XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mb66
17" LCDn élvezhetõ a kép - te döntöd el hogy ez neked túl kicsi, vagy elég.
A VGA kábelt a Premium-Pack nem tartalmazza, külön kell megvenned. Alapból van Silver jogosultságod a Live-on, ezzel ingyen demokat, trailereket, egyéb kisebb dolgot tudsz letölteni, illetve ha veszel/gyûjtesz XBL pontokat akkor az XBLArcade rõl tudsz kisebb játékokat leszedni (ez állandóan frissül és van már most 1-2 jópofa dolog) És kapsz 1 hónapnyi próba GOLD jogosultságot is, ez ugyanezt takarja, csak ezzel már játszhatsz is bárki ellen.

www.hordamusic.hu

kzalaba
Sziasztok! Eppen egy Xbox360 vasarlasan torom a fejem. 17" LCD monitoron elvezheto a kep? A Premium pakk-ban van VGA kabel? Az online jatek hogyan mukodik(Silver es GOLD ticket mit takar)? A valaszokat elore is koszi. Udv.

mb66
Ha van otthon Routered, csak annyi a dolgod hogy bekötöd a 360 ba és már fenn is vagy a neten. Mivel nekem így van, nem tudom hogy mûködik, ha nincs router...

www.hordamusic.hu

Nem betárcsázós, de mit hova kössek??ezt nem tudom és kell regizni vagy ilyesmi??

Mert ha a modem adsl akkor ok. Ha betárcsázós dial up akkor ne erõltesd...

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Szerintem a modem kevés hozzá, mert minimum szélessáv kell hozzá. Vinyó nélkül pedig nem sokat ér a Marketplace.

Vegyetek Xbox360-at és találkozunk a neten!

Szevasztok,Az lenne a kérdésem hogy van itthoni netem és hogy ezzel tudok netezni Xbox 360-on??Modemes netem van, ja és core packom.

Ez így van ! :-))
de a pontok nem fogynak le ?😄
Es egyik-masik mennyire nagyon jo.... (pl: Zuma)

De 9ezret nehogy adjal egy olyan 2100 pontos kartyaert, tolem 7500ert kapsz!

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Jah egyébként javaslom mindenkinek, hogy nézzen be az xbox365.hu-ra van fórum és jó néhány tapasztalt boxost meg lehet kérdezni.

Szia Na megnéztem neked tehát:

Xbox Live Marketplace => Demos and Trailers => List by Game =Quake 4 => Itt kiválaszthatod a Demo-t vagy a trailer-t két felbontásban.

sok sikert
p

ja ok köszi
Tomo15
ezzel nem normál játékokat tudsz venni😄 hanem az xbox liveon vannak ilyen kis egyszerü ügyességi stb játékok.Na azoknak a teljes verzióját.
mb66
Kérdezd meg az xbox365.hu n de ezek a játékok nagyon régi retro játéktermi cuccok, amiket folyamatosan frissítenek a marketplace-n.

www.hordamusic.hu

hmm erõl valami infod nincsvalami oldalon? mert édekess lenne ha 8 ft-os kártyával veszek játékokat itt meg a lemez 17 ezer..😊
mb66
A demók teljesen ingyenesek, silver hozzáféréssel is. A Point Card al pedig az XBL Arcade rõl tudsz játékokat venni, meg még egy rakás dolgot azthiszem.

www.hordamusic.hu

Találtam egy ilyet 9ezerért ezt tudja valaki mirejoe?😊 XBOX Live 2100 Points Card
akármenyi demot le leht tölteni vagy megvan szabva?
mb66
Nem tudom mi lehet, majd megnézem én is, én még korábban leszedtem pedig a Q4 demót..

www.hordamusic.hu

Tomo15
De vettem hozzá😊) Elég sok demot le is töltöttem már, de egy jopárat nem találok...
mb66
Hát akkor nincs hova töltened a demót, hacsak nem vettél hozzá külön vinyót...

www.hordamusic.hu

Tomo15
Nem.Core, de gold live elöfizetésem az gold.
guardian hero
Premium pakkod van?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Tomo15
ok haggyad😊 nem tudom mi lehet a gond, mivel az elöbb épp hirdette a quake4 demot, és mikor rámentem a képre azt irta ki, hogy nem elérhetõ a tartalom a liveon.Szal nem tudom mi lehet a baj, de ez van😞
Sajnos most így fejbõl nem tudom a menüt de én gond nélkül megtaláltam kicsit keress... Menj be mindenhova meg lesz az. Vannak trailerek filmbemutatók és demok is de le is van írva nem nehéz megtalálni.

