XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nem hiszem, hogy miattad bármilyen forradalom is kitörne. <#smile>#smile>
De ha nem csúsztatnál, akkor nem 7-8000 ft-ról beszélnél. Egy 360-as játék 16-18000 Ft!!!
A kis pénzüeknek is igényük van a játékra. Az a típus vagy, aki úgy gondolkodik, hogy a csórók ne szórakozzanak?
Mond, mikor tértél meg? Várj kitalálom: Örököltél egy kisebb vagyont és azóta vagy antiwarezos? <#hamm>#hamm>
Egyébként a warezzal kapcsolatban:
A nagy cégenken megéri, hogy van warez!!
Miért?
1. A pénzesek megveszik a masinát, utána meg a játékokat eredetiben.
2. A csóró összekuporgat a masinára, vesz másolt játékokat, és ami nagyon megtetszik neki, AZT MEGVESZI EREDETIBEN. (Még a legcsóróbbak is ezt csinálják)
Ha 100%-ra megszünne a warez, akkor a bevételt csupán az 1. pontban említett személyek adnák ki, a csóróktól semmilyen profit nem folyna be.
Úgy is felfoghatod, hogy a szoftvergyártó nagycégeknek bizony szükségük van a warezoló szegényekre is.
Ez van. Így mûködik az egész világ, a jó és a rossz dologok kihoznak egy amolyan egyensúlyi állapotot.
De egy valamit el kell hinned. Olyan ember nincs, aki csupán valami perverz okból venne másolt játékokat.
Mindenkinek, aki konzolozik, igénye és vágya van rá, hogy a polcon eredeti szépen csomagolt játékok sorakozzanak.
Nem?
BAD Boys
Ez a te topikod 😉
BAD Boys
hát lett is. most a legjobb ár asszem 95 a premiumra <#csodalk>#csodalk>
BAD Boys
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
BAD Boys
Olvastam az egyik hsz.-t hogy a gamespoton vannak Xbox360-ról képek hogy milyen SDTV-n. Betudnátok linkelni? Elõre is THX!
A sima 100 Hz-es TV-n is fasza, csak ne nézd meg HD-n, mert akkor nem lesz kedved többé a normál TV-n játszani. Én kompromisszumot kötöttem a méret tekintetében. Vettem egy samsung LE 26R72B-t, de ez is sajna 240000 volt. A gép ugye 96, az egy éves xbox live gold kártya 15 a COD2 10, szóval megértem a kedves feleséged, ha eléállsz egy ilyen dologgal. Lehet, hogy Õ el tudná költeni azt a közel fél milliót másra is. De még egyszer mondom, egy jó 100 Hz-es TV-n sem kutya, csak HD-n az igazi.<#wave>#wave>
BAD Boys
HDTV-t nem terveztem be, és ugyan tényleg nem pénzügyi okokból hezitálok, de ha beállítok egy 100 rugós boxal, plusz egy 300 rugós HDTV-vel... Na akkor már biztos, hogy fejbe vág a zasszony a vasalódeszkával, mert én még azt mondtam neki, hogy óhajtok venni egy olcsó kis játékmasinát...
Nõs ember vagyok én már nem pattoghatok csak úgy, ahogy a kedvem tartja. <#nevetes1>#nevetes1>
Egy sima 100Hz-es 82 centis tövön nem jó? Esetleg élvezhetetlen?
Matuska!
Hiszek neked és megfogadom a tanácsod, mert tudom, hogy elfogulatlan vagy! <#wink>#wink>
Ha anyagilag nem gond, én a 360-at javaslom. Én az enyémet nem flasheltetem, mert azt a pár játékot, amivel a live-on nyomulok megveszem eredetiben. Egy jó minõségû HDTV-t is szerezz be, ha valóban ki akarod használni a gép adottságait.
BAD Boys
Vác nincs olan messze Pösttöl! :o)
Hagyd a francba az ilyen szarfaszú simlis helyet. Kihasználják, hogy az ember valaga be van sózva az új masina miatt. Na mindegy...
Erre válaszoljatok nékem, de elfogulatlanúl:
XBOX vagy XBOX360 ???
Nekem pénzügyileg nem gond a 360, de érdemes vajon? Lehet hogy érdemes még pár hónapot várni, amíg kiforr a flash meg egyéb dolgok?
Pl. elszomorított, hogy a régi boxos játékokat csak eredetiben tudom lejátszani.
Ez igaz?
Összeállíthatnánk egy felsorolást az XBOX vs. XBOX360 elõnyei és hátrányai címmel...
Vagy a régi Box már halott dolog?
box360ról: a gép egy kicsivel kisebb mint vártam. Nagyon jól néz ki, minden fasza, egyedül a kontroller keltett bennem elsõre ellenszenvet. Elsõ ránézésre gagyi kínainak néz ki ami két perc után össze fog törni, valamint a fogást se találtam rajte, de mostmár barátkozom vele. Éppen demókat szedek és tervem szerint átjáccom az éjszakát 😄DD
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Powned by Phazon...
És mit akart rádsózni? Kenyérpirítót? Vagy egy sima xboxot? Istenem rá van írva a dobozra h xbox vagy xbox360... Sztem direkt játszotta a hülyét.
hülyegyerek meg még bizonygatta nekem h mennyire új, meg milyen jó meg odadja 25ért, és hogy mennyire megéri<#fejvakaras>#fejvakaras>
loál
Pio 109 XLA a legkedvesebb számtech cuccom azóta 😊 és én is tojok a sebesség-meg tesztgörbékre. Fõleg hogy még olyan teszt nem volt amibe nem tudtam volna belekötni...
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Forza.