XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Közben visszaolvastam a fórumon. Egy dolgot azért el kell ismerni hogy a ps3 megjelenése most már egyre valószínûbb hogy csak jövõre lesz európában. És aki addig játszani akar annak a legjobb választás biztos (jelenleg) az xbox360.
Még lehet hogy én is meggondolom magam.😊
Ha kedveled az fps-eket akkor ajánlom a PDZ-t, COD2-t.
Ottvan még a RR6-is.És ne felejtsd el az xbox live arcade gammákat , amik nagyon jók.
.hzx
Valaki tud adni egy oldalt ahol megnezhetem, hogy az Xbox360 melyik xbox jatekokat jatsza le?
Thx 😊
x360 gamertag: v1ctor777hun
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
\"my love for you is like a truck\"
mongyuk nem értem miért ilyen drága itt minden-még a játékok is mert ugye mas orszgokba ahol az átlag havi keresset 300 ezer ft ott összesporolják itt meg van vagy 70 ezer ft,és csodálkoznak hogy sokan tört gém akarnak stb.. elvan itt cseszzhvee vami<#schmoll2>#schmoll2> pl. sweedben keress egy kezdö benzikutas 1 hónapban 250 ezeret ithon meg 60 at.. nah?
Mert emiatt a játék miatt szeretnék venni egy ilyen konzolt!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
\"my love for you is like a truck\"
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ugy altalaban orvendetes, hogy egyre tobb a Live-os jatekos, konnyebben talalsz magyar partnert mindegyik jatekban. Most elkezdtem a Final fantasy XI beta-t is, de mivel meg nincs mas magyar,igy az kicsit uncsi.
Amit nagyon pozitivnak erzek, hogy egesz jol mukodik a jatekosok kozott a jatekok cserelgetese es adas-vetele. Mivel nincs chip, erdekes modon konnyen talalsz vevot a megunt cuccra es vice versa, konnyebben is vasarolsz.
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Ha egyre többen vesznek X-et, akkor egyre kevesebben fogják a nyálukat csurgatni a billentyûre a monitor elõtt, és inkább átköltöznek a TV elé ... szóval
NE VEGYETEK XBOX-ot, MERT KÜLÖNBEN MI LESZ A TOPIC-al?????!!!!!!!
Szerk:pontosabban 2Ksports a fejlesztõ.
Ahogy egyre többen vesznek, majd egyre több lesz a post😄
Remek! Én kipróbálás sziten nyomtam az NBA 06'-ot, és én beszartam😊 A pgr3-tól is. Lassan megérik, hogy veszek egyet a fene egye meg😊