XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És neked milyen játékaid vannak?

CrucifX
A televíziós kép korlátai a valós életben valahol 800x600 illetve azalatt vannak, felbontásban. Amúgy az összhatás és látvány elég kielégítõ így is, hiszen a színmegjelenítés és képminõség általában egy jó tv-nél jó is.
Egyébként nagyobb MM-ben megnézheted hd felbontásban is az x360-at. De ha nincs zsé hdtv-re egyelõre, akkor sem fogsz csalódni. Régóta rágódsz a kérdésen, a szemednek kell eldönteni úgyis. TV-képrõl fotózni elég kiábrándító. Gondoltam hogy megpróbálom, de tudom hogy nem lesz jó.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

És mihez lehetne viszonyítani? Van olyan SD TV-n az Oblivion mint PC-n medium/high grafikával?

Még Xbox-ot sem láttam élõben így nemtom milyen a minõsége élõben csak képekrõl

Nem lehet szépen lefotózni standard géppel.De képzeld el az xbox 3-szorosát minõségben. :)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Nem hát. Bár, ha gyorsan rázom a fejem, vagy pislogok, mintha lenne kis lag :DDD
Ez szvsz faszság.

És nem tudtok véletlenül olyan oldalt/fórumot, ahol mûködés közben(játék közben) van lefotózva az Xbox360 SD vagy HDTV-n? De jobb lenne az SD

Ma2ska
Viszont a bazi nagy képe és az emlitett dolgok miatt bealáz egy 68 centis lcd t szvsz ..

Ma2ska
Ilyen van nekem. 480p t tud csak, de super fine pith display s ami extrapolálja felfele a felbontást, nekem nagyon bejön a képe 360-n. De a 720pt effektive nem tudja.

Sziasztok, ezt? 4:3as a képarány és nincs odaírva, hogy tudja a 720p-t, de az ára jó szerintem.
CrucifX
Hagyjuk mar ezt az "akadozik SD TV-n" urban legendet.

HDTV VS SDTV

De a te TV-den nem akadoznak a gémek csak nem olyan szépek, ugye?

Szerintem az dönti el, mennyit szánsz megjelenítõre, és akkor már inkább T is legyen egyben, ne csak monitor (szubjektíve).
Nekem jó a sima 72-es Panán is, nem vagyok abszolúte hardcore gamer, csak konzolok a hobbim :)

Akkor marad a sima TV?

Ok, sry. De attól még van helye a fórumon. Igazad van, nem jól fogalmaztam, az ott leírtak alkalmasak írott cuccos azonosítására, és gyárihoz egyaránt.

CrucifX
Ez nem irott, hanem free regiokodos - warez temaval nem kivanok foglalkozni, teljes mertekben elitelem.

Meg gondolom új csatlakozó, ismét kis bõrlehúzási pénzes témázás, mint minden új dolog amit kitalálnak.

170-200 k körül vettek sokan valamilyen lcd-ket az xbox365.hu oldalon. Szerintem itt körül van az ára a legtöbb alap 68-80 cm körülinek.
Láttam egy 136 centisen az MM-ben a FIFA-t, nagyon impresszív :) 1 fal tapétázása meg lenne oldva a panellakásomban :DDD

5 játékkal, fejhallgatóval, és aktiválv van rajta a Live silver. Csak én nem értek hozzá (A live-hez) abszolút. És nem, nem tartom sokra egy pár hetes gépért, ami jól mûködik flash-sel is.
Nem tudom van-e vételi szándékod amúgy, de jöhetsz azzal hogy 85-88-ért van új Premium. Tudom. Osztrákból hordják. De azt még meg is kell csinálni.
2 ismerõsnek nyomozok, hol a legolcsóbb a cseredrive, otthon flasheltek, ügyesen. Pesti szervizes nem tudta visszabokszolni az életbe a dvd-meghajtót :(
Aki erre adja a fejét, fokozott óvatossággal csinálja végig.

Akkor melyik az a TV(HDTV) ami a legolcsóbb és már jól mutatnak rajta a gémek?

CrucifX FAQ ja mert nincs meg bannernal!?!?eejnye
arty
dvd lejátszón csak azért van hdmi, h egyszerûen kösd össze a hdmi/dvi-d bemenetes megjelenítõddel... hiszen amugy csak rgb/komponens/svideo/kompozit átvtelre van lehetõség egy alap dvdlejátszó esetén, ez pedig mind analog átviteli forma, gyengébb képminõséget biztosit :)

Forza.

akkor ebben a arkategoriaban(100 huf) mit erdemes venni?!eleg ha szep es nagy..nem kell gyonyoru..sot..eleg ha nagy..nem is kell szepnek lennije..projektor van mar 190 alatt is?vagy az a minimum?!
arty
a hdmi lényege nem a nagyfelbontásu kép digitális átvitele, hanem hogy a tud egy bizonyos hdcp védelmet, ami késõbb kellhet majd a blueray/hddvd filmek lejátszásához ... szal ennyivel több mint a DVI(-D)

Crysis PC exkluziv lesz, konzolra más játékok jönnek az enginnel :)

turho: akkor te a prémium box360at adod használtan/flesselve 95ért, de fejhallgato és live! nélkül ? nem lesz az sok picit egy használt boxért? :)

Forza.

HDTV-kompatibilis, de nem HDTV felbontású. Csak kezeli a jelet, az leromlik gyengébb minõségûre. Minden Samsung slim-fit tv iszonyúan torz geometriát ad. Lebeszélnélek emiatt is.

Na találtam egy TV-t ami sztem jó lenne az X360-hoz, d elõbb megkérdezlek titeket is.Íme

Asszem van amelyik lejátszik hd felbontású anyagot már, természetesen dvd-formátumban, sima dvd-lemezre 30 perc körül férhet. Amúgy meg kell egy interface hogy rákösd ilyen bemenetû eszközre...

Bocs, az off-ért, de akkor már ezt is megkérdezem. Manapság vannak olyan dvd lejátszók, amik szintén hdmi kimenettel is rendelkeznek. De ennek mi értelme van? Hisz a DVD lejátszóval hogy tesz ki nagyfelbontású anyagot TV-re?

Valaki világosítson már fel errõl a HDMI-rõl, hogy mi ez egyáltalán. Ugye ilyen kimenet nincs az xbox360-n de ettõl függetlenül nagyfelbontású játékokat kezel. Mi lenne akkor ha lenne rajta? Meg a PS3 is furcsa, mert ugye 3 kiszerelés, az elsõn nem lesz HDMI, a második egy, a harmadik meg kettõ. Ez már totál homály.

minimal FAQ lol...csomo dolgot most tuttam meg boxrol belolle:D good stuff
CrucifX
Csináltam pár hete egy minimal FAQ-et pont az ilyen kerdések megválaszolása végett, hamarosan frissítem - szvsz bekerulhet topik alá.

X360 FAQ

Ma2ska
Ha nincs pénzed nagyobb lcd tv re vagy HD tv re , a felbontás miatt elsõsorban a monitor a legjobb megoldás lehetöleg 16:10 es. Hagyományos Sd tv re is lehet kötni csak értelemszerüen annyira nem lesz részletes a kép, mintafféle tv kép, de szép ugy is.

Fenntartással kezelendõ. Ha leene egy 112 centis lcd tv-d te mit írnál? :))
Csúnya? Hülyére veri a többi konzolt így is.
Monitorra kötés is egy plusz kábel megvásárlása és annyi. Akár egy régi crt-re...

Na most télleg elbizonytalanodtam ,hogy ha veszek X360-at akkor sima TV-re kössem vagy monitorra(pl.Widescreen), sokan azt írják hogy sima TV-n jó, nem szaggat, sokan meg azt hogy szaggat meg nehogy rákössük mert csúnya<#confused>

Én meg nem olvastam a zárójeles részt :D

Télleg? Nem is tudtam...

A használatára értette sztem :)
Megtanulható.

adnak hozza kontrollert...az benne van az arban..nyugi..

(haha ha)
Én meg az FPS, TPS-eket szeretem, de ha veszek boxot nemtom fogom tudni-e irányítani majd ezeket a gémeket

Nem tudom mi a fent említett játék, mindentõl függetlenül, ha kicsit is igaz, akkor kapják be, a kilowattos pc-s tápjaikkal együtt meg a nyócvégéás szobafûtõs 70 gigás büdöstalpú Paksterhelõ pc-konfigjaikkal illetve ezek tukmálásával együtt. 2 éve ezért fordultam intenzívebben a konzolok felé. Ehhez képest az x360 pártíz wattja meg zaja lófax.
Mindez miért? Mert nem tudnak/akarnak már jó ideje normálisan játékot kódolni. A pc-mániások meg kuporgatnak x360 árú vga-kra meg a többi xarra. Én ebbõl ezért nem kértem tovább, bár hiányoznak az rts-ek.

Pár napja olvastam egy friss hírt hogy Crysis nem lesz Xbox360-ra és PS3-ra sem mert az új grafikai motort nem bírná egyik konzol sem.

ennyiert mar kapsz mashol is..eleg a 100 k mert van mar aki 5 k ert vagy alatta flessel,meg hazilag is "konnyen"megoldhato!honap kozepere meg csippet iger egy nemet csapat ,ugyhogy csak varni kell
Wolwarine
értem... lehet az lenne a legjobb...

MSN: [email protected] &#8226; FTF|2&#8482; PORTÁL - FTF2.ATW.HU &#8226; Mzpe&#1169;&#1202;&#8482; &#8226; Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

Ha liveozik valaki akkor is kell tároló a tartalmaknak. Már az is megfizethetõ, évi 15 k körül van 1 éves Gold ha jól tudom (én sosem próbáltam).

Zsoltika 007
Inkább kuporgass rá még 1 hónapot de ne vedd meg a core-t! Hidd el meg fogod bánni!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Sokan nem nézik hogy a Corehoz kell minimum egy mamokártya amíg használható lesz, mentés nélkül elég gáz játszani. A core gépek elromlási statisztikája is rosszabb valamivel, bár nem kirívóan. Neten olvasgattam ilyen elszólásokat. Amelyik gyári hibás, az fejreáll az elsõ komolyabb stresszteszten...

Ott van lentebb. Az alap kontrollert nem értem, gyári wireless van :)