XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A VGA kábelt a Premium-Pack nem tartalmazza, külön kell megvenned. Alapból van Silver jogosultságod a Live-on, ezzel ingyen demokat, trailereket, egyéb kisebb dolgot tudsz letölteni, illetve ha veszel/gyûjtesz XBL pontokat akkor az XBLArcade rõl tudsz kisebb játékokat leszedni (ez állandóan frissül és van már most 1-2 jópofa dolog) És kapsz 1 hónapnyi próba GOLD jogosultságot is, ez ugyanezt takarja, csak ezzel már játszhatsz is bárki ellen.
www.hordamusic.hu
www.hordamusic.hu
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Vegyetek Xbox360-at és találkozunk a neten!
De 9ezret nehogy adjal egy olyan 2100 pontos kartyaert, tolem 7500ert kapsz!
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Xbox Live Marketplace => Demos and Trailers => List by Game =Quake 4 => Itt kiválaszthatod a Demo-t vagy a trailer-t két felbontásban.
sok sikert
p
www.hordamusic.hu
www.hordamusic.hu
www.hordamusic.hu
www.hordamusic.hu
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
www.hordamusic.hu
A live-on keresztül könnyebb segíteni , mint itt írkálni!
Megint én vagyok! Az lenne a kérdésem hogy ha megveszem az X360-at akkor egy natúr 55cm-es TV-n élvezhetõ lesz a képminõség? De még úgyis maradna egy kis pénzem és a TV-t sztem lecserélném, na jó nem HDTV-re de egy jobbra!
.hzx
Mellesleg a mostani lehetõségekkel, a kamu sem izgat fel túlzottan. Miért is kellet annak idején a potya programok sokasága, hogy kipróbáljam install fel 20 perc le a cd vagy a dvd ment egy dobozba, késõbb kiírásra se került maradt a vinyón isoba.
Most az a néhány game ami igazán érdekel az kibírható a többi letölthetõ demoban a boxra ennyi elég.
Nekem 1 dolog fáj az fps-eknél szokatlan az irányítás a jó kis billentyûzet egér kombinációhoz képest.