XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Ilyen módosított gépeket már nálunk is lehet kapni... mondjuk apronet.com
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
14 vok, és van egy kicsipelt PS2-m, és naponta kibasznám az ablakon!
Ha midneképpen sonyt akrsz akkor aztmondom, gyûtögess és novemberbe PS3-t vegyél, vagy x360-at, PS2- nem jó, gondolom nem 1-2 évre tervezed a konzolt szval.....
meg hát a graff is már kezd elavulni ps2-n...
x360 1000x jobb!
Nálam a PS2-n van vagy 10 játék....
abbol 7 nem indul....
vagy lefagy
vagy stb....
a PS2 kiment a korbol lássuk be, ha veszel vagy x360-at vagy PS3 t vegyél sztem, bár te pénzed te döntésed
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
Beteg nem vagyok, de nem vagyok jól.Viccen kívül.
on
Jó konzol az X360...
Megyek is és lefekszem.
(((viszont nem box 360 ellen,de ps 2 egyenlore jobb lenne koloknek..mert keves a jatek..meg mocsok draga boltbol...ps2 hoz van kb 300 pikk pakk,500 huffert belehet szerezni modolt gephez(aztan johet a felevenkenti fej csere,meg biri-borogatas stb:D) de jatek akkor is tobb es sok re-tubb van...
CONDEMNED meg +pelenka vetelt igenyel..sbt..
aztan ha lement ar,meg lesz jatek meg csipp szazaval erdemes lesz beruhazni..szvsz )))
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
Ma már a suliban is a srácok között a ps2,xbox..stb a menõ, nem a 3.2Ghz-es P4. Árban pedig ég és föld, össze sem lehet hasonlítani. Ne tereljük tévutakra az urat, kérem :)
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Forza.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Igazad van, én is megtanulgattam a gépkezelést így, de egy officet vagy accesst és wordöt kell tudni melóban kezelni, nem hw-t berakni és wint telepíteni.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A PC-s BF2 fórumon azt írta valaki, hogy a konzolos Moder Combat nem ugyanaz, mint a PC-s BF2. Teljesen más pályák, fegyverek, kasztok vannak? Vagy ez hülyeség?
xbox360 nál pedig mivel flashelve van eredetinek érzékel, szintén tudsz játszani másolt játékokkal
Végignéztem a konzolstudió ajánlatait. PS2-õhöz látok adaptert, amivel pc egér és bill. kapcsolható. XBOX360-nál miként van megoldva az FPS játékok irányítása?
egyikhez sem kell EREDETI JÁTÉK! <#vigyor1>#vigyor1>
Fiamnak gondolkodom konzolvásárláson, de én is szeretek on-line FPS játékokat játszani. Nagy mániám a Battlefield2. Nézegetem az árakat, és tulképp egy XBOX360 sem olyan vészes, fõleg, ha winyóval s egyéb extrákkal felturbózott PS2-vel hasonlítom. Azt szeretném kérdezni, hogy XBOX360 esetén az on line játékokhoz valami havidíjas regisztráció kell? Ez nem igazán tetszene. PC-n az FPS játékok ingyenesek (az természetes, hogy eredeti játékkal)
Valaki lécci homályosítson fel!
KÖSZÖNÖM!