XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én meg csak olyat veszek meg amit végig akarok tolni. (tesztek, videók alapján, vélemények alapján döntök)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Szerintem már most több géped van, mint amennyi játékot az idén végig fogsz játszani LOL Fogalmam sincs minek neked ez a rengeteg gép. Játszani nem játszoll, ez kb minden topikból eddig kiderült. PS4 topikban bejelentetted, hogy neked ez a konzolozás nem való, meg drágák a játékok, meg szaggat a witcher3. Most ott írtad, hogy hiányzik a bloodborne (amit kb seholse hagytál abba). Most meg ez...
Witcher3-ban meddig jutottál? Kezdőképernyő megvolt? Vagy a pécén sem volt elég jó a frém, nagyobb kell? 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.26. 10:38:26
Adversus solem ne loquitor
Megyek veszek ki KP-t azt húzok is érte akkor.Nagyon sürgős neki a pénz,mondtam rám számíthat én már viszem is😄
Na majd jelentkezek ha megjöttem
Megnéztem account-om és ilyen játékaim vannak rajta amiket szinte még anno csak elkezdtem játszani:GTA5,AC:U,Rayman,Alien:I,Ryse,DA:I,Diablo,Sunset
Ja és azt hiszem Halo Master C Bundle😮
Va fél órám,hogy eldöntsem mert ezt úgyis eladja még ma sz.tem bárkinek.Talán 1 hónapos a gép nekem 70K ha most megyek érte.Nem tudom mit csináljak de iszonyat csábító😄
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2015.05.26. 09:55:18
Közben felhúztam a beállításokat egészen normalig és így is jól fut. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Renjike, 2015.05.25. 22:45:48
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
El kell fogadni, ebből a konzolverza nem lett jó, semelyiksenem. Viszont a játék legalább gecijó.
Adversus solem ne loquitor
Hmm, viszont nézegettem, kb a nexgen konzol árnál és afölött vannak az efféle i3+750Ti konfigok, köret kérdése ... és mint mondtam, csak felmerült a kérdés, venni úgyse akarok pécét az ziher. 😉
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Te milyen gépen játszol Renjike, amin csak a minimum detail megy játszhatóan?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nekem nagyon bejött. Tegnap a játék 70%-át úgy toltam le hogy ki sem kapcsoltam a konzolt. Ma délelőtt meg befejeztem.
Legnehezebb fokozaton toltam. Nem volt olyan nehéz a vége.
A hangulat/zene isteni. Kár hogy nem lesz folytatás, mert pénzügyileg bukás volt.
9/10 (picit lehetett volna jobb a grafika, meg a madaras boss lehetett volna könnyebb)
Minimum (felbontást kivéve) grafikán játszom , mert sajnos ezt engedi meg a rendszer hogy folyamatos maradjon a játék de így is beszippant. A mai napom végig játszottam.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.24. 21:47:11
Peccsig ne nagyon suspendeljetek wicser alatt.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Szal elvárható hogy brutál jól nézzen ki Xbox One-on is az új.
Szép.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.22. 23:14:50
F1 2015 screenshot:

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.22. 22:32:29
Lehetne 3szor szebb is...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.22. 22:25:11
A Kursk-os túlélőjátékot meg egyelőre nem értem...Ha maradnak az eredeti történetnél úgyis meghalunk benne, de az is lehet hogy behozzák az idegeneket, vagy valami összeesküvés elméletet, vagy maga Putyin ment ki minket egy militarizált barnamedvén lovagolva...
My streams: https://beam.pro/oriic
Just do it :)
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.21. 18:55:12
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.21. 18:39:43
Ingame, fotage, meg all platform...............
..........de mi a hugykő ingame?
Lófaszt nem látni csak villógó lámpákat meg csillogó pocsolyákat.