176617
-
#162700 tuti megszámolta a kis csíra, hogy csak 900pnyi pixel van függőlegesen és ráparázott -
#162699 Há mitől ijjedt meg a kisgyerek? :D -
#162698 Honnan tudtad? :) -
#162697 Mit kell nézni? -
#162696 Te vagy? -
#162695 LOL
-
#162694 Brutális... -
#162693 Köszi, köszi. :D -
#162692 azt hogy zizi aztat nem mondunk, mer az buzis! mondd azt hogy motherfuckin pissed you are! a Master Chief büszke lesz meglásd :D
fúúúú rohadtul kellene, eddig megvoltam valahogy, de most kellene az a H5 kampány 8) -
#162691 Még mindig nincs. :( MÁr nagyon zizi vagyok. :( -
#162690 Neem nem, vissza is adom a pre-ordert :D
Na vanmá kód vagymivan? 14 nap. :) -
#162689 Tetszett? :P -
#162688 ehhh ... nembírtam ki ... XD -
#162687 Pedig egy király Muse szám megy a trailer alatt, szóval lesd csak meg. :) -
#162686 nem spoileres, csak hangulatos :) -
#162685 Köszi a LINKET, de ezt már huuuuhh ... nem akarom megnézni. Elkezdtem, de kikapcsoltam, nem, nem, nem, nem! :D Lassan itt a game, majd élőben akarom tapasztalni hogyan alakul a sztori ......
De nehéz ...
:) -
#162684 Igen, PS4-en távolabb tették és a teteje nem gombafej alakú, teljesen más érzés, ég és föld, a sony a DS4-el jutott el addig amit a Microsoft 1 generációval előbb megtett.
Nem tudok amúgy dönteni az elhelyezkedéssel viszont, baromira mind2 nekem kényelmes, az ha egymás mellett van meg az x306-x1 is....nem érzem hogy valamelyikkel jobban menne vagy rosszabbul...csak a DS3 és attól lefelé zavaró télleg, de az a gombafej miatt is....
Jó mondjuk legalább 20 éve nyomom kontrollerrel , gondolom ezért könnyebb ráállnom.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.12. 21:10:04 -
#162683 Én most nyomtam unokaöcsémnél Gran Turismo 6-ot és 1 óra után kicsinálta az ujjaim. Esztétikailag jobban néz ki a szimmetria miatt, de ergonómiailag rossz döntés a 2 analog stick egymás mellett.
A One kontrollere pedig nagyon sokat javult 360-hoz képest. Nekem a minőségével sem akadt gondom, lassan 1 éve van meg és teljesen egyben van, tökéletesen működik, nem kattog. -
#162682 Bocs a kiállításon a Forza 6 volt nem csak ott használtam, flhívom a figyelmet rá hogy unkabátyámnak van x1 csak hogy a tisztánlátás miatt. :)
Forza 6 is van neki, csak azóta nem voltam még nála, ezért azt a kitett demoztatásban néztem.
Szóval mikor mesélek hogy ezzel azzal próbálkoztam, nem media markt szinten kell vennetek. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.12. 21:06:01 -
#162681 Tegyük tisztába, A karok némi ellentartása " rezgése" nem okoz pontosságvesztést. Attól hogy kiállításon volt a kezedbe, foghattál volna egy műpéniszt is, kb annyit ért az a pár perc élmény :) -
#162680 Én mindkettő x-es kontrollert fogtam nekem ugyanolyan érzés volt, mondom cuki volt ez a ravaszrezgés de zavart a forzaban ahol aztán pont a gáz adagolásán is múlik 1-2 kanyar.....
Amúgy nem néztem még de adott esetben kikapcsolható a ravasz rezgése? Ez opcionális?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.12. 21:02:38 -
#162679 Nekem az x1 egyik kontrolleren van gomba védő a másikon nincs,de többet játszok azzal amin nincs és semmi kopás nincs rajta.360 as kontrolleremen ennyi használat után már csak az alap műanyag volt(raktam is ide be képet)és fél évente cseréltem minden kontrolleremen...Az nagyon szar volt... -
#162678 Mert nem szokta a "cigány a szántást"Ha valaki nálam többet játszik az hazudik és nekem még soha nem fájt a kezem.Lényegesen jobb a fogása x1 kontrollernek mint a 360 asnak teszem azt.Attól fáj max a kezetek,hogy görcsösen szorítjátok.Nekem tök lazán van a kezembe és 10-12 óra játék után se fáj... -
#162677 Hol lehet a legolcsóbban hozzájutni az Xbox One Stereo Fejhallgatóhoz? Ha lehet akkor nem a sima fekete színű.
