XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
bevallom, csak egy nagyon jo ajánlatba ugranék bele, mivel a kontroller nagyon zavar ... tom, h flesselt, s ha el tudod adni végül, akkor jol áraztad be ... :) (csak összehasonlitva bármi másssal, ami ha egyszer használt, mamár alig adható el :( )

Forza.

testerlnx
"lesz sok rpg, legnagyobb japán fejlesztõket megnyerte a Microsoft"
Ezen azért meglepõdnék... Ez azért nagy túlzás szerintem, ráadásul egyetlen jrpg sincs még a gépre...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Dave9214
de ezek lassuak nem?

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

pedig van beoven

KaBuTo666 -csoda szep..csak kar hogy belseje nem tul szexi..dvd rom miatt..de aranyos
ez hogy tetszik nektek?

honnan tudod, hogy ez egy XSATA usb-s merevelemez?

mit ez:

http://prohardver.hu/c.php?mod=10&id=18538
figyi, a PS3 még ki se jött, akkor meg mit akarsz?
azt sem tudni, hogy milyen játékok lesznek kint egészen pontosan...
minimum fél év mire megtörik...
eredetiekkel akarsz nyomulni addig?
én se vagyok elájulva a kartól, maga a box tetszik nagyon!
vagy kokainra heroinra....
Inkább könyvekre költenéd a pénzed...

deep
Vegyél egyet és ha nem jött be, add el. Vagy nézz meg egyet egy boltban.
DanielT
eminens? :D
Dave9214
ezis igaz, fura a x joy ya, disegne se nyert meg eddig....
há nem tom, eddig gamet nem nagyon tlaálta egy torrentes odlalonsem hozzá
hát bd az tuti drága lesz, ezért lesznek majd a 2 réteges dvd-k

nyilvan valjoan mindekettot be kell majd szerezni..ez eminens...
Én a 360at választottam :)

Játékok alapján dönts, a hardwer alapján nem érdemes. 360ra is lesz sok rpg, legnagyobb japán fejlesztõket megnyerte a Microsoft (de csak PSre van Final Fantasy).
http://xbox360.ign.com/index/release.html <= ezt nézd át, ezek fognak boxra jönni a közeljövõben.
Egyébként a 360 már fel van törve, dupla rétegû dvd-n vannak a játékok (én még nem csináltattam meg, várom az MS válaszát).
A PSnél Blu-ray lemezen, író meg lemez tuti elég borsos lesz.

Dave9214
jaa értem, sztetek ps3 vagy x360?, sony felé huz a szivem, ti meyiket választanátok és miért, ártol függetlenül?

Nincs benne belsõ HDD, azt külön kell venni (vagy a premium vagy miléyen csomagot venni, abban benne van.)
A mem kártya arra van, hogyha nincs vinyód (ilyenkor bónusz tartalmat sem tudsz letölteni a liveról), vagy akkor, ha a mentett állásaid szeretnéd a haverodhoz átcipelni. A vinyónak nem tesz túl jót, ha állandóan leszedegeted a géprõl.

Dave9214
de nem értem, elvileg vanbenne belsõ hdd nem?
akkor minek memo kártya?
nem értek hozzá, csak venni tervezek

honnan tudod, hogy ez egy XSATA usb-s merevelemez?
mit ez:

http://prohardver.hu/c.php?mod=10&id=18538<#fejvakaras>
Akkor gáz van mert nekem csak ilyen van

Sztem kell neki 384 vagy 512.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

64kbit/s-es gyorsaságú net elég az X360-hoz?

www.konzolstudio.hu
x360
memóriák, hdd
és Raktáron a státusza.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Hm, most néztem a napokban

james69holden
én EZT a TV-t nézegettem <#vigyor3>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

nincsen ilyen hdd :(
Ma2ska
Na talán..Prostore

Ma2ska
http://www.prostore.hu igy tán jobb

Ma2ska
Itt körülnézhetsz, korrekt cég, az árak is elég jók, vettem már pár dolgot itt.
http://www.prostore.hu/system/pageselector.php?startRULE=mainpage&sessionID=9b11be7edc7da89f8295f01bb19d679f.sss

Ma2ska
hmm, igen, de hát valamilyen kompromisszum kell, vagy gyüjtögetni a zs t aztán venni egy jobb lcd t, nekem 27" T s samsung volt, az a legolcsóbb most tudtommal és elég jó is, azt már olyan 160 khuf körül lehet kapni, használtan még ócsóbb, mert egy jobb progresszivat tudó 80 centis crt is ennyibe fáj kb.

DanielT
Az a baj a wide monitorral, hogy nem 16:9 hanem 16:10 a szabvány náluk, ezáltal nyújtott lesz a kép és nem is lehet állítani (ismét személyes tapasztalat).
Ma2ska
Hát nem tudom mi az elképzelésed, mennyit szánsz rá de szerintem, ahogy korábban is irták, egy 19" wide monitor 60 pénzért már kapsz, 360-ra a lejobb megoldás lenne, teljes HD minõséget kapsz,a tv det meg tv zésre megtartanád.

És tudnál mondani pontos típusra egy ilyen 480p-t tudó CRT TV-t, és hogy milyen áron mozognak?

Ma2ska
Igazán nagy különbség nem a 720p és a 480p között van, hanem az interlaced és a progressziv megjelenités között. Tehát akinek van egy 480p t tudócrt tv je az nem olyan rossz azért, legalábbis a sima mezei tv interlaced képéhaz képest óriási különbség mutatkozik.

Ez így parttalan tényleg. 2 féleképpen közelítünk a dolgokhoz, pár embert az érdekel, jó-e tv-n, mások meg a tv-t húzzák le hdtv mellett. :DDDDDDDDDDDDDD
És utóbbiaknak is igazuk van, de nézõpont nem mindegy.

Tomo15
Lehet hogy nem "büntetésgeciszar", de amikor egy pár napig sima tv-n játszottam, igencsak elvette a kedvemet az egésztöl. PL: az Oblivion, és a GRAW egyszerüen nem volt élvezhetõ a "beszaggatások" miatt.Full olyan volt mint amikor a gépen lemegy az FPS-ed kb. olyan 15-re.
Persze, és valahol igazad is van persze hogy szebb. csak ez nem jelenti azt hogy sdtv-n büntetésgeciszar lenne a kép :) mert nagyon is szép, és kellemes. Ergo ne riadjon már el aki csak késõbb vesz hdtv-t/monitort, mert most csak x360-ra futja. :) Peace

DanielT
Én semmit nem vettem és semmi mellé nem állok, kizárólag a saját szemem által látottak alapján mondtam véleményt.
Akik megvették már a hdtv-t vagy monitort, azok erõdebben melléállnak, ez természetes. De TV-n sem csalódás.
Annyival le kéne ezt a kérdést zárni végre :), hogy nem olyan rossz, sõt klassz élmény sdtv-n is x360-azni.

Lehet flshelni, www.konzolium.hu www.konzolstudio.hu itt sztem van hdd.
Játékot rátölteni, onnan futtatni ezzel a hackkel még nem lehet.

XSATA usb-s mervlemezt, hol lehet kapni x360-hoz magyarországon?
Erre késöbbiekben lehet játékot rátölteni és onnan indítani?

merevlemez nélküli x360-ant lehet falshelni?
Ma2ska
Van benn igazság de ennyire nem durva a helyzet azért.

Inkább ezzel a hsz-szel értek egyet, tekintve hogy merjen xbox360-azni az is, aki majd késõbb vesz hdtv-t.
Illetve jó alternatíva a moncsi, akár sztem egy 21 colos régi crt is. Mintha használgatnák azokat is, szegény ember hdtv-je. :)

DanielT
Könyörgöm. Értsétek már meg, hogy SDTV-n egyszerûen szar a képminõség a HDTV vagy monitorhoz képest. Igen, így nagybetûvel: SZAR. Minden létezõ kijelzõn láttam már a 360 képét HD projektor, sima projektor, több féle CRT monitor, több féle TFT monitor, szélesvásznú, nem szélesvásznú, istentudja hány HDTV-n, SDTV-n, nincs olyan verzió amivel ne lenne személyes tapasztalatom.

Tudomásul kell venni: A 360 grafikáját a fejlesztõk a HD felbontáshoz optimalizálják, a sima tv-n egy butított mosott szemetet katok, általában csökkentett játéktérrel, látószöggel a felbontás miatt. A Kameoval és a Ghost Reconnal konkrétan nem tudtam sima Tv-n játszani, mert nem láttam SEMMIT a képernyõn a messzebb lévõ objektumokból, stb.

Felesleges áltatni magát mindenkinek, hogy: "azé' nem olyan rossz ez, stb.." DE! Az. Sima tvhez Xbox1-et vegyetek.

Amíg nincs pénzetek HDTV-re vegyétek meg a 7ezer ftos kábelt és kössétek a monitorotokra, 10000x jobb lesz mint akármilyen SDTV-n.

CrucifX
Vegyél egy 16:9-es monitort, gyönyörû LG-t már kaphatsz 70 körül (ha az ÁFÁ-t le tudod iratni akkor még akár 60-ból is kijöhetsz) és használd azt.

Ja bocs, nem a síkképcsöve is domború hanem a képcsöve is domború<#vigyor>

Most van egy 55cm-es 50HZ-es TV-m, még a síkképcsöve is domború, gondolom ha vennék egy 72cm-es 100HZ-es síkképcsöves TV-t azon már jobb lenne a játékélmény, gondolom grafikai különbség nem lenne olyan sok de biztos hogy változna egy kicsit

CrucifX
Nincs de könyörgöm, nem kell ennyire tulmisztifikálni ezt a HDTV kérdést - tény és való, hogy szebb, kontrasztosabb képet ad de _egyáltalán nem_ olyan drasztikus a különbség a hagyományos TV-vel szemben. Ugyanolyan gyönyörû mindkettõn, csupán a részletekben van különbség.

Kösz de én olyanra gondoltam hogy pl. COD2, vagy Oblivion, 2 kép egymás mellett, az egyiken SDTV a másikon HDTV, de gondolom ilyen nincs:(

Ma2ska
Legjobb erröl a tv dologrol személyesen meggyõzõdni, elmenni a bótba ahol árulják, lehetõleg különbözõ forrásokbol meghajtva összehasonlitani, és amelyik bejön, megvásárolni.