XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
Ezen azért meglepõdnék... Ez azért nagy túlzás szerintem, ráadásul egyetlen jrpg sincs még a gépre...
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
KaBuTo666 -csoda szep..csak kar hogy belseje nem tul szexi..dvd rom miatt..de aranyos

mit ez:
http://prohardver.hu/c.php?mod=10&id=18538
azt sem tudni, hogy milyen játékok lesznek kint egészen pontosan...
minimum fél év mire megtörik...
eredetiekkel akarsz nyomulni addig?
há nem tom, eddig gamet nem nagyon tlaálta egy torrentes odlalonsem hozzá
hát bd az tuti drága lesz, ezért lesznek majd a 2 réteges dvd-k
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
Játékok alapján dönts, a hardwer alapján nem érdemes. 360ra is lesz sok rpg, legnagyobb japán fejlesztõket megnyerte a Microsoft (de csak PSre van Final Fantasy).
http://xbox360.ign.com/index/release.html <= ezt nézd át, ezek fognak boxra jönni a közeljövõben.
Egyébként a 360 már fel van törve, dupla rétegû dvd-n vannak a játékok (én még nem csináltattam meg, várom az MS válaszát).
A PSnél Blu-ray lemezen, író meg lemez tuti elég borsos lesz.
A mem kártya arra van, hogyha nincs vinyód (ilyenkor bónusz tartalmat sem tudsz letölteni a liveról), vagy akkor, ha a mentett állásaid szeretnéd a haverodhoz átcipelni. A vinyónak nem tesz túl jót, ha állandóan leszedegeted a géprõl.
akkor minek memo kártya?
nem értek hozzá, csak venni tervezek
mit ez:
http://prohardver.hu/c.php?mod=10&id=18538<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
x360
memóriák, hdd
és Raktáron a státusza.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
http://www.prostore.hu/system/pageselector.php?startRULE=mainpage&sessionID=9b11be7edc7da89f8295f01bb19d679f.sss
És utóbbiaknak is igazuk van, de nézõpont nem mindegy.
Annyival le kéne ezt a kérdést zárni végre :), hogy nem olyan rossz, sõt klassz élmény sdtv-n is x360-azni.
Játékot rátölteni, onnan futtatni ezzel a hackkel még nem lehet.
XSATA usb-s mervlemezt, hol lehet kapni x360-hoz magyarországon?
Erre késöbbiekben lehet játékot rátölteni és onnan indítani?
merevlemez nélküli x360-ant lehet falshelni?
Illetve jó alternatíva a moncsi, akár sztem egy 21 colos régi crt is. Mintha használgatnák azokat is, szegény ember hdtv-je. :)
Tudomásul kell venni: A 360 grafikáját a fejlesztõk a HD felbontáshoz optimalizálják, a sima tv-n egy butított mosott szemetet katok, általában csökkentett játéktérrel, látószöggel a felbontás miatt. A Kameoval és a Ghost Reconnal konkrétan nem tudtam sima Tv-n játszani, mert nem láttam SEMMIT a képernyõn a messzebb lévõ objektumokból, stb.
Felesleges áltatni magát mindenkinek, hogy: "azé' nem olyan rossz ez, stb.." DE! Az. Sima tvhez Xbox1-et vegyetek.
Amíg nincs pénzetek HDTV-re vegyétek meg a 7ezer ftos kábelt és kössétek a monitorotokra, 10000x jobb lesz mint akármilyen SDTV-n.