Szerk.: Bár úgy látom csak ez a terepszínű van,az meg annyira nem tetszik hogy többet adjak ki érte :D
Utoljára szerkesztette: Firerock, 2015.10.12. 20:27:12 -
#162676 Elismertem hogy az is hozzáad érzésre, ahogy a xbox extrák, de nem lehet választani, számomra nem, és nem ez végett...csak játék! Játékok és játékok! :D -
#162675 Próbálom erőltetni az agyam, hogy vajon járt-e a kezemben a ps3-nál szarabb kontroller, de semmi nem ugrik be... -
#162674 Nekem kibaszott jó mindegyik, a PS3 kontrollere sem annyira gáz maraha jól elvoltam, de az L1 + R1 meg a gombák? Hát.... -
#162673 -
#162672 You can choose to start a 'new' Hearts of Stone game as a level 32 and set up your stats.
Nem kell grindelni Witcher 3ba, mint ahogy valaki mondta korábban. Mondjuk aki végigvitte az 30at simán elérte. -
#162671 De, igen. Kivéve forza, arra tökéletes a one kontrollere, mert csak azt kell használni rajta, ami jó benne: gomba, ravaszok. Bár kényelmes akkor sem lesz fogni, de ezen most lendüljünk túl. -
#162670 Nekem vásárláskor ajánlgatták a joyokhoz a borítókat, mert hogy tuti lekopik. Mondom az PS4-en van. Igazam is lett. :D Egy éve semmi nem látszik a kontrolleremen. -
#162669 Még megvan a 360as kontroller ( Halo ODST limited ), 1-2 óra X1 után van amikor felkapom, majd gyorsan visszateszem a vitrinbe, mert nem.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.12. 20:04:01 -
#162668 Nekem is. A one kontrollerétől fáj a kezem hamar. Akkor is, ha nem olyan a játék, hogy a fosom shouldergombjait kell használnom. A helyzet az, hogy a 360 kontrollere felzabálja mindkettőt máig minden létező tekintetben :D -
#162667 Eközben, talán TE is odavagy attól hogy tapizni lehet a PS4 kontrollert, meg világít meg zenél...
Baromság mi?:) -
#162666 a valóság az, hogy mindkettőnek elég fos a kontrollere, úgy ergonómiában, mint tartósságban :D
-
#162665 Én a box kontrollerével nem tudok fél óránál tovább játszani, mert kényelmetlen és sokkal jobban szeretem a DS4et. Na most akkor mivan? -
#162664 Ez így önnmagában akkora baromság mint ahogy az ellenpélda.
Semelyik nem jobb egymástól van olyan, mint én akinek soha eddig nem csúszott le az ujja semmiről és a touch pad mint kés a vajon úgy használom, és van akinek valóban a rezgő ravasz fontos, ellenben engem pl a forza 6-nál szabályosan irritált mikor játszottam, elég lesz a kontroller rezgés, mert a rezgéskor nem maradok azon a sebességen sokszor hanem berángat és akkor vagy benyomom még a ravaszt vagy engedek rá....
Elég a sima rezgés.
Szóval ez baromság, és az is baromság ha valaki kontroller meg hardver miatt vásárol gépeket, a világ legnagyobb ostobasága és bízom bene te meg a haverod is azért döntöttetek az x1 mellett mert az arra megjelenő nagyon kiváló játékok érdekelnek, és nem azért mert rezeg a kontrolleren valami.
Remélem nem veszed sértésnek ha ilyet írok.
Meg az baromság mikor valaki megkérdezi hogy milyen játékkal játszon meg mit vásároljon, régen roszs ha valaki önnállóan nem tud dönteni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.12. 19:58:06 -
#162663 -
Loco #162662 Ha valaki hozzam hasonloan readonlyban tolja a sg-t, es eppen ott all ahol en 4-5 honapja: ne, ne vegyel ps4-et, attol meg hogy tobb olyat vettek meg nem jobb. Mar a kontroller megeszi reggelire a ps4-et. Allandoan le fog csuszni az ujjad a ps4 joyrol, es a touchpad is kb hasznalhatatlan: osszevissza szital a pointer. A negyedik labad ele dobott granat utan utalni fogod. Az x1 impulse triggerei _tenyleg_ annyival emelik az elmenyt, es sokkal finomabban hasznalhatok mint a ps4 trigger megoldasa. Nem bantam meg hogy valtottam x1-re. -