XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nos én vettem ilyen kütyüt és elégedett vagyok. Gyönyörû a képe 107-es LCD projectoros Tv-n fut. Egyes játékoknál b€szarás. A hangja, hazudnék ha azt mondanám hogy nincs de nem zavaró fõleg amikor a házimozin dübörög... :o)
Fagyás 0 Lemezkarcolás 0 mondjuk nem is táncolok a dobozzal használat közben.
Részemrõl nem akartam várni még 1 évet a PS3-ra hogy eldöntsem. Jelen pillanatban a tervezõ asztalon létezik egy üres szépen megtervezett plasztik dobozt mutogatnak és ígérgetnek az xbox megjelenése óta a japók. Ez így nem sok. De qrvára érdekel és ha valóban olyan lesz ahogy ígérik legfeljebb csere lesz. Addig viszont az xbox a legjobb ez kétségtelen.
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Ez 1 elég korrekt cikk és a lényege: nem ajánlatos 1 éven belül új Xboxot venni 😉
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Különben jó dolog ez az Xbox360 csak nincs bennne HDDVD olvasó és HDMI bemenet is hiányzik róla....
No meg max élményhez nem árt egy HDTV se 😄
Azért kérdeztem pár kérdést mert lehet hogy én is veszek. Most összegyûlt a pénzem és sztetek mit vegyek? PC-t, vagy Xbox360-at? Nagyon alaposan el kell döntenem mert ha egyszer megveszem az egyiket akkor már nem vehetek másikat, esetleg ha eladom. És kb. mennyibe kerül X360-ból a sima és a Premium?
Légyszi segítsetek!!! Elõre is kösz!!!
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
Nem lehet esetleg, hogy a konzolosok jelentéktelen %-át érdekli csak az egér, vagy a billentyûzet?
www.youtube.com/aabyssx
Nekem csak az FPS-nél lenne a gond a a joystik, a többi gém ok.
.hzx
Na akkor most lehet a 360-hoz hozzákötni bill.-t + egeret vagy nem? Mert a PC Guru honlapján azt írják hogy nem lehet, itt meg azt olvasom hogy átalakítóval meg lehet. Mert nagyon megkönnyítené a helyzetem. Fõleg FPS-kor.
\"my love for you is like a truck\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szóval jó lenne tudni, hogy ez mennyire jellemzõ. Mer' nekem nincs arra szükségem, hogy egy 100ezer forintos gép tönkremenjen hirtelen, aztán meg hurcoljam vissza a boltba.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
1 játék hozzá 10-15000 Ft körül mozog, használtan is lehet találni itt-ott.
Én "márka fanboy"-ra gondoltam. Nem hiszem, hogy egy egy megrögzött "sony fanboy" kísértésbe esne az xbox360 láttán, mint ahogy az "xbox fanboy" sem fog várni a ps3-ra.
Az tény, hogy kell azért rajongás a játékok iránt ahhoz, hogy az embert lázbahozza egy nextgen konzol. Nem tényeket akartam közölni, csak "hangosan" gondolkoztam.
Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin
.hzx
Ezt én fordítva látom, pont fanboynak kell lenni ahhoz, hogy nehezebben teljen a várakozás, az átlagjátékos köp az egész nextgenmizériára, amíg van elég játék a gépére, lásd a még mindig nagyon jól menõ PS2 eladásokat.