XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

no akkor egy vélemény...

Nos én vettem ilyen kütyüt és elégedett vagyok. Gyönyörû a képe 107-es LCD projectoros Tv-n fut. Egyes játékoknál b€szarás. A hangja, hazudnék ha azt mondanám hogy nincs de nem zavaró fõleg amikor a házimozin dübörög... :o)
Fagyás 0 Lemezkarcolás 0 mondjuk nem is táncolok a dobozzal használat közben.

Részemrõl nem akartam várni még 1 évet a PS3-ra hogy eldöntsem. Jelen pillanatban a tervezõ asztalon létezik egy üres szépen megtervezett plasztik dobozt mutogatnak és ígérgetnek az xbox megjelenése óta a japók. Ez így nem sok. De qrvára érdekel és ha valóban olyan lesz ahogy ígérik legfeljebb csere lesz. Addig viszont az xbox a legjobb ez kétségtelen.

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

A mostani Xbox360okat csak HD-AV és VGA HD bemenettel lehet csatlakoztatnia HDTVhez. A HDMI viszont egy újjonan kifejlesztett csatlakozó az összes valamire való HDTV rendelkezik vele valamint a jövõ HDs cuccai is. Elönye: SD és HD videó továbbítás, 8 csatornás tömörítetlen hang, HDCP adatvédelem és mindez egy kábelen keresztül...
A HDMI bemenetben mi lenne az okosság okoskodó?

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Ááá jönnek lassacskán a jó játékok, én például ha veszek egyet, akkor beszerzem hozzá a Fight Night 3-at és ha más nem is lenne rá, 1 évig elleszek vele az tuti. Meg ez a Far Cry is jónak tûnik, bár nem ismerem.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

http://www.gamekapocs.hu/cikk/656/460/1/Xbox+360+Extra+cikk

Ez 1 elég korrekt cikk és a lényege: nem ajánlatos 1 éven belül új Xboxot venni 😉
Hát én meg asszondom, hogy nekem sincs MÉG X360, de van PS2-õm, meg volt PS1-em, és amikor megvettem a gépet amin most írok nektek, akkor az volt a csúcs, szóval én akkor sem jácottam rajta, csak vagy 1 hónapot, mert mégjobban megerõsödött bennem a hit, hogy a PC szar játékra, úgyhogy Adamka visszaült inkább a TV elé a fotelba és nyomta tovább a Final Fantasy-t, a lényeg meg az, hogy vegyél X360-at, mert olvastam interjút, hogy még vagy 3 évig veregetni fogja a PC-s cuccokat, de ha veszel PC-t, azon már jövõre se fogsz max konfigurációval csapatni. Hát annyi, hogy arra tényleg ingyér van a gém, de sztem X-et is hamarosan átalakítják majd az okosok. Tudod mit? Vegyél amit akarsz. Aztán ne sírj majd, ha szaggat a játék a monitorodon, meg nincs hozzá crack, meg nem támogatja a videókártyádat, meg mittomén. Közben én majd halkan ráhelyezem a tálcára a lemezt és mehet is a gondtalan önfeledt szórakozás. Pont.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

de kérdezz másokat nekem nincs saját xbox360 an még,szal csak mint lajikus ajánlgatok 😄
Simát én láttam már 70E-ért a Prémium általam ismert legolcsóbb ára: 99990Ft

Különben jó dolog ez az Xbox360 csak nincs bennne HDDVD olvasó és HDMI bemenet is hiányzik róla....
No meg max élményhez nem árt egy HDTV se 😄
Ha csak játszani akarsz meg haverokkal dumálni játszni(xbox-os haverok) akkor xboxot vegyél szeritenm az dieket játék konzol,pc hát nemtudom nekem pc-n csak régi játékok tetszenek age of stb.. az a filinges ujak nemolyan jok(kivétel-kivétel) én ajánlom xbox-ot jah és az egybe olcsobb mint egy normális pc-bár pc-re megy ingyen gém, xboxra nem 😞 oda1 gémre számolj 17 ezeret
Premium 95-100 ezer core 70 000 asszthiszem ujonnan de lehet talász olcsoban akkor szolj 😊
Valaki nem tud segíteni?

Hy!
Azért kérdeztem pár kérdést mert lehet hogy én is veszek. Most összegyûlt a pénzem és sztetek mit vegyek? PC-t, vagy Xbox360-at? Nagyon alaposan el kell döntenem mert ha egyszer megveszem az egyiket akkor már nem vehetek másikat, esetleg ha eladom. És kb. mennyibe kerül X360-ból a sima és a Premium?
Légyszi segítsetek!!! Elõre is kösz!!!

Iwant2Belive
aha, én láttam, meg láttam még azon kívül még 2 ingame videot is amiben nem csak a vizet mutatták és baszottul hervaszóan nézett ki:-/

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

deep
Volt hozzá szerencsém😊
Tud valamit a 360, ezzel nincs gond, csak jöjjenek mááár a játékok😊
Láttátok már A Far Cry Instinct Predator vizes jeleneteit összehasonlítva a PC-s Far Cry-al (minden max-on)? Anyááád....

aabyssx
> Baszdki miért nem tudják rögtön kiadni a játékot úgy hogy már alapból támogatja az egeret és a bill.

Nem lehet esetleg, hogy a konzolosok jelentéktelen %-át érdekli csak az egér, vagy a billentyûzet?

www.youtube.com/aabyssx

Tehát akkor lehet bill.-t is és egeret is csak meg kell várni még kijön egy játék ami támogatja mindkettõt. Fasza! Baszdki miért nem tudják rögtön kiadni a játékot úgy hogy már alapból támogatja az egeret és a bill.t
Nekem csak az FPS-nél lenne a gond a a joystik, a többi gém ok.

deep
Én úgy tudom, hogy ahol lesz értelme, (fps-ek, MMO-k) ott lesz támogatva.
Rákötni rá lehet, mert USB, csak kérdés, hogy a játékok támogatják-e.

.hzx

Hy!
Na akkor most lehet a 360-hoz hozzákötni bill.-t + egeret vagy nem? Mert a PC Guru honlapján azt írják hogy nem lehet, itt meg azt olvasom hogy átalakítóval meg lehet. Mert nagyon megkönnyítené a helyzetem. Fõleg FPS-kor.

Igen,hangja az van..kb. mint egy pc-nek. Btw sima x játékoknál,dvd-filmnél,demoknál lehalkul. 😊)

\"my love for you is like a truck\"

deep
Ez is felfújt pletyka. Ott ahol a szellõzõ van, jön ki a meleg, ennyi. Nem fogsz rajta tojást sütni. Hangja viszont van😄 360-am még sajnos nincs, ahogy az aláírásban olvashatod😊 de igyekszem beszerezni lassan egyet.
Btw a gép nem melegszik,hátul a ventik kinyomják a meleg levegõt a procikról. Nálam vitrines tv-szekrényben van alul...egyébként szerintem egy átlaglakásban/ha használsz fûtést/ nagyjából ugyanolyan meleg van télen-nyáron... 😊)

Szvsz kapsz rá garanciát.😉 Azért annyival bíztathatlak,hogy sem az enyémnek (dec 21-én vettem) sem az ismeretségi körömben lévõ jópár daradnak nem volt még semmi baja...

Neked egyébként van X-ed? Mert azt viszont mindenütt olvastam, hogy olyan mint egy kazánház, érdemes jól szellõzõ helyre rakni. Na majd nyáron hova rakják az emberek?😄

deep
Nézd, az Xbox 360 több, mint 1700 alkatrészbõl áll. Természetes, hogy vannak gyári hibás darabok. Ez minden géptipusnál így van. Elég kicsiny az esélye, hogy hozzád rossz darab kerül. Egyébként a 100-ból 1 csak hasraütés volt, fogalmam nincs hány db hibás...
A második mondat megnyugtat, tényleg nem kell állítgatni menet közben. Na de az elsõ mondatod... Egy ilyen árú konzolnál, ha 1000-bõl 1 rossz, az még OK. De a 100-ból 1, az már szerintem felháborító. Nem kellett volna még csiszolniuk rajta egy kicsit? Jajjj, ez kicsit most visszarettentett a beszerzéstõl...

deep
A legtöbb megy, de van ami nem. Ja és csak akkor, ha van vinyód.
deep
100ból 1 gép, ha rossz. Van ilyen. Karcolósdi akkor van, ha menet közben felállítod a gépet. Ezt épeszû ember nem csinálgatja...

Shep
Hát igen a kvék4 -es karcolós video elég durva volt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Amúgy ez engem is érdekelne, és jó lenne ha komolyan válaszolnátok rá. Mert láttam ilyen lefagyós meg játékközben összevissza ugráló csíkok, meg mittoménmilyen X360-as videókat, meg olvastam a túlmelegedésrõl, lemezkarcolásról, ...
Szóval jó lenne tudni, hogy ez mennyire jellemzõ. Mer' nekem nincs arra szükségem, hogy egy 100ezer forintos gép tönkremenjen hirtelen, aztán meg hurcoljam vissza a boltba.

A rémhírek természetesen csak félig igazak:-)

Shep
Ja még vmi, a sima x-es játékok mennek a 360on?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Mikor is jön ki az a csoda U3.0 engines game?

Shep
últra béna vagyok kontrolerrel, haver hozott egyet hogy kipróbáljuk, hát a princben nem bírtam megverni vele egy szörnyet sem, billentyûzettel, meg halálra vertem õket, a needet már meg se említem, bár lehet tényleg csak bele kell jönni és 1-2 nap után már kézreáll a dolog.

Van már kb. 20 játék,abból biztos tudsz választani,esetleg az "www.xbox365.hu"-n tudsz cserélgetni is. A rémhírek természetesen nem igazak...

Rá lehet kötni USB-n,de egyelõre szvsz nincs játék,ami támogatná. Btw teljesen jó a kontrolleres irányítás,hamar meg lehet szokni,és kényelmesebb hátradõlni a fotelben. 😊)

deep
Alapvetõen támogatja õket, ha jól tudom. A régi boxra is lehetett kötni egy átalakítóval. De a 360 USB portjára köthetsz.
Shep
Thx, ez jó hír, mert be kell lássam, egyre több olyan game jelenik meg boxra ami engem érdekel és PC-re meg nem portolják át, így erõsen gondolkodom, egy ilyen csodamasina vásárlásán, és ha tényleg rá lehet kötni a monitort akkor semmi gond. Még egy kérdés csak a kontrollert lehet rákötni, egér billentyûzet csak álom?

deep
Újonnan a premium csomi(szerintem csak ezt érdemes venni) már 90e körül kapható. Most már eljutottunk addig, hogy lehet is kapni😄

1 játék hozzá 10-15000 Ft körül mozog, használtan is lehet találni itt-ott.
Ezerszer feltett kérdés lehet, de azért megkérdem, sry: Mennyibe fáj itt Mo.-n venni egyet, s van-e hozzá vmilyen játék? Az elõzetes rémhírek (sok lemezt kidob, leáll, stb) mennyire igazak az itthon kapható darabokra?

Sry,hülyeséget írtam,nem tartalmazza a premium,külön kell venni (kb. 10e HUF)

Lehet scart,lehet rca...ha monitorra akarod kötni,akkor kell vgaHD kábel(ezt a premium csomag tartalmazza)

deep
Monitorra is kötheted, de venni kell külön csatit hozzá. A premium csomiban van HDTV hez alkalmas tyúkbél, de sima scart is van asszem.
Shep
Lenne egy olyan kérdésem, hogy milyen csatlakozó kell hogy legyen a tv-n amire rá akarom kötni? Csak tv-re lehet?

"Ezt én fordítva látom, pont fanboynak kell lenni ahhoz, hogy nehezebben teljen a várakozás, az átlagjátékos köp az egész nextgenmizériára, amíg van elég játék a gépére, lásd a még mindig nagyon jól menõ PS2 eladásokat."

Én "márka fanboy"-ra gondoltam. Nem hiszem, hogy egy egy megrögzött "sony fanboy" kísértésbe esne az xbox360 láttán, mint ahogy az "xbox fanboy" sem fog várni a ps3-ra.
Az tény, hogy kell azért rajongás a játékok iránt ahhoz, hogy az embert lázbahozza egy nextgen konzol. Nem tényeket akartam közölni, csak "hangosan" gondolkoztam.

Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin

Egy a lényeg,ha most akarsz x360-at venni,és még van pénzed legalább 3 játékra is,akkor érdemes belevágni. Fõleg,ha van lehetõséged LIVE-on is nyomulni...Aztán meg márciusban még érkezik 3-4 elég ütõs darab(Fight Night 3,Ghost Recon AW, Oblivion,Burnout Revenge) amik éreztetni fogják veled,hogy jól döntöttél =)

Szerintem is így van.

.hzx

Ejj hallod ez nekem magas vazze. De most épp mazsolás csokit eszek és nem rossz szerintem. Le volt akciózva. 😄

UNREG
"A nehéz igazából egy nem "fanboy" ps2 tulajnak azzal megbirkózni, hogy még egy évet várjon a "nextgen" megvásárlásával"

Ezt én fordítva látom, pont fanboynak kell lenni ahhoz, hogy nehezebben teljen a várakozás, az átlagjátékos köp az egész nextgenmizériára, amíg van elég játék a gépére, lásd a még mindig nagyon jól menõ PS2 eladásokat.