjelenés, kb azóta veretem -
eje75 #162157 Szia! Igen, ott vettem...Nekem tegnap este a box kiírta, hogy még egy kicsit várnom kell a megjelenésig, ellenőrizzem a store-ban, ott pedig a release date-et 28-ra írja....
Utoljára szerkesztette: eje75, 2015.09.15. 14:03:43 -
Singapure store-ban? Tegnap óta játszik vele minden ismerős aki onnan vette. -
eje75 #162155 Szia!
Hol láttad ezt? Megvettem online és nekem 18-át ír
...
-
Figy de nem kell nagy dolgokat beleképzelni. Csak apróbb dolgokat. ;) -
Ajjajjj, Dark ... ne .... neki ... ne, jó?
:D
Meg ezt amúgyse. HALO és a fegyverei azért ilyenek mert ez nem a quake, ez hadsereg, ez páncél, sztori van. Így is a tiedhez hasonló vélemények miatt kicsit túl diverzifikált a Spartan páncélok megjelenése, sokaknak akik a könyveken nőttek fel nem jön ez be ! -
Hát más játékban miért vannak változások?
Talán mert érdekesebb lesz tőle?
Végigvittél már HD felújítást (régit meg a felújítottat?) -
És mégis miért?Adott karakterrel játszunk sztori módban, akinek ugyanolyan az armorja végig. Főleg most hogy nincs nagyon rá lehetősége hogy fejlesszen. -
Sajna. :D -
Chief péncélja adott... azt nem lehet megváltoztatni. -
Na ez zsír, csak annyi hogy ne unlockolható extra legyen én alapon gondoltam a story modba. -
Ugyan annyi. -
Jogosak az érvek. Egyébként a lemezes játékoknál kevesebbet telepít fel, vagy ugyanannyi helyet foglal, mintha live-on veszem meg és töltöm le az egészet? -
"Lehetne ez a fejleszthető fegyverek, páncélok"
-
Félre ne értdsd.
Nem szarozom és nem erőlködök, énnekem az FPS-ek a lista végén vannak mint pénzért beszerzős játékok.
Csak mondom hogy miért van az hogy nem visznek bele más ötleteket, amiket más játékban láttunk már.
Lehetne ez a fejleszthető fegyverek, páncélok. Stb.
Ne miattam változzon a játék, nem vagyok sorozatnak a fanja, hogy most aztán idevele.
Csak ahogy végignéztem a gameplay-t, az első rész óta bennem vannak ezek a formák, hangok, lehet ezért nehéz szembesülnöm a generáció okozta változásokkal is.
Persze szép a játék, még a víz is, csak kicsit furcsa az összkép, kicsit retro maradt. :D -
Ott a Halo kollekció, a Halo 4 HD full prevgen. Jól néz ki nyilván 1080p és 60 frémmel, de ennyi. Prevgen. Ez meg kurrgen. A látvány, effektek pazar, nem látok benne kivetni valót.
Az ellenfelek adottak, a Covenant adott. Prometheans meg ott van a 4. résztől kezdve mint új faj. Az ő storyuk egy trilógia része, tehát a Halo 6ban is ez lesz a felállás.
Minden részben változtak az eszközök, fegyverekek, képességek. Eleve nem csak Chief-el kellett menni, így a más karakterek mást is tudtak, máshogy, más eszközökkel, más képességekkel harcoltak.
Nem kell erőlködni. Ha nem tetszik le kell szarni és elmenni mellette. Ilyen egyszerű. -
Emlékezz mennyit nyavajogtam a TR-nél hogy változzon és most nem örülsz neki hogy ilyen lett amilyen? :)
Visszasírnád még a régit? -
3 hónapja még nem volt ONE-om ;) -
Ilyen drága még mindig a Legends? Hápedig milyen régi az már. -
Oksd Halo kell.
Nem azt mondom hogy mint a Final Fantasy úgy frissüljön epizódonként, de most annyival nem alázza a 4. részt látványban szerintem hogy azt a zöld páncélt, meg a megszokott ellenfeleket ne találjam ismétlésnek.
Jó lehet neked nem elég ebből, biztos lesznek apróbb eltérések, fejlesztések, de komolyan erőlködni kell néha hogy kitaláljam melyik Halo-t nézem éppen, nincs akkora egyértelmű változás.
Csak foligon számban? Ez oké, szép és jó. Csak furcsa érzés már 8 éve ugyanazokat a fegyvereket használni, ugyanazokkal az ellenfelekkel harcolni, a pályák sem változnak annyit.
Jó a 4.részben nagyon tetszett a behozott sok apró vagy éppen nem annyira apró dolog, a sok kiegészítő.
Azok az új ellenfelek, fegyverek....amik így összeépülnek a kezedben.... -
"Rayman Legends-et. Behúztam Live-ról 3.990-ért"
3 hónapja volt GOLD játék.
Live árak elég jók. Folyamatosan mennek az akciók, minden héten érdemes nézni a GOLD címeknél, tele van leárazásokkal. Aki nem Day 1 játszik ( több esetben ők is ) lemezes árak alatt tudja venni a címeket. -
Kezdem belátni, hogy ebben nagy igazság van. Főleg ha saját bőrén/pénztárcáján tapasztal az ember. Járta így én is most, tököm vette meg 12.990 ft-ért lemezesen pl. a Rayman Legends-et. Behúztam Live-ról 3.990-ért... -
"de nem örülnél te is kicsit vérfrissítésnek?"
Új vadállat rész, tele finomsággal. Nekem Halo kell nem más. Ez meg Halo és nem más. -
Hát, hogy azért semmi változás, a karaktereket nézve, fegyverek, vagy hangok nem? :D
Nem egetverő problem, de furcsa mintha "első/előző" résszel nyomnék, új engine-el. :D
Oks Chief külleme egy ruha van magyarázat hogy miért nem változik, (pedig változhatna), de pl ellenfelek?
Űrhajók? Bármi? :)
Télleg nem kukacoskodásból, de nem örülnél te is kicsit vérfrissítésnek?
A stílus megmaradhat/na. Az nem para, csak mindig olyan érzésem van pl konkrétan az 5. rész gameplay-ek alapján/láttán, mintha egy mostgen Halo 4 lenne.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.14. 20:06:11 -
Mivan? -
Nincs baj a játékkal, de hány részt adnak el még egyazon skinekkel?
Hangokkal stb? -
Ez királyság, ha a valóságban működik is. Én úgy sem veszem észre mikor megy kicsit lejebb ( Wolfinál sem láttam sosem ). -
"In much of the campaign you may be playing at 1080p, but when we want to get really crazy with vehicles, visual effects and combat we can trade some of the resolution in order to maintain the crucial 60fps" -
Letisztultság, desing, színek, fények. Csak legyen stabil 60 és hállelúja. -
Agyonbasz. Kell most. -
Vááááá legyen már október elejeeeee! -
-
Hhhhh ... Ja, ez így van, de mióta 19-20 ezer Ft egy lemezes játék 0day, azóta nálam beesett a user's manuálok meg kaparós DLC kódkártyák és "steelbook" kólásdoboz tokok értéke. Otthon porosodik a polcomon egy Forza 4 Limited, egy Alan Wake Limited, egy HALO 4 Limited, de minek? Eladni se tudom őket, már 4 ezer pénzekért se kell a migránsoknak se. Ráadásul ezeket akkor még "csak" 13 ropi körül vettem ... A Home Sharing felezés után egy ilyen 0Day játék így kb 5.500-6.000 Ft lesz.
Ma már csak úgy tudnám elképzelni a dobozos játék vételét, ha venném-eladnám, mint a kocsikat, de ezzel nem foglalkozok.
Ügyesen "megoldották" ezt az építsük le a fizikai lemezek és használt piac problémáját.
DE, ez ne vegye el a kedved! -
Én régi vágású vagyok, szeretem a kezemben tartani azt amit megveszek, tudom a lemezes játékok lassan teljesen kimennek a divatból. De régen külön élmény volt 1-1 játéknál a lemezhez adott leírás, térkép stb. Ebben a Rocksktar élen járt. -
Ja izé, nemszerkesztettem a képet, de csak lehet látni a logo-t a szivárványfoltnál, a lámmpa felső csücskiben
Mások kinevettek, de énnékem bejön a játékokban ez a fotómod
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.13. 22:36:27 -
Amúgy félelmetesek ezek a játékok néha.
Én néztem DC-ben pl az autókat, többekközt ezt is, és baromi érdekes részleteket meg tudnak már csinálni manapság.
Az első fényszórón pl rá van már téve a logo is meg ilyenek.
Pl ez a mercinek is.
Ezen a képen is ott van szerintem ha ráközelítesz a photo mod-ban szerintem te is fogod majd látni, erre gondolok....számomra ezek az apróságok az érdekesek manapság az autós játékban, mert a karosszériát szépre megalkotni a mai engine-ekkel már majdnem megy egy GTA-nak is, inkább a részletekben van a hangsúly.
pár kép hogy milyen logo_ra gondolok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!