mb66
Natúr TVn is élvezhetõ lesz a képminõség, mindössze nem hozol ki mindent a konzolból. Egyébként lehet hozzá VGA kábelt is kapni, ha esteleg van egy 17es vagy nagyobb monitorod.. Nekem sincs HDTVm, így én is monitoron/sima TVn tolom.

www.hordamusic.hu

Mi a gamertagod ?
A live-on keresztül könnyebb segíteni , mint itt írkálni!
Valaki tudna segíteni?

Van vkinek infója esetleg a DOA Xtreme Beach Volleyball 2 megjelenésérõl?

Tomo15
<#idiota>Bocsi, de tényleg nem jövök rá...Kérlek ird le, hogy hova lépjek! köszi.
hmm télleg milyen dugaszt kell nézzni tv-n vagy ez minden tv-be belemegy(xbox)?😄
rossz helyen keresed, de közel jársz...

Hy!
Megint én vagyok! Az lenne a kérdésem hogy ha megveszem az X360-at akkor egy natúr 55cm-es TV-n élvezhetõ lesz a képminõség? De még úgyis maradna egy kis pénzem és a TV-t sztem lecserélném, na jó nem HDTV-re de egy jobbra!

Szevasztok az lenne még a kérdésem ugye a Xbox 360-hoz a konektor zsinórjában 3 ág van nem 2 hanem 3 lehet olyan 3 lyuku konnektort kapni??

Tomo15
Hát sajna én nem látom ezeknek a demoját. Lehet, hogy én nézem rossz helyen.Mindenesetre ha rászánnátok egy kis idöt, és leinátok, hogy a livnál mire menjek és hol találom meg annak megköszönném.Itt van 2 kép:

Szerintem probalkozz az xbox365.hu forumjanak topikjaiban, ott eleg jol muxik a cserelgetes. Bar a Fight Night a legujabb game, szoval azt nem nagyon fogja meg senki cserelni...

Szevasztok az lenne a kérdésem hogy tud-e valaki egy olyan boltot ahol Xbox 360 játékokat lehet cserélgetni?(ja és ne kelljen sokat ráfizetni) mert pl:a Fight Night Round 3-at akarom megyszerezni.

xbox live-on mindkettõ ott van

Tomo15
Te honnan töltötted le a condemned demot, meg pl a quake4 demot? Mert nekem csak videot talál.
Tomo15
Probáltad már az egeret és a billentyüt hozzácsatlakozatni?
szó sincs errõl<#wave><#wink>

ööö, én a PC-s játékaimat is megveszem... lehet hogy velem van a baj 😊

.hzx

Ingyen játék nem ingyen játék... Az xbox-ot is megoldották annak idején a Ps2-is a Pc-s játékokat is nincs sok különbség ezen a téren. Az xbox360-on szerintem már dolgoznak a hackerek a PS3-at meg várják szeretettel.

Mellesleg a mostani lehetõségekkel, a kamu sem izgat fel túlzottan. Miért is kellet annak idején a potya programok sokasága, hogy kipróbáljam install fel 20 perc le a cd vagy a dvd ment egy dobozba, késõbb kiírásra se került maradt a vinyón isoba.

Most az a néhány game ami igazán érdekel az kibírható a többi letölthetõ demoban a boxra ennyi elég.

Nekem 1 dolog fáj az fps-eknél szokatlan az irányítás a jó kis billentyûzet egér kombinációhoz képest.

Gondolom beállítottak egy 15"-os tv-t a bemutatásra...

http://www.xbox.com/en-GB/games/backwardcompatibilitygameslist.htm

Tomo15
ezt igy normálissan nem tudod megitélni....
Europarkban a Staturnban lehet kapni a képet 98.999ft-ért... Néztem egy kicsit amig egy csóka jáccot valamilyen amerikai focis játékkal... Hááááát! Annyira nem volt nagy szám az egész, sokkal többet vártam!!!!!!!
guardian hero
PC-n szinte csak online érdemes játszani.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero