XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"PIO 111 író nmeg a világ f...sza teteje 😊"

Ez most jó vagy rosz? <#idiota><#vigyor3>

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

Kizárólag +r és DL dvd jó, a PIO 111 író nmeg a világ f...sza teteje 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Még valami... Pioneer 111D jó az íráshoz ugye?

OK. Majd megpróbálom +R-es DVD-vel. Köszi a segítséget!

Méghozzá amiatt, hogy alapban ugye a pluszos lemez az pluszosnak látszik a booktype szerint, a minuszos min usznak. Az x360-nak egyik sem jó ha játékról van szó. Ámde a pluszos egy Pio íróval például, átállítódik sima dvdrom booktype-ú lemezzé, ész azt már megeszi a 360 dvd-je.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Az nagyonis lehet 😄

monden=minden

Hibaüzenet nincs, nem olvasható a lemez a box szerint (még open tray sincs). A játék elvileg tartalmazza a patch-t. Lehet hogy nem -R-es lemezre kellett volna írnom? A többi játék +R-es DVD-n van, és monden ok.

Elkelt, de pár nap múlva lesz 3-4 darabom, igen jó minõségû egyébként (fekete, nem szürke de remek és vastag).
Lesz még HD kábelem is (a premiumnak tartozéka, core-nak nem), illetve várható egy utángyártott profi táv 6 k-ért, le lehet stoppolni 😊

Slysoft clonecd programmal megnyitod az image.dvd file-t és kiírod. Ha jó az iso (az nfo-ja tartalmazza hogy patchelt, tehát burn és enjoy) akkor már csak az lehet hogy a meghajtód nem komázza a lemezt, vagy a firmware hack ne a legfrissebb. van hibaüzenet? Vagy open tray és kész?

Küldtem privit.

Valaki tudna segíteni backup game kiírásában? Már sikeresen elcsesztem 2 DL DVD-t, és többet nem nagyon akarok kisérletezni, de sehol nem találok konkrét infót a neten, csak azt, hogy Pioneer író, meg CloneCD, meg verbatim lemez. Ezek mind megvannak, csak valahogy nem tudom összehozni a dolgokat😊

Szóval adott egy Image.000, és egy Image.dvd file. Melyiket kell(ene) megnyitnom? (((bocs ha nagyon hülyének nézek ki, de mindig is Nero-t használtam😊))

Utángyártott x360 vga kábel 1.8 méteres, 4800 pénz. Plíz PÜ.

Akkor dobják már meg egy telószámmal meg egy címmel. 50km innét gyarmat, de ha télleg 92ért adják a hackelt prémiumot 1 év garanciával akkor én felugrok a motoromra és irány gyarmat!
arty
te a télapóban is hiszel amugy?

neten/vaterán sok a csaló vs. xbox360 30ezerért - tényleg nem esik le? 😄

Forza.

Sajnos veboldalról nem tudok, és házhozszállítás sincs.

Tekken5
Ne dõljetek be senkinek se! 😉 Én sem teszem.<#ejnye1>

TrIp
jahh szerintem is... azt mondta küld majd egy képet a dobozárol, ha megvan bedobom ide<#idiota>
kérdés: röhögni fogtok-e vagy irigykedni<#wow1>

meg kb 100-200 hszal visszabb is van vmi link...egyebkent tuti hogy alap gep lesz 30 er...vagy cserep,esetleg tegla..
TrIp
srác azt mondta h kapta ajándékba... de a posta nem játszik semmikép, mielõtt ennyi pénzt kiadok valamiért azt a saját szememmel látni akarom elõtte😊

VAn ennek a boltnak oldala? Házhozszállítást vállalnak? El tudnád küldeni az oldalcímét?
tejföl
De ha azt sem tudja, hogy mit árul... Hát nem tudom. Ha Õ 30-ért eladja, akkor vajon mennyiért vette? És MIT? Ez itt a kérdés. Te átveszel majd egy csomagot a postástól, kibontod, és mi van, ha nem azt kapod, amire befizettél?

BAD Boys

tejföl
A doboza is eltéveszthetelen, de legyen szerencséd!<#wave>

BAD Boys

TrIp
kár érte, pedig itt lakom bgy. közelében, bolt nevét, esetleg címét nem tudod?

TrIp
figyi, azt mondta a srác h még nem bontotta ki, és nincs most otthon, de h szerinte 90% h x360... majd meglátjuk... de ha igazad mond és bontatlan akkor nem fogom ám eladni<#idiota>

Tekken5
Finom! <#finom>

1 év garit válalnak a módosított gépre, a mod nélküli árát nem tudom, de azt hiszem csak "update-es" gépek vannak.

tejföl
Vagy kérdezd meg milyen színû a gépház! A 360 ugye alapból fehér.

BAD Boys

tejföl
Áááá.. Ezt nem hiszem el! Rá van írva a dvd tálcára, hogy XBOX 360. Szerintem át akar verni.

BAD Boys

TrIp
amit "vettem" 30ért arról hétfõn fog kiderülni h valoban x360 -e vagy sem... szegény tulaj, állítása szerint nem tudja <#idiota>
loál, de kivárom mer ha tényleg csak hülye akkor én jol járok😄

TrIp
ez melyik bolt pontosan? "update" nélkül nem tudod mennyi?

tejföl
Garit vállalnak rá?

BAD Boys

Balassagyarmaton 60-65 "upgrade-elt" meghajtóval a Core, 92 a Premium<#vigyor2>

sector512
De ha téged esetleg mégse, engem tuti! 😄

PSN: s3ctorHU

tejföl
Ha 360-as, akkor komolyan érdekel.

BAD Boys

TrIp
oké, megegyeztünk😄
majd ha beszéltem vele, mondom mi a helyzet! tényleg érdekelne??

tejföl
De ha mégis igaz 60-ért azonnal átveszem.<#smile>

BAD Boys

tejföl
A sima X-et szokták adni 30-ért. A 360-as játékból pedig a legolcsóbbat sem adják 6000 alatt.

BAD Boys

TrIp
háát pedig... megkaptam a telefonszámát is, de ha átbaxás akkor hatalmas nagy negatív értékelésben részesítem <#eplus2>

tejföl
Az kizárt, hogy igaz legyen.

BAD Boys

TrIp
vettem egy xbox360-at a vaterán 30e-ért... az milyen?? szerintetek kamu?😄
kiváncsi vagyok rá, várom h jelentkezzen az eladó, azt írta eredeti programokkal adja<#fejvakaras>

TrIp
de van, a gamespoton... tuti van mert láttam, nem olyan nagy a különbség szerintem, nézz utána!

tejföl
Míg nem nézed meg HD-n addig nincs baj. Utána viszont...

BAD Boys

tejföl
Hol lehet 60-ért venni?

BAD Boys

nincsen vhol a neten hogy külömbözõ tvken milyen képet produkál?
bertino
egyértelmûen HDTV az igazi, azért egy sima TVn se rossz

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Prince of Máté
ááá kár volt venni PS2õt 35-ért mikor X-Box 360-at 60ért lehet használtan venni<#zavart2>
De sima tV-n is jó képet produkál vagy csak HDTV-n?

narumon
www.teamxbox.com

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Csak HDTV-bõl is van vár sokfajta!
deep
Nincs magyarországon X360-al foglalkozó újság. Az 576 konzolban biztos van pár cikk, de nem sok. Netrõl kell tudakozódni, minden itt van ingyen. Demókat úgyis a Live-ról szedsz. HDTV, vagy monitor erõsen javallott! A 100Hz-esen is szép lesz, de nem arra találták ki.
deep
Monitoron játszom és akkor sem folyamatos a framerate. De mindegy is.

Amúgy tegnap jelentette be kiadóként a Microsoft a Gears of War boltba kerülési dátumát. November 12-én esedékes Amerikában, míg Európában öt nappal késõbb, ergo 17-én. További hivatalos közlemény szerint a játék demója csak a megjelenés után érhetõ majd